Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Bár ennyiért még inkább hanyagolom, megvárom amíg a Fallout 3 goty árára nem csökken.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ennek ellenére hazavágták vele a mod-omat😞
És a területe Az alap pályán van, vagy egy külön térképen?
Az hogy lesz-e belõle mûködõ majd meglátjuk de neki kezdeni biztos neki kezdenek😊
Így valószínûleg majd annak állnak neki a moderek.(ami nagyon sok idõt és energiát el fog venni tõlük)
Megjegyzem a New Vegasra ráférne egy alapos tuningolás mert míg a 3 ma is szép ( sok terep tárgy, rengeteg mozgatható object, szépen kezeli a HDR-t stb ) addig a new vegas kopár, szinte minden objektum statikus ( keressetek a földön elszort konzerveket, meg üvegeket - nem nagyon fogtok találni ) és még olyan nyers is mert annyi különbséget vettem észre a HDR-ben, ha be van kapcsolva, vegas fényeit látni távolról.
És erre jön rögtön egy kérdés: már rengeteg modot feltettem kezdve a vurts wastelanddal a western sky-on át a sunglare modokig, de egy dolog még nem tetszik. Már majdnem úgy érzem hogy egy sivatagban mászkálok full napsütésben de nincs meg a fény, úgymond nem ön át hogy a nap süt. Mert ha felnézek szép kék az ég, felhõkkel a nap kisüti a szemem de a föld úgymond sötét. Erre kéne valami mod ami a fényerõt feljebb tornássza. <#rolleyes>#rolleyes>
Bár kompatbilis a Fallout-al elvileg átemelhetõek a tárgyak, épületek stb.
De kérdés a van-e valamilyen blokkolás ellene.
http://gazook.hubpages.com/hub/top-25-best-rpg-pc-games-ever
Szép emlékek 😊
ÉS igen az örök listán a 15. a kis kedvencem 😊
De van ahol, sok helyen ahol a BG2 😊
http://shareranks.com/158,Best-PC-RPG-games-of-all-time
Bár én személy szerint a Dragon age originsre szavazok 😊
http://www.dungeonplanet.com/2009/01/baldurs-gate-2-wallpaper-collection/
Hát igen mit egy könyv olyan élmény volt 😊)
de ha érdekel más is, errefelé tessék 😊
csak h ne offoljuk tele a topicot.
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de ha nem hiszed, járj utána - google. BGT-vel összerakod a részeket egy egészé a kettõ motorjával, rádobsz egy widescreen modot (meg valamit ami megnöveli a betûméretet ha becsülöd a szemeidet), és tadam. tényleg gyönyörû, laza tizensok év elteltével is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
elsõ rész már kicsit "csupasznak" hat, de a második... a második kb olyan, mintha FNV-t játszanád, csak 13 évvel elõbbi grafikai motorral, izometrikus nézetbõl. nem viccelek. mindent, ami zseniális volt benne (és ami a harmadik részbõl hiányzott) átemeltek FNV-be.
ha a grafikán túl tudod tenni magad (sajnos már akkor is elavult motort használt, legalábbis a még mindig gyönyörû Baldur's Gate-hez képest mindenképpen*), akkor ugorj neki egy heti hideg élelemmel, még mindig az egyik legösszetettebb, legszabadabb, és "legRPGbb" CRPG <#hawaii>#hawaii>
ajánlom Restoration Pack használatát, a 30+ órás játékhoz még ad egy csomót, és bele is illik a történetbe a nagy része, még ha enyhe popkult túlterhelést is okoz néha <#vigyor3>#vigyor3>
Képzelj el egy Cyborg vérfarkast rakétavetõkkel felszerelve a vállain, vagy egy tech-mágus bretont, vagy motoros banditákat <#vigyor1>#vigyor1>
Én a steamrõl töltöttem le a CK-t, a kellékek közt kell keresni, már a megjelenése napjától elérhetõ nálunk is. Nekem is dobozos a game, az nem gond.
Nekem most csak Conan van meg jön a Crusader Kings II. 😊)
Most olyan piszok gondolataim is támadtak, hogy a korábbi részeket is ki kéne próbálni, amivel én még szégyen szemre nem játszottam (Fallout 1-2, Tactics)
Én még tervezem a Lonesome road-ot (10 euró, azért sok érte szerintem) és a Gun Runners arsenal megvételét (majd hozzácsapom a Lonesomehoz, ha az akciós lesz) és akkor lesz kész az egyéni FNV ultimate edition-öm (3 korábbi DLC-t már begyûjtöttem novemberben!)...:-)
Immáron az összes DLC megvehetõ itthon is a játékhoz!!! <#smile>#smile>
elakadtam a sodobe bunker küldetésnél ahol 3 embert kell hogy kimenekítsek, de az egyik lényt akit kunyának hívnak nem tudtam lerendezni, mert azt írja hogy maradjon itt egy bizonyos helyszínen, én meg a toronyban kaopcsoljak ki valamit, de az istenért sem csinál semmit.
Ebben kérem a segítségeteket, hogy mi a megoldás. Míg be nem fejezem a küldetéseket addíg nem enged ki.