6837
...
-
Although #4875 Igen amit linkeltem, a menűben mindent megtalálsz, minden questet. :) A skyrimot már párszor elkezdtem de két hét után már nem érdekelt annyira hogy befejezem. A Kotor 1-2 nagyon régi játékok de jók. Nem hasonlók, inkább az SWTOr-ra hasonlít csak régebbi grafikával és nagyságrendileg több párbeszéddel főleg a 2-be és persze választási lehetőséggel, egy mmo-ba ezt nehéz megoldani de a Bioware azért megoldotta az SWRTOR-ba. Persze a wikit módjával használd ha már végképp elakadsz akkor segít továbblépni. -
awacs111 #4874 Nem adom fel,az tuti.:)Hogy-hogy most kezded a Skyrimot?Én már végeztem vele.Sőt,azóta már a Risen 2-t is,meg most a FNW-t is próbálgatom.A Kotor 1,2 hasonló játékok?Még nem hallottam hogy milyenek.Szóval a wikiben megvan minden ami kell?Minden le van írva a FNW-ról? -
Although #4873 Mondjuk már jó ideje csak a Mission mojave unoffic. patchal együtt indítom el a játékot. Sajna nagyon látszik kevés idő volt a játékra és főleg az alapjáték szinte javíthatatlanul bugos főleg ha sok modot használsz az végképp kiüti. -
Although #4872 Tényleg nem könnyű mert nincs kézen fogva megoldjuk dolog. Elvileg lineárisnak csúfolják a Dead money dlc-t ehhez képest szívtam vele rendesen. De tényleg nincs benne befejezést gátló bug! -
Although #4871 Igen nekem is volt ilyen érzésem mikor le-fel szaladgáltam keresve a megoldást :D Mikor nagyon elakadtam nem volt mit tenni elolvastam a wiki leírás érintő részt. :) -
Although #4870 Örülök hogy tetszik. Ha ki kicsit értesz angolul egészen jó ez a cucc. :) Néhányan fikázzák a story szint miatt de azon már én is nevetek.
Szóval most kickstarter keretében a project eternity-t készítik, Chris Avellone az egyik kulcsfigura aki szerintem hozta a Fallout new vegast is. Mindig érdekes volt ez a cég meg a Bioware által hozott világ. Épp beszélgettem az egyik ismerőssel a Conanba, magyar gyerek. Szóval Kotor1 és 2. Nagyon érdekes a Kotor 1 felejthetetlenen a Bioware tényleg a csúcs amit lehet tudni az rpg-ben de ez talán már csak a múlt. De Avellone és a többiek úgy érzem nem változtak meg. Kicsit sem :) És igen a Kotor 2 nehezebb dió mint az a Kotor 1 de a karakterek felejthetetlenek. Szóval az obsidian az nagyon top és tetszik hogy nem adják meg magukat a divatirányzatoknak mint a Bethesda akik topra fejlesztették a kaméleon stílust de sajna a Bioware sem a régi már :) Úgyhogy most várom a P. eternityt. És megpróbálom egyszer végigvinni a Skyrimot. :) Szóval ne add fel nagyon jó az FNv :) -
awacs111 #4869 Akkor megpróbálom egyedül.Csak már annyira unom,bejártam az egész bejárható részt.Remélem valami majd változni fog.Köszönöm! -
Although #4868 Lehet érdekes mert ezek solo dlc-k társ nélkül. Nem tudom hogy befolyásolja e. De szóval problémamentesen végig lehet menni a dlc-ken. A stroy az biztos solo modos. -
awacs111 #4867 Szia!Hát addig eljutottam,hogy lejátszottam neki a kazit,de nem csinál semmit.Makogott valamit,de nem jön ki.Továbbra is kulcsot kér.Christine kiengedve,de elment oda a főbejárathoz és ott áll.Semmi nem történik.Egyébként van már társam,az érdekes?Köszönöm szépen a segítséged,örülök hogy itt Vagy:). -
Although #4866 *csak a speaker terminál kikapcsolása után tudsz menni a tárolóhoz. nehéz egy dlc anno párszor elolvastam a wikit hozzá tuti :) -
Although #4865 Hi!
