Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

tutituti
éljen!!!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Egy kis hírek: Brian Fargo és a Kickstarter stúdió készítik a Wasteland 2-öt a Fallout atyának folytatását. Amit eddig tudni lehet, hogy izometrikus, party alapú, régi stílusú rpg lesz.

Ryder62
Valóban kicsit magas. Fõleg hogy nekem fagy is, így nem szívesen fizetek egy instabil játékért súlyos összegeket. Remélem majd lesz akcióban mihamarabb.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

xblades
Bár elvileg egyszerre adták ki a Pc-s verziót de nem látom a webboltokban.
Bár ennyiért még inkább hanyagolom, megvárom amíg a Fallout 3 goty árára nem csökken.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

koschwarz
megjelent az ultimate kiadás, amiben minden benne van.<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

xblades
Nem egyszerû mert a bejárat ugyanaz. Ki kell találnom mi legyen vele.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ryder62
Adj ki egy update-et.

xblades
Kösz
Ennek ellenére hazavágták vele a mod-omat😞

Ryder62
Nem, külön mapon.

xblades
És a területe a mögötte lévõ részen van?

Ryder62
Primm-tõl nyugatra, a sziklák közt. Van ott egy térkép marker is, Canyon wreckage a neve.

xblades
Viszont az érdekelne hogy a Lonesome Road Dlc bejárata hol kezdõdik?
És a területe Az alap pályán van, vagy egy külön térképen?

xblades
Tudom én is írtam hogy egy rész után már csak lod van. Eddig nem volt a "Geck" amiben ezt a részt lehet csinálni.
Az hogy lesz-e belõle mûködõ majd meglátjuk de neki kezdeni biztos neki kezdenek😊

Off: Kétlem, hogy valaha is lesz ilyen mod, menj fel a Beth hivatalos fórumára, sokan próbálták kiterjeszteni skyrim területét de egy adott kordinátákon túl bugos a játék, minden npc átesik a talajon, vagy remegnek mint a kocsonya.

xblades
Nem valószínû, mivel maga játék több nagyobb provinciából áll aminek benne van a területének egy nagy része az alap játékban.
Így valószínûleg majd annak állnak neki a moderek.(ami nagyon sok idõt és energiát el fog venni tõlük)

xblades
Ezt kérdezd a honosítást végzõktõl(Hunosítók Team), mert õk ismerik a részletesebb dolgokat ez ügyben.

Sziasztok. Gondom lenne a magyarosítással bemásoltam és csak a tárgyakon jelenik meg a magyar szöveg de tudtommal a menünek is magyarnak és még pár szövegnek is magyarnak kéne lenni.(Orosz verzió) Ebbõl adódik nem tudok semmilyen beállítást végezni, még a nyelvit se, és a játék így élvezhetetlen! Valaki segítene?
Ryder62
Most ez komoly? Mekkora lenne már ha a Skyrimhez jönne egy Fallout 3 vagy NV mod? <#taps> Kapnánk egy tuningolt falloutot 😄

Megjegyzem a New Vegasra ráférne egy alapos tuningolás mert míg a 3 ma is szép ( sok terep tárgy, rengeteg mozgatható object, szépen kezeli a HDR-t stb ) addig a new vegas kopár, szinte minden objektum statikus ( keressetek a földön elszort konzerveket, meg üvegeket - nem nagyon fogtok találni ) és még olyan nyers is mert annyi különbséget vettem észre a HDR-ben, ha be van kapcsolva, vegas fényeit látni távolról.

És erre jön rögtön egy kérdés: már rengeteg modot feltettem kezdve a vurts wastelanddal a western sky-on át a sunglare modokig, de egy dolog még nem tetszik. Már majdnem úgy érzem hogy egy sivatagban mászkálok full napsütésben de nincs meg a fény, úgymond nem ön át hogy a nap süt. Mert ha felnézek szép kék az ég, felhõkkel a nap kisüti a szemem de a föld úgymond sötét. Erre kéne valami mod ami a fényerõt feljebb tornássza. <#rolleyes>

xblades
Hát a Creation kit-et kissé jobban megdolgozták az elõdjéhez képest, több a beépített korlátozás, más az elosztása.
Bár kompatbilis a Fallout-al elvileg átemelhetõek a tárgyak, épületek stb.
De kérdés a van-e valamilyen blokkolás ellene.

