Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt vagy egyesével kiszûröd, vagy használod ezt FNVEdit
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Találkoztatok már olyan hibával, amit itt leírok és párszor helyspecifikusan (talán) elõfordul). Lehet, hogy nem, de érdekességnek leírom.
Eljutok valahová akár gyorsutazással, vagy simán arra haladva. Ekkor hirtelen...
- elrakja a fegyvert
- elsötétedik a képernyõ, mint amikor valami történik (pl. prostiknál)
- olyan hangok hallatszanak 3-4 másodpercenként loopolva, mint amikor úszik valaki, avagy csobban, plusz hasonlít arra is, mint amikor porrá omlik valaki a lézer/plazma kritikáltól
- a játékidõt kijelzõ scriptbõl (nevada skies) látom, hogy pöccre 3 "óránként" világosodik ki a képernyõ a sötét állapotból, hogy utána újra visszasötétedjen.
- a pipboy elõvehetõ (a háttér közben fekete), és el lehet máshová utazni, ahol általában megszûnik a bug.
Nagyon valószínû hogy valamelyik mod lehet, de nem mindig ugyanakkor, ugyanott történik, randomnak tûnik, betöltésfüggõ, mintha a hiba helyét módját is elmentené, vagy ilyesmi. Sose gondolhat minden modkészítõ minden keveredési eshetõségre 😊
Modlistám:
[ ] ClassicPack.esm
[ ] CaravanPack.esm
[ ] TribalPack.esm
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
kicsit fura, ilyen problémáról nem hallottam.
A legtöbb xp-t több lépcsõbõl álló questek megoldásáért kapod. Azokkal szintet is lehet ugrani. Ez inkább ilyen régi rp szerû élményt ad. kevesebbet kapsz szimpla mobs ölésért. Én is ezt nyomom most hétvégenként. Nem tudom nem használsz modokat amik ütik egymást?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
És ebben még csak primm van benne. Pedig novac, boulder city, és callville bay (ez egy általam létrehozott kisváros lesz a tó északi partján, ott ahol most jelenleg egy bódé áll és egy rakat roncs és lakó kocsi. Tipikus western town lesz <#smile>#smile> ) is átalakításokon meg keresztül majd.
Megjósolni nem tudom mikor leszek kész vele, de inkább a minõségre és a sok tartalomra hajtok 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
viszont kedves negatív értékeket lehetett elérni, ha nem szent szûzként vitted a karakteredet, avagy ha a "szórakoztató" módon játszottál <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Olyankor nem tudják, hogy lopsz (nem a reputation csökken) csak simán csökken a karmád, mert morálisan rosszat cselekszel.
Nem tudom mennyire volt érthetõ, ajánlom olvass utána a karma "kifejezés"-nek.
http://newvegas.nexusmods.com/mods/45104
Ezt a kettõt azoknak is érdemes letölteni akik nem akarnak modot használni. Az NV Error-al nekem már a skyrimnál is jobban bejön a grafika 😊
Calver: pacifista madafaka, az már adja, fõleg Skyrim-es csávó aki még 1 legyet se ütött le gameplay alatt 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
light armor > all FNV-ben. ami igencsak kellemes.
A perception és agility(nincs sok pont szükség rá) én a Luck -1 pontos kárára 8 és 7 ponton szoktam elosztani mind tank és mind mesterlövész karakternél. A kritikus sebzés szintén könnyen megoldható másként.
Az "eszes" karakternél a beszéd és a Intelligencia a fontos, a lopakodó meg adott.
A játékban elég sok lehetõség van hogy ezekre másképpen is tehessél plusz pontokat.
Regardless of Barter or Speech level, some interactions will not be available if your Charisma is too low (Ex. Corporal Betsy). These ultimately do not have any significant effect on game play, nor do they provide any special bonuses.
Szóval eleve meg se jeleik pár párbeszédnél. Nézd ez logikus a karizmatikus személyiség tud boldogulni harc nélkül inkább.
a karizma beszélgetések terén szinte teljesen lényegtelen. a speech az, amire ténylegesen szükséged van, ellenben ahhoz teljesen felesleges pontokat pazarolni karizmára. és ha nagyon szükséged is van rá hirtelenjében, Party Time Mentats ad rá +5 pontot, pia meg ehhez még akár +3-at.
egyetlen hasznos szerepe abban merül ki, h jobban sebeznek/ellenállóbbak tõle csapattársak... ami megint szvsz baromi lényegtelen, mert általában nem ezért "tartod" õket.
Az a problémám hogy telepítés és crackelés után nem angol a játék hanem szlovák nyelvû.
valaki tudna segíteni a nyelvcserében?
minden fegyvernek van minimális erõkövetelménye, van aminek több, van aminek kevesebb. nézd meg az ATT REQ oszlopot.
ha mesterlövészkedni akarsz (ami itt egy abszolút de reális és használható dolog, de ne csak arra gyúrj), akkor 6-os erõre lesz minimum szükséged Sniper Rifle használatához - vedd hozzá, h implattal dobhatsz rá egy pontot, szóval 5-el elég kezdeni. nehézfegyverekhez kellhet 7-8, sõt, akár 10 pont is... de ezekre nem igazán van a kétlábúnak szüksége, mivel... nos, elég szarok. konkrétan Sniper mellé elég egy jó pisztoly (Maria, A Light Shining in Darkness), és kb mindent tudsz. ha ehhez hozzávágsz egy mindenes félautomata puskát (Marksman carbine/All-American) és egy automata Shotgun-t (Riot shotgun), és tényleg minden területet lefedtél.
statok meg kezdõ trait-ek, hát... erõ minimum legyen 5-ös, és ha sokat akarsz puffogatni, nem árt 9-es luck-al kezdeni - sok-sok crithez vezet. többibõl amennyi futja, karizmát simán veheted 1-re is, soha nem lesz belõle bajod, endurance 7-es értéken jó, h minden értelmes implantot megszerezhess (1 minden statra kivéve karizma + sebzéscsökkentõ), agility és perception nem árt minimum 5-ös kezdõ értéken h feltápolva megszerezhesd a kellemes perkeket, intelligenciából sem árt egy 7-es h kapj elég pontot szintenként.
kezdõ trait-ekbõl szvsz legjobb Fast Shot mesterlövésznek (ami logikával csöppet szembemegy, de pontos fegyverek szinte semmit nem veszítenek pontosságukból, viszont sokkal gyorsabban puffogtatnak), és Built to Destroy. ha szereted VATS-ot (én nem, soha nem is használom), akkor Kamikaze is hasznos lehet, vagy ha van Old World Blues-od, Early Bird is remek, bár kicsit limitáló.
kb ennyi. elején Guns, Repair és Lockpick kiváló képességek, Speech és Science se fog soha ártana, bár utóbbi annyira nem lényeges.
Én most akarom kipróbálni ezt a játékot, eddig még nem tettem, mert... na mindegy, szóval még nem próbáltam! 😄
Valahol azt olvastam, hogy ha nem melee karaktert indítok, akkor is kell viszonylag sok pont az erõre, mert nem fogunk pontosan célozni, még magas gun skillel sem. Ez tényleg így van? Mert ugyanakkor olyat is olvastam, hogy ellentétben a fallout 3-al, itt a new wegasban nem nagyon lesz strength követelmény a fegyverekhez, tehát nem kell rá sok pont.
Mert ilyen settenkedõs sniper-es karaktert tervezek indítani, szívesen veszem egyébként az ötleteket a special pontok, ill. skillek elosztásának tekintetében! 😄