Hát a rendőrség az rázós rész. Lemész a pincébe keresel egy holokazettát azt lejátszod a dog közelében. Ez be fogja "kapcsolni" a fickót :)
A Clinic az is nehéz. Kiiktatod a hologramot,utána mész megoldani a feladatot többféleképpen megoldható néz körül. a pincében van a speaker terminál keres kulcsot az ajtóhoz. Majd bekapcsolod a robot dokit és a kiengedi Chrisint.
http://fallout.wikia.com/wiki/Find_Collar_12:_Christine
Legegyszerűbb ha googleval nekiállsz lefordítani a lényeget belőle. :) És angolul is tanulsz. Nem ma csináltam a dead moneyt és csak egyszer. :) Így most nem ugrik be minden. -
awacs111 #4864 Although,nem jársz már erre?Nem tudsz nekem segíteni?Múltkor is Te voltál a megmentőm:). -
#4863 Az igaz hogy az egész épület egyetlen egy cellában van. Így jött ki a lépés. Rengeteg mozgatható tárgyat tettem le (pl üvegek, konzervek stb) lehet ez okozza az fps droppot. Ha nem elkell kezdenem ritkítani az épület berendezésein mert ez így nem maradhat (főleg hogy nexuson kérdezték hogy elfut e gyengébb gépeken is én meg odaírtam hogy persze ha a FO3 futott rendesen a mod is fog)
A spawn is sztem megoldható hisz 5-6 raidert tettem már le egy helyre (hogy pont egy cellában voltak e azt nem tudom de nem hiszem) szóval törölni kell párat és majd úgy megnézni. -
#4862 Az Fps hiba valamivel túlterhelted az adott cellát szerintem, bár ennyitől még nem kéne.
A másik hiba nálam is előfordult még anno a F3-nál, csináltam külterületen egy várost és kinti lakót ha gyors utazással elmentem ott akkor összeszedte őket egy kupacra. És nem emlékszem már mi volt a megoldás rá ha egyáltalán találtam.
Lehet ezért nem is tetem fel a Nexus-ra. -
awacs111 #4861 Sziasztok!Segítenétek?Egyszerűen nem tudok mit csinálni abban a "Dead Money"(ha jól tudom)városban.Christinét nem szabadítja ki,Dogot sem a rendőrségtől,ahová meg menni lehetne,oda kulcs kell.Az meg nincs.A sivatagba sem tudok visszamenni.Segítsen aki tud,legyen szíves! -
#4860 Nah szép, milyen bugom van a modomban. Letettem egy 3 emeletes házat, berendeztem, szép aprólékosan. Letettem vagy 10 raidert. Mondom megnézem hogy műkszik a dolog. Hát egyrészt fps drop lett 60-ról csúnyán leeset vagy 30-40-re. A másik hogy néha egy kupacba spawnolja a Raidereket a játék az épület mellé.
Nice.
Most hirtelen ezt a két hibát kéne fixálnom mert ez így nagyon gáz. -
#4859 Ezt végignézted? -
#4858 A géped driver-eidre gondoltam, de valószínű ha nincs ott az a személy akit ír a Wiki akkor bug lesz. Érdemes megpróbálni egy előbbi mentésből. -
#4857 Akkor lehet resetelni kell a kvesztet (wikin ott a resetquest parancs), viszont arra figyelni kell, hogy a fogados nyanya levelet is lehet, console segitsegevel kell ujra a zsebedbe tenned, mert a resetquest nem feltetlen fogja feltamasztani azt, akit fejbelott Boone. -
SovereignXY #4856 Néztem de nem láttam iylet. Igaz volt egy iylen all parancsos oldal csak a magyarázat maradt le éppen róluk. :S -
#4855 Akkor bug lesz. Keress egy console parancsot, es "csatlakoztasd" ugy. Miutan a felesegevel kapcsolatos sztorit rendezted Novacban, es nem vagy korozott szemely az NCR szemeben - vagyis minden feltetel adott abbol kiindulva, amit irtal, igy nem csalas, es csak egy bug miatt ne szivj feleslegesen.
