7720
-
mac100 #1187 jah ha már elhúztak Strelokék a helival akkor már késő -
saca79 #1186 akkor már késő mert kihalt itt mindeen -
mac100 #1185 Saca kevered a katonai orvossal ő volt bezárva egy szekrénybe :) már megtaláltam Joker Csontvázát a creek-ben oakpeak vagy milyen anomáliától délre mellette egy PDA és egy módosított gázmaszk. Zulu meg a beomlott épület romjainál bújkál egy csomó snorkot kell elintézned .... de nem a Kindergarten hanem a Schoolnál egy nagy H alakú épület -
saca79 #1184 jaj vágom már vano úton pripyatba esett el.. leszedték:) de zulu-t megmentettem ha jól emlékszem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de lehet hogy már keverem.kardanov nekem nem is adott ilyen küldit h. találjam meg a barátját.Pripyatban abban az épületben ahol valami agyperzselő ment folyamatosan volt egy lyuk ott lementem és be volt zárva egy ajtó mögé. -
mac100 #1183 Zulu az a vodkás fickó a duty-s ruhában törökülésben ül aztán segít átjutni prypriat-ba, miután csatlakozol a katonai alakulathoz elsétál az iskola épületénél esett csapdába ott lehet megmenteni aztán neked adja a géppuskáját... Vano az a Szakállas egyszerű stalker ruhás fickó elküld hogy fizesd ki a tartozását a banditáknál ... aztán később adsz neki pénzt, vesz belőle egy Sevát és elkísér Prypriatba... mutatta a videón hogy fekszik a földön... nálam meg azt írta hogy elment az Army warehouseba. Jah és valaki nem tudja mit kell csinálni hogy Cardan (részeges mérnök a creeki hajón) megtalálja a barátait? Mert beszélt valamit Barges-ről ő a leégett falu alatti anonáliában fekszik. Meg Jokerről neki megtaláltam a PDA-ját egy csontváz mellett...ha valaki emlékszik hol volt ez..azt megköszönném. -
saca79 #1182 nem hagytam még el a zónát.. a fészket sikerült kiírtani, zulut mikor kellet megmenteni? nekem két küldije volt mikor le kell vadászni a stalkereket a másik hajón meg mikor a compass artifact kell neki!az első tényleg nem sikerült.. :) ki az a vano ? -
mac100 #1181 Hmm néztem Accountodat Youtubon... néztem stalkered végét is.... látom nem irtottad ki a bloodsucker fészket a creekben, meg nem mentetted meg Zulut és Vano is meghalt neked ??? jól láttam? -
#1180 Ez jóó :D -
saca79 #1179 stalker tánc a javából :D -
#1178 Hát szerintem az első rész az olyan Clear Sky feeling de nekem már a az sem adta annyira a STALKER feelinget!
Az első rész az minden szempontból istenkirály!
De amúgy igazad van!Én is inkább megvárom a magyart mert szeretném érteni a történetet és jobban belemélyedni a mellékküldetésekbe és érdekességekbe!A második pálya rész a Jupiter gyáras terület az már nekem jobban tetszik a gyár terület nagyon kísérteties!
Pripyat még várhat magára! -
Loki Ferrais #1177 Helló!
Hát én megvárom a magyarítást olyan november közepe felé:D Nem tudom ti hoghy vagytok vele de szar angolul játszani... Elkezdtem kb 5 nappal az orosz megjelenése után de nincs benne az a régi stalkeros érzés kicsit fura az a pálya ahol kezdődik... Ti mit szóltok ehhez a részhez? -
mac100 #1176 nem kell hozzá egyik stalker sem -
saca79 #1175 megveszed pénzéé -
#1174 Höj! :)
a trédereknek mi a funciója? elvileg ugy tudom Toolsokat szereznek be, de hogy hajtom be rajtuk?
