53877
-
Cat 02 #6347 Nektek is hatalmas sebességgel jön ? :D -
gtronic #6346 takaros önéletrajzom, 0,0 % van itt . -
gtronic #6345 szeretem mikor ANNYIRA TÚLZOL hogy már szánalmas, azt is szeretem mikor kiforgatod a szavaimat, mikor leírtam hogy nem kell rp minek, és te máris szegénynek tituláltál be, mikor valaki igazat adott, az is szegény lett a szemedbe, HALLOD lehet nem bennem van a hiba. -
ronesz #6344 magadtól rájössz amúgy mekkora önámítás és paradoxon, hogy minden második kommented arról szól, hogy te mennyire nem akarsz megfelelni senkinek, vagy segítsek?
(protip: aki TÉNYLEG nem akar megfelelni senkinek, az nem írogatja, hanem gondolja. márpedig a tény, hogy te egy egész takaros önéletrajzot leírtál a védelmedben, nem azt mutatja, hogy te mekkora badass faszagyerek vagy akinek senki nem parancsol, meg mekkora lázadó vagy, hanem azt hogy egy kis önbizalomhiányos gyerek. nembaj, majd talán kinövöd, de addig is GTFO) -
gtronic #6343 Brand : 6300 HÁT SZOPJANAK LE : $ -
#6342 Valoszínünek tartom hogy te anargát meg darkmenxet elvernéd :D
500nyert menet konkrétan semmi ha tudni akarod. Nekem is van 1050 és mégsem tudok mindent. Téglatest..
-
gtronic #6341 Ezt mért nekem mondod? mint ha nem velem ugatna itt mindenki mert megmondtam hogy szart se költenék erre a fosra. olvasni azért még tudsz?
fuckoff ? ! ARRA KÖLTI AMIRE CSAK AKARJA BAZDMEG, ÉN LESZAROM, személyes véleményt nyilvánítottam, istenem wtf. -
gtronic #6340 És kik voltak azok? nonane senkik, egy darabig elröhögtem rajtuk hogy lehetnek ekkora téglatestek, de már nem bírtam tovább, rendesen fájtak.
És akkor is MIÉRT? miért ? azért mert kezdő voltam a lolba, és szerettem volna megtudni az alapokat, erre igen lehordtak a sárga földig, és igen most itt tartok, simán elvernék őket, klánal a hátam mögött, és 500 nyert menetel : ) -
#6339 Nem tűnt el, új felhasználót csinált :) -
#6338 azért mert te 17 vagy és a szüleid tartanak el, attól még van aki dolgozik és az hagyj költse már arra a pénzét amire akarja... -
Hurkans #6337 De most komolyan ,figyu lehet nem mindenki , de van aki még emlékszik amikor le lettél oltva a sárga földig és eltűntél, szóval nem kell itt arcoskodni, no offense , csak nem értem miért kell újra a régi lemez... -
gtronic #6336 kicsit eltúloztam : )
majd munkahely,iskola,itthon, igen.
de ilyen eldeformált roneszka szopeszka közösségnek nem akarok megfelelni : D -
Hurkans #6335 Ezt magad se hiszed el ugye? -
gtronic #6334 nemsír, azért kellet nyilvánosságra hoznom, mert EGYESEK nem bírtak az oláh cigány vérükkel : D -
#6333 Gondolom nem töltötted le patchet. -
#6332 Ja mostmár nekem is :) -
gtronic #6331 ÚGYEDEJÓ : $$$$$$$$$$
Én senkinek nem akarok megfelelni : DDD -
#6329 XDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDD :$ -
#6328 5 perc queue után kidobott h Client version 1.x rejected valami ,nem nagyon értettem :D -
Cat 02 #6327 Updatel :D -
#6326 30k a zsebpénzed? -
gtronic #6325 17 éves vagyok, tanuló, zsebpénz amit úgy osztok be hogy PIÁRA IS MARADJON XDDDDDDDD meg cigire, aztán cipő : DHAHA !
