6837
...
  • Although
    Ez érdekes, nekem egy darab bicska is elég idézőjelesen, lv20-on. sneak fullon, éjszaka mozgok,petek így alakítva, kb 3 ütés a Deathclaw is.
  • Novotsik
    Köszi, Felvettem társnak még a játék elején veronicát és meg kéne szereznem a (nem is tudom mi a neve) egy fegyvert ami a vault 21-ben van ha jól emlékszem. Tele van ghoul-okkal az nem is baj de nem tudok továbbjutni az armoryban mert va negy ajtó amihez kulcs kéne,átkutattam már az egész vault-ot de a kulcsot nem találtam sehol. kéne az új technológia h a broderhodd of steel vezetője orra alá dugjam és akkor nem csak a lyukban csücsülnének.

Mi lesz akkor ha yes man-nek segítek enyém les vegas? Jah és megölöm Mr.House-t. Nyerek belőle valamit? Egyenlőre még csináálgatom house feladatait de több csoport is azt akarja h megöljem.
  • hollófernyiges
    Darázs armorja viszonylag gyenge, ha közelebb ér akkor géppisztollyal lődd vagy Carbine-nal. Nekem bejön hogy olyankor FPS módban folyamatos hátrálással sorozom. Az alternatíva meg a sniper rifle-fejlövés.
  • Ryder62
    Az egyik legerősebb fegyver az anti-materiel rifle. A gun-runners-nél megvehető olyan 16-17. szint között asszem. Érdemes rá gyűjteni mert tökéletes állapotban megveheted ami sokáig bírja majd.
  • broman191
    Akkor kapsz amikor találsz vagy veszel, szabadon bejárható a játék világa, mászkálj! ;-) A cazador-okat pedig inkább kerüld el ha lehet, erősek ők magasabb szinten is...ha megcsípnének akkor nyomj ellenmérget, mert egy idő után megöl ahogyan felszívódik, folyamatos hp csökkenés mellett! :)
  • Novotsik
    mikor kapok valami igazán jó armort meg igazán jó erős fegyót mert a tököm teli van h egy mutáns darázs képes megölni amikor tunkolom a legerősebb fegyveremmel ami valószínüleg elég gyér ha még egy darazsat sem tudok megölni vele,egyébként level 15 a karim?!!
  • Ryder62
    Nem, csak az alap játék pályáját modosítottam.

Elkezdtem az új projektem amiben a Honest Hearts-t szeretném feltuningolni. A motor hiányossága és gyengesége ennél a dlc-nél látszik a legjobban. Így megpróbálok több növényt (leginkább fákat) lepakolni a parkba. De próbálok nem túlzásokba esni :D Várhatóan augusztus végére elkészülök mert a map nem nagy.
  • tutituti
    fasza!
    dlc-kbe nem zavar bele ugye?
  • kissssss
  • Ryder62
    Elkészültem a modommal:

Expansion Pack mod

Tartalom:

- Több autóroncs az utakon.
    - Több közlekedési tábla, utca lámpa, jelző lámpa, távvezeték oszlop.
    - Új helyszínek.
    - Új térkép jelölések.
    - Területek, városrészek kipótolva, néhány helyszín átépítve ( többnyire vasúti pályaudvar.)

Pár kép:

• Although
    A kis robot jópofa,:) Aranyos kis párbeszéd volt én élveztem :) Viszont emberünk aki csinálta a felvételt nos. :)
  • Although
    Húú érdekes én kifejezetten betegnek gondoltam az OWB-t :D
  • Although
    ATi dll
  • Although
    És ha valaki nem ismerné, ATI-ok részére dll. és dll készítő :)
  • Calver
    nagyjából egyetértek, szerintem is kifejezetten hangulatos és élvezetes lett
    párbeszéd az elején viszont... uff. oké, tudom, FNV-ben rengeteg duma van, ami közel sem gond... de ez már tényleg enyhén túlzás volt.

amit én még külön kiemelnék, az Muggy - ezért
  • Ryder62
    Egy kis Old World Blues értékelés:

Pozitívumok:

- Hosszú játékidő (nekem 20 óra volt, ebben minden küldi megoldva és minden felfedezve)
    - Nagy felfedezhető terület. Kb akkora mint Point Lookout.
    - Tele a térkép felfedezhető létesítményekkel.
    - Visszatértek a robotok
    - Sok érdekes, új ellenfél. Külön kiemelném a Y-17 thrauma override harnesss-t.
    - Új fegyverek amiket lehet fejleszteni, átalakítani.
    - Humor
    - Jól meglehet gazdagodni. A Sink központi egységének jó áron ellehet adni dolgokat. Így érdemes gyűjtögetni. Kb 50 ezer kupakot szedtem össze.
    - Összefüggés a Dead Money-al. Több helyen megemlítik Sierra Madre-t.

