7720
  • saca79
    nekem kifejezetten ez adja a játék jellegzetes hangulatát (főleg a banditák francia vagy nem tom milyen akcentusa )szer. nincs ezzel baj, amúgy a fordítás tényleg gyerekes de azért érthető!
  • saca79
    Egy kis segítség annak aki Pripyatban bóklászik
  • vzajcev
    Szép gyüjtemény
  • saca79
    srácok a exoskeletonomhoz már csak ez a két fejlesztés kéne ..ezeket melyik technikus tudja megcsinálni és mikor? mert egyenlőre egyik sem "ért" hozzá , most jöttem fel 8 as laborból a doksikkal..

• berczely
    www.imagerz.com
    Ne jól linkelte amúgy az oldal jó!
  • Pepsi Twist
    jobb is hogy nincs árnyék mert mikor nincs nálad fegyver akkor ilyen tróger gyépés pózba van :D
  • cooltom00792
    én meg vagyok elégedve a mostani konfigommal... magyarul sztem nem szar a gépem... de ez h max 80 fps min-on ezt haggyuk... nkeem ne magyarázza meg senki és sztem nem is fogja senki h ez a gamma optimalizálva van.. mert rohattul nincs... nagyon kezdetleges verzio még... az oroszoknak meg mind1 h mien xd *****1019: nekem nincs bajom az orosszal mmég szép h lényeges elem:) nekem a szar angol forditással van bajom... de mit várjunk 1 olyan játéktól ami még csak oroszul van... vki gyorsan segiteni akart a népen és nyomott 1 google-s forditást... ennyi
  • SaGa
    Attól, hogy te nem érted az oroszt, ez még jó. Az angol fordítás valóban gagyi, de gyanítom ezt is valaki olyan fordította, akit marha mód nem érdekelt az egész, csak betolta egy goggle translatorba az egészet...

A stalker játékok lényeges eleme, hogy az NPC-k oroszul beszélnek.
  • SaGa
    Önárnyék már a ShoC-ban is csak a DX8 módban volt (Static lightning) és azóta is úgy maradt...
  • lacinkacinka89
    Tudnátok adni egy másik linket ahova tudok képet feltölteni? Amit EK1TEP adott az nem működik sajnos:S (#999) Köszönöm előre is!
  • KranaZoli #1016
    Jól írod.
    Per pillanat DX11 csak az ATI HD58xx-ös szériával érhető el. De a HD57xx-ek is DX11-esek lesznek.
  • cooltom00792
    1013... igazad van én is ezt tanácsoltam mindenkinek de hát mondhatok én akármit ki vagyok én Zeusz ?? XDXD várni kell normális optimalizált lefordított tesztelt nem béta genny orosz/ukrán kakakalácsra!
  • lacinkacinka89
    Engem az is érdekelne többek közt, hogy miért nincs önárnyéka a karakteremnek? + a többi embernek is az árnyéka nem vetődik rá a talajra, hanem vhogy ott mellette van közvetlen. Minden maxra van állítva. Estére készítek pár képet, hogy nálam milyen.
  • Dark Schneider
    az istentelen szar fordítás élvezhetetlenné teszi, szerintem várok még ezzel valami normális, nem béta és rendesen lefordított verzióig.
  • cooltom00792
    sztem kiba nincs még optimalizálva :\ ez naon kaka... nekem is max 80 fps-em van min-on ... haggyuk már...
  • Dark Schneider
    valaki nem tudja az okát a rettenetes fps csökkenéseknek? általában jól fut, 40-45 fps(c2d e8400, 4 gb ram, 4850), de néha minden látható ok nélkül leesik a framerate a béka segge alá.
  • saca79
    Burer pár fényes nappal a jupiternél ?
  • saca79
    érdekes dolgok a Cooling Towernél
  • Facek
    nem is baj ne spoilerezz :]
  • saca79
    faszéret nem rakja be a videót ???
  • saca79
  • saca79
    érdekes dolgok történnek a Cooling Tower-nél XD
  • BlackSpider
    Sajnos itt nemcsak az ATI Nvidia optimizacios szarsag miatt vannak a problemak a megjelenitessel,ne feledjuk hogy az itthozzaszolok nem egy egyseges verzioval jatszanak - bar majdnem mindeniknek ugyanaz a forasa az Ukrajnaban kiadott verzio de vannak olyanok is akik talan az addon verzioval jatszanak.Ami a DirectX11 tamogatast illeti nem kell elfelejteni hogy -legalabbis tudtom szernint-ezt az API-t csak az ATI R-700-as chipje azaz az Radeon 58.. tamogatja -hogy ez driver szinten mennyire mukodik azt nem tudom de alenyeg az hogy kaptunk egy aranylag jol jatszhato verziot aminek szerintem a feelingje felulmulja az osszes eddig megjelent STALKER-et es nem is annyira bugos mint az elodei legalabbis alapszinten,masreszt aki csili-vili grafikat akar az jatszon Crajzist-ott van szep grafika,gyenge AI es nulla feeling,kinek a pap kinek a papne
  • SaGa
    Valami nem stimmel, firfoxszal nem tudok ide írni. Lehet, hogy a tegnapi trojaival függ össze...

