Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> Jól hangzik, ha lesz idõm majd teszek vele egy próbát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Picit OFF, de hátha érdekel más Fallout rajongókat is, nekem nagyon bejött:

Fallen Earth: Itt a topikja

http://www.gamersfirst.com/fallenearth/

Stílusát tekintve olyan, mintha a Fallout lenne, csak éppen multiban. Grafikailag egy picit persze gyengébb, de cserébe:

- Free to Play (ingyenesen játszható, régen fizetõs volt): Az ingyen játszóknak egyáltalán nincs elzárt tartalom, a limitációkkal bõven együtt lehet élni (gyakorlatilag csak az XP jön kicsit lassabban, de ez a program nem errõl szól).
- Nincs olyan hogy a fizetõs játékos szuperpuskát meg szuperpáncélt vehet amivel aztán hülye Pistike szénnégyalázhatja az ingyenesen játszókat.
- Online MMO, annak minden elõnyével (csapattársak, kooperatív játék)
- Óriási bejárható, atomtámadás utáni világ
- Scifi Akció MMO (nem kardos varázslós cucc, itt távcsöves puskákkal lõjük a szörnyeket és PVPben a játékosokat)
- Komplex karakterfejlesztés
- Rendkivül részletes gyártási rendszer (szinte minden tárgy legyártható, kezdve a kezdõ sapkától egészen a Dune Buggy-ig)
- Gyûjtögetés/harácsolás/kukázás orrvérzésig (rengetegféle nyersanyag van)
- Magasabb szinteken nyilt térképes PVP, területfoglalás (természetesen opcionálisan beállítható, ha vki nem szeret más játékosok ellen nyomulni, simán kikapcsolható)

- Végül de nem utolsó sorban, vannak magyarok is 😊

Ha érdekel és kipróbálod, a játékban keresd a HunRaiders csapatot, illetve Szabberin/Szabi/Turul játékosok valamelyikét. Szívesen segítünk az újoncoknak. Meg persze lehet kérdezõsködni a topikjában is.

/Reklám Vége

xblades
Kösz ha megtalálom megpróbálom jó-e 😊

Ne szomoríts el a Skyrim geck-el <#zavart1>, remélem ha már ennyivel késõbb adják ki nem lesz olyan bug-os<#buck>.

De a Fallout Geck-et se hagytam fel, bár néha szüneteltetem kell a pihi.
Csak a Skyrim-ben van egy elképzelésem és azt szeretném megcsinálni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Röviden és tömören: igen, mûködnek a warezolt dlc-k is.
Semmi másból nem állnak ezek a dlc-k mint egy esm és két bsa fájlból, ezért nem látom okát, hogy bármi hibát okoznának az eredeti játékban, nálam legalább is hibátlanul mûködnek (ellentétben a fallout 3 eredeti dlc-ivel, melyek csesznek rendesen mûködni <#duhos2>, + még 1 jó pont az Obsidianak ezért)

Ryder62
Valaki nyomja itt a játékot ezzel a kombóval? Steames New Vegas és steames Dead Money, Honest Hearts és Old World Blues dlc-k hozzá és warezolt (nem telepítõs) Lonesome Road és Gun Runners Arsenal.

Annyira megvenném a játékot még úgy is hogy darabonként kéne a dlc-ket megvásárolni steamen de így nem móka hogy a Lonesome nem elérhetõ itthon.

Sõt gondolom hogy ha lesz teljes kiadás steamen az sem lesz elérhet mert úgy látszik a Bethesda gondolt egy merészet és a játékait nem teszi elérhetõvé itt ebben a régióban. (Rage, Skyrim sem elérhetõ)

Szóval mûködne a warezolt LR és GRA?

Olyan verziók vannak meg ami nem telepítõs hanem csak be kell másolni azt a 4-5 fájlt a játék mappába és bepipálni.
Szerencsére az OWB elött volt egy frissítés és azóta nem szóval elvileg ezeknek menniük kéne.

Láthatjátok hogy úgy megvenném de a Bethesdának az ebben a régióban élõk pénze büdös, úgy látszik.

Ha nem, nem, eljátszok én warezzal is csak azért vicces ez a helyzet. Már a játékosoknak kell könyörögni hogy hadd vegyék meg a játékot.

lol komolyan pont fordítva kéne hogy legyen -.-

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Svenhassel
Ahham, ettõl még semmi köze a Skyrimnek a New Vegashoz... Akárhogyan is idézlek baromság...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

És mi a helyzet a NV Geck-kel? Feladtad a harcot? Én nem bizakodnék annyira a Skyrim Creation Kitjében, amilyen bugosan másolták a játékot a CK is biztos ugyan olyan bugos lesz.

