6837
...
  • ratgab
    Hát ez is kell!!! Mikor lesz már Goty bejelentés???
  • broman191
    Elég meggyőző számok, szinte új végigjátszásra csábítanak :O

"...Gun Runners’ Arsenal adds 27 new weapons, 40 new weapon modifications for existing weapons, 18 new new recipes, and 29 new ammo types — including the 12 Ga. Dragon’s Breath, Hive Missiles, and 25mm/40mm Plasma Grenades."

A Bozar visszatér!!!

• Ryder62
    Jön a Lonesome Road szeptember 20.-án. Egy héttel később meg fegyverpakkok.
  • broman191
    Poén nem csak a wiki alapján, elsőre betettem, jókat mosolyogtam rajtuk. :)

• wesker24
    Én is női karaktert indítottam és már 158 órám van a Fallout New Vegasban !

Az első 100 órát nullázta a steam igy az új példányba még csak 58 órám van !
  • Fpocok
    Faszás!
    Tetszik, hogy színesebb, mint a F3. Az is, hogy be lehet zoomolni fegyverekbe.
    Az elején viszont elcsesztem, szóval újrakezdem, hogy kioszthassam a szarjaimat :D

Eddig fickó voltam, most próbálok női karival nyomulni.
  • ratgab
    Szerintem elsőre ne!
  • Fpocok
    Wild Wastelandet érdemes kirakni? wiki alapján eléggé poénnak tűnik, de nem tudom...
  • Fpocok
    Legutoljára pl egy kidőlt fán próbáltam átmenni, de fenn akadtam, nem tudtam semmit csinálni. Ez volt az utolsó csepp :D
  • koschwarz
    beakadtál? hol?
  • Fpocok
    Értem.
    A F3at azért untam meg 40óra után, mert tele volt buggal, beakadtam mindenféle helyre.
    Kipróbálom.
  • Svenhassel
    Teljesen különálló játék. Akár 100 óra játékidővel (DLC-kel még több) és nekem nem volt gondom a bugokkal.
  • Fpocok
    Kérdés:
    Ez most egy standalone kieg? Vagy kell eredeti játék?
    Milyen hosszú a new vegas? Ebben is nagyon sok bug van, mint a F3-ban?
  • tutituti
    facebook-on új kép a Lonesome Road-ról.

És persze a Cikk.
  • Ryder62
    Szeptemberben
  • Mostly Harmless
    megjelentek Steamen a Lonesome Road achivementjei, szóval most már csak megjelenik valamikor. =}
  • broman191
    Ilyen volt, a képen max filtereztek egy kicsit. :)
  • Novotsik
    jobb a grafikája? vagy ilyen volt a nv?
  • Ryder62
    Azért ma egy kép már kiszivárgott:

• Ryder62
    Igen.

Hotomi:

Érdekes, pár nappal ezelött meg ugyan ez a fazon írta az egyik fórumba (ugyan ez az oldal) hogy dátumot még nem tud de még augusztusban megjelenik. Bár azért néztem volna ha e hó végén kijött volna mert általában a DLC-k között két hónap telik el. Egyébként a dlc-knek sose volt megjelenési dátuma. Az owb-t is a megjelenés elött másfél héttel fixálták hogy akkor július 19.-én megjelenik.
  • ratgab
    Felkeltetted az érdeklődésem (kedvelem a random encounter-öket)!

Ez az a mod, amiről beszélsz?
  • broman191
    Sajnos nem meglepetés...amelyik gémnek nincs pontos megjelenési időpontja, az esélyesen csúszni fog... -.-''
  • Hotomi
    Bocsánat figyelmetlen voltam, nem ír pontos megjelenést, de az biztos, hogy augusztusban nem jelenik meg. A Bethesdád ismerve ez vagy szeptemberben, vagy októberben, vagy novemberben vagy csak jövőre lesz
  • Hotomi
    Nem, szeptemberben jön ki, itt ír róla Jason Bergman.
  • Ryder62
    Az egyik legjobb mod a Random Encounters miszerint véletlenszerűen összefuthatunk ellenfelekkel. Most level 4-en láttam hogy épp mellém száll le egy vertibird és kiugrott belőle 3 enclávés katona. Mondanom sem kell hogy hardon + hardcore mod bekapcsolva miféle kihívás volt legyőzni őket. Még a sima Viperek is gondot okoztak. Teljesen átértékelődik a játék. Ajánlom mindenkinek aki akar egy kis kihívást meg valósághűséget. A legtöbb játékban az enemy csak egy mozgó céltábla, semmitöbb. A new vegasban is ez a helyzet normalon hc mod nélkül de így viszont összeségében remek élményt nyújt. Így nem meglepő hogy Goodspingből Primmen és Niptonon át Novac-ig kerek 5 óra alatt jutottam el :D

Jah és a Lonesome Road még augusztusban megérkezik :)
  • ratgab
    Nálam Win7-en eddig olyan 4x ha fagyott (level 27 vagyok, főszálat a választási pontig vittem+ Dead Money DLc-t végijátszottam)....Olyan 30 órám van benn eddig!
  • xblades
    Nekem Win 7 alatt is fagy, de ez nem mérvadó mert mostanra jutottam el arra a szintre hogy a küldetéseken és a fő helyszíneken kívül a játék 80% nem eredeti hanem modifikált.

