53877
-
#5946 Szerintem elfut rajta, van egy barátom akivel játszani szoktunk neki a gépe kb 5 éves és attól függetlenül, hogy elég sok idő mig betölt neki a játék utána már csak akkor van gond ha nagy csata van, de mivel igyis elég sokat játszott , annyira nem lehet borzasztóan zavaró. -
Ariakus #5945 Hát nekem van egy asztali Pentium IV 3.2 ghz-es, 2 GB ram-os, ATI x1650 es gépem is úgy hogy minden grafikai beállítás low-on van szaggat a játék rendesen (kb 15-18 fps) ha történik vmi csetepaté a játékban. Ha nincs csata és nem történik semmi játék közben akkor van 35-40 fps-em. Szóval kurva szarul van optimalizálva. Ezért nem is játsszok azzal a géppel hanem a 2 éves konfigommal amin stabil 60 fps minden körülmény között. -
#5944 1 héten belül megkapod! -
#5943 Sziasztok!
Fut ez jól szerintetek ezen a konfigon?
notebook - 2GB RAM - AMD 2GHz proc - Ati radeon mobility x700 128Mb (shader 2)
A min. confignak elvileg megfelel, de van valakinek esetleg notebook-os tapasztalta?
Köszi
-
#5942 pedig ahol eddig olvastam, azt írták, h megjelent nekik a rewardsba, na mindegy, várok -
Cat 02 #5941 Nem kéne megjelennie, mert kézzel adják hozzá és nem csak te csinálsz fake lvl 5ös accountokat. -
#5940 Az mért lehet, hogy megvan mind a 10 account ami minimum level 5ös, és az utolso ma frissült, viszont se ip boostot nem tudok érte kérni, se a tier 3-as champion reward nem jelenik meg a rewards earned fülön, pedig 10 után meg kéne jelennie még akkor is ha az rp-t csak késöbb kapom :S -
#5939 Jók ezek a játékok, bár a felét se találtam el egyikben sem :P -
#5938 Itt van mégegy. Itt meg a passzív skilleket kell párosítani. Jó játékot. -
#5937 Itt egy jó kis teszt. Mutassátok meg mit tudtok. Ki kell találni az ultimate nevéből a hőst. Nekem így elsőre 32-t sikerült a 70ből. -
#5936 Vagy csak nem mindennap találkozott Teemoval. -
#5935 nem játszhat túl sokat.. -
#5934 Jaja... költsd el gyorsan. -
Eftörsokk #5933 lol, nem tudom mi történt, de a 975 rp-ből 1950 lett...:D
lehet el kéne gyorsan költenem nehogy visszavegyék?:D -
#5932 -
#5931 pont most végeztem a 10. accal és amikor frissült az oldalon kb 10 perce akor még 4es voltam :S igy most + 1 nap -
#5930 Nem azért írtam, hogy promózzam magam...
Kérlek, mondd meg, hogy eddig hányszor volt olyan, hogy így rákérdeztek, hogy mit szeretne a nép. Na ugye. -
#5929 ??????????? -
unusual #5928 1.0.0.114 patch
A fő cél a patchben a bugok javítása és pár bajnok buffolása. Ennek oka az, hogy ez egyfajta "elő" patch, felkészülve a következőre, melyben komolyabb változtatások várhatóak (pl. sebzés vs. védelem, tankos csapat elleni támadás).
Caitlyn kap plusz egy csapdát amit letehet, hasznosabbá téve magát a csapatban, illetve egy kis támadási sebesség növelést is, hogy late-gameben ütősebb legyen.
Garen mozgási sebessége 320-ra lett növelve, Courage képessége pedig jobban csökkenti a bejövő sebzést, hogy early-gameben tankosabb legyen. Ez tehát csak az 1-es szintre érvényes és a Riot szerint ezzel nagyban segítik a lanezését.
Galio ulti hatótávolságát 50-el növelik, de még tervbe van véve további erősítés Galionak.
Változnak a towerek, hogy jobban védjenek a kezeletlen minion hullámok ellen, de kevésbé az irányítottakkal szemben.