majd ha 30-40 éves leszek, akkor megbeszéljük, ezeket a dolgokat, addig meg kuss : DDDDDDDDDD MEG OKCSÁ : $
TE BÖLCS ! dalailáma. osztod itt az észt az életről, meg a dolgokról, EGY JÁTÉK TOPIC KELLŐS KÖZEPÉN,haggyukmá, jó.
ott sírsz ahol senki sem lát .
na bogaram szebb jövőt ! -
#6324 Mondtam... elmegyek, erre online jön. -
ronesz #6323 látom betalált amit írtam, de elmagyarázok pár dolgot neked, csupa jószívűségből
azért, mert buta vagy és ezen változtatni láthatólag nem akarsz, ne rám legyél mérges, hanem magadra és/vagy a szüleidre, akik ebbe beleneveltek. esetleg ha elővennéd pl. az angol tankönyveket, tudnád, hogy a helyes kifejezés, amit már vagy 10-szer elrontottál a mai napon az lenne, hogy "get a life". sajnos nem tudok csodálkozni, hogy 30 ezerből kell megélned ilyen tudás mellett, valószínűleg ez életed végéig nem is nagyon fog változni, mint ahogy az sem, hogy hülyének fognak nézni mindenütt és kinevetnek (mint ahogy ebben a topikban is van), kivéve reggel amikor beérsz a munkába a többi alkoholista karbantartó mellé. az első feladat számodra, hogy ismered el, hogy buta vagy és onnan talán megpróbálhatsz fejlődni, remélhetőleg egy olyan szintre, ahol már nem kell hónapokig spórolni egy cipőre.
sok szerencsét -
gtronic #6322 lehetnek itt UN kockák is : ) -
#6321 Egy game topikjában azért a get a life fölösleges :) -
gtronic #6320 Amúgy úgy eltudlak téged képzelni, ilyen undoritó gyík arc, nő nem nézzet még rád, és ilyen haverjaid is a chat.hu-n vannak.
NEKED NAGYON ERŐSEN AJÁNLOM A GET LIFE KIFEJEZÉST !
noname senki : D -
gtronic #6319 összekeversz magaddal cicababa, roneszka szopeszka <3 -
#6318 Na most figyeljétek a szervereket. Eddig vártam, most ellépek afkolni, most fog feljönni online, hogy mire visszaérek, két órás sor legyen :D -
ronesz #6317 szegény gyerekek mindig megértik egymást, örülök, hogy ennyi örömötök van legalább az életbe, ha már cipőre spórolni kell sajnos -
gtronic #6316 megoldom, viszlek sarokra : DDDDDDDDD -
Cat 02 #6315 Mi a franc van szerverrel ? Azt írja online, de Play nem aktív, js trükk után meg nem loginol :/ -
#6314 Az oltás :D -
gtronic #6313 +1, köszöntem, végre egy emberi felfogást látok : D -
Roy4l #6312 és mit foglalkozol velük? ha nem vagy szegény ne vedd magadra ... és én se költenék 1játékra mert van nekem annál jobb dolgom is hogy játékra költsek^^ azért hogy máshogy nézzen ki a karaktered azért?^^ rakj be custom skint és kész is van a más kinézet -
gtronic #6311 sok téglatest : $ -
gtronic #6310 Hol vágtam fel? csak miután a fejemhez vágták hogy szegény, felkellet világosítanom h mire is a helyzet .
ÉN CSAK LEÍRTAM HOGY ÉN NEM KÖLTENÉK ERRE A SZUTYOK JÁTÉKRA, GET LIFE.
erre mindenki nekem jött, nehogy én legyek már a hibás bazdmeg : ( -
#6309 Nem egyszer :D -
Roy4l #6308 ez 1 játék és mi értelme szidni egymást?^^ játsszátok ezt le privátba , senki sem kíváncsi arra hogy ti itt mit írogattok ..... és ki mire költi a pénzét az legyen már a saját magánügye és ezzel nem is kéne felvágni hogy milyen cuccokba jársz mert attól jobb ember nemleszel . -
Cat 02 #6307 Csinálj belőle 35k-t, csak mond le a netet