Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muggy
Mondjuk ez egy elég beteg kieg volt szerintem. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár eddig csak két modom van de remélhetõleg februárban elkészül az egyikhez az update (abból van a kép) és még dolgozom egy lonesome road modon. Az elég idõigényes nem tudom mikor készülök el vele.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Lemezest meg nem szívesen vennék
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
És én még csak a Small NMC Texture Pack-ot szedtem le !
Ha igen írd be a keresõbe a Nexuxon, hogy hardcore.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem rossz hir ez, a Beth eleg komolyan veszi a dolgokat, es a testverek (csaladban) kozott ott van a korabbi ID is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Megtörtént az, amire kevesen számítottak, a Bethesda zsebre tette a Fallout MMO jogait.
Tavaly nyár óta kezdtem ezzel szórakozni, fogom a F3-as és NV-s modelleket és átalakítgatom a saját ízlésemre. Sok modellt hibásan raktak össze, most azokat javítgatom, ha csak erre használod akkor nem nehéz, ha saját modellt és texturát akarsz az már nehezebb.
Pl a képemen lévõ old busz az nathan háza a fallout 3-ból. Ott is csak egyszer van felhasználva ez a modell ráadásul a bal oldalán kilóg egy másik busz hátulja. Ezt például jó lenne megcsinálni, esetleg még tengelyeket rátenni és kész is lenne.
Meg személy vonatot is kellene gyártani hogy legyen valami hasonló a boulder city vasútállomáson.
Egyébként ha jól tudom a nexuson a fallout 3-ból kivett és módosított elemeket már meglehet osztani.
Az elõzõ, expansion modom is ilyen volt, de hiába írtam le tényleg mindent hogy hogy kell csinálni, mégis volt olyan aki nem értette OMG
Pedig ott csak egy menses fájlt kellett kioperálni a bsa browser-el.
Itt lesz vagy 10 fájl bele sem merek gondolni hogy mi lesz itt <#wow3>#wow3>
Illetve egy ottani rendszeres kommentelõ adta az ötletet hogy a most kitalált dolgokat rakjam majd bele az expansion modomba. Szóval azt is tervezem hogy kicsit frissítem. New Vegas útjai többé már nem lesznek üresek 😊 Basszus, ha már a játék pályája egy nagy 0, próbálom kicsit feldobni.
<#smile>#smile>
A mododat a Nexsusra teszed majd fel? Mert ott komoly szabályok vannak pl nem rakhatsz fel olyan modot ami Fallout 3 modelleket használ különben bannolnak.
Nexusra mindig dobálok fel képeket. A nagy része már megvan csak mindig kitalálok valami újat 😄
Már a Nexuson is azt kérdezgetik mikor lesz kész meg hol tartok, meg hogy írjak megjelenési dátumot de csak azt tudom mondani mint a nagy cégeknél: When it's done XD
Próbálok minél kreatívabb lenni. Egy map már majdnem kész, most a folytatásán dolgozok.
Egyedül a navmeshel meg a portalokkal leszek gondban de azok még messze vannak.
# Hotomi: Kösz, majd átnézem. Bár sztem YT-on van fent videó. Onnan néztem egy rakás dolgot.
A Pitt hangokat megtaláltam az New Vegas fájlai között. Azokat szeretném betenni a tunnel pályámhoz de ez egyáltalán megvalósítható?
Mert ha jól vettem ki vannak külön zene markerek (ezt vágom) és be lehet állítani a háttér zajokat is. A Worlds -> Regions menüben vannak az audió régiók. Gondolom ebben van beprogramozva hogy melyik zenét, hangot használja egy adott "kocka". De nem találtam olyat amit a Pitt használ, és nem is tudok újat létrehozni. Ezért kérdem hogy egyáltalán megvalósítható hogy a Pitt háttérzajait játssza le a pályámon?
# sevendoor: Lehet hogy elcsatangolt egy társad, vagy valahol otthagytad de ugye a játék úgy veszi hogy veled van. El kell küldeni véglegesen ilyenkor ki is írja hogy itt és itt megtalálható lesz a társad. Bármikor felveheted újra.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
De van egy kis csavar a dologban, mégpedig az hogy csak messzirõl szép ez a dolog, valójában csak lod az egész nincs tartalom alatta vagyis itt talaj.
Köszönöm
Ja és itt egy New Vegas fanpatch is: New Vegas bugfix compilation 037
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
@PiszkosFred: Elnézést kérek, valóban hülyeséget írtam, valamit nagyon félreértelmeztem, vagy nem olvastam elég figyelmesen. Ahogy írod a Skyrim járékmechanikájában tényleg olyan mint a NV.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Aki tudja hogy hogy kell geck-ben navmesh cellákat összevonni az pls írja le 😄
Mert azt tudom hogy két különbözõ cellában lévõ végpontokat (azok a kis kockák) nem lehet összekötni. Akkor hogy érjem el hogy az NPC-k is úgymond áttudjanak menni az egyik navmesh cell-bõl a másikba? Hogy kell egyesíteni magyarán? 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”