53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    Olaf,Trundle,Xin,Jax,Malza Ezek között válogatok éppen most van 7500ip-m , Olafon kívűl a többit kipróbáltam, na most szerintetek melyik legjobb rankedra, mármint nyílván mindnek van feladata, de melyikkel tudnék legeredményesebb lenni?
  • Fec papa
    Hétfő este
  • Hegi90
    minden kedden
  • ronihun
    Nem lehet előre tudni, hogy mikor váltják a Free Championoket? Mert idegesít, hogy van egy rakás IP-m de mielőtt elköltöm hátha benne van a freebe valaki aki megtetszik és várni kell rá napokig.
  • unusual
    Nem kicsit!!!!! ;)
  • unusual
    Ez nagyon LOL! :)))
  • Fpocok
    INSTANT NEED!

• Pyotr
    Athene csaja streamel:
    Athene
  • Unknow
    Mióta Morgana nem kap túl nagy szerepet a League of Legendsbe, az édességekbe folytotta bánatát. Elhízás és egyebek, teljesen normális a lepattintott sztároknál.
  • Pepsi Twist
    zsírdisznó :D
  • Cat 02 #6056

"who fed moragan?"

:D:D:D:D:D:DD:
  • ronihun
    Ezen a részen szakadtam:
    "RAGE QUIT, UMADBRO?" xd
  • Fpocok
  • Cat 02 #6053
    Jajjmár, 3 billentyűs ...

Amúgy lvl 6on, ha lvl 30as és van rúnája nem csoda, hogy megöl (ha meg nem annyi, akkor is lehet rúnája :%)...
  • Hegi90
    hallod lv 6-on nem kellett az invi-jét használnia, hogy torony mellett benukoljon a faszba cuccok és egy normál ütés bevitele nélkül. Különben meg szarok rá, hogy mivel vernél be, vagy hogy mivel nem. Biztos sokkal jobb játékos vagy hozzám képest, de azért nem kellene lenooboznod, én se ma kezdtem el dotázni. Hozzátenném, hogy ez az egy alkalom volt, hogy kinyírtak abban a játékban, utána nyertünk 4v5-ben. Igaz ez nem nagy érdem kezdők között, ahogy ezt te is mondtad.

Ja azt meg nem tudom honnan vetted, hogy OP-nak mondtam volna. Nem op egyáltalán, csak hárombillentyűs :)
  • Unknow
    Szoktam Akalival játszani, meg szoktam kb minden más hőssel el is. Azért mert valaki tudja,hogy hogyan működik egy karakter, még nem feltétlen balfaszkodik csak azzal. Majd ha túl jutsz a lvl 30-on, megtanulsz rendesen gamelni, tudni fogod,hogy mire jó az oracle, ward és stb...akkor tárgyalunk. Egyelőre egyértelműen látszik rajtad,hogy csak egy noob vagy, akit levágtak a fielden. Bármibe lefogadom veled,hogy szinte bármilyen carryvel elraklak 5× 10× aztán meg csodálkozol és jössz sírni ,hogy "jaj X karakter olyan OP".

A hozzád hasonló noobokkal az a gond,hogy sose fejlődnek. Ahelyett, hogy nyomatnád azt, hogy ez meg az milyen op, meg kéne tanulni nézni a mapot, wardozni, oraclet venni ha olyan és nem full dps buildet tenni, hogy két ütésből haljál meg. Persze mit is erölködök egy olyannál akinek van összesen max 50-60 játéka és csak itt pofázik.
  • ronihun
    komolyan mondom ,tudom hogy ha kikapok nem a csapattársaim kell hibáztatni, de elmesélem mi volt az elöbbi meccsemen.
    szóval a csapatom, Nocturne first pick,Blitz,Ezreal(én),Singed,Olaf.
    Elkezdödött a game én középen ownoltam leblancot, közbe fent volt Nocturne és Singed akik elég gyakran haltak, aztán mikor feleszméltem volt egy enemy Akali aki teli lett feedelve, egy 0-5ös Nocturne meg egy Singed mindkettő valószínúleg teszter, aztán Olaf meg lelépett, és ma 3 meccsen is volt leaver a teamembe, ezért ma kikaptam egy rakásszor, egyet tudtam nyerni, amit meséltem, most ilyenkor mi a fasz van? mert igy nem h előre nem fogok jutni a ratingemmel hanem nyerni se fogok tudni...
  • Hegi90
    Mivan, te meg Akalival balfaszkodsz és pronak hiszed magad?