-
bugike #5927 wannabe wizard2, hf -
#5926 Kayle-t reworkolni akarják. Gyertek, azt írjátok meg a véleményeteket, -
#5925 btw, miért is fontos, hogy ez troll vagy sem? nem azért a 2 percért, de pont leszarom mit raknak vagy nem raknak be :=/ -
#5924 Kicsit mintha különbözne 1 szerzetes egy kibaszott fókától :D
Urfot alapból asszem 26-án jelentették be, erről régebbóta tudunk, + LeeSinnek már tudjuk spelljeit, van uingame kép...stb. Urfánl erről szó sem volt. -
#5923 De.
Kicsit bátor lenne, ha ÚJRA eljátszanák. -
#5922 tavaly is ilyen tréfa volt nem? -
#5921 Miért jönne áptrilis elsején?
Március 29én jön us-ra, ami 3 napnyira van április 1től.
Ez a hős nem 1 vicc. Mi benne a vicces? Teljesen normális spellek, és nem 1 rohat manate hanem humanoid.
Az hogy minden képen ott van urf meg poén, ez kb olyan átverés hogy mindenki azt hiszi átverés és ez által lesznek átverve :D -
#5920 Benne van a pakliban. De... szerintem nagyon fájdalmas tréfa lenne... nem pedig viccesen tréfás. -
#5919 ugye tudjátok hogy valószínű csak vicc?(Április 1.-jén jön elvileg..) -
#5918 NOM NOM NOM... please!
forrás -
#5917 Ha van humorérzéke a Riotnak akkor szerintem az lesz, hogy április 1-én dobnák be, csak nem Lee lesz, hanem a tavaly ápr. 1.-re beígért Urf aki szintén látható a képeken :D vagy esetleg mindkettő, vagy egyikse xD -
#5916 Hmm az ultimate-et Chuck Norris-tól lopta :D -
B52Yami #5915 Már várom a lvl 3-mon a sion, lee towerdive combot. Kíváncsi vagyok milyen kategóriát kap... mert már fsz.om kivan a tanky dps-ekkel. -
#5914 A New Champion Approaches - Lee Sin, the Blind Monk
Abilities:
Sonic Wave / Resonating Strike:
Sonic Wave: Lee Sin projects a discordant wave of sound to locate his enemies, dealing physical damage to the first enemy it encounters. If Sonic Wave hits, Lee Sin can cast Resonating Strike for the next 3 seconds.
Resonating Strike: Lee Sin dashes to the enemy hit by Sonic Wave, dealing physical damage plus 10% of their missing health.
Safeguard / Iron Will
Safeguard: Lee Sin rushes towards a target ally, shielding them both from damage. If a shield is broken, half the energy cost is returned. After using Safeguard, Lee Sin can cast Iron Will for the next 3 seconds.
Iron Will: Lee Sin's intense training allows him to thrive in battle. For 5 seconds, Lee Sin gains lifesteal, spell vamp, and armor.
Tempest / Cripple
Tempest: Lee Sin smashes the ground sending out a shockwave that deals magic damage and reveals enemy units hit. If Tempest hits an enemy, Lee Sin can cast cripple for the next 3 seconds.
Cripple: Lee Sin cripples nearby enemies revealed by Tempest, reducing their Movement and Attack Speed for 4 seconds. Movement and Attack Speed recover gradually over the duration.
Dragon's Rage (Ultimate)
Lee Sin performs a powerful roundhouse kick launching his target back, dealing physical damage to the target and any enemies they collide with. Enemies the target collides with are knocked into the air for a short duration.
Flurry (Passive)
After Lee Sin uses an ability, his next 2 basic attacks gain 50% Attack Speed and return 10 energy each.
Ez pedig az ultija:
-
Cat 02 #5913 2-13ról hoztuk le...
-
#5912 majd lesz olyan is aztán noobozhat minden pro -
#5911 Ettől függetlenül ilyeneket belinkelni ökörség. Azt bezzeg nem teszi be amikor lvl 30as accounttal feedel és "noobkodott" egy kicsit. -
#5910 szerintem mindenki arra költi a pénzét amire akarja, felesleges erről vitát nyitni. -
B52Yami #5909 A 14 éves gyík a szülei alapbéréből kapott zsebpénzét nem riot pontra fogja költeni(max a nagyon kocka). -
#5908 hát elég sok "féllérbaszó 14éves kok" játsza a lolt -
#5907 OVER 9000