-
saca79 #1173 nem szükséges! -
#1172 Leszedtem a játékot és az lenne a kérdésem h szükséges hozzá a clear sky is? mert elég furcsa h olyan a telepítője mint valami kiegnek. -
#1171 Rezidentívül
Jó kis videnyó! -
mac100 #1170 egy ideig nekem is zöldek voltak a loner stalkerok ott de aztán megcsináltam annak a kopasz bandita ruhás fickónak azt a feladatot mikor lonereket kell ölni és azoknak felvenni a detektorait... a traderrel tudok üzletelni akármit megszerez csak az exoskeletont nem tudja és már el is tűnt a exoskeleton kiírás már csak testpáncélt meg ilyeneket tud hozni ami egyébként Clear Sky-os ruha -
saca79 #1169 bocs! :) szal ez lenne az -
#1168 fail -
saca79 #1167 call of pripyat music theme -
saca79 #1166 most néztem nálam zöld a trader.. szal biztos csináltam neki valamit.. már nem emlékszem.. -
saca79 #1165 na bazki -
#1164 mondja is, hogyha visszamondod a ruhat szavahihetetlenne valsz es lehet nem fog neked tobbszor szerezni dolgokat. mindenesetre en utana is tudtam vele uzletelni :] -
mac100 #1163 De amúgy lehet hogy azért mert már egyszer megrendeltem akkor kifizettem neki a 12k előleget aztán visszamondtam a ruhát :( -
saca79 #1162 biztos elment áruért:) pedig máshogy nem igen tudsz hozzájutni csak ha megveszed...nem ad valami küldit? tegyél neki valami szívességet hátha meghálálja! -
#1161 ez fura :\ pézed megvan még? mert ha nem akk visszamész 1 nap mulva és oda fogja adni vagyis ha 75-öd volt olyan 60-nak kell maradnia menny vissza 1 nap mulva és sztem jo lesz -
mac100 #1160 ááh elmentem 75 ezerrel és megint csak nem adott semmit :( aztán meg már el is tűnt, rá se tudtam kérdezni :( -
mac100 #1159 Hmm jó ötlet köszi szépen :D -
saca79 #1158 előbb szedd össze a pénzt rá.. nekem is csak akkor ajánlotta fel megvételre.( a hajó felső szintjén lévő traderről van szó) -
mac100 #1157 Jaj nekem ő azt mondja hogy ezt már nem gyártják nagyon ritka és az egyetlen módja ha a hullákról szedjük le ő meg ilyennel nem foglalkozik :( -
saca79 #1156 vettem 60k rubelért a hajón az online kereskedőnél.persze előtte összeszedtem vagy 20 artifactot. :) -
mac100 #1155 Te saca az az exoskeleton ami rajtad van :D azt honnét szerváltad? :D -
#1154 gaussal szemen lőttem a burert ,azonnal lefeküdt -
saca79 #1153 azért a gauss a legkeményebb. ... ha van időd újratölteni :)
-
saca79 #1152 oksa köszi!! -
#1151 Users\public\docume~1\stalke~1.-\user.ltx
Ide kell beirni. Megnyitod és legalulra beirod a szöveget.
Ha nem akarod, hogy az f1,f2,f3 legyenek akkor ird azt pl, h:
bind cam_1 kf1 helyett bind cam_1 kf7,f8 v akármi más gombot. (én még ugy hozzáteszem nem próbáltam, csak f1,f2,f3-al) -
saca79 #1150 ja és melyik ..itx-be mert nekem kapásból kető van. illetve az elsősegély cuccokat hová pakolod, mivel úgy tom csak az f1-f4 bill re lehet.az meg ütközik. -
saca79 #1149 jó de pontosan hova???? mert nekem nem indul el a játék ha csak simán beírom és elmentem. -
saca79 #1148 csak jelképesen mert nem akart a vezető mellém állni. Aki kint bóklászott az állomáson kívül freedomos..mind legyilkoltam XD.