6837
...
-
#4075 Most néztem a gépigényét a minimum proci ami kell neki az 2,4 ghz. Szóval elvileg 3 ghz-en futnia kéne. Azért elvileg mert írtó optimalizálatlan játék.
Írd le a teljes konfigot főleg a videókártyát hogy az milyen. -
#4074 Egy. -
#4073 "Intel3GHz"
Mezei pentium? Vagy kétmagos?
Mert ha egymagos pentium akkor lehetnek ilyen gondok.
XP nem kevés alá az fix mert nekem is az van. -
#4072 Hello!
Segítségeteket szeretném kérni. Feltelepítettem a játékot a legutóbbi patch-csel karöltve hozzáadva az ATI-s okosságot amit találtam itt a fórumban. A játék elindul mondhatni minden rendben van az első harcjelenetnél mikor Joe Cobb és Ringo közötti viszály elkezdődik akkor kékhalállal kidob a gép. IRQL NOT LESS OR EQUAL hibaüzenettel. Gondolom túlterhelte a gépet, sokat kellett számolni meg megjeleníteni. Virtuális memóriát igazítottam, grafikát levettem LOW-ra, azonban úgy is produkálta a hibát.
XP SP3
4GB memória Intel3GHz.. Lehet hogy az XP kevés a játék alá?
Előre is köszönöm, ha valaki tud valami okosat mondani! -
#4071 Lonesome Road screenshots
http://www.flickr.com/photos/47857688@N08/sets/72157627539012223/
eredeti cikk -
#4070 Egyértelműen New Vegasbeli a Pipboy. Látszik asszem a Goodsprings frakció.
Amúgy király. Sajna pont a karja nem fér bele:D -
Although #4069 Atom az emberünk. De gondolom semmire sem tudja használni :)Mivel valszeg a perkek nem igazán működnek rl. :) -
morzsi555 #4068 http://www.youtube.com/watch?v=5tCEXEuICWs -
#4067 ööö... wow.
-
#4066 Általában elég csak a legfrissebbet, mint a Fallout-oknál is. -
#4065 A legjobb! :D -
#4064 Ez hatalmas! xD -
lerboy #4063 Sziasztok!
Gondoltam újra előveszem a játékot. És lenne egy gyenge kérdésem: :)
A patcheket egymás után kell feltelepíteni, vagy elég csak a legfrissebbet?
-
#4062 -
és ez az a pillanat, amikor részemről elköltözök egy bunkerbe. -
#4060 Komolyan? Na, ezt mindjárt kipróbálom, kösz a tipet BRO -
#4059 Így van rendben. Adtak egy pisztolyt amelyet használva (lövés) teleportálgathatsz a Big Empty és a Wasteland között. Bármikor. :) -
#4058 Van egy nagy gondom skacok Életben hagytam az OWB an mobiust, kleint, meg mindenkit. Lefut a videó, így meg úgy, aztán ugyanúgy ott vagyok a világban. Minek kéne lennie a videó lefutása után? Nem kéne valahogy az alap játék világába visszajutnom? Valami nem jó úgyérzem -
kissssss #4057 jajj -
#4056 -
#4055 -
#4054 Jelzi a program hogyha valamelyik frakció páncélját felveszed akkor az ő ideiglenes tagjuká váltál. Ezt egy kis felugró ablakként jelenik meg a Pipboy-ban. Ezzel megtéveszthetsz egyszerűbb embereket, de vigyáz a parancsnokokat, főbb Npc-et már nem.
Ez csak Armor vagy Clothing(ruha) lehet, más nem.
És természetesen ha az adott frakció ellenségeihez mész ők rád támadnak. -
#4053 XD milyen igaz :D -
#4052 a fagyás is a program megszokott funkciói közé tartozik
egyszercsak állunk, bill-re, egérre nem reagál -
#4051 "csöppet" bugos, főleg ha nincs fent patch - nálam is eljátszotta ezt egyszer, néztem is h miért akar mindenki kicsinálni... aztán inkább visszatöltöttem. -
#4050 én felvettem, de aztán levettem
ám lehet, hogy a kalap az a bandáé -
#4049 azaz.ebbe legelőször én is belenyúltam.Bár írja hogy mostantól álcázod magad a ruhával.De nem tűnt fel csak a ruhacsere után. -
#4048 felvetted tán valamelyik rabló páncélját? mert akkor egy frakcióba kerülsz velük (ideiglenesen Powder Ganger leszel), és a puszta lakói igen gyorsan tésztaszűrővé akarnak alakítani -
#4047 most olvasom, hogy a ruha maiatt
lehet hogy a kalap miatt? :o -
#4046 köszi, a mod jó lett
még az elején tartok, de nem értem: Ringonak segítettem, megöltük a rablókat, erre meg a kocsmában rám támad -
#4045 köszi, megpróbálom -
#4044 vagy próbáld meg ezt:
http://www.gamershell.com/download_74514.shtml -
#4043 na nemtudom mi lehet a baj.de console-t előhozod és :
setgs fchasecameramax 600.00
itt a mértéket átállítod a kívántra
Remélem segítettem. -
#4042 és az F-re is ezt csinálja -
#4041 nagyon kicsit, és utána hiába tekerem, semmi -
#4040 Nem mozdul meg az egérgörgővel való görgetésnél? -
#4039 üdv
az miért van, hogy 3rd módban nem tudom eltávolítani a kamerát a karakteremről
emlékeim szerint a legelején ez még működött, akárcsak a sima fallout 3-ban, most meg annyira a hátában van a kamera, hogy szinte a válla fölött nézek át
baromira idegesít -
#4038 Szerintem is. -
ratgab #4037 Legyen úgy! -
#4036 Szerintem ezeket az utolsó új tartalmakat hagyják futni egy pár hónapig, aztán év vége felé, december körül már lesz GOTY is.