Persze az elsõ az inkább idõrendi lista úgy nézem. 😊

Egy kis lista...
http://gazook.hubpages.com/hub/top-25-best-rpg-pc-games-ever
Szép emlékek 😊
ÉS igen az örök listán a 15. a kis kedvencem 😊
De van ahol, sok helyen ahol a BG2 😊
http://shareranks.com/158,Best-PC-RPG-games-of-all-time
Bár én személy szerint a Dragon age originsre szavazok 😊

Ha valaki akarna háttérképeket 😄
http://www.dungeonplanet.com/2009/01/baldurs-gate-2-wallpaper-collection/
Hát igen mit egy könyv olyan élmény volt 😊)

Kimaradt a Shadow of Amn???? Ah micsoda bûn!!! Emlékeszem lerakni se tudtam elsõ rpg-m vot addig csak stratégia volt egyszerûen csak álmélkodtam 😊

Calver
ahhoz is kelleni fog, alapból csak 4:3-as felbontásokat szereti.
de ha érdekel más is, errefelé tessék 😊
csak h ne offoljuk tele a topicot.

widescreen nálam nem fontos, mivel még mindig csak 1280x1024 a max felbontásom... új monitor már tervben...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szóval View-Tools és ott van és le tudod tölteni váltogasd a régiókat ha nem megy nekem most usa van és azzal le tudom tölteni.

Letölthetõ! mégpedig ha felmész a Bethsoft blog oldalra vagy a nexusra le van írva hogy de mondom..

Calver
mindkettõ 2D "pixel based" móka, ahol madártávlatból szemléled a karaktered(id)et, aminek egyik elõnye, h remekül öregszik... ha az alap jó. BG/IWD sorozat mindegyik tagjánál kézzel festett képekbõl áll össze a "terep", amik általában elképesztõen gyönyörûek - Fallout 1-2 ellenben, akármennyire is szeretem, nos... már akkor is csúnya volt, amikor kiadták. stílusos, de... csúnya.

de ha nem hiszed, járj utána - google. BGT-vel összerakod a részeket egy egészé a kettõ motorjával, rádobsz egy widescreen modot (meg valamit ami megnöveli a betûméretet ha becsülöd a szemeidet), és tadam. tényleg gyönyörû, laza tizensok év elteltével is.

" a még mindig gyönyörû Baldur's Gate-hez képest " Ez tényleg így van? Tudniillik az is kimaradt és ha nem annyira ósdi a graf, akkor adnék neki egy esélyt mindenképp.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Calver
de még mennyire h ki kéne, nagyon megéri.
elsõ rész már kicsit "csupasznak" hat, de a második... a második kb olyan, mintha FNV-t játszanád, csak 13 évvel elõbbi grafikai motorral, izometrikus nézetbõl. nem viccelek. mindent, ami zseniális volt benne (és ami a harmadik részbõl hiányzott) átemeltek FNV-be.

ha a grafikán túl tudod tenni magad (sajnos már akkor is elavult motort használt, legalábbis a még mindig gyönyörû Baldur's Gate-hez képest mindenképpen*), akkor ugorj neki egy heti hideg élelemmel, még mindig az egyik legösszetettebb, legszabadabb, és "legRPGbb" CRPG <#hawaii>

ajánlom Restoration Pack használatát, a 30+ órás játékhoz még ad egy csomót, és bele is illik a történetbe a nagy része, még ha enyhe popkult túlterhelést is okoz néha <#vigyor3>

*off: 1998 kemény év lehetett a CRPG kedvelõinek, két óriás (F2 és BG1) két hónap különbséggel jöttek ugyanis ki <#gonosz1>

Na most miért ne??<#taps>
Képzelj el egy Cyborg vérfarkast rakétavetõkkel felszerelve a vállain, vagy egy tech-mágus bretont, vagy motoros banditákat <#vigyor1>

?
Én a steamrõl töltöttem le a CK-t, a kellékek közt kell keresni, már a megjelenése napjától elérhetõ nálunk is. Nekem is dobozos a game, az nem gond.

