53877
-
#5986 kiprobáltam twitchet, hát elég gyenge voltam vele, nem tetszik. Nocturnet is , sztem tényleg kicsit op, bár csak early-mid game, lategame nehezebb volt minden, de azért jo kari, a legjobb viszont a mostani freek közül Poppy :D első game után 21-5 ugy h elég noob teambe kerültem + ellenfél nem volt rossz, nagyon fasza champion -
#5985 Kicsit még bugos a kijelző a lolreplaynél, ha gyorsan pörgeted előre. -
#5984 a vegen az a flash az mi? cd van epp, akkor hogy jott ossze?
-
#5983 a végén a slusszopén! hatalmas:D -
#5982 Haha. EPIC failgank! :D
-
#5981 rank1#? Amerikában??? (Világon nem hiszem) -
bigrob #5980 én nem is akarok :D -
Cat 02 #5979 Sose hallottam róla. -
#5978 Na jó ezt MOST hagyd abba, nem kell, hogy ezt a topikot is szétspammeld ezzel a celebkurvával. -
#5977 előben játszik vele először:
http://www.ustream.tv/channel/chirenlive -
#5976 hamarosan a #1 SC2 játékos jön szétrúgni a seggeteket
-
ronesz #5975 ha nem jonnek ossze a gankek (ha egy kicsit is kompetens az ellenfel), akkor lategamebe kuki, meg az atlagnal is joval kukibb -
Eftörsokk #5974 lol... egyik legjobb jungler... -
#5973 Shaco is csak akkor hasznos ha feed-elik... -
Eftörsokk #5972 nem értem mi a gondod nocturnal, szvsz egyátalán nem op, ugyan úgy lehet pubstompolni vele gyíkok ellen mint eve-el vagy shakoval, de akik az utóbbi kettővel el tudnak bánni azok nocturnal is -
#5971 Lee sin jönni fog, ez benne az átverés. Max nem ma hanem ápr 1én.
Milyen képessége van ami op Gtronic? Le voltak írva ratiok meg dmg nélkül. Az hogy ultival leoneshotol 5db lvl1es enemy championt nem jelent semmit.
A vicc az egészben az hogy Riotnak be jön amit akart :D
Ahogy Maak is írta ez kb egy átverés az átverésben :)
"Due to difficulties containing Lee Sin's power within the design team, Lee Sin is delayed until April 1st to give us time to nerf him hard enough to stop one-shotting Jesse Perring all the time." -
#5970 nekem elég fosnak tűnik. -
#5969 Twitch free erre várok mióta!! -
gtronic #5968 TWITCH free a héten, ez hihetetlen !
-
gtronic #5967 " 15 percnél spawnol Baron és meghal mert énvagyok Lee Sin a Vak szerzetes "
" most már nyerni akarok szoval odaállok 1 championhoz és használom a Dragon's Rage -t hogy belerugjam az ellenség nexusába" -
#5966 Itt az ingyenes Nocturne hét és nem kapott semmi nerfet? Eszem faszom megáll. -
#5965 Kicsit unalmas ha minden évben ugyanazt játsza meg valaki ápr 1-én... -
B52Yami #5964 Szerintem nem, aki elöbb berugja az enemy-t a nexusba az nyer. :) -
Eftörsokk #5963 és új rotation mikor lessz már?:O ki szeretném próbálni nocturne-t:( -
gtronic #5962 pedig ez ÁTBASZÁS, mert rohadtul imba lenne ilyen képességekkel nem gondolod? -
bigrob #5961 Még annyi hogyha pl több armor penetem van mint amennyi armorja enemynek akk +dmg-t kapok? -
#5960 nem lehet hogy az az atbaszas, hogy azt akarjak elhitetni, hogy atbaszas? -
#5959 RIOT... hát a kurva anyád!
Lee Sin Champion Spotlight:
-
bigrob #5958 majd most :D -
Eftörsokk #5957 wow dejó hogy megint nem jó a szerver, 2 órás várakozást írt ki 30 percig, utána meg kivágott merthogy a server most busy próbáljam meg késöbb... és a patch utáni szerver szarakodás még nem is volt a héten... -
bigrob #5956 köszi így már értem :) -
#5955 Ez ügye olyan hősöknek jó akok fizikai sebzést visznek be, illetve olyan képességük van ami fizikai sebzést visz be, nem mágikusat. Lásd Gangplank Parrrley lövését, ahol az attack damage erősíti és fizkai sebzést visz be.
Ellentétbe az ultijával ami mágikus sebzést okoz és az Ability Power tudja csak erősíteni. -
#5954 4 féle "armor penetration" van:
1.Percentage Armor Reduction ami %-ban csökkenti az ellenfél armorját. pl van egy olyan itemed ami ad 20% armor reduction ami annyit tesz, hogyha van egy másik játékosnak 100 armorja kereken, annak a 20% leveszi, szóval marad neki 80. és ha sikerül felstackelni 100%-ra akkor képes 0ra csökkenteni az armort. ezt százalékszémítással könnyen ki lehet számolni.
2.Flat Armor Reduction : Ami egy bizonyos összeggel csökkenti az armort, pl: olyan item ami ad 50 armor reductiont, és a játékosnak van 100 armorja akkor 50 marad neki, és ezt is le lehet vinni 0ra.
szóval armor - armor reduction = tényleges armor
3. Flat Armor Penetration : Ez szinte ugyanaz mint a 2. csak ez penetrationnak hivják és nem tudja levinni 0-ra az armort de ugyanaz a képlet.
4. Percentage Armor Penetration : ez meg az 1.es csak itt se lehet levinni 0ra az armort, de ezt is százalékszámítással ki lehet számolni.
Szóval az én meglátásom annyi hogy %ban érdemes gondolkodni, mert ahogy nő az armorja ugyanannyi marad a százalékod, Szóval ha valakinek van az elején 50 armorja, neked 40% armor penetrationod, akkor marad 30 armorja veled szembe, de ha később fejleszti és mondjuk lesz 210 armorja, neked megmarad a 40%od, akkor neki lesz ellened 126.
A leghatékonyabb tehát az 1.es Percentage Armor Reduction. Remélem valamilyen szinten értelmezhető. :D -
#5953 Kicsit elkenik őket most:) -
bigrob #5952 már jó -
#5951 Nekem is szar. -
#5950 nektek is unavailable a szerver? mert Wickd streamel egy meccset, ráadásul több ismeröse fentvan , viszont mi nem tudunk fellépni haverommal:S -
bigrob #5949 angolul én is megtaláltam de segghülye vagyok angolból :D röviden nemtudnád leírni? -
#5948 Itt találsz róla leírást angolul, plusz képleteket is. -
bigrob #5947 Üdv, valaki elmagyarázná hogyan működnek ezek az armor penes rúnák és még az is érdekelne mien runákat ajánlanátok tryndához, ashehez, caitlynhez(szerintem ugyanaz jó nekik)?
előre is köszi