Talán ez lehet az: bBorderRegionsEnabled=1, próbáld ki, írd át nullára hátha utána már megszûnik a láthatatlan fal.

PiszkosFred
Hja kerem, felmondatot kiragadni mar nem meno, csak a bulvarban. Keretik pontosan idezni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Svenhassel
"inkabb nevezheto a New Vegas Tamrieli verziojanak"
Ha hasonlítana a New Vegashoz, akkor jó játéknak kéne lenni, de nem az szóval ez sem igaz 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

PiszkosFred
Haha, es meg komolyan is gondolod... hihetetlen.

Koze nincs a Skyrimnek az Oblivionhoz, inkabb nevezheto a New Vegas Tamrieli verziojanak, mint a Oblivion 2-nek. Ez benne a szep, hogy a Bethesdahoz tartozo jatekok fejleszteseit folyamatosan felhasznaljak a kovetkezo cimben. Sok okossagot kitalalt anno az Obsidian az FNV-ben, ezek most jol jottek a Skyrim fejlesztese kozben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

xblades
Ezt már én is írtam hogy sajna ua. az a motort kaptuk kicsit tuningolva, szerintem ez lesz a kivitelezés a Fallout 4-nél is.
De ezt lehet mod-olni legalább, és ez az ami engem leginkább érdekel <#smile>.
A kód kilõve már átnéztem a Wiki-n, de nincs külön olyan mert a Tcl az amolyan falonátjárás kód, de a láthatatlan fal a Skyrim területe szélén így is megállít <#falbav>.

De valaki írta hogy ez az .ini-ben is kikapcsolható egy sornak az értékének átállításával, de én ezt nem találom hogy mi az és hol.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Skyrim egy rakás lógané, Beth nem erõltette meg magát, csak egy új rókabõrt húzott az Oblivionra és ezt árulják Skyrim néven, bár az Oblivion 2.0 jobban állna neki. Nah kérdésedre válaszolva van egy konzol parancs ami kikapcsolja de nem tudom, hogy mi az. Keress rá a google-ben consol commands vagy cheats szavakkal.

xblades
Látom a Skyrim nem érdekel téged, de motorja ua. így megkérdem , nem tudod hol keresgélhetnék az után hogy a láthatatlan falat hol tudom kikapcsolni a játékban?
Mert még a Tcl kóddal sem tudok átmenni rajta.

Azóta sikerült regisztrálnom, de sajnos nem nagyon értem ezt a modolást, azt hittem valami ini fájlt kell letölteni és bemásolni.
Végülis 20 órám volt a játékban, és most új rendszerrel sajnos minden mentésem eltûnt, amúgy se tudom lett volna e türelmem megint beleölni 20 órát, hogy ugyanoda jussak mint régen, és ráadásul tele fagyásokkal. Azt hiszem nekem ez a játék már a steam fiókomban fog megrohadni. 😊
xblades
Pedig csak úgy érdemes ha regisztrálsz, mert nem kell igy kéregetned dolgokat másoktól, föleg hogy mindegyik Nexusra beléphetsz vele. És jó dolgok vannak rajta.

Nem emlékszem hogy az én reg-emnél ilyen lett volna, mintha a forumra én késöbb regisztráltam volna mint a Nexusra.<#fejvakaras>

Feltenném ezt a modot is, ami csökkenti a fagyásokat, de nem tudok regisztrálni ezen a nexus fórumon. Már vagy ezerszer beírtam az ellenõrzõ kérdés, de sose fogadja el.
Valakinek netán megvan ez, és át tudja küldeni mailban? vagy fel van töltve valahova?
Akkor ezt vehetem olyan válasznak, hogy a játék még most is hulladék szinten van kódolva, és leizzadhatok, hogy mikor fagy ki....
Csodás...
quicksave

Ma felraktam ismét a játékot, és sajnos kb. 1 óra után kidobott.
Pár hete van új vga a gépben (1GB GTX550Ti), és Win7 az xp helyett, de a régi karival és rendszerrel is kidobott folyton.
Van erre bármi megoldás, vagy szokjak hozzá és játék közben percenként mentsek, hogy ne dobjon ki sok elvesztett órával?
Elkészült J.E.Sawyers saját készítésû modja, itt letölthetõ. Ez afféle játékmenet változtató, nem javít hibákat, és nem ad új helyszíneket, küldetéseket, tárgyakat.

