...
  • Darun
    Az utolsó kijelentéseddel mindenképpen egyet kell hogy értsek. Bár néha ez sem elég.

Nekem a grafika nem olyan fontos. Nem kell hogy Crysis legyen, nekem a Fallout tökéletesen megfelel, csak javítsák ki a grafikai bugokat. Jó, persze, eltelt már pár év, azért látszódjon meg a játék "külsején", de nekem sokkal fontosabb a nagy, szabadon bejárható térkép. Végülis a Bethesda sem panaszkodhat, sztem volt alkalmuk tapasztalatot szerezni. Nekünk plájerek sem lehet panaszunk, mert aki lövöldözni szeret, az lövöldözhet, akinek viszont történet kell, az a terminálókból/feljegyzésekből összerakhatja magának. Az hogy a fő küldetés nem hosszú, sztem baromira lényegtelen, mert mi úgy is megpróbáljuk közben összeszedni az összes mellék küldit. Itt pl már bőven 100 óra felett járok, és ez még csak az első végigjátszás. Elgondolkodtató pl hogy amíg egy ME DLC 3-4 óra, lassabb játékosoknak 6-8, addig sztem a Falloutnál ez bőven 10 óra felett van.

wesker: a honest hearts-et csak megemlítettem, én nem láttam semmiféle kapcsolatot a többi DLC-vel. Viszont a másik háromban szerepel a Courier, illetve kettőben Elijah és a BoS csaj. az ő szempontjukból sztem a DM nem lehet előbb, mert a DM-ben már lobotomizálták a csajt. Szerintem! Mondjuk ha valaki ismeri ezt a szálat, az röviden elmesélhetné hogy ki ez a Courier, a BoS csaj meg Elijah.

Hotomi: épp valamelyik nap olvastam hogy az Obsidian tagjai csinálták az eredeti Fallout 1-2-t. Tehát ebből a szempontból tényleg amolyen tisztelgés volt a régi részek előtt. A történettel nincs is problémám, az nagyon jó lett, a technikai megvalósítás viszont legfeljebb közepes lett.
    Azért remélem hogy a Skyrim nem száll a fejükbe és tudják hozni az eddigi színvonalat.