53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    IP pontért. Amikor belépsz, jobb fent van egy narancssárga ikon, az a bolt. Bemész, és ott a champions ablakon vannak a hősök, amiket meg lehet venni, ha van elég IPd. IP-t minden meccsért kapsz.
  • hiperindián
    Sziastok!
    Pár napja ismerkedtem meg a játékkal minden nap játszok 1-2 "meccset".És egy olyan kérdést szeretnék feltenni hogy új hősöket hogyan tudok szerezni? Pl: AShe az íjjászt vagy hasonlókat.
    A választ előre is köszi.
  • Pyotr

• B52Yami
    Arra már nem emlékszem, de örömmel láttam patch notes-ban, hogy kicsit buffolták :)
  • nonicks
    van így is elég OP kari nem kell már több...
  • jazzy
    Cassio spotlight? :)
  • B52Yami
    Spotlight-ban mindig olyan "OP"-nak néznek ki a karik(mégha nem is azok)...jó a marketing stratégia xD
  • B52Yami
    Patch days...szokásos, ilyenkor semmi nem működik :)
  • Fpocok
    "Summoners!

While our login servers are encountering issues we'd like to invite you to check out this live preview of Brand, the Burning Vengeance here.

We're currently investigating the cause of issues and will keep you updated in this thread."

http://www.own3d.tv/live/8624/Riot_Games_High_Definition_Stream
  • Fpocok
    Használd a Tinypic-et.
  • Hegi90
    Én se tudok bejelentkezni, de arról az oldalról ne linkelj már képet könyörgök..
  • Roy4l
    ez vajon miért van?? senkinek se jön be vagy engem tiltottak ki?o.o
  • szucsy89
  • BEAST #6213
  • Fpocok
  • Fpocok
    Szerda.
  • ronihun
    Ennek én is örülök, egyébként lehet már tudni mikor jön a patch?
  • ronihun
    Azt gondoltam, nekem is ugy van a 300:)
  • jazzy
    Én örülök, legalább marad hely értelmes karaktereket banolni rankedben, nem fogja mindenki a nocturnet.
  • B52Yami
    És renektont.
  • Fpocok
    Na végre lenerfelik rendesen Nocturne-t :D
  • jazzy
    Ez win / lose együtt :)
  • B52Yami
    És pont ezért drága counterelni...mert, ha a többiek nem haljandóak venni semmit, te meg veszel 5-6 wardot+ oracle, akkor elköltötted a cumókra szánt pénzed és még téged is fognak elsőre kifocusálni, mert az oracle virít a fejed fölött...
  • ronihun
    Hát 700 normalaz elég sok, nekem 300 körül van :D
    A rankedet pedig mostanában kezdtem,de nem is nagyon játszok mást mostanság.
  • Fec papa
    Jó lett, őő kérdés: csak én játszottam túl sok minecraftot ma, vagy valahogy feljebb áll a nézett mint amugy a játékban van? És ez LoL Replay vagy élőben vetted fel? :D
  • watto
    Nem egészen igaz. Ha retardáltal játszol írkálhatod neki hogy buy ward, care, letz move together nem fogja fel és leszarja.
  • watto
    Ha sliceozoln nem megy el a fury, csak ha a dicet tolod.
    Én skilljeit így rakom 6ig: q w q e q U ezután a w-t szintezem.
    Nem kell sokat ütni, minionok között 1 q -val 60furyn vagy.
  • jazzy
    Én szoktam vele rankedezni, szeretek miden lenni, de hozzátenném, hogy én még tanulófázisban vagyok, csak 1380 az elom, olyan 700 normal gamem van, 35 ranked. Sose dotáztam.
  • Cat 02 #6198
    Mejait én mindig beszopom, mert sose veszek, aztán általában 7-8 kill, 10+ support meg 1-2 halálom van Luxxal :D
  • gtronic
    +1 : )
  • B52Yami
    864-741 most...sose küldtem be screenshotot :O
  • ronihun
    Egyébként Ezreallal rankedon nem játszom, mert eddig nem szerepeltem jól vele, általában azért is junglezek mert rajtam kivül nem lenne a csapatba jungler, az pedig mint tudjuk előny ha van.Most játszottam Amumuval és az enemybe nem volt jungler, elején emiatt elég nagy előnyünk volt, de mégis elhúzodott az egész meccs és egyszer eljutottak az inhbitor turretünkig aztán mi is az övéjükig, végül valami 1órán túl ment a meccs de nyertünk :D
  • gtronic
    *hát mi
  • gtronic
    hát én vladival kölcsönösen szeretjük egymást, ő hp-t zabál, én meg dobálom szimplán. megvagyunk. lv6, megvárom még benyomja a földön "kúszós" slowolos, szarját, aztán gyorsan ulti, shuriken, ignite, megrázom, és okcsá : D

Kennen runa alapja elég különlegesre sikerült, attack speed, 22% energy 10-20 között, és egy kis ap. atspeed azért mert a játék elején nagyon előnyös és rájöttem hogy lateba is : )

És leszoktak azért is szólni hogy veszek kennenek Warmog's ot, 20 stackelt mejai mellé, mikor csak a shurikenem sebez úgy, championstol függően, 300-400 at.
  • Unknow
    A régi screenshotokon tényleg tré arányaid voltak...nem hiszem,hogy javult.
  • B52Yami
    Kurvára nincs több lose-om, mint winem...de mind1 és nem 200játék van mögöttem, de te ezt is biztos jobban tudod, hisz te is ilyen überhigh vagy.
  • szucsy89
    kennen miden best, vladdal csak tőle félek :D bár ha a stunokat elkerülöm akkor neki sincs kegyelem...:D
  • gtronic
    Kennen, ezreal special mainom, első 2 karim.

Kennenel már olyan szinten vagyok, ha midre kerülök, csak anivia tud szivatni, 0/3 kill után,már merek mejait venni, és onnantól csővan.
  • gtronic
    üdv a kluban : )
  • Hurkans
    Ja csak az sem mind1 milyen az a másik 4...
    Én speciel only normal gamelek, és hát 10/8 szor amiatt szopok ki Eve,Twitch, többi stealthes,vagy jungler karakter miatt, mert ward, oracle az egy olyan luxus, hogy azt te nem hiszed el...
    Veszek 4 oraclet, meg már előtte elmondtam ezerszer , hogy vegyek(persze nem vettek) aztán meg engem oltanak, hogy mért nem veszek én magam?
    Ha lehetne okkal leavelni ilyenkor úgy, de úgy kilépnék, csak hát nem hiányzik a leave, másrészt meg persze az ilyen gyökerek azok akik miatt afkolni szoktam menni, mert 40. percnél 20-50-es teamfight állásnál nyomják a szöveget, hogy nyerhetünk, meg ilyenek...
    Na jó ez kicsit hosszúra sikerült, csak utálom a random gyökereket, premadere meg nem tudok menni...
    Na mind1 így jártam