broman191
Nem feltétlen mondható amerikainak a bizonyos jelenség, "más nemzetek" fórumain is tapasztalhatunk hasonló megmozdulásokat idõnként. A legszebb a dologban, hogy mindez annyira szubjektív téma kinek mi mennyit ér...ha valaki a gameplay-ek/trailer-ek és egyéb promó anyagok alapján nem tudja eldönteni hogy szüksége van-e valamire avagy nem, az nem életképes egyed. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Egyiket sem..ill. azt nem találom, hogy melyik bunkerbõl, vagy melyik karavánnal mehetek oda. De az is lehet, hogy a DLC-ket újra kell tennem.
Én annyira nem, megszoktam már itt a conanba. Meg a metacriticen is látni. És nem csak az amerikaiak..Másképp gondolkodnak, mindennek pontos értéke van és nagyon dühösek ha úgymond átverik õket...ez is megkülönböztet minket tõlük volt keleti blokkosokat. dettó ugyanez mikor a német habár vehetne drágább sört is megveszi a legolcsóbbat. Talán ez is benne van hogy mi vagyunk nagyobb szarba nem õk😊 OFF bezár

Lunki88
Hát amcsiknak a seggük is ki van nyalva az ottani árakkal. Amin még fel szoktam húzni magam, mikor steam fórumon topikot nyit egy amerikai, hogy "jaj ez a játék vajon megér 5 dollárt?" <#falbav>
Melyiket? Egyébként kivételesen használtam torrentet, idestova hónapok óta várom hogy legyenek szívesek kelet Eus térségben is kiadni az utolsó két dlc-t. Ez a steam akkora szar hogy az nem igaz, nem is a steam hanem ezek a buzi amerikaiak.

Ezt a francos DLC-t még mindig nem sikerült betöltenem, ill. megtalálnom.
Köszi! Akkor csak igyak...😊
gerey
Magától iszik. Csak kiírja, hogy éppen ivott. Ennek HC módban van jelentõsége.

A 13-as menedék kulacsáról írt, hogy igyak belõle? Nem iszik, mert a kellékek között van. Csak eldobni tudom. No sebaj.
Köszi! Elõbb megkeresem a bunkert, hátha meglesz. Bár egy ideje kiír valamit a 13-as menedékrõl, de olyat még nem találtam eddig. Pedig a felfedezõ plusz is begyûjtve.
Egyébként a játék csodálatos, én nagy rajongója vagyok nemcsak a NV-nak, hanem a 3-nak is. Hihetetlen jó ez a nagy szabadság, és a romos puszta föld látványa. Annyi változtatást engedtem magamnak, hogy a 30-as XP-nél tovább fejlõdjek, mert még direkt nem végeztem ki a játékot a fõszálon, elõbb a mellék küldetések, és a "népirtás". A 30-as xp-n azonban jóval tovább lehet fejlõdni szerintem, mert kevésnek találom. Nem vagyok cheater, de ezt szükségesnek tartottam.
Bár hozzáteszem, hogy ha kijön a magyarítás hozzá karácsonykor, akkor élvezetesebb lesz a játék, és végre belecsaphatok a lecsóba úgy igazán!
Próbáld felrakni a FOMM-t ez tényleg jól integrálja a modokat.

Pedig elvileg fixen jelöli a térképen a helyeket. Persze ne pont így keresd õket. A Honest heart az egy karavánal indul, a dead money az egy bunkernél kezdõdik. A loneysome az egy átjárónál. De a legtöbbet minimum lv20-al érdemes. Kivéve a Honest heartot.

A PipBoy-ban a data-Quest között kell lennie? Mert ott nem találok külön küldetést, ami DLC lenne. Pedig bepipáltam a DLC-ket, és a Downloadable menüben is megjelenik, igaz ha rákattintok semmi nem történik.
DLC-k: Old World, Honest,
Nem értem..
broman191
Melyik DLC-vel szeretnél játszani? Mert mindegyik nagyobb DLC-nek más a kezdési pontja. Viszont egyiket sem kell keresgélned, mert amint a játék felismeri a DLC-t, felveszi a küldetés listába, és megjelenik a térképen hogy hová kell menned, hogy elkezdhesd! 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sziasztok! Egy lámakérdésem volna. A F3-ban a dlc-t úgy tudtam betölteni anno, hogy a hajó elvitt a másik pályára.
De a F4-ben hogyan tudok játszani a DLC-vel?
Köszi a választ elõre is!
xblades
Ahonnan letöltötted nem volt leírás?
Általában szokott lenni. Ezt sajna én se ismerem annyira.

