...
  • Ryder62
    A baj ott van hogy itt mindenkinek ugyan annyi idő végigjátszani az LR-t. Az OWB-t nem. Ott mindenki úgy játszotta ahogy akarta. Valaki végigszaladt a történeti szálon és 6 óra alatt végzett vele. Valaki (mit pl én) meg mindent felkutatva, bejárva, minden küldit teljesítve végezte ki az OWB-t. Nekem pl 20 óra volt. Szóval arra akarok kilyukadni hogy az OWB mindenkinek jó. Mert az esély megvolt hogy felfedezni Big MT-t. Csak rajtad áll. De az LR csak azoknak kedvez aki egy szó szerint pár órás dlc-re vágyik. Aki kutakodni, bejárni akar annak nem mert pislog kettőt és már végez is. Pl a pitt , személyes kedvencem ami nálam csillagos 5-s, is lineáris. Még a környezet, időjárás is hasonló. Hogy miért nem tetszik mégis az LR? Hát azért mert mintha egy sima fps-el játszanék. Nincsenek mellékküldetések, párbeszédek, a környezetedben mindenki ellenség stb. Egy csőben mész és mindenki lő rád ennyi. Egyszerűen fantáziálatlan.

SPOILER

A Divide, maga szakadék is szar. A térképet megnézve gondoltam ó dejó majd itt kell keresztül menni. NEM! A két szélét járhatjuk be és közepe ami a nagyobbik rész, ki van vágva. Azt szépen ki kell kerülni.

És igaz, a Bethesda-t 10X jobbnak tartom mint az Obsidiant. Egyszerűen nem tudnak MEGLÉVŐ elemekből, textúrákból, objektumokból egy rendes normális pályát összerakni. Az alapjátékkal is így volt. Nekem kellett kiegészíteni. Úgy csináltam meg ahogy szerintem alapból ki kellett volna néznie.

Szóval reménykedem hogy a következő Falloutot ismét a Bethesda fogja készíteni. Valszeg hogy a Skyrim motorját fogja használni. Ha viszont átpasszolják az Obsidiannak a motort hogy nesztek csináljatok falloutot előre bukásra számítok az 100. Mert hogy nem használná ki a motor nyújtotta adottságokat az biztos. Mert mint írtam, ha meglévő objektumokkal nem tud mit kezdeni az Obsidian nem tud egy normálisan kinéző pályát alkotni (mert mint tudjuk a new vegas 95%-ban F3-as modellekkel dolgozik) akkor mit várjunk ha nekik kéne nulláról mindent megcsinálni.