Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.
Mondhatom fasza egy játék,pedig amúgy jó lenne de ez....<#wilting>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ryder62
Nekem is fagyogatott aztán átírtam a fallout.ini-ben a következõ sort:
iNumHavokThreads=1
Az 1 helyére írj egy olyan számot ahány magos a procid.
VAGY
Használj nagymentés kilépés elött és mindegyiket külön slotba mentsd.

Nekem sokat segített (bár nem tudom melyik megoldás) mert elötte volt olyan hogy 2 óra alatt 3-szor úgy lefagyott hogy sehogy nem tudtam bezárni a játékot. Maradt a reset. Azóta is elszáll néha a gém de vagy hibaüzivel kidobb vagy reagál a ctrl+alt+del-re így kitudok lépni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Sziasztok.
Én még csak az alapjátékkal tolom,de a legújabb patchel is fagyogat.
Van erre megoldás?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

A játékban úgyis van egy pár fajta lõszer, ami jobban rongálja a fegyvert, kivéve a segítõknél, akiknél nem rongálódik a felszerelés állapota. Nem kell fullra szerelt állapotban lennie a felszerelésnek, csak nyújtsa a max sebzést és védelmet. Mondjuk egyes segítõknek elég jó fegyverük van, azoknál nem is érdemes cserélni.
Sir Quno Jedi
Amúgy természetesen érdemes nagyon jó állapotú fegyót és páncélt adni nekik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nincs végtelen lõszerük, csak az alapfegyójukhoz. Amúgy oda kell adni nekik a lõszert, mert ha jól elfogy, átváltnak alapfegyóra.

Amúgy meg mindig a legnagyobb DPS-es fegyót igyekeznek használni, ha van hozzá lõszer. Közelharcra is igaz ez, csak oda nem kell lõszer ugye. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Segítõknek érdelem jó állapotú fegyvert meg páncélt adni? Számaolja egyáltalán a program? Vagy nem törõdik vele, mint ahogy megfigyelésem szerint a fegyverekhez is végtelen lõszerük van. Egyáltalán hogyan lehet rávenni õket arra hogy másik fegyvert használjanak?

Carlos
na igen...az tényleg elég érdekes volt...

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Ami engem maximálisan megdöbbentett az az, hogy adott interjút olyan fazon, aki ott élesben lapátolta le a tetõrõl a szart :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Carlos
Mint pl?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megvan nekem is avi-ban. 😊
Nagyon jó dokumentumfilm. Még az oroszok is bevallották, hogy szart se tudtak arról, hogy mi volt ott és küldték az embereket a halálba és még csak nem is szóltak nekik.

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Ez egy roppant jó dokumentumfilm, ha jól emlékszem ez volt az utolsó alkalom, amikor célirányosan az volt a programom, hogy megnézek valamit a TVben 😊))

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

giornalista
mondjuk abban a mûsorban elhangoztak teljesen félrevezetõ információk, össze-vissza számolnak a legtöbb ilyen "dokumentumfilmben". persze a lényegen ez nem változtat, csak megemlítettem. eléggé beleástuk magunkat Csernobil-témába néhányan, többen a barátaim közül már voltak is az erõmûnél és a városban. egyikük visszajáró vendég szinte.
Darázs ellen géppisztolyt érdemes használni, vmi olyat aminek jó nagy a dps-e. Vagy vats-ban fejre, vagy folyamatosan hátrálva szórni.
Akkor már mindegy, 2012-ben úgyis itt a világ vége. Onnantól majd élõbe nyomatjuk!;D
Carlos
Ebben igazad van.
Csak érdekességként szántam.