Ryder62
Amúgy a skyrim creation kit-je elérhetõ steamen kívül is? Mert pl mi nem tudjuk elérni még a skyrim adatlapját se mert a kedves bethesda úgy döntött hogy itt keleten ne legyen csak dobozos gém.

Mindegy azért szép az FNV és is. Nekem megfelel.

Oh my GOd 😄

Ja erre nem is gondoltam a VATS nincs benne. Mondjuk a skyrim fatality rendszer se rossz. Viszont az VATS be van épülve az FNV szint rendszerébe. Tehát ez így nem mûködõképes 😞

Ja és még nem lenne ironsights, pipboy, a hackelés nem mûködne, de viszont lehetne egy jövõben játszódó tes, a birodalmiak enklávé páncélban vonulnának, a Dunmerek dual wieldben nyomnák 10mm-es pisztolyokkal, az orkok gatling gépágyúval osztanák az áldást, a nordok meg orbitális lézerplatformokkal tennének rendet a házuk táján <#violent>

Erre van mód, valójában a creation kit nem más mint módosított GECK+TESCS. Ami nincs benne azok a statok, a vats nem mûködõ képes, és nem tudom, hogy a F3 lényeinek csontváza kompaktibilis-e a Skyrimével.

Annyit láttam nagyon régi grafikája van, de a story biztos jó...Találsz képeket a neten a részekrõl.Én is tervezem a vételt valamikor a jövõben. 😊A régi részek biztos nem lesznek annyira sokkolóak mint a Fallout 3 meg az FNV 😄

Én se, de lehet már nem is tudnánk élvezni annyira😊 viszont lehet kapni csomagban a szeretett 576 boltokban.meg láttam azt hiszem régebben a saturnba is...😊
Nekem most csak Conan van meg jön a Crusader Kings II. 😊)

Mármint bennem? Még szép! Szeretem a Falloutot. 3. rész is tetszett (itt figyel a Goty edition az asztalon), New Vegas is tetszik (de errõl már beszéltünk korábban úgy emlékszem, javasoltad is a stabilizáló kis programocska alkalmazását, ami igen megdobja az élményt, mivel használ!).

Most olyan piszok gondolataim is támadtak, hogy a korábbi részeket is ki kéne próbálni, amivel én még szégyen szemre nem játszottam (Fallout 1-2, Tactics)

Jó lenne valahogy lenyúlni a Skyrim új kitjét az FNV-hez és felújítani a grafikát. 😊

opch mellément...

Nahát úgy látom egy lelkes rajongót tisztelhetek Önben 😊

Az a lényeg, hogy végre elérhetõ az összes. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lett volna pofájuk kiadni az Ultimate edition-t és kihagyni a már alapjátékkal rendelkezõ játékosokat az összes DLC megvételének lehetõségétõl.

Én még tervezem a Lonesome road-ot (10 euró, azért sok érte szerintem) és a Gun Runners arsenal megvételét (majd hozzácsapom a Lonesomehoz, ha az akciós lesz) és akkor lesz kész az egyéni FNV ultimate edition-öm (3 korábbi DLC-t már begyûjtöttem novemberben!)...:-)

Na köszi a jó hírt. 😊 Bár nehéz benyelni a steamtõl hogy ennyire mellékesek vagyunk nekik.

Végre elérhetõ a Gun Runners DLC is Steamen és mindössze 4 euró!

Immáron az összes DLC megvehetõ itthon is a játékhoz!!! <#smile>

xblades
Nézd meg a Wikin a küldetés neve alapján.

Csövi!
elakadtam a sodobe bunker küldetésnél ahol 3 embert kell hogy kimenekítsek, de az egyik lényt akit kunyának hívnak nem tudtam lerendezni, mert azt írja hogy maradjon itt egy bizonyos helyszínen, én meg a toronyban kaopcsoljak ki valamit, de az istenért sem csinál semmit.
Ebben kérem a segítségeteket, hogy mi a megoldás. Míg be nem fejezem a küldetéseket addíg nem enged ki.