Az mar mas kerdes, hogy az osszes tars kozul nalam Boone az egyetlen, akit szinte sose vittem sehova, csak lopta a napot a szallason... :) -
SovereignXY #4854 Consolben az legiót is belőttem hogy útáljanak az NCR-t hogy szeressenek de így sem jön.
Neten is keresgetem de semmi. Vagy az van , hogy elkúrták a küldetését ezért szóba se áll velük vagy hogy már velük volt de elveszett útközben vhol esetleg be akarják szervezni de már van egy emberi kisérőjük és csak ezért nem megy.
Mentésem nicns korábbról. :S -
SovereignXY #4853 Társaim elküldtem. Még a vegason guns runners terminálosan kesresztül is.
Repu meg neutral mint az NCR mind a Legió felé. Így wiki szerint nem zavarná a dolog. -
#4852 Vagy repu miatt esetleg, bar az inkabb akkor szokott gond lenni, ha mar tars es ugy csinalsz "dolgokat"... -
#4851 Nincs masik akitv tarsad veletlenul, akit elobb el kellene kuldeni? -
SovereignXY #4850 Tud vki segíteni? Boone-t szeretném társnak. Megcsináltam az első questet. azt lőtte le akit kellett. Most ha megyek hozzá meg kérdezi: It is the time? Az egyetlen vválaszlehetőségem a: Not yet. :S -
tams073 #4849 Köszönöm de mindent megcsináltam elmentem a gátra és nincs ott senki aki feladatott adna . Hol kell frissiteni? -
#4848 A főszál vezet oda, és a legvége lesz így van leírás a végigjátszás leírásokban.
A második pedig inkább a te rendszered hibája lehet valamely mod ütközése ha van fent vagy driver hiba. Utóbbinál frissítsd.
-
tams073 #4847 Ide már senki nem jár vagy nem tudtok segiteni :-( -
SaGa #4846 AWOP -
#4845 sunnytime cigarettes hq a pontos neve, ahogy belépek meghal a játék egyből :S -
#4844 a cigi Hq-t melyik mod teszi bele a játékba?
nekem az valamiért bugos, ahogy bemennék a bejáraton rögtön beakad a hang és lefagy a játék :S -
#4843 Hat, izlesek es pofonok :) Valahogy minden esetben ha leulok jatszani a FNV-vel, annyira magaval tud ragadni az egesz, hogy egyszeruen "pusztan kivancsisagbol" nem tudom megtenni azt, hogy olyan embereknek csinaljak kuldeteseket, akik egy regi kedves kalandozo tarsam lanyaval csesztek ki, ugy ahogy azt latjuk a jatekban.
Persze elhatarozom sokszor, hogy na majd most beallok a legiohoz, vagy viszek "kajat" a Feher Kesztyusoknek, vagy Veronica szeme lattara rombolom porig a BoS HQ-t, stb, de aztan a vege midnig az, hogy nem teszem meg :) Igy aztan mai napig van olyan kveszt vagy "ending", amelyet sose lattam, es felek, hogy sose fogom. Valamit valamiert. -
SaGa #4842 Én nem érzem csalásnak. Egyrészt kell hozzá némi rábeszélőképesség, hogy előjöjjön az opció, másrészt ettől még később el lehet rendezni a dolgot Cass ízlése szerint, csak előbb megcsinálod a testvérek feladatait is. -
SaGa #4841 Szerintem igen. Az AWOP moddereinek mindenestre szólj, hogy tudjanak róla. -
tams073 #4840 Sziasztok.Megszeretném kérdezni, hogy lehet a gátnál lévő feladathoz eljutni kit keresek hol? Vagy mit kell csinálnom? Van még egy hiba amit nem értek ha nehéz verziojú dolgot akarok kinyitni feltörni kidob a gép.Köszönm a segitséget -
#4839 Olyat lehet csinálni hogy betöltöm a World of pain és a modom esm-jét majd fixálom őket egymással, lementem esp-be és úgy feltölteni nexusra optimális fájlként mint kompatibilitási patch? -
#4838 Nem akartam ilyen szinten csalni sose, hogy moddal mentsem meg Casst. Megoldottam en azt sajat (tuz)erobol :)