Esetleg kaphatok egy kis segítséget az FNVedithez? Azt látom ha voltam szerencsétlen futtatni ezt a jópofa dolgot ami segít a hiányzó dogok kiderítésében de valami összegzõ fájlt csinálhat vagy nem tudom de eltnnek dolgok utána, pl vagy csak az árnyékát látom az npcnek. Esetleg lehet tudni hogy mit kell törölni utána vagy mi a teendõ hogy ha csak a futási hiányokat nézzem meg vele és ne csináljon ilyen referencia összegzést?

xblades
Na majd ez én is kipróbálom😊

Az NV error olyan szinten javított nekem hogy windows ablakra lépésnél is állva marad, egyszerûen nem lehet padlóra tenni így a Fallloutot. 😊
Persze nem mod okból adódó prog hibákról beszélek.

Nos ma csináltam magamnak egy kis szabadnapot és gondoltam összegzem itt ami eszembe jut amit érdemes használni.
Nem lehet elégszer hangsúlyozni! Ezt kötelezõ feltenni!
NV Error

Aztán ami most eszembe jut még és jópofa.
iHUD
Eltünteti a kijelzõket a képernyõrõl és így mindig meg kell nézni a pipboyt ha tundi akarsz valamit. Életszerû 😄

És végül...
unofficial community patch
Õk csinálják egyébként a Lost road modot is. Reméljük elkészülnek vele valamikor. 😊

Ryder62
Köszi 😊 Bár azóta kalapálom mióta kijött a dlc de még messze a vége.

Jut eszembe, újabb adag 😊

Merre van az Angyalok városa?

NCR Nuke - Az atombomba csak kicsit változtatta meg a tájképet. Én nem voltam ilyen elnézõ 😊

A 15-ös autópálya. Vigyázat, úthibák!

Bár és parkoló. Nyitva minden éjjel.

Divide utcái

P+R 😊

Ahogy látszik néhány helyen teljesen átalakítom a pályát szóval nem holnap lesz kész az tuti.

Láttam raktál fel pár képet😊 most tûnt fel jó kis mod amúgy. látom vannak páran akiknek tetszik!

Nos nem tudom látta e már valaki. 😊
Szóval régóta figyelem a delikvenst már a morrowind idején létezett, de igazából az Oblivionnál láttam elöszõr a dolgait.
Realism tweak
Szóval nagyon brutál. pl. vérvesztesség, trauma mint effektek megjelennek a vízben baktériumot számol ami betegséget okoz, etc,etc. Hát lehidaltam tõle és vannak kiegészítõ dolgok med kit meg ilyenek mint mód. Elképesztõ egy dude. 😊

Én megvettem a jelenlegik complete editon-t (ugye lonesome roads még nincs) és majd az utolsó DLC-t külön begyûjtöm egy akciónál.

5 euróért meg kellett venni az alapjátékot, viszont akkor már dlc nélkül nem játszom.

Valódi completed edition (valójában ultimat edition néven fog futni á la Dragon Age origins) februárban érkezik és 7000 Ft-nál fog kezdõdni az ára.

Véleményem szerint a mostanival járt jól, aki meg akarta venni (kvázi féláron megkaptad és ebben az esetben még a dobozos verzió nem is jelent többet... ugyanúgy steamre kell regelni szóval mindegy, hogy van lemez vagy nincs.) Lonesome roads-t meg már akár 5 euróért is be lehet majd gyûjteni.

Apropó utolsó DLC itthon mikortól lesz elérhetõ (elõzõeknél is volt némi csúszás ugyebár... de már eltelt 1 hónap a megjelenéshez képest és még mindig semmi).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder62
Így igaz. Aki most akarja megvenni, a helyében várnék a completed editionra ami tél végén jön. Abban minden dlc benne lesz. Bár kérdéses milyen áron érkezik.

wesker24
5 Eurorért csak az alapjátékot kapod meg !

A Fallout New Vegas DLc-ket külön kell megvenni hozzá ami kb 7,5 Euro !
tutituti
steamen most potom 5 euróér meglehet venni!
ja és dlc-k is benne vannak!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Van valami hír a lost roadról?

Nos elhiszem, te vagy a profi. 😊 De akkor sem "látom". Tehát lényegesen finomabb a motor mint a Falloutos akkár. Az obliról nem is beszélek mert az 2006-os verzió.