Þór vígi þessi rúnar

Nem teljesen oke az osszehasonlitas. A futoanyag, amit a robbanas szetszort, bo 100 tonna(raadasul faramuci modon az elhasznalodo futoanyag sugarzasa no) plusz a felaktivalodott reaktor reszegysegek. Egy atomfegyverben(meg egy 50 megatonnasban is) a hasadoanyag mennyisege ennek toredeke.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

2077-re tuti kész lesz a magyarítás😄
Magyarítás elkészülése mikorra várható?
JethroHUN
Oh <#ijedt>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carlos
OFF a délelõtti topikhoz:

"A felrobbant reaktormagban 14 méterrel a romok alatt a grafitot körülvevõ fûtõelemek égnek és megolvasztják az urániumot. A radioaktív sugárzás a Hirosimában és Nagaszakiban ledobott atombombák együttes erejének a száz szorosa. (...) A lángokkal küzdõ elsõ mentõegységek nem viselnek kellõ védõöltözetet...ketten aznap éjjel, 28-an néhány hónapon belül meghalnak. Õk csernobil elsõ áldozatai.
(...)
A sugárzást erõsségét akkoriban röntgenben mérték. A légkörben mérhetõ normál érték az 1 röntgen 12 milliomod része. Pripyaty-ban a kora délutáni érték 200 ezred röntgent mutat, ami a szokásos érték 16.000 szerese. Estére ez az érték a normál érték 600.000 szeresére növekszik."

" (The Battle of Chernobyl, Discovery Channel)

Szóval az a két atom amit oda ledobtak azok lószarok voltak. (mai szemmel nézve persze).

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
sehogy majd a sztori odavisz

Ryder62
Húú milyen duma robbant (hehe <#hehe>) ki errõl az atomháborúról. Az biztos hogy a Fallout mese ilyen szempontból, de jó mese, és mint tudjuk hogy ez egy alternatív világ, így a fallout világában lazán elképzelhetõ hogy nagyban kaszinózgatnak a túlélõk. Ha már játék ilyen témában akkor Metro 2033. A mutánsokat leszámítva kb úgy nézne ki az élet a földön.

Hogy ne csak OFF legyek a Legate's Camp-ot hogy lehet megközelíteni? A folyó túloldalán van nem messze a Legion bázisától.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ha nem kapcsoltad ki gondosan az automentést, akkor az még rendelkezésre állhat. Az meg mûködik, ha lefekszel aludni, gyorsutazás elõtt, ha bemész vagy kijössz vhová/vhonnan.

Vizet azért csak szereztél a játék folyamán, nem? Idd meg. Pip-boy-Aid:
Dirty water, Purified water, (Irradiated water)
Titeket nem idegesít Malcolm Holmes? Elképesztõ a pacák! Ép pumpálom az ólmot egy Deathclawba aki már majdnem felnyársal a karmaival amikor megjelenik ez a pacák, hogy "Hello, mesélhetek neked a kék csillagos kupakokról?". A másik karimnál meg ép a Bison Steve hotelben lövöldözöm a szökött fegyenceket, becéloztam a fönöküket, na most vagy soha, erre megint megjelenik "Hello, mesélhetek neked a kék csillagos kupakokról?"<#violent>

Carlos
valid!

Þór vígi þessi rúnar

Tökmindegy egyébként! Ha repül az elsõ, akkor megy a többi is, akkor meg már tök mindegy hova csapódik, megy a nukleáris tél és legtöbbünknek sanyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem bánnám ha igazad lenne, nekem nem hiányzik az atom. Csakhogy több rakéta van mint Moszkva meg Washington. És persze nemcsak a katonai vezetés ellen irányulnak, hanem a teljes katonai potenciál és a fontosabb ipari infrastruktúrák ellen.
Basszus! Azert az nem ugy kezdodik, hogy az ember egyszer csak szomjanhal. Mar 200-as erteknel jelzi a jatek, hogy baj van(bal felso sarok+ pipboy-> STAT-> EFF), es akkor meg nagyon messze vagy a halaltol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

És hogy szerezzek vizet ha még 1 m-t is alig tudok menni? De ez az én hibám mert 1 mentésem van. Igy jártam.
Fix útvonalakra vannak beállítva azok az interkontinentális rakéták, hogy csak 1 gombot kelljen megnyomni! Biztos vagyok benne, hogy Mo nincs a betáplált célpontok között!

És olyan célpontokra irányulnak, amik megbénítják a katonai vezetést (haditámaszpontok, Kreml, Fehér ház), tehát van benne ráció, nem ész nélkül kiötlött célpontok ezek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem lehet véletlenül, hogy esetleg szomjanhaltál, mert nem ittál vizet?

