...
  • broman191
    Hajnalban kipróbáltam a GRA-t. Sajnos ahogy lentebb írta morzsi fórumtárs, nem egy nagy etvasz amit csináltak ezzel a kiegészítővel. Nem erre számítottam. Új végigjátszás gondolata is elhesegetve. Lopakodós karinak igazából semmi használható új fegyvert nem adnak a kezébe - egyedül a 12.7-es SMG-re lehet tenni hangtompítót, lézercélzót és még valamilyen kevésbé látványos-eredményes módosítást. Lopakodás szempontjából ezen kívül nincs új a nap alatt, sőt ez sem mondható újnak, az alapjátékban a hangtompító már felszerelhető volt a fegyverre, a másik két módosítás pedig nem hoz lényeges változást. Aztán az anti-material rifle "majdnem hangtompítója" is röhejes, elnyomja valamilyen szinten a lövés zaját, immár nem kilométerekre hallja mindenki a hatalmas durranást, csak fél kilométerre. Viszont az új robbanó töltény illik hozzá. A pisztolyok között van egy új 5.56-os modell amely a "That Gun" sokszorosított másolata - modifikációkat nem láttam hozzá. Ha a "That Gun" megvan akkor az még erősebb is mint azok a kopizott változatok... Aztán a legendás Bozar...pontos, nagy tűzgyorsaságú, viszont harmatgyenge a sebzése per golyó szinten. A Fallout 2-ben gyakorlatilag bármit szétszedett, de itt egy DeathClaw/hasonlóan erős ellenfél ellen már nem hatékony. Ráadásul a kari bugosan fogja, és lövéskor is a távcső szintje alá néz, mintha nem lenne távcsöve. A legenda meggyalázva. Maradok én a jól megszokott sniper-emnél, amellyel egy fejes egy DeathClaw-nak egy halál - kis szerencsével - hollow point töltényt használva. Szerencsétlenül pedig két töltény.

További képek tőlem