Negatívumok:

- Az elején egy 20 perces (nem vicc) párbeszéd zajlik le. Azért ez már túlzás szerintem.
    - Néha nehéz, néha könnyű.
    - Voltak ismétlődő helyszinek, feladatok.

Összeségében az OWB egy kiválló DLC lett. Nekem már a Honest Hearts is nagyon tetszett de annak játék ideje nagyon rövid és kicsi a bejárható területe.

Reménykedjünk hogy a Lonesome Road még jobb lesz :)
  • DORSANAX
    Szerintem is így van, a játék nagyon tetszik...
    Viszont megvettem az eredeti játékot és fagyott azzal is természetesen.
    Akinek viszont gyakran fagyna!
    nVidia driver használatánál ki lehet próbálni a következő megoldást, nekem segített sima Fallout 3 és Vegas esetében is:
    (ATI VGA esetében nem tudom, hogy ezt lehet manipulálni, vagy sem.)

1."Az NVIDIA vezérlőpult elindítása"---->3D beállítások kezelése---->Hozzáadás gomb segítségével válasszuk ki a "Fallout3.exe" fájlt, vagy a "FalloutNV.exe" fájlt és:
    2."Válassza ki a testreszabni kívánt programot":
    a.Itt az "előre reprodukált maximális képkockák számát" állítsuk be 1-re!(Alapban '3'-ra van állítva)
    b.Függőleges szinkronizálás----> 'kényszerített kikapcsolás' állásba állítsuk!
    c.Alkalmaztassuk és játék!

Próbáljátok ki, én a 275.33-as új drivert használom, megcsináltam a fenti beállításokat és szuper a futtatásom ultra beállításon, max grafikán...(pedig még a kártyám sem egy csúcs szuper zsuga: GTS 250/1GB ...

Gondolom ezt viszont mindenki ismeri, eredeti játéknál sem árt,(mindkettőnél alkalmazható):
    Fallout.ini szerkesztés:
    bUseThreadedAI=1
    Következő sorba beilleszteni----> iNumHWThreads=2
    Elmenteni(írásvédettséget megszüntetni előtte)
    Mouse lag esetén:
    "fallout.ini and falloutprefs.ini and change iPresentInterval=1 to iPresentInterval=0."
    Mindkét játékra vonatkozik és eredeti játékhoz használom...

Csak azok számára írtam, akiknek sűrűn fagyna annak ellenére, hogy a konfig ezt nem indokolná.

• broman191
    Nekem tökéletes volt, frissíts drivereket esetleg!
  • K kutya
    Másnak is ennyire akadozik? Mióta felraktam az old world bluest stabilan 10fps-em van! Idáig meg ment szépen!
  • Although
    Valószínű túl régi verziót használtam :)
  • Although
    Esetleg tudja valaki miért van az, hogy ha Fveditel rendezem a new vegast és felülíratom a Honest Hearts és a Deadly Money, nem indul el többet a játék? Miért lesz hibás ez a két dlc?
  • xblades
    Fallout: New Vegas - G.E.C.K. version 1.4
  • broman191
    Spoiler!

Ha megkapod a forcefield-eket egy lövésre kikapcsoló fegyvert! :)
  • AnarchoiD
    OWB -ban a medical research facility ben hogylehet kikapcsolni azt a forcefieldet ?
  • Pistike 007
    -lehet hogy a tánöl sznékek átgurgatták az ajtót
  • Although
    Ez egyébként nekem is működik azt hiszem!
  • Calver
    igazából Obsidian is erősen arról ismert, h hajlamos béta verziót kiadni... nos, mindenből
  • ratgab
    De minek....
  • Although
    És ha jól tudom a befejezés után már el is vállalták a dungeon siege 3 -t igaz?
  • Although
    Azért ha azt vesszük, A Bethesda állandóan gyorsan kiad mindent és állandóan patcheli. Érthető ha az Obsidian kapkodott. És szerintem elképesztően sok apróságot raktak pluszba és sikerült egy félig fps játékból egy igazi rpg-t csinálni alig 1,5 év alatt? :) Persze elfogult vagyok.:D Ahhoz képest milyen dühös voltam a láthatatlan falak meg a nagy lepkék miatt, be kellett látnom ez tényleg jó játék. :)
  • Ryder62
    Ne is mond. A Geck-ben rengeteg fallout 3-as objectumokat találni Pl. behemoth, megaton, vault 101, stb. csupa olyan dolog ami a fallout 3-ra jellemzőek és ezek az elemek bizony bent vannak a new vegasban is. Mivel a játék 95%-a a fallout 3 objektumait használja. A maradék 5 % új. Azokat amikre nem volt szükségük miért nem törölték, rejtély... jobb is így hogy bent vannak lehet modolni. :)

