Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, én is örülnék egy single folytatásnak, így is nagy kár volt, hogy az Unreal 2-t kiengedték a kezeik közül és lett belőle az a valami.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A helyzet azért más, mint a Valve esetében (igen, tudom, megint védem az Epic-et 😊), mert ők azért közben elkészítettek 2 zseniális motort (Unreal 3 és Unreal 4 engine) + egy újabb Unreal Tournamenten azóta is dolgoznak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Respectah' ahogy kezeled a helyzetet, de szerintem hiú ábrándokat kergetsz, ha azt hiszed hogy ez menni fog neki, többször bizonyította hogy képtelen az újratervezésre. Én mindig is abból a szemszögből próbáltam hatni rá, hogy egy cégnél is hús-vér emberek dolgoznak, nem érdemlik meg ők sem az ilyen típusú hangvételt. Saját munkahelyemen látom, hogy egy cégen belül sokszor hiába dolgozik 1000 lelkiismeretes ember, ha épp mondjuk a marketinges (aki mondjuk a store page-et kezeli) idióta. És akkor ilyenkor jönnek elő a cégszervezeti problémák, meg kommunikációs tréningek, stb. Persze gazdaságilag és jogilag igen, egy entitás egy cég, a jogos kritika valóban mehet a megfelelő csatornákon, csak ugye ez nem az EJ. Ja és persze aki azt mondja hogy leszarja az issue-kat, mert mondjuk nála mások a prioritások, az szintén nem érdemel savat.
Csak nagyon lazán kapcsolódik, de ez a nő sem hiszem hogy halált érdemelt volna a bántalmazásért.
Meghalt a brit Love Island műsorvezetőnője
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.16. 12:03:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Epic pénzzét választották ami a saját malmukra hajtja a vízet.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.16. 11:40:40
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Steam kimarad a buliból. 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.16. 10:21:27
A kettös mércér nem tudom értelmezni, a Zorróval való egyoldalú flém kapcsolatodra direkt nem reagálok, arra meg igen, amit nekem írsz. Nem tudom, hogy kivel kellene foglaljoznom helyetted, ha éppen veled beszélgetek. Csaj azt szeretném, ha ez kultúráltan, ellenségképkeresés nélkül menne.
A levelemhez én sem füzök vérmes reményeket, de kíváncsi vagyok, mit válaszolnak. Egy kommentnyi idöt igazán rászánhattam.
"cégek mellé álltok" -írtam.
A szokásos általánosítás, akinek inge vegye fel és izzadjon bele, akinek meg nem...
Amúgy a szokásos kettős mérce is befigyel, de azt már megszoktam és nem csak tőled ;-)
Másikra: Nekem a Steam support világosan megmondta, hogy hová írjak, megtettem, "action taken". Szerintem az én szavam egy kiadó levelesládájában fing a tornádó közepén... de ha a Steam-től érkezik, akik közben arra hivatkoznak, hogy egy user jelentette, ne adja ég még igaza is van, akkor abból már szvsz lesz valami.
A korábbi spoileres, környezetszennyezős példámban is láthattad, hogy nem feltétlenül az a jó módszer, hogy kisemberként egy nagy cég ajtaján kopogtatsz, mert le sem szarnak. Gyakran alulról felfelé kell feszegetni az ólajtajukat, hogy dominószerűen eljusson legfelülre is. Nekem eddig ez vált be leginkább.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 10:05:18
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.02.16. 09:50:37
Persze azt írsz, amit akarsz, csak szögezzük le, hogy ez esetemben hazugság.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A. Kicsit annak érzem magam.
B. Eléggé annak érzem magam.
C. Rendkívüli mértékben az vagyok!
Eredmény értékelése: A megkérdezettek szerint a játékosok egyértelműen Nintendo Switch rajongók.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 07:53:01
Sejtésem szerint ők vették fel a kapcsolatot a kiadóval. Egyelőre még a játék adatlapja változatlan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DMC HD Collection
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.15. 18:46:54
Ez utóbbi egyébként kevés játék tudja abszolválni és ez a Dark Souls féle "rálockolós" metódus tovább ront mindezen.
Egyébként én ezzel a stamina-vesztős/regenerálós megoldással sem vagyok kibékülve.
(kár, hogy nem vagy rajta a barátlistámon, javítanád a kimutatást 😛)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.02.15. 13:48:30
És lepergett másodszor is a Toad Treasure Tracker credits (1x az első fejezet végén, a 2. fejezet végén NEM, a 3. fejezet végén megint), hogy aztán nyíljon az új fejezet. Ezek a japók ott tényleg k. begombáztak <#zavart2>#zavart2>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez a tükrözés duma meg szintén csak egy szánalmas, ócska kifogás. Én önkritikusan képes vagyok elismerni, hogy nem kéne itt osztonom neked az észt (ahogy privátban itt már megtettem másoknak), de ugyanúgy kényszeres problémáim vannak mint neked.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.15. 11:48:58
Továbbmenve a youtuber szcénára hasonló a helyzet: bár mindenki hanyatt esik tőle az első játék alkalmával (ami többnyire a szép grafikának és a középkori környezetnek köszönhető) a legtöbb esetben a 4-5. videónál a játék félbeszakad... na vajon miért?
A Gothic-ban (1. rész) szerintem tök jó volt a harc, 1-2 bugot leszámítva, amikor sebezhetetlenné vált pár szörny, ha ugyanazzal a kombóval próbálkoztál.
Egyébként attól néha én is ki szoktam akadni, amikor egyesek beleállnak a langymeleg emberi eredetű biomasszába és kiállnak egyes szóban forgó cégek mellett, miközben ők is a banán rossz végén állnak. Kommancs beidegződés - a nagy testvérnek mindig igaza van, különben is mit pattogsz, mindjárt kapsz egy fülest.
Én anno még a bétájával toltam és már a bemelegítő oktató harcnál leraktam. Számomra esélytelen benne a harc. Egyszerűen nem tudok rájönni hogy kell benne harcolni. Ez kb olyan mint hogy én imádom az összes Colin játékot ,de a Dirt Rally-kkal nem tolom mivel esélytelenek billel mert azok simek.. Nos ez a Kingdom is mondhatni egy sim a Gothic, skyrim stb játékokhoz képest.
De ahogy minden másnak itt is megvannak a rajongók akiknek bejön. Készül a folytatás pénzügyileg okés a dolog nekik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mennyivel értelmesebb lett volna, ha kicsit gondolkoznak és mondjuk egy magyar játékfejlesztővel együtt adnak ki valamit, hogy ne fúljon dögunalomba az egész. Ehelyett voltak magyarul káromkodó kunok, amiért persze jár a virtuális pofánbaxás.
Better luck next time.
Röviden: A Deep Silver az Epic legnagyobb kutyája. Ül. Fekszik. Forog. Csahol. Befingik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.15. 09:51:46