53877
0MWkPbn.jpg
  • ronesz
    csak nem szetkurt egy akali? :/
  • daemonervosa
    Mondjuk ez mindegyikre igaz ;>
  • Hegi90
    Ez az Akali ritka nehéz egy hero: QWER gombot benyomod egymás után és megvan a kill.
  • Pepsi Twist
    ja level 20 fölött kell yihez skill :D de nem nagy kunszt XD
  • bigrob
    ma akkora láma yivel voltam... azt hittem tarkón baszom szívlapáttal
  • Pepsi Twist
    3v3ba yi is pusztít :D
  • bigrob
    kassadin a legjobb :D, 3v3ban meg trynda
  • ronihun
    új champion nem igazán jó szerintem, nocturne odaveri
  • Fpocok
  • Maak
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=5959]#5959[/URL]
  • watto
    Nehéz lehetett rájönni... Patchnoteba is ott volt, azelőtt meg eggyértelmű volt :D
  • Fpocok
    OMFG!

Amúgy kijött Lee Sin. Én tudtam.
  • Pyotr
    hát bammeg ez need:D

• B52Yami
    Irelia-val vagy renektonnal tanulj meg játszani... tanky dps wins games.
  • szucsy89
    Nagyon durva lesz.
  • Pyotr
    Új hőssel tolják:
    link
  • Fpocok
    Itt egy újabb játék. Most a skinek neve alapján kell kitalálni a hősöket.
  • ronihun
    bár most elbizonytalanitottatok :D lehet veszek egy ww skint :D
  • ronihun
    Amik nekem megvannak championok (kevés) azok közül mindnek elég drága skint találni, szoval a legolcsobb 520 vagyis egyet tudok venni, szerintem jobban megéri egy championt inkább és mivel tier 2esre könnyebb összegyüjteni ip-böl ezért akarok vmi tier 3masat, de most Ezreal,Irelia között vacillálok.
  • gtronic
    + féláras skinekre vadásszál, teemo egyik szép skinjét megkaptam 280rp ért, és így, még tudok minimum 2 skint venni plusba : D
  • Cat 02 #6006
    Skint vegyél ... nehogy championt :D
  • ronihun
    pont náluk van, mivel amcsik ezért kb 10-20 ember az aki azon a ratingen mozog, én mostanában inkább Wickd streamjét nézem,néha többen vannak, ők általában másokkal játszanak mindig, de nagyon bírom, meg elég sokat nevetek rajtuk mikor ott hülyéskednek, mert Clgamingel ellentétben még tournament meccsen is jó kedvvel játszanak és eléggé odaverik az ellenfélt.
    Egyébként ma lesz azthiszem valami tournament meccs, vagy volt, nemtudom az US idő hogy van, lesz Solomid vs Rocksolid 8pm EST (5pm PST.

Más: Ezreal most mennyire van nerfelve? mert megvan a 975 rp-m és nemtudom melyik tier 3-mas championt kéne venni.
  • nonicks
    CLGame adást néz ők általában Ranked Solo-t játszanak...
  • B52Yami
    Szoktam nézni ezeket a high elo stream-eket...baromi unalmas lehet, hogy mindig ugyanaz a 20-30 ember játszik egymás ellen és végig fikázzák egymást, hogy "előző menetben én voltam a jobb" dumákkal.
  • Fpocok
    LOL
  • Fpocok
    It's a trap.

Majd ha sokan megveszik, úgy is nerfelik.
  • Maak
    toltsd le ujra a telepitot a hivatalos oldalrol
  • Pepsi Twist
    hmmm srácok kipróbáltam ezt a nocturne-t és elég noskill :D löhet mögveszöm XD
  • Pyotr
    Telepitettem haveromnál a játékot és a következő hibaüzenetet irja ki már 2.újratelepitésre is :
    "the launcher has experienced an error.Please restart this application."
    mindez internet explorer ablakban
    légyszi segitsetek!
  • daemonervosa
    Teljesen más kell mindegyikre.

Az armor pen elég multifunkciós de pl crtdmget egyikre sem raknék.
  • bigrob
    köszi :)
  • B52Yami
    Jax-nek dodge runa szerintem alap sárgába, talán quint-be is, pirosba meg magic pen. Ashe-nek mana reget használok kékben és sárgában, így nincsenek manaproblémáim és tudom spamelni a skilleket. Tryndára full crt.chance runákat pakoltam, egy itemmel 40%-al kezdek. :) (Én kérek elnézést, ha valamelyik überhigh[trollpofa] ebbe is beleköt.)
  • bigrob
    +ashet kihagytam :D
  • bigrob
    jax/trynda esetleg pantinak mien runákat ajánlanátok?
    én nagyokba armor pent gondoltam, markba armor pen, glyph meg sealbe crit dmg. szerintetek?
  • gtronic
    Velemis volt már ilyen:(jannával voltam,sional bot lanon)kb 300 hpja volt a turretnek, és láttam h pant ultija már készülőbe, elöttem ww, teemo. MONDOK OK !
    megjlent pant,gyorsan forgoszél, és ulti, sion stun, beszorultak a fákhoz, mozdulni se tudtak : DDDDDD természetesen meghaltak : D

Aztán sionak vagy 400-200 körüli hpja maradt mondom rakokrá defet, jana képessége, és JÖTT AZ ASHE ULTI, és maradt 20hpja a sion gyermeknek, nagyon vóóááúúú volt : DD
  • Pyotr
    Pedig jelenleg is stream-elnek.

own3D
  • Ariakus
    Nem tudtok vmi jó stream-et ajánlani? CLGaming mostanában nem nagyon megy.
  • unusual
    Twitch-nek az ultija elég jó,meg szerintem amúgy sem rossz,én elég jól elvagyok vele. ;)
  • unusual
    Ez jó!
  • szucsy89
    Twitchnek külön játékstílusa van, elég nehéz megszokni ha nem fekszik alapból...