Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=36045
Letöltöd, berakod mint egy modot a data file-oknál, 3 napot vársz és megvan az új eldar. Utána ki is vettem a modot, ment minden normálisan tovább.
"The trees move. Do you not see it?"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amikor bemegyek a Gomorra kaszinóba, nem szól a biztonsági hogy adjam át a fegyvert, nincs autosave, csak állok egy helyben és nem tudok sem mozogni, sem bármi mást csinálni. Elõzõ belépéskor nem adtam át a fegyvert inkább kimentem, talán ezzel van kapcsolatban.
A Brotherhoodnál az új fõnöknek segítettem, elvben 3 nap múlva váltja le a régit, és adja a powerarmoros küldit. De már jóval több mint három nap eltelt, és semmi, ugyanaz a szöveg mint korábban.
Bugot is talaltam. Fel kellett volna kutatnom, egy eltunt karavan maradvanyait, de csak egy verfolt van ott, ahol a terkep jelzi. A hulla meg gondolom atesett a talajon, ahogy idonkent elofordul a targyakkal.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Majd egyszer viszaadják..Addig irkáld vissza ha nagyon hiányoznak..Fallout wikin vannak ID-k meg konzolparancsok,használd õket,h visszakapd..Aztán ha majd egy idõ után betérsz egy kaszinóba és kimész,visszakapod õket,és lesz mit eladni és lesz jósok pénzed! (Y)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Pont Nelsonnál játszottam el - jött a párbeszéd, mondom ok, majd meglátjuk. Mondtam neki hogy várj meg itt, majd begyalogoltam nélküle (de nem küldtem el). A légiósoknak semmi baja nem volt velem.
- Közeledünk Nelsonhoz, az összes légiósra tüzet fogok nyitni, akit meglátok. Ugye nem probléma?
- Nem, ez nem probléma. Ez megoldás.
hát nem tom...én bugra tippelek, mert engem mikor már rüheltek, akkor se támadtak meg légiós páncélban...de lehet más az oka, és a többiek okosabbak lesznek
Vagy hagyjam a francba, mészároljam õket, és majd, ha lesz idõm még egyszer játszani vele, akkor légiós küldetéseket vigyem inkább?
Eddig nekem úgy tûnik, hogy a térkép jelentõsebb részén van jelen az NCR, és több küldetést is adnak.
Mondjuk mindig quick save-t nyomok kilépés elõtt de játék közben szoktam nagy mentést csinálni. De mostantól mindig nagy mentés lesz kilépés elõtt mert ha tényleg ennyire instabil a játék akkor kinézem belõle hogy egy idõ múlva nem töltené be. Csak azt nem értem hogy a fallout 3 sose csinált ilyet (még patch nélkül se) vagyis hogy a játék vége felé már teljesen meghülyül és fagy össze-vissza.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
magas endurance = %-os természetes sugárzásellenállás
Ûrruha = durva sugárzásellenállás
rad-x = ideiglenes sugárzásellenállás
lélegeztetõcucc = víz alatt lehetsz amíg jólesik
innentõl sétagalopp
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétszer is meggondolom legközelebb, hogy belevágok-e vault-os küldetésbe. A Vault 22 (a növénytermesztõs) is eléggé idegõrlõ volt. 😊
Mint a fiend fejvadász (érted, fejvadász 😄) küldikben. Az NCR srác közölte, hogy aztán semmi fejlövés, mert nem lehet beazonosítani õket. LOL.