A témához: egyértelmű, hogy ismét azzal a jelenséggel állunk szemben, amivel a korábbi stalkerek alap verzióinál, csak ez most nem az nVidia, hanem az ATI chipekhez lett optimalizálva, azért van olyan, akinél jó a képminőség, másnál (pl nálam) meg nem. Az este kiszedtem a ClearSky 10-es patchból a shadereket, és betoltam a CoP gamedata könyvtárába. A kép nagyságrendileg jobb lett, bár a 10.1-es beállítást (legutolsó a listában) nem bírta, eggyel vissza kellett vennem. Sehol egy "interferencia", minden szép, , az FPS kb 40%-kal több, mint addig, ugyanazon beállításokkal, csak ha közel megyek egy anomáliához és látszani kellene már az effektjeinek, jön egy CTD. Távolról nézve megy jól...

Remélhetőleg ha véglegessé válik a program, vagy kijön egy patch, akkor javírják az nvidia shadereket is. Vagy valaki ehhez is csinál egy Float32 modot...
  • barmi
    Nem állítottam semmit, a kontraszt és a fényerő is alapon van.
    ám ez a 2 kép lemaradt :

Extreme graf, dx 10.1, off topic xml ->> :

• saca79
    "SWAROG" a fehér jelek mutatják a veszélyes "kitörések" helyeit így könyedén tudsz köztük navigálni nem kell csavart dobálni..
  • lacinkacinka89
    Köszönöm a segítségeteket!
  • EK1TEP
    www.imagerz.com

Ide feltöltöd a képet/képeket és utána a direktlinket kimásolod és itt a [kép beszúrás] gombra kattintasz és oda beilleszted!
  • KranaZoli #998
    Az csak akkor enged nagyobb méretet, ha VIP tag vagy. Töltsd fel máshova és link-eld be a képeket a [IMG] ... [/IMG] tag-ek közé.

PS:

Ám! Szerintem jók ezek a képek. Ezért nem teljesen értem, hogy mi a probléma velük?! Nem Krájzisz. De ne is legyen az!
  • lacinkacinka89
    Hy! Kicsit offolok, de érdekelne, hogy hogyan tudok ide képet feltölteni?? Simán ugy hogy képfeltöltés ugy nem engedi. Köszi a segitséget!!
  • EK1TEP
    Neked is utólag kellet állítani a kontrasztot és a fényerőt?
  • barmi
    Én is készítettem párat extreme beállítással amit az off topityban linkelt valaki dx 10.1 elvileg és w7:

[Tényleg kicsit sötét]
  • KranaZoli #994
    Nice!
  • saca79
    egy kis szocreál művészet Pripyat-ból XD.:
  • KranaZoli #992
    Nem rossz ez!
    Annyi, hogy nem dzsungeles Krájzisz.

• EK1TEP
    Ezen írásodon felbuzdulva csináltam pár képet!

íme:

Érdekes lehet a szín és a világosítás mert PS-ben kellet utólag világosítanom rajta mert alapból nagyon nagyon sötét képeket csinált!Nem tudom miért...
  • KranaZoli #990
    Ennek sem örülök, meg az AI is maradt hasonlóan buta. :(
    Nem jó ez így!

Én azt olvastam több oldalon, hogy ez az orosz verzió egyfajta béta teszt jelleggel jelent meg. De azt nem néztem, hogy Náluk már pénzt is kérnek-e érte, megjelent-e hivatalosan?!

Az a gondom, hogy amiket látok screenshot-okat pl. a hivatalos honlapon azok szerintem nem csúnyák. Jútyúb videó részletekből nehéz ítélni, következtetést levonni. Amiket beraktatok képeket azok meg amolyan vegyes felvágott volt.

Én nagyon bízom benne, hogy pofozgatnak még rajta, ha máshogy nem hát úgy, hogy rögtön lesz 4-5 patch a megjelenés-e napján. :D

Ám, azért sem értem ezt az egészet, ui. idén 2db DX11-es game-nek kellett volna debütálnia, ezzel 1időben vmelyest demonstrálni a DX11 nyújtotta grafikai lehetőségeket. Az egyik a DIRT 2, a másik pedig a Stalker Call of Pripyat lenne. Ez utóbbi csak lett volna.

A DX10-et, 10.1-t a Clear Sky-ban nagyon faszán bemutatták, hogy mit is lehet kihozni belőle. Nem hiába vannak DX10.1-es techdemo-k, melyekben a Clear Sky szerepel. Van még idejük melózni vele, csak tegyék is meg. :)
  • PhantomAss
    köszi, de nem tudom:o)
    ahogy betölti a főképernyőt az egér egyyből a sarokba ugrik :(
  • saca79
    egyébként a hibák ellenére nekem nagyon bejön ez a rész is.. ATI-val fullon mintha filmet néznék,és a hangulat... háááát..:D. szerintem egyik fps game sem veheti fel ezzel a versenyt, a teljesen élethű környezet, a szabad mozgástér, feledteti a kisebb hibákat.lehet hogy van szebb megjelenésű játék de ott egy "szűk folyosón" kell agyatlanul lövöldözni. olyan ez mint egy öreg volga, sokat eszik, csörög,zörög, ráz, de mikor vezeted.... XD.. respect az oroszoknak!!!
  • BlackSpider
    Orulok,hogy segithettem