Nem mondom, elsore filoztam sokat, hogy oldjam meg a dolgot, de vegul a teso zsebebe csempeszett granat a hatso szobaban mindig pontot tett az ugy vegere :) (aztan persze menekultem ki a bolton at az utcara es probaltam tulelni a hugit meg a testorseget, de ezert voltak elore telepitett aknak - az utonallo csavoka ilyenkor mar rendszerint a bolt melletti kontenerben fekudt holtan, hogy a jarokelok ne talaljak meg a hullajat, es robbantsak fel az aknaimat)
Olvastam valahol, hogy az NCR-t bevonva is meg lehet oldani a dolgot, csak fel kell torni szefuket es be kell oket moszerolni, de Cass annyira akarta oket holtan (a kufar nenit is), hogy maradtam az eroszaknal. -
SaGa #4837 A Robco certified-et pár napja raktam fel, eszeveszett jó ötlet. Ha a roleplayer starting moddal együtt rakod fel, és ebben a robco karaktert választod, lehetsz rc vagy junk engineer induláskor (magas science és repair kell hozzá, de ha inkább kiborgokkal utaznál, a repair helyett gyógyítás kell). Az első rendes robikat kap (eyebot, mr handy és hasonlók), a másik meg mindenféle hulladékból tud robikat építeni. Tűzhely, tv, zenegép, kávéfőző, széf, stb. Meg persze a lelőtt ellenséges robikat meg lehet javítani és átállítani magad mellé, ha elég magas a szinted már. A robik cipelik a szajrét (igazából csak a széf jó erre, mert a többiek hajlamosak "elveszíteni", harcolnak érted...
A starterrel rögtön az elején lehet már 5 robot heyled (némelyik robi 2-t foglal) és kapsz is a hátizsákba 1-2 bedobozolt masinát (jó nehezek, így gyorsan ki fogod bontani ész használatbavenni).
A Crafting Material Organizer előnyös mellékhatása, hogy a belepakolt alapanyagok nem húzzák a hátizsákot. Aki szeret szerelni, annak érdemes a Craft pack és a CASE (érdemes a modfusion-t felrakni, annak a modcsomagjában benne van, bár az ugyancsak ebben lévő Leveled List Organizer nekem nagyon bekavart, azt inkább kihagyom.) Rengeteg recept, majdnem mindent szét lehet kapni, alapanyaggá konvertálni. Lesz acél, ólom, elektronikai alkatrész, üveg, műanyag, mindenféle vegyszerek és hozzá receptek. Pl egy Mk2-es combat armor-hoz kell ragasztó, kerámia, acél, bőr, meg még pár cucc...
Cass küldetéséhez van egy kis modocska, amivel azt tudod mondani a testvéreknek, hogy a leányzó meghalt, amikor felbérelnek, hogy kinyírd. Őket se kell lerendezni és Cass is megmarad.
A World of Pain akkor nagyon nehéz, ha rossz helyen fogsz hozzá. Érdemes Goodsprings mellett a fegyverboltosnál kezdeni, ő ad egy kulcsot (ha már elvégezted a feladatait), amivel olyan helyen tudsz bejutni Undergroundva, ahol fokozatosan nehezedik a dolog. Bár kezdhetsz a rádióállomáson is. A rengeteg kulccsal nyitható lejáró szerteszét a sivatagban mind UG-ban felvehető küldetésekkel függenek össze. -
#4836 Az egyik kedvenc NPC-m volt a leanyzo, akirol irtal, csak ugy tomtem bele a whiskeyt a kalandok kozben :) Sose volt szivem, egyetlen egy karakterrel sem ugy alakitani a sztorit, hogy a kufarok vezerenek kezere jatsszam.
A FO3 es a FNV "vilag" kozotti kulonbseg abbol is fakad(hat), hogy, bar megvolt a pusztulas es pusztitas mindenhol, teruletenkent ez mas es mas szinten jelentkezik. Egyes helyeken nagy es totalis a pusztitas (lasd FO3 varosi reszek), addig mashol kisebb merteku. Mr House is elmeseli, hogy maradt meg New Vegas ugy, ahogy a jatekban latod.