A fegyver Dlc terén csak a saját véleményem írtam le, miszerint az általam megszerzett dolgokat szeretem kihasználni a játékban és nem az amit betölt nekem egy Dlc. De a lényeg hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő játék modot.
  • Ryder62
    XP. A Fallout 3 sem beton stabil de kb 60 játék óra alatt 2-szer fagyot le teljesen, 7-szer 8-szor pedig elszállt exe hibával. Szóval a fallout 3 nálam már jónak mondható, játszható. De a new vegast úgy képzeld el hogy leülök egy fél órára játszani és 5 perc után lefagyott úgyhogy lehetett resetelni.
  • Hecker007
    XP vagy win7?
    Mert win7 alatt az F3-al voltak gondok, de nekem pl a vegas sose fagyott ki, igaz csak végigrohantam rajta, mert az angolom nem a legjobb :S
  • ratgab
    Nem szeretem az indokolatlan előnyt,ennyi! Nem pipálom be és rögtön nincs problémám!

Számomra több értéke van, ha az adott cuccot saját erőfeszítésből szerzem (loot, felfedezés, quest vagy egyéb)!
  • Ryder62
    Nem tudom mi bajotok azzal hogy kaptok egy-két fegyvert meg ruhát induláskor. Ha nem tetszik nem pipálod be, ennyi. Vagy nem használod. A másik hogy az első 1 órában össze lehet gyűjteni ellenfelektől egy rakás azonos fegyvert. Pl az Incineratort már Primmben meglehet szerezni. És azért az eléggé jól sebez. Ha meg a kihívást hiányolod akkor hard + hardcore mod.
  • ratgab
    Így van! Teljesen egyetértek! Amikor annak idején a Dragon Age Origins esetében meg voltam őrülve az előrendelői tárgyakért és még warezban volt meg (Azóta megvettem az Ultimate Edition-t) le is szedegettem őket.
    Majd a játékot elkezdve és a tárgyakat használva jöttem rá (mikor egy farkas alapfelszereléssel nem volt könnyű, viszont bónuszcuccokkal gyerekjáték volt), hogy én tulajdonképpen csalok...Semmi teljesítmény (nehéz vagy hosszú quest elvégzése) nélkül kaptam über tárgyakat, melyek összességében a kihívásból vesznek el, így magamat rövidítem meg játékélmény szempontjából!
  • ratgab
    De azon kívül minden ellen jó, amivel level 10 alatt találkozol (kivéve Cazador, Deathclaw, NCR és Legion)! És ez azért sokkal több, mint az 1 szem 9 milliméteres, amit alapból kapsz... nagy előny! És ne csak a caravan shotgun-t nézd, hanem ahhoz még kapsz egy az elején még igen hasznos ruhát!
  • xblades
    Szerintem ebben a játékban pont az a lényeg hogy mindent szerez meg magad és ne betöltsön mint valami isteni beavatkozás. Bár igaz nem valami nagy dolgokat ad.
  • Ryder62
    Azért egy caravan shotgunnal nem fogsz megölni egy lövéssel egy deathclawot.
  • ratgab
    Ami szerintem amúgy is cheat kategória (Indokolatlan előnnyel indulsz egy olyan helyen, ahol a jó felszerelés keskeny határmezsgyét jelent élet és halál között: Ennyi erővel Power Armorban és Minigunnal is kezdhetne az ember+100 stimpak)
  • Ryder62
    Egy-egy fegyvert, ruhát tartalmaznak.
  • xblades
    Átmész a Warez/off/spam topikba és ott a #10 hozzászólásnál le van írva.

broman191

Pont erről beszélek ha nem vagyok bejentkezve Steam error miatt nem indul a játék.
  • Novotsik
    mi értelme van a caravan pack,classic pack stb mik ezek mert ha bepipálom nem látok különbséget?
  • broman191
    1.) Nem szükséges Steam.
    2-3.) Nem igazán mod-olok, de a többiek a topikban többnyire igen :)