6837
...
-
#4915 Az lehet de épp sokkal nagyobb élmény mikor nem terminátorként taposol végig az ellenfeleken.
Mikor minden egyes ellenfél kihívást jelent nah az az igazi. Mekkora élmény volt mikor 3-as 4-es szinten el tudtam nagy nehezen intézni egy csapat útonálló Vipert :) -
awacs111 #4914 Nem hardon,csak normálon játszom.Kikapcsolódásra használom a játékot.Én nem vagyok mazochista.:))Ez a Dead Money meg felidegesített párszor.De lehet hogy én vagyok a béna.De köszi!! -
Although #4913 Hát attól függ milyen fokozaton játszol. Hardon az egész játék nehéz azért meg felette. De a dead money az elég jól össze lett rakva szóval szívatós. a többi már nem ennyire. -
awacs111 #4912 Na végre,sikerült.Kijutottam köcsögfalváról.Végre friss levegőt szívhatok.:))Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!!Várnak még rám ilyen,vagy hasonló fekete lyukak?:) -
SaGa #4911 Elég sok modot (150+, ami 200 fölötti esm és esp lett) összeraktam a FNV-ba, így most itt az ideje a rendezgetésnek. Sikerült összevonnom soktíz esp-t néhányba (így most összesen 75 db esp és esm van azzal együtt, amit a javításokra szántam), közben tanulgatom az FNVEdit használatát. Belefutottam egy jelenségbe, amire nem találok sehol leírást.
Ha filterezem a modokat az fnv-ben, szépen látható, hogy mely rekordok ütköznek másokkal rendezgethetem, melyiket akarom érvényesíteni, melyik felejtős. A jelzések szép színesek, de kettőre nem találok magyarázatot egyik leírásban vagy fórumon sem:
Dőlt betűs és/vagy aláhúzott lesz némelyik esp neve, benne a megfelelő osztály, egész le a rekordok szintjéig. De nem látom, hogy ez ilyen rekordok bármiféle problémát jelentenének. Ha ráengedem az fnvedit hibakeresőjét az adott modra, az sem jelez ki semmit. Tudja valaki, hogy mit jelöl a dőlt betűs szöveg és az aláhúzás? -
Although #4910 Szerintem lv30-on már bőven be tudod fejezni a játékot. a dlc-k nélkül, és mivel ez erősen story orientált nem is nagyon érdemes utána már folytatni. Aztán lehet újrakezdeni mert sose lehet megunni. :) Bár a bugok azok hát igen. Nem gondoltam el tud menni a játéktól a kedvem de pár hete abbahagytam egy időre mert sajna állandóan kifagyott és nem jötte, rá miért. -
awacs111 #4909 Semmi gond.Harmicadszorra sikerült.Köszönöm szépen a segítséged!! -
#4908 HH meg OWB (Muggy!) nekem is bejött, Lonesome Road kimaradt, akkor annyira nem is kár.
#4907: az csak kétkezes fegyvernél van, pisztoly pl nem lassít le. -
Caboose #4907 Ha elrakod a fegyvert gyorsabban futsz. Egyébként az a baj, hogy már vagy 1 éve csináltam a Dead Money-t és nem emlékszem rá itt mit csináltam. -
#4906 Operation Anchorage sorry :D -
Hotomi #4905 Aham, F3-ban pedig Anchronage és Mothership Zeta volt felejthetős, úgy hogy elégé kiegyenlített az állás. -
#4904 Erösebb Monstereket akarsz akkor tedd fel a MOnster Mod v10-et olyan enemy-ket rak a játékba hogy egy csapásra meghalsz pedig voltam vagy LVL 37 :D -
awacs111 #4903 Sajnos már 2 youtubeos végigjátszást is megnéztem.Mindkettő simán átszalad.Illetve éppen csak.Ezen a videón 1 óra 31-nél kezdődik.Én soha nem érek át.Nincs valami gyorsító?Egyébként hogyan hagytad abba 1,2 óra után?Engem nem enged ki erről a szemétdombról. -
#4902 Dead Money egy hulladék, jól fel is idegesített anno. A Honest Hearts jó bár a területe írtó kicsi. Nagyobb kellett volna. Az OWB minden idők legjobbja. Játékidőm anno benne 15-20 óra között volt és voltak érdekes ellenfelek. A Lonesome Road megint csak egy gány összecsapott valami. Rövid (3 óra) és a kidolgozás is no komment.
F3 DLC-jei ezerszer jobbak voltak, mind hangulatban mind játékidőben, újításban.
Szóval a HH egy erős közepes a OWB viszont egy kitűnő DLC. A többi felejtős.
Minden esetre ha az összes megvan sok bónuszt kapsz az alapjátékba. Rögtön az hogy 50 szint a max és nem 30.
Viszont új ellenfelek nem jelennek meg Mojaveban, pedig 30+ fölött már kezd nagyon könnyű lenni a játék. 50-es szinten meg minden 1-2 lövés.
Szóval nem ártottak volna nagyobb erősebb ellenfelek (mint az F3-ban a Overlordok és Albinók) mivel így felborul az amúgy is szar balansz. -
#4901 nekem sem jött be, bár inkább a hangulata nem, abba is hagytam 1-2 óra után, mert... bah. de ha ez vigasztal, rajongói/kritikai vélemények is eléggé soványak voltak róla.
viszont a többi DLC jó, bár a végsővel nem játszottam
#4897: az tuti, h te vagy az egyetlen ember, akitől ezt hallottam eddig :) -
Caboose #4900 Hopp ez nem jött össze...
