Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként nem játszom olyan sok (mihez/kihez képest 😊) FPS-rel, így a sztoriorientáltak megmaradnak, mint pl. Unreal, No One Lives Forever, Thief, Deus Ex, Far Cry vagy a Wheel of Time. A Doom nekem sem maradt meg, de nem is tartottam soha nagyra (technikai jelentőségét elismerem természetesen).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.02.17. 18:26:18
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként meg ez pont nem intelligencia kérdése, hanem érzelmi fejlettség, tűrőképesség kell hozzá, ami nekem bevallottan nincs.
"Egy gennyes fekély a PC játéktörténelemben az egész hányás bagázs!"
Egész egyszerűen ilyen szintű diskurzushoz nekem nincs gyomrom, mellette meg megy az álszenteskedés. Ha valakibe szorult némi empátia, akkor nem viselkedik így. Szerintem méltatlan az itteni emberek nagy részéhez, kizárólag azért megy az elnézés, mert ömlik belőle a teljesen jó infó, hw és szoftver ügyben is. És még egyszer hangsúlyozom, én belülről látom hogy milyen az élet a szoftver piacon: kegyetlen. Ha pl. te kezelnéd azt a bizonyos Store page-et, és közben ott lenne a fejed felett, hogy ha a cég nem ér el XY eredményt, akkor kirúgások lesznek/nem lesz bónusz/nem lesz extra fizetés, ÉS a főnököd megmondaná, hogy basszuk át a népet, és dugjuk el a DLC page-et, akkor te gennyes fekélynek éreznéd magad, ha megtennéd?? Egy falusi IT-s cégből könnyű osztani az észt, meg addig basztatni a tüzelőket, amíg nálad van fűtés, de ha a gyerekednek tüdőgyulladása lenne, és 15 fok lenne a szobában, akkor lehet instant basznád rá a porszívót a tűzre.
És ezzel nem azt mondom hogy nincs igaza (egyszer sem tettem meg), hanem azt hogy empatikus ember nem beszél így cégekről SEM, mert ott is emberek dolgoznak. Nem a mondanivaló, hanem a stílus (az ember). Amit persze láthattunk, hogy nem csak cégek irányában tud aljába lemenni.
Ha a store page-re visszatérünk, akkor a felülről jövő irányítás felelősségét simán meg lehetne kérdőjelezni (ahogy a tüzelőknél is felmerül a kérdés, hogy az állam miért engedi a szennyezést), azaz jelen esetben megkérdezni, hogy a Steam miért engedi így konfigurálni a store page-eket? Simán erőltethetnék, hogy DLC csomagot meg kell jelentetni a base game oldalán.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.02.17. 16:58:56
A digitális oldalakon a Windows Store / XBox Store verziót találod, de a Steam-en is meg fog jelenni (ahogy a GoG-on is a megjelenés utáni napokban). Steam-en már megvásárolható, előrendelői kedvezményről, előtöltésről nincs infóm, de anno a 2015-ben megjelent Ori and Blind Forest-nél sem volt ilyesmi dolog, szóval esélyes, hogy itt sem lesz. Plusz hamarosan jön a Launch trailer is.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Álmomban nem számítottam ilyen részletes beszámolóra! Ezt így, hogy? Ennyire emlékszel rá? Őrület! Nekem ez a shooterek ennyire nem maradnak, meg sőőőt... a Duke Nukem 3D-t, Doom-ot is rommá játszottam, de 1-2 wt-t néha megnézve ugrik csak be, hogy jé, tényleg ilyen is volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én most valami csoda folytán a Torchlight III-ra kaptam egy alfa kulcsot és azt kell, hogy mondjam alfa ide vagy oda egész kevés bug van, persze messze nem tökéletes de egész jó bőrben van. Viszont a játék maga nem reformálja meg a stílust.
Sajnos én elég korán ugrottam bele, emiatt a final boss egy agyhalál volt, azóta könnyítettek rajta, ha jól tudom 2x is. Közben nem volt különösebb gondom, remek platformer cucc.
Az Ori viszont több, szebb, jobb (később is jelent meg).
A flamewarral az a komoly gond, hogy kialakulni se tud, amíg nem talál rá másik játszópajtit. Azt azért senki ne várja tőlem, hogy lenyissam a hsz-eit és el is olvassam. N+1x bemutatkozott már, bőségesen elég volt belőle most, 1 éve 2 éve 4 éve, etc. Egy személyeskedő, frusztrált, iszonyúan megkeseredett ember, holott fele annyi oka sincs rá tudtommal, mint nekem volna. Nekem kb. sorozatgyilkosnak kéne lennem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.17. 13:50:49
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
A megjelenés előtt amúgy nem lesz valami előrendelési akció? Amúgy a digitális oldalakon az előrendelésnél mit takar a PC / Xbox ONE? Gondolom nem steam-es? Akkor ott lenne a steam jel.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.02.17. 12:46:02
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én is ott találtam meg legolcsóbban, 6.55€, azonban, amikor rányomok, hogy Paypal-lal szeretnék fizetni, kéri a telefonszámom, majd amikor megadom, jön egy hívás ismeretlen számról, mármint nem írja a számot. Ez miért? Mégis milyen lehúzós oldal ez?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.02.17. 12:30:24
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
#309921: Üt-e akkorát mint a Giana Sisters? Sokkal nagyobbat! Mondom a piacon nem létezik ettől jobb. Simán megéri még a teljes árat is, ahogy TBLINT mondja. Én is akciósan vettem még az Instant Gaming-en olyan 2800 Ft körül, de a Ori and the Will of the Wisps-et gondolkodás nélkül húzom be teljes áron! Főleg, hogy a Magyar felirat is alapