53877
0MWkPbn.jpg
  • Czdano
    Trinity-t veszel neki és ütős leszel. Kicsit könnyen döglik, high ELO-n is használják.
  • vajo
    Ireliáról mit szóltok???
  • Czdano
    Megéri megvenni, tanknak és dpsnek is jó + jungelezni is lehet vele
  • Fpocok
    Nem azt írta... gondolom megvan neki még a 350.
  • vajo
    900-at kaptál ??????? :OO
  • Grr1234
    Jarvan IV vélemények?
  • Fpocok
    ignore al csak chatről lehet letiltani... sehogy máshogy.

Kicsit durva lenne, hogy leignorolod a balfaszokat, hogy ne rakjon velük össze. Ilyen nincs.
  • Czdano
    Én ezt eléggé úgy értelmezem hogy a játékból is kizárja őket, és tényleg fogynak a balfékek :> Vagy csak nem tűnnek már fel.
  • Czdano
    Ajánlom a /ignore részleget ;D
  • ronihun
    egyébként én is erre gondoltam most, mert ha jobban belegondolok volt olyan nekem hogy 21-15 volt a win-loss arányom v vmi ilyesmi akkor voltam 1400 körül, aztán utána 5 lose következett:)
  • jazzy
    Ja, egyébként az ignore nem azt jelenti, hogy többet nem kerülsz velük össze. Hanem azt, hogy nem látod amit ír, ennyi. Ettől még összedobhat velük.
  • pluhi
    A matchmaking rendszer nem veszi figyelembe az ignore listát.
  • jazzy
    Ezt 8 meccsből nemhiszem, hogy megállapíthatod. Bár lehet, hogy nem, én is voltam 1400 fölött már többször 10-es winstreakel, aztán jött 5-6 lost meccs..
  • Fpocok
    Hard: Mindenki visszamegy default, azaz 1200 elora.
    Soft: 1200 hoz képest arányosan változtatják pl: 2000-->1400 v 800-->1100
  • Rogerke
    Akinek lenne kedve összedobni egy 5v5 arranged teamet az irjon pls rám ingambe. Már nagyon unom a solo-t mindig retardáltakat oszt be mellém. Csatlakozzon aki szeretne TS3 van és elég komolyan kéne venni. Tehát akt érdekel az pmme ingame ::: NICK : puncika
  • ronihun
    itt a link(elfelejtettem)
  • ronihun
    hogy értve hard v soft?

egyébként csináltam egy banner szerűséget, igazából még nincs kész, szal elég üres, csak az a baj h nem találok oylan képet amin rajta van több champion is és jól néz ki legalább, ez meg demacia :D egyébként ezt csak gyorsan összedobtam, de ha adnátok valami képet ami szerintetek jó lenne csinálnék sztem normálisat
  • Czdano
    Soft vagy hard? Ezalatt mit értesz?
  • Czdano
    Van ignore funkció a játékban. Én lvl 18 óta folyamatosan ignoreolnom a retardáltakat, vagy azokat akik minuszba voltak elég erősen. Egyszer majd csak elfogynak, és így is lett. 2 nap alatt 2 meccset vesztettem normalon. Az egyik egy 3v5 volt, a másik pedig egy 4es orosz premade. Ignoreoltam mind a 4-et többet nem kerülök össze velük. Ennyi.
  • Fpocok
    ELO reset LESZ! Ez biztos.
    Az hogy hard, vagy soft, azt még nem tudni.
  • CharrDen
    Amúgy aki megkapta az RP-t, annak alapból mutatta? Vagy a storeban kellett néznie hogy engedi e a vásárlást? (én még mindig nem kaptam :( pedig már csak ma van anivia féláron)
  • CharrDen
    Nem tagadom létezését, annyit nem bírok benne, hogy rengeteg olyan meccsem van normalon is, ahol néhány perc után kilép, eltűnik, feedel, elmegy enni, megszakad net, unja és nem veszi komolyan, nem kommunikál, nem tud angolul, direkt szar championt hoz (pl képesek 4 squishy ap-t hozni RANKEDEN IS).

Elo hell lényege csupán az, hogy rengeteg olyan játékos van, aki nem veszi komolyan, nem érdekli és emiatt iszonyat nehéz. Ezért kéne full premade amivel lenne esély.
  • Czdano
    7.3-as Killassist/death twisted fatel, és 7.7-es arány fiddlestickel. Ezekkel nyertem 4 meccset a 7-ből. Nem nevezném magamat luckernek. Az ELO hell szerintem nem létezik..
  • Fabio Capello
    Legjobb tudomásom szerint meg mindig nincs hivatalos info arról hogy lesz e elo-reset s2-re vagy sem...
  • CharrDen
    Lucker. Én kétszer játszottam, mindkétszer olyan csapatot kaptam hogy csak néztem, aztán eldöntöttem, hogy inkább csak normalozok amíg nem lesz elo reset.
  • Grr1234
    ezt de utálom... kezdjük a meccset, 3-an belockolnak, én kiválasztom Brandet, mondom a másiknak, hogy válasszon vmi tankot mert kurvára nem szeretek, és nem is tudok tankolni, erre behoz egy dpst. fuuu
  • Czdano
    Hely : 18294. Név : XumuX Win:7 Loss:1 ELO : 1447
    Wííííííí :D Ma gondolkoztam el azon miért nem volt sima a ranked win..hát ezért :DDDDDD Kikerültem a retardáltak közül ;p
  • SzirmosSzisza
    Feliratból kb semmi se látszik.
  • ronihun
    szerintem túl sötét, nekem nem annyira tetszik, főleg hogy ezeknek a japán artwork-öknek nagy része nem néz ki jól
  • Ariakus
    Nekem tetszik! Szerintem sokkal jobb mint a mostani.
  • Gubberx
    Nekem is megjött épp az imént
  • ToCsEk
    én megkpatam, 900rp ye
  • byzhouse
    de,hogy léptem volna be jún 1. és jún 23. között,ha 1szer se engedett be?
  • [Rush]
    Bannernak?
  • ronihun
    hihetetlen, megint ranked megint jól megy, és akkor egy rammuson bukjuk el,meg persze egy yorickon :D hihetetlen, a srác mondja h hagy legyen övé Ashe, mire a másik aki mnodta h az a mainje, nem pickeli, viszont enemy meg pickeli, aztán jön ez a balfasz és RAMMUS-t pickel, mikor nincs se AD carry, se AP, yorick azt mondta h tankol, de azzal nem is votl akkora baj, csak aztán ez a nyomorék, rammusozott és begurult mindenki közé, ráadásul mikor morgana 5-0 volt enemybe, ő vett egy thornmail, mondom WTF? ezután vett egy sunfire capet, és csodálkozott h 2mp alatt halott, na mindegy, ilyenkor nincs kedvem játszani már, vagyis inkább félek hogy megint gyp-seket kapok, és ahhoz nincs kedvem, megyek inkább TF2őzni...
  • CharrDen
    Sajna nem ABC alapján osztják ki, néztem hivatalos fórumon ott randomba kapja mindenki...
  • angyal2232
    hát akkor bukó: D
  • Grr1234
    De csak az kap, aki bejelentkezett jún. 1. és jún. 23. között.
  • Grr1234
    Mostanában szarok voltak a szerverek, amolyan kárpótlás.
  • angyal2232
    mindenkinek adnak csak úgy ingyen?:)