Jah és a játék készítők trehányságára utal az is hogy pl a Vault 22 fogaskerekű ajtajára (ami félig lóg ki) 92 van írva. (Vault 92 a fallout 3-ban volt) No comment kedves Obsidian. Az egy dolog hogy a fallout 3 elemeit használja de hogy még azt a rohadt számot is lusták voltak átírni -.-
  • WhiteTusk
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékhoz készül magyarítás? És ha igen akkor mikorra várható?
  • ratgab
    Én azt fedeztem fel, hogy a continue feliratot baromira nem szereti, tehát ha onnan töltök vissza játékállást annak általában fagyás a vége, de ha rendes mentésből (nem quick, hanem normál) után egy szabványos loading opciós betöltést választok, akkor stabil a kicsike!

Alt-tab után meg 1000 %-ék, hogy a következő helység betöltése közben kifagy!!!!
  • broman191
    Nekem is volt ilyen, ösztönzik a játékosokat ne haljanak meg... :D Azért volt érdekesebb eset is, amikor éppen meghaltam és a játék bedobta hogy megkaptál valamilyen új perk-et miközben a karim esik össze. Nem lehetett leokézni úgyhogy muszáj volt a ctrl+alt+del megoldást használni... :D
  • Although
    Valószínű igazad, van de én inkább ezzel játszok mint egy tökéletesen működő szar játékkal :)
  • JohnAngel
    Már a Fallout 3 is szeretett fagyni.
    Mivel a motor ugyan az, ezért valószínű, hogy az a ludas, meg a cég programozói sem állnak a helyzet magaslatán.
    Ezt bizonyítja az is, hogy rengeteg Fallout 3-as szöveg, textúra maradt a játékban, ami nem könnyíti meg a játék fordítását sem.
  • Ryder62
    Eddig nálam ilyesmi nem volt hogy loading közben fagy (általában mászkálás közben szeret ) de tegnap az Old World Bluesban szépen lefagyott miután meghaltam és töltötte volna vissza.
  • broman191
    Szerintem még mindig nincs halvány lila gőzük sem hogy mitől van, vagy ha van is, nem tudják megcsinálni... :D
  • Calver
    hihetetlen, hogy a tökömtudja hányadik patch után sem sikerült a visszatöltést rendbe rakni.
    egyszerűen elképesztő. még mindig módszeresen kifagy a játék quickload-nál, de van amikor "csak" 2 percig gondolkodik, 2 másodperc helyett.
    tudom h Obsidian, de a fenébe is, lassan egy évük volt befoltozni az ekkora tátongó hibákat...
  • broman191
    Igen, a félkész alatt arra gondoltam, hogy nagyon kihalt a táj, ahhoz képest hogy egy park. A növényzet kevés, a bejárható terület bőven több mint amennyi lehetőséget, tartalmat csempésztek bele...mindez talán nem is lenne annyira fájóan feltűnő, ha legalább tényleg rendesen ki lenne dolgozva az egész táj, gazdag növényzettel, amit látsz oda el is mehetsz jelleggel (pl. ott van a lezuhant repülő a hegység tetején, a közelben barlang is van, de feljutni nem lehet semmiképp a repülőhöz - ez is összedobottság mutatója hogy odatették, de teljesen kihasználatlan és csak egy "landmark", innen is szivárog a félkész érzés, de sajnos nem ez az egyetlen ilyen). Az OWB területe szerintem kisebb mint a HH-é, talán úgy a fele lehet, de legalább tartalmasan. Az, hogy a graf. motor nem képes egy rendes élettel teli tájat megjeleníteni no comment az Oblivion után. A készítők nem mozdították a kisujjukat sem hogy életet leheljenek bele, egyértelműen az az eset áll fenn. :)