...
-
SaGa #4780 Nem próbáltam így, mert akkor minden egyes markerhez egyedi NPC-t kellene rendelni. Este rájöttem, hogy tévedtem a probléma okában. Nem az a baj, hogy nem veszik fel a cuccot, hanem az, hogy nincs is náluk.
Elkezdtem a ruhadarabok DT-jét hangolni (az obliban létezett armor vagy clothing választás itt nem működik, nincs. Ehelyett azzal lehet szabályozni, hogy a náluk lévő felszerelésből mit hordjanak, hogy a DT-t állítgatod. Azt veszik fel, aminek a legmagasabb. A modder azt játszotta, hogy az általa berakott fehérneműknek -0.01 DT-t állított, de ez (a negatív érték) - szerintem - gondot is okozhat, amikor nekiáll a program számolgatni, így 0-ra állítottam mindet.
Aztán kiderült, hogy ez nem oldotta meg a gondot, sőt már a Skorpió gang tagjai is nekivetkeztek.
Kínomban letámadtam pár NCR-est és kereskedőt, akik egy szál gatyában lófráltak és kiderült, hogy nincs is náluk páncél, azért járkálna lengében...
Némi modrendezés, ki-be kapcsolgatás árán kiderítettem, hogy az NVEC az, ami bekavar valahogy. Valamiképp kiüríti vagy átírja a "csomagok" tartalmát és így a BbR már rosszul feltöltött csomagot módosít.
Az NVEC eredetileg hibajavító (NV Error Correction) modnak indult, de a készítője vérszemet kapott és rengeteg (most nagyjából 150-170) modot összerakott egyetlen moddá, köztük néhány nagyobbat (pl NVCE, The Collector, D.E.I.M.O.S.) is. Ezek közül valamelyik lehet az, ami a gondot okozza, így most szépen végigtúrom, és megkeresem, mit módosít, ami miatt eltűntek a cuccok a csomagokból.