53877
0MWkPbn.jpg
  • unusual
    András amúgy.....Pffff..... ;) Te meg költsd rá a lóvéd! :-)
  • Fpocok
    Épp elég hogy rá kell néznem a képre.
  • lolSL
    2 perc alatt végig se nézhetted, nem kaptad meg a leetkirály áldását.
  • Fpocok
    Takarodj már a picsába. Ha linkelni akarsz, akkor linket adj, ne rakd be a videót. Kibaszott irritáló.
  • lolSL
  • Fpocok
    Remélhetőleg legalább normalban nyomod, hogy még azokkal is kibassz, akik esetleg most kezdik.
  • Fpocok
    Referral Cheatzor... olcsó jancsi.
  • ronihun
    Nézzétek own3d-on Hotshotot :D EU -n egy random srác accountját carryzi, most kezdte, még unranked, de nagyon vicces, hogy ennyi tapasztalattal item nélkül is alázza a teamet 3v1be :D
  • Cat 02 #6098
    123456
  • unusual
    Nem tudom miként frissítenek,de 2db lvl5-ös karim nincs meg a 10-ből.....Pfff....Amit ma csináltam az pedig ott van a listán.....Valamit nagyon el****tak szerintem!!!!!
  • ronesz
    theorycraftelhetsz, meg egyszerusithetsz amennyit csak akarsz, de gondolom a kommentedben megemlitett karikkal nincs meg az 5 game atlagban, ha meglenne, tudnad mirol van szo (a veigar resznel pedig veglegesen belotted magad 1100 elo korul)
    biztos azert gondolod aniviat neheznek, mert probaltal wallt nyomni egyszer, es megolted a csapattarsadat vele :<
  • Fpocok
    Egy nap alatt 4szer leaveltél? Szerintem akkor ne játsz ilyen laptopról, no offense.
    A ban egy napra szól.
  • Keszike222
    Kép

Itt a kép linkje, ha nem töltené be az előbbi hszmnél
  • Keszike222
    Üdv!
    Tegnap elkezdtem játszani a Leauge of Legendssel. Még nagyon az elején vagyok, és mivel elég gyenge laptopról játszok, így három vagy négy meccset nem tudtam végig játszani. A legutolsó ilyen után mondtam magamban, hogy pihentetem néhány órára a játékot, erre mikor jelentkeznék be ez a kép fogad:
    Ez tiltás a mai napra vonatkozik csak, vagy örökre ki lettem tiltva? :S
  • ronihun
    durva lesz az uj champ, remélem 3150 lesz.

Amugy uj rotation hol van...?
  • nonicks
    ha már #1 volt starcraftba vehetne jó gépet, hogy ne laggoljon felvétel közben...
  • Hegi90
    thx
  • Fpocok
    A slotokhoz van hotkey. Oda kell rakni a cuccot és akkor van.
  • Hegi90
    A cuccok skilljeihez van valamilyen billentyűkombináció?
  • Cat 02 #6087
    Ki nem szarja le ? Custom gameket nyom és örül a fejének, hogy milyen erős :/
  • lolSL
    Athene live stream
  • Fpocok
    "Hey guys,

Wriggle's has been a hot topic on the forums since I announced we're nerfing it. Here's the current plan:

* Combine cost increased from 75g to 150g. Pretty basic. This thing has an insanely cheap premium. 150 is still peanuts.

* Proc is magic damage. This means the +500 damage proc will not give % lifesteal. We felt this was too powerful a stat to be on a random proc, and once you have this, you're basically never vulnerable in jungle and can easily fill up between skirmishes. It's too much and we don't want to decimate base Razor to fix this. EDIT: This will not proc spell vamp!

* Lifesteal % increased from 14% to 18%. This is to give it a little over-time healing back to Wriggle's, which we're fine with. This won't quite even out, but it's still a phenomenal jungling item."

• Cat 02 #6084
    Megint új hős, kíváncsi leszek :o
    Jó kis igniteja tuti lesz
  • unusual
    Ez nagyon nagy!
  • Unknow
    Malza és Kassa ezerszer egyszerűbb mint Anivia :)
  • Fpocok
    Annyi, hogy a reportolt embereket nem csak a RIOT vizsgálja ki, hanem mi, akik szeretnénk ebben segíteni. Ha beérkezik RIOThoz egy report, akkor elküldik emberkéknek, amiben le van írva, hogy ki leavelt mondjuk, chat log meg statisztika és akkor ez alapján eldöntöd, hogy jogos volt-e a reportolás vagy sem. És akkor lehet szavazni, hogy jogos, vagy nem. Ha sok ember jováhagyja a reportolást, akkor bant kap, akit reportoltak.
  • szucsy89
    wow ez az új hős durván fog kinézni :o
  • Ariakus
    Mi is pontosan ez a Tribunal?
  • Tababo
    oké
  • Fpocok
    "We're actually getting pretty close to being done with the development of the Tribunal. We should have a release date for you this month. Stay tuned! "
  • Fpocok
    SPOILER: A videó végén Urf szexuális kapcsolatot létesít Twitch-el.

• Zeros
    Mivel nálad az anivia kimerul R-t bekapcsoljuk és ha valaki véletlen belecsoszog tolunk rá egy E-t is dologban, valoban ossze sem hasonlithato egy malzaharral aminel mar mind a negy skillt hasznalod ugyanis csak egyel kell celozni azt is eltolhatod kozepszarul meg mindig kapjak a silencet. Kassadin szinten tulsagosan konnyu a te szinteden hiszen egy R Q E combobol instakilleled a nepet, ugyanis fingjuk sincs h hogyan kell jatszani kassa ellen.
    Na de csak hogy kedvedben jarjak es ne ezt a ket herot hozzam fel peldanak, nezzunk egy veigart, azzal a ketreccel azert megkell tanulni stunnolni, de tudom tudom a te szinteden ez szinten ismeretlen fogalom mert csak korebasszatok az embernek azt ugyis bestunnoljak sajat magukat. Leblanc ? Talan ez lehet a legnehezebb, persze nem a jatek elso 15 perceben, mert addig elvagy a Q R comboddal, de kesobb ha egy tf ben is akarsz ervenyesulni, tudnod kell hogy mit hogyan. Ha pedig meg mindig malzat tartod a legnehezebb ap carrynek akkor hajra jatsz egy kicsit Cassiopeiaval.
  • ronesz
    magasan a legnehezebb ap carry
    ha aniviat vagy kassat meg akarod emliteni a valaszodban, akkor full retard vagy
  • ToCsEk
    :/

• ToCsEk

• Terrorcigano
    mintha malzával annyira nehéz lenne...
  • ronihun
    Ja néztem énis tegnap, elég durván nyomja vele :)
  • Cat 02 #6069
    Emberfüggő :%
    Amúgy HotShotGG most Malzahart nyomatja.
  • unusual
    Olaf* Sorry
  • unusual
    Jax,Olax szerintem.....De vannak nálam itt jobb játékosok!