7720
-
saca79 #1227 még egy kis tánc XD -
saca79 #1226 "COWERAL SEVA" kell hozzá 60k rubel az ára.Háromféle képpen tudsz pénzt keresni.
1.Embereket ölsz meg vagy tetemeket fosztassz ki,összegyűjtöd a lomokat, elvonszolod az állomásra elraktározod, fegyókat feljavítod majd egyszerre eladod a kereskedőnek.( nem túl hatásos)
2.Melléküldetéseket vállalsz különböző karaktereknek akik -ha sikeresen megoldod-fizetnek érte.(nem mindig van arányban a ráfordított erő,és a megszerzett összeg)
3.artifactokat gyűjtesz az anomáliákból és eladod(ha megvan a "swarog" detector szinte gyerekjáték összekaparni 10-20 képződményt és nagyon jó áron el lehet passzolni!szerintem a legjobb módja pénzszerzésnek) -
#1225 Pontosan melyik ruha kell a Pripyat-i átkeléshez?
Nekem semmi pénzem nincs rá amúgy!Honnan szerezzek pénzt? -
#1224 Emberek!
Creek-ben vállaltam egy vérszopó irtó küldetést!
Egy palival együtt az egyik épületben irtottunk ki 2-t aztán lementünk az épület alá ahol sok alvó, de k*rva sok alvó vérszopó volt komolyan vagy 20-25 állt egyhelyben és bóbiskoltak szépen csendben átosontunk köztük aztán valami történt és felébredtek kifutottunk és huh nem haltam meg!
Durva volt! -
mac100 #1223 mi pedig reméljük hogy nem lesz rá szükséged :) -
Munyos #1222 OMG!!!! Meg van!!! XD ......eddig nem tünt fel hogy 1 uaz még az annomáliákon tul van....THX mindent...megbiztos fogok segitséget kérni :) -
saca79 #1221 a hidon kutasd átt az összes kocsit amit lehet ott lessz az.. -
saca79 #1220 azért ide is fel lehet jutni !!!
-
Bence12233 #1219 Hello mindenkinek!
Ez ugye már a teljes játék -
Munyos #1218 A konvoj utolsó uazában csak papirok,löszer meg 1 ak volt kulcs nem volt sajna....ilyenkor mi van...kihagyjam a küldit?
UI: a leesett kocsibol vettem fel a kulcsot 1 számzáras páncél szekrényböl -
saca79 #1217 majd ha megvan a belépőkártyád.: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amit a részeges trader fog odadni, de ehez előbb kitérőt kell tenned Pripyat-ba..és megszerezni a gaus puskát.. -
tom2004 #1216 At eggyik kulcs a hídon van az oszlop utolsó jeepben, a másik a leszakadt hídnál a leesett jeepben van. -
saca79 #1215 illetve önmagamat is javitanám Creek délnyugati sarkában -
saca79 #1214 helyesbítenék :) jupiter délnyugati sarkában van tele elektromos anomáliákkal. Workshop Substation melett. -
#1213 Nem lehet frakciókhoz csatlakozni ebben a részben, csak segíteni tudjátok egymást. Haverkodni lehet max :) -
#1212 Helló
Hogyan lehet csatlakozni frakciókhoz? Segítettem a Dutynak adtam nekik pdakat és már zöld a jelzésük de nem vagyok tag hogyan lehet belépni?
A másik gond a creekben a hajón a bandita adott egy olyan küldetést hogy dark business megöltem a stalkerokat elvettem a detektort de nem tudom odadni senkinek mit kell vele csinálni? -
#1211 Midesummer ball felső sarkában,az a elektromos művek szerű hely, tele villanypóznákkal. -
mac100 #1210 Hmm mi az a Steel forest? -
mac100 #1209 A híd másik oldalán van a másik Uaz abban van a doboz és benne a 2. kulcs -
#1208 Segítség! Mikor és milyen körülmények között tudok bemenni a SteelForest alatt lévő páncélajtó mögé? -
Munyos #1207 Sziasztok! Olyan problémám lenne ,hogy nem találom sehol az "A" jelzésü kulcsot ami elvileg az uazban van(mind a 2-t megnéztem) a másik ami a hidlábánál van azt felvettem és visszamentem a ládához(amiben a mérges gáz van) megprobáltam kinyitni ,de kell neki a másik is :(.....vkinek vmi ötlete van? -
#1206 Köszönök minden eddigi segítséget!
