53877
-
#6186 Ááá még véletlenül sem... Végülis nekem van olyan accountom amin több a lose mint a win..oh wait. Ez a te accountod XD Nem is értem minek fáradozok azzal, hogy az ilyen nooboknak mint , próbálom elmagyarázni, hogy hogyan kell ezt a gamet játszani. Inkább örülj neki ,hogy elmondtam,hogy solo playerként is lehet csapatként játszani a másik 4 emberrel. Most legalább van kiindulási pontod arról ,hogy mit csesztél el eddig. -
#6185 sry, akkor fasságot írtam:D nem tudom nekem úgy tűnt, hogy addigra már nem maradt furym, mikorra ott vagyok az ellen mellett és csapni kéne őt... az ultija ellenben nagyon durva, befutok a sűrűbe és triplekill :D -
ronesz #6184 vicces vagy, mert a dicenal veszi le az 50 fury-t (tehat a masodik ugrasnal), nem a slicenal -
#6183 aham... a stunt nyomod először ugye? nekem alapjába véve a mechanikája nem tetszik, ütögetnem kell ugye sokat, hogy 50furynál érjen valamit a w-m. namármost ha oda slice-ozok az enemyhez, akkor elmegy a fury, vagyis a stun csak sima marad, nekem ez nem tetszik benne... ha meg csak futok az eney után ugye akkor sose érem utol, nemtom nekem csak szimplán nem jött be, vagy még kevés meccset játszottam vele és nem tapasztaltam ki eléggé (15 meccs van mögöttem kb.) -
#6182 Enemy függö.
LAst whisper alap. Cipő Mercury v Cooldownreduc.
Black cleavert , frozen malet, randuin v banshee.
Ez a main, a többi nagyon változó, mikor mire van szükség.
Spirit visaget akkor veszek ha el vagyok imbulva a 20.percre :) -
B52Yami #6181 Te sem vitted sokra... -
#6180 Örülök, jó látni rajtam kívül másik Ezreal playert :p -
#6179 Rajtad se segít már semmi ahogy látom XD -
B52Yami #6178 Ja, csak amikor minden 5 secben leírod mégse teszi senki, akkor baszhatod... és válaszoltam rá, hogy szerintem miért drága, de hogy még ez se megy... -
#6177 Btw, ha te ezt soloban sem csinálod, és nem kommunikálod le a csapatoddal ,hogy mit kell csinálni, hanem mint egy rakás idióta szaladgáltok jobbra - balra, azon már nem lehet segíteni. Bár gondolom nehezedre esik beírni, hogy "plz buy wards, plz buy oracle, lets move together". Biztos marha jó játékos vagy ha szerinted EHHEZ premade kell. Őszintén gratulálok! -
#6176 Te most miről beszélsz? Nézd át mire válaszoltál. Az volt a kérdés miért drága a countere Teemonak, és miért kellemetlen ellene játszani rohadtul. Az oké,hogy a LoL nem megy, de ,hogy még ez se... -
B52Yami #6175 low raten. -
DeDy #6174 Hali, a játék hangjait, zenéit meg lehet hallgatni valahol? -
#6173 low raten. -
B52Yami #6172 Azért meglátszik,hogy low raten készült... annie meg sem próbált hátrálni. De sebaj, így tovább :) -
#6171 Milyen színvonalas játék mehet ott a sok troll közt:D -
Cat 02 #6170 Én általában csak Luxxal tolom, meg néha Evelynn, de most gondolkodom egy Amumun / Sona / Jannan. -
#6169 Első videóm..remélem nem gáz annyira 4 hét játéktapasztalat után..:p -
B52Yami #6168 OVER9000!
Láttam már olyat, aki direkt levitte 600-800körülire... que dodge-al.
-
#6167 Ashe, ryze, trynda a leggyakrabban használt de most pl cassiopeia a kedvenc :) -
#6166 #6152:Nekem nagyon tetszett !
#6162:Hát én általában ezekkel szoktam: WW,Ashe,Trundle,Amumu,Ezreal, de van olyan, hogy ha énis megunom őket , v pl rankedon bannolják ezeket v elveszik akkor esetleg Zilean,Vlad. Egyébként általában jungler vagyok a csapatban, ezért is van három jungler a kedvenceim közt :) (mondjuk Amumut tegnap vettem, de megy vele is)
#6154: :S ez fura mert Hotshot írta valakinek miközbe streamelt h Junius körül jön, v a nyáron vmikor.
Amúgy tényleg vannak olyanok akiknek 500 körül van a ratingjük? :O -
#6165 thx, nagyjából ezeket szoktam
Vlad, Garen a 2 mainem, de ha unom őket akkor szoktam néha-néha mással is menni (most pl. Renektont vettem meg ugye...) -
#6164 http://eu.leagueoflegends.com/server-status -
Cat 02 #6163 Van valami oldal ahol kiírják meddig offline a szerver ?
//illetve most mindenkinek az ugye ? :D -
#6162 Amúgy ti hogy vagytok vele, inkább van pár "main" karakteretek, vagy mindig mással játszotok szívesebben? -
#6161 Dorans shield, Cd reduction cipő, Brutalizer, Spirit visage és pwn -
#6160 Nekem is tetszett...
Egyébként ez a Renekton nekem nagyon nem jött be. Ha tanknak csinálom lófasz dmgem van, ha dps-nek, akkor kapok egy focust és halok (bár néha tanknál is), ha meg hybridnek, annak is lófasz
noob-e vagyok? ti miket vesztek neki? -
#6159 Nekem tetszett, grat :) -
B52Yami #6158 Gondolom a 2000+ elo streameken is azért szokták bannolni teemo-t, mert olyan kevés játékuk van és nem értenek hozzá :O DE TE ANNYIRA JÓ VAGY!!!
És RIOT is azért nerfeli,mert az 500 elosok sírtak...
Most nem liga meccsekről beszélünk,ahol teljesen összeszokott csapatok vannak. -
#6157 Ez nem egy fragmovie. Ez nem CS. -
#6156 Szerintem felesleges olyat belerakni hogy 4-en vagytok 1 emberre és neked adja be a last hitet...de azért vannak benne nagyon szépek :) -
razz #6155 kérdésre válaszolva: igen. -
razz #6154 5-6 év... majd akkor mikor jön az új pálya is... -
BaSSeR #6153 Mikor lesz szerver?:( -
#6152 Tegnap unatkoztam, ezért összedobtam egy lol videót.
Link -
#6151 Amikor vége a Season 1-nak és kezdödik a 2, akkor minden rating resetelődik? mármint 1200rol kell indulni mindenkinek ujra? v ez h lesz? -
#6150 Köszi, majd szedek egyet és megpróbálom :) -
#6149 Igen. Ezzel én is sokat szoptam. De van megoldás. Fraps 3.2.9 és efölött már működik! Én pl 3.2.9el csinálom. -
#6148 A replayböl mivel veszed ki a videót? Nekem a fraps nem csinál semmit a lol-lal >.< -
#6147 Welcome to the jungle!