O egy ritka szerencse ficko volt, hogy tulelt ket atom tamadast.(Bar lehet, hogy inkabb azok szamitanak szerencsesnek, akik egyszeruen ott sem voltak.)
Bar azt hiszem, meg kell emlitenunk Violet Jessop nevet is, ha nagy tulelokrol van szo.

Lõdd ki a szárnyukat, a földön már nem olyan gyorsak, így akár el is menekülhetsz. Ha szerencséd van a kritikus találattól még a hátukra esnek, így nyerhetsz pár mp-et.

Encore
Rossz szokás, valaki így hívta és onnantól kezdve mindenki. De valóban inkább valamilyen darázsféle... De végülis tökmindegy mindenki tudja mirõl van szó...
Egy a sok ezerbõl. A japán átlagéletkor meg amúgy elég magas, bár nem 93.
Figyelj! Neked tul komplikalt ez a jatek, meg gondolom az angollal sem nagyon boldogulsz. Raadasul hardcore modban inditottad.

93 evesen rakban meghalni? B+ en annak is orulnek, ha egy sima, bekes eletet igy megusznek.

Most racionális okokat keresünk egy általános atomháborúban? Van bõven bomba, jut mindenkinek. Abban a fél órában, amikor még van idejük visszalõni (most itt tökmindegy kinek) már nem fognak sokat morfondírozni. Egy idõben (amíg szovjet katonaság állomásozott itt) biztos célpont lehetett Magyarország.
Carlos
csapd le a deathclaw-t aki vakarja a hátizsákod...

Þór vígi þessi rúnar

Miért hívja mindenki a cazadorokat legyeknek, amikor darazsak? A Bloatfly-ok a legyek <#fejvakaras>

Carlos
ki tudja...érdekes téma!

Þór vígi þessi rúnar

Miért van az hogy mindig összeesek és meghalok? Talán azért a h20 miatt? De hisz már használtam egy doctor's bag-ot is😞
Errol vagyon szo. Egy globalis atomhaborut(+ par ev nuklearis tel for free) talan a nepesseg par szazaleka elne tul, de lenne tulelo. Hogy aztan ez a par szazalek csak a lassu kipusztulashoz lenne elegendo, vagy ismet novekedesnek indulna a nepesseg. <#nemtudom>

Kicsit off, de az utóbbi pár hsz-hez kapcsolódik!

Hiroshima és Nagasaki túlélõje

Na így lehetett maximum túlélni!

Hát arccal semmiképp! Az a maradék 100000 meg többségében késõbb belehalt a betegségekbe, rákba...

Na de én is befejeztem a témát, vissza a játékhoz.

Carlos
mindent túl lehet élni, csak távolság kérdése, és szerencséé.

Þór vígi þessi rúnar

Vagyis ezeket meg kevesbe erdemes arccal levenni. De tulelni lehet. Hiroshimanak 350000 lakoja volt, durvan 100000 tulelte azt, amit kozvetlen talalatnak nevezhetnenk.

Ez azért erõs túlzás, ha megnézzük, hogy 65 év múlva is mennyi kárt tud okozni "az a kis semmiség" az életben. Nagyon sokan bedõlnek annak, hogy nem ártalmas annyira, mint ahogy azt a fizikatanárok elmondják, pedig de!
(Elhiszem, hogy a "politikusok"/hatalomhajhászok szemétségeit titkolni, tompítani kell, mert különben azonnal kitör a lázadás egy öntudattal még rendelkezõ csoportnál, ha megtudják, hogy mi is az igazság/valóság.)

Inkább arra kéne rájönnie mindenkinek, hogy a festett papír, ritka fémek és a hatalom halmozása (és ennek6ezeknek állandó bizonyítási kényszere) egy ponton túl már a saját érdekeit sem szolgálja, nem hogy a környezetéét, az egész emberiségéét!

Részemrõl lezártam eme "vitát", további jó játékot Mindenkinek! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sose 1 mentést használjatok, hanem mindig többet... bármikor beüthet a krahh és akkor eddig játékmenet huss elszáll(hat)!