Nem kúrt szét, csak early gameben meglepett, hogy megnyomta az alább felsorolt gombokat, és meg is ölt, nem sok esélyem volt. Előtte pedig egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány creepet tudott megölni :)
    Azokkal a herokkal szoktam játszani, amikkel eddig keveset játszottam, és feküdnek a játékstílusomhoz. Pl initiator, pusher, tank, meg a sima alap ranged carry-k.
  • ronihun
    nevetséges hogy rankedon több leaver van mint normal gameben...
  • Pyotr
    Csak fél órával irták be elötted:)
  • Cat 02 #6046
    Yap, de nem küldenek meghívót / megerősítő linket, szóval jó a kamu email is.
  • ronihun
    nem kell, kamu e-maileket is beirhatsz, a lényeg a LoL oldalán van a referral linked, azon csinálsz 10 acc-ot az email amit megadsz kamu is lehet és aztán fel kell huzni lvl 5ig
  • szucsy89
    Ez a refer a friend dolog hogy is műxik? :)

Kéne egy skin :D csinálni kell 10 e-mail címet és felhúzogatni az accocat?
  • gabeone
    Tudjátok, lehet US accountról EU accountra váltani? Természetesen új regisztráció nélkül!
  • ronihun
    most játszottam egyet WW-vel jungleba, elején elég rosszul inditott a csapat, volt velem egy Shaco aki elöször játszott vele és ráadásul AP-n meg egy kat akik feedeltek, eljutottak inhibitor turretig aztán én meg elkezdtem ölni, meg megszereztem itemeket és aztán végig carryztem 15-5-21 lett a végleges statom és nyertünk :)

most van egy lose meg egy win, ratinget akkor kapok ha majd több lesz a winem ?
  • gtronic
    Előző menetembe találkoztam egy olyan karthussal akivel többet nem akarok, le ment botra, mert azt mondta neki ott megvan szokva, mondom ok , aztán lv 6 lett, statja 0/5 , aztán teamfight, beállt középre, és ultiját benyomta, aztán meg csak állt egy helyben, pro !

de megnyertük, eve, és én(xin), szépen megszedtük magunkat, free killekböl, morde, lee besegített...

50-60 percnél járunk:
    Az enemy pusholni akart miden (2 turret még meg volt), én meg eve, gyorsan topon,turrets, inhibator , nexus és nyertünk, mekkora volt h az enemy recallozni akart,és morde meg lee, nem engedte : D
    volt team work : D
  • Pyotr
    SK Gaming épp tornamentre készül:

SK Wickd
  • szucsy89
    Vlad feedelte Morganat? Az már elég nagy baj... :D
  • gtronic
    +1 (Y)
  • ronihun
    rájöttem mi a legnagyobb baj, most játszottam egyet, jól elvertek, tehát mindenki azthiszi, hogy majd ő megnyeri nekünk, és rögtön 3man akartunk midre menni, de én inkább rögtön lemondtam rola, viszont én meg ezreallal,asheval elég jól szoktam carryzni viszont side laneken nem tudok játszani velük annyira, aztán teemoval mentem, akit szintén miden szoktam játszani,de most nem tudtam solozni és persze középen vlad elkezdte feedelni morganat aztán vége is volt:D
  • ronihun
    igazából van 3 kari minimum akivel elég jó vok, és az egyik ww akivel junglezni szoktam:)
  • Pyotr
    Hát igen rankedre úgy illik menni hogy legalább van 3 olyan karid ami full runaval rendelkezik ráadásul az egyik jungler:)
  • Fpocok
    BAZDMEG MÁR!!! SENKI SEM KIVÁNCSI ARRA A CELEBKURVÁRA!!! FASZÉRT KELL ÁLLANDÓAN BELINKELNEKD MINDENHOVA BAZMEG!

/rage off
  • ronihun
    Na tegnap lettem level 30, ma elkezdek rankedolni, de félek hogy nem fogok előre jutni az ELO-val, amiket eddig hallottam mindenki ilyen szinten azt választ amivel tud, ha nem jut neki olyan akkor bénázik ...
  • bigrob
    kit érdekel ez a celebkurva?
  • Cat 02 #6031
    Ha béna az ellenség akkor minddel annyi ...
    Pl kata is E+R = instant kill, csak, ha kap egy megszakítást, akkor lőttek neki :D
  • watto
    igen, a betegség neve = kockaság :D
    Ha naponta csak annyit mozog hogy felkeljen az ágyból és leüljön gép elé nem is kéne máshogy kinéznie :D
  • Fec papa
    Amúgy miért néz ki úgy a feje mint egy 28 évesé a teste meg egy 13 évesé, valami betegsége van?
  • lolSL
  • Unknow
    Ezeket olyan jó olvasni :D Szóval ilyen könnyű vele játszani? Akkor miért nem ownolsz vele? Kitalálom..mert te nem akarsz ilyen noob karakterrel gamelni, inkább maradsz a skilles cuccoknál mint pl Annie,Teemo,Ashe vagy valami hasonlóan nehezen elsajátítható champ. low lvl cry ftw