-
andsil #1205 de két ajtón is be tudtam menni, az egyikben zsákutca volt, valami zillel, a másikban pedig pár dokumentum, és annyi...
szval ezeken kívül még van egy ajtó, vagy ezekben kell valahogy tovább menni? már egy ideje nem tudok tovább menni.... -
#1204 azok a zöld izék pedig cuccok amiket felvehecc fegyver löszer medic culák jo kis dolgok -
#1203 a gyárba ugy kell bejutni h körbe kell menni rajta és találni fogsz 1 ajtot :) v 3 sarkot kell menned az épület körül majd lesz 1 ajto -
#1202 Mik azok a "Cache" izék kis zöld háromszöges ikonok a térképen? -
andsil #1201 zasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet bejutni a Jupiter pályán lévőgyárba, ahol egy helikopter is lezuhant a tetejére plusz valamit meg kell keresni.
köszi a választ, leőre is
-
sjucus #1200 A doboz-kérdés megoldódott! Még 1-szer köszi a segítséget! -
sjucus #1199 Mac 100! Köszi a segítséget!
Lenne még valami: találtam egy elektromos zárral ellátott dobozt. Hol, kivel tudom kinyitni, kinyittatni? -
mac100 #1198 Szia sjucus
a gázpalackot az egyik feladatban tudod használni, ki kell vele irtani a bloodsucker fészket. Pontosan nem tudom kitől vetted fel ez a feladatot... talán az egyik vadásztól a creek-i hajón, miszerint találd meg az eltűnt társát, aztán valahogy elkeveredsz a föld alá a fészekbe. Majd szólnod kell Beardnak a létezéséről. -
mac100 #1197 Berczely vegyél a Tradernél... vagy rendelj a hajón
Csapatot pedig a következő emberekből válogathatsz
Vano - A vasút állomáson találod meg egyszerű stalker ruhába támasztja a pultot megismered hatalmas szakálláról :D
Lt. Sokolov - A jupiternél levő tudós bunkerben találod ő az egyik pilóta a lezuhant helikopterről.
Monolitos vezér - őket a banditák által elfoglalt szemét teleptől északra egy kis híd mellett fogod megtalálni előbb segíteni kell nekik bekerülni vagy a Dutyba vagy a Freedomba. Ezután a vasútállomáson bérelheted fel.
Noah - talán még őt is feltudod bérelni, de csak ha a monolitos vezért véletlenül megölted. őt a Creekbe találod az egyik hajón. Van egy farkasa könnyű megismerni. A csapatod veled együtt 5 tagú lehet. -
sjucus #1196 Sziasztok!
A leszakadt hídnál egy UAZ-ban gázpalackot találtam (a dobozhoz 2 kulcs is kellett). Tudja valaki, hogy mire lehet használni? Vagy eladható?
Előre is köszi! -
#1195 Védőruhát hol találok a Pripyat-ba való átkeléshez?
És csapatot hogy lehet toborozni?
Nem nagyon értek angolul! -
mac100 #1194 Fektess AK74-esekbe azokat általában olcsóbban megtudok javítani mint amennyiért eladod őket... -
#1193 azért mert sérültek, csak hibátlan fegyvereket lehet eladni ill. venni.
Meg kell javítanod műszaki emberkénél. -
#1192 Lenne még 1 kérdésem. Rengeteg fegyvert sikerült elvennem az ellenségektől, de nem tudom őket eladni senkinek. Se a hajóroncson levő kereskedőnek nem lehet eladni most pedig a vasútállomáson levő kereskedő sem veszi meg őket. Le van szinezve pirosal. 1 v 2 fegyver van amit átvesz. Ez miért van? Kinek érdemes ezeket eladni? Válaszokat köszönöm! -
mac100 #1191 Ha jól emlékszem Pilot-ot vagy Garikot kell megkérdeni hogy vezessen át, de ő azt mondja hogy kérd meg Zulut, őt a vasút állomás egyik tornyában fogod megtalálni dokumentumokat kell majd összegyűjtened... aztán csapatot ... majd közösen fogtok a föld alatt átmenni prypriat-ba -
#1190 Hello elakadtam a játékban !! Már szinte minden küldetést megcsináltam a főküldetések is más helyszinre vezetnek ! Jelenleg a Jupiter bázison vagyok ! És nem tudok továbbjutni vagyis átmenni a másik helyszinre !
Van egy leszakadt hid ahol voltak emberek de mivel ellenségek voltak lelöttem öket !
Vagy kivel kell beszélni hogy átjusska a másik helyszinre ! -
mac100 #1189 Nah ha jól megfigyeled a szabad stalkerok lövöldöznek a banditákra... a Monolitosokkal szerintem még nem nagyon találkoztál kivéve egy kiscsoportot akik a zóna közepéből érkeztek és fogalmuk sincs mi történt velük... később majd találkozol többel és ők nem lesznek ilyen barátságosak... a Duty és a Freedom háborúban áll egymással ezt a Duty ezredes mondta ... meg hogy ez nem vonatkozik erre a területre tehát itt valamiféle demilitarizált zóna van. -
#1188 Hy! Ebbe a részbe a szabadság és a szolgálat hogy hogy nem ellenségek? Most jutottam el a vasutállomásra és ott együtt vannak. Semmi ellenségeskedés. És a bandikákkal is és a monolitokkal is h h nem vagyunk rosszba?