-
Caboose #4899 Hmmm, nem emlékszem már pontosan mindenre, de szerintem nézz meg egy végigjátszást youtube-on.
Pl. ezt: <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1SupKFT6Gs0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
awacs111 #4898 Azt hogyan oldottad meg,mikor nem lehet sem kikapcsolni a robbantást,sem odaérni?Elég bénán fogalmaztam,de remélem érted.A Dead Money végén,mikor a lépcső is el van törve.Sipítozik az a vacak,aztán felrobbanok.Már kb. 25-ször.. -
Caboose #4897 Nekem pont azért tetszett, mert szivatós, nyomasztó és nehéz. Lehet, hogy mazochista vagyok? :D -
awacs111 #4896 Igen,elhiszem.De én most itt szívok.3 játék nem okozott annyi gondot mint ez a Dead Money.De köszi a vígasztalást:)). -
#4895 pedig FNV többi része zseniális, csak Dead Money egy nagy rakás szar. -
awacs111 #4894 Na most hagytam abba.Ilyen egy tetü játékot.. -
awacs111 #4893 Köszönöm!Tényleg az volt.Megszenvedtem vele:).Lassan kiérek ebből a k...g városból? -
Caboose #4892 Úgy van, nem szabad, hogy észrevegyen. -
awacs111 #4891 Sziasztok!Megint segítséget kérnék.Ott vagyok ahol a gázcsöveket kellene megszerelni,de nem megy.2 sikerül,aztán mennék a harmadikhoz és felrobban Dog,és így én is.Talán azt kéne hogy ne lásson?Vagy várjak éjjelig?Vagy mit csináljak?Segítsetek légyszí! -
Caboose #4890 Szívesen. Körülbelül a felénél járhatsz. -
awacs111 #4889 Sikerült!Köszönöm!Megtaláltam azt a 3 bigyót.Igaz 2 már volt,és csak 1 kellett.De ott volt ahogy mondtad,egy szerszámos ládában.Nagyon sokat segítettél,jó lenne már kijutni innen.Sok küldi van még ebben a "Dead Money"-ban? -
Caboose #4888 Szívesen, máskor is.
Ha végképp nem találod őket, írj és segítek. -
awacs111 #4887 Hát,nagyon szépen köszönöm!Sajnos,képzeld még csak a 9-es szinten vagyok,úgyhogy a Repairom csak 30 kb.De nem tudok kimenni innen,ezzel meg kell szenvednem.Még egyszer köszi!!(azt az "Electric Box Fuses"tárgyakat megkeresem)
-
Caboose #4886 Vagy keress egy "Fixin' Things" nevű magazint az +10-el növeli a Repair-t. Azonban ahhoz, hogy megjavítsd a dobozt 60-as Repair kell, szóval minimum 50-es Repair kell plusz a "Fixin' Things". -
Caboose #4885 Ilyen tárgyat keress: "Electric Box Fuses" ebből kell 3 és meg tudod javítani a dobozt. Az egyik az épületben vagy a másik kettő azon kívül, és ha jól emlékszem mindegyik szerszámos ládákban van. -
awacs111 #4884 Nem tudsz(-tok) segíteni nekem?:( -
awacs111 #4883 Hát asszem inkább megvárom hogy hazaérj.Mert már mindent kipróbáltam,mindent felvettem,de csak nem sikerül.Rád vagyok szorulva.:) -
#4882 http://fallout.wikia.com/wiki/Repair#Ways_to_increase_Repair
Itt a Temporary szekcioban van felsorolva par lehetoseg. Sajnos fejbol nem emlekszem, max otthon tudnam megnezni, de addigra te magad is megtalalod a wikin. -
awacs111 #4881 Köszi!Körülnézek:). -
Although #4880 *SWTOR :) -
Although #4879 Ha jól emlékszem körülnéztem és a hulladékban találtam megfelelő dolgokat. Vagy az van amit Fred ír. Star wars the old republic -
awacs111 #4878 Köszönöm!De nem tudod véletlenül,konkrétan mivel próbáljam meg? -
#4877 Hasznalj olyan dolgot (buffok, kajak), ami ideiglenesen, par perc erejeig megnoveli a szukseges kepzettsegedet. Ezeket erdemes mindig magadnal hurcolni a kalandok soran, ilyen esetekben jol tud jonni. Ha nincs, akkor vegyel valakitol, tuti van aki arulja. -
awacs111 #4876 Köszönöm szépen,sikerült továbbmennem.Az újabb problémám:Christinével be kéne jutnom valahová,de ahhoz meg kéne javítani valami elektronikai dobozt.Ehhez viszont nincs meg a javításhoz szükséges képzettségem.Az ajtót meg gondolom ez vezérli,így nem tudom kinyitni.Tudnál erre valami megoldást?A wikin nem találom. Akkor a Kotorokat nem töltöm le.Én az ilyen mászkálós játékokat szeretem:Skyrim,Oblivion,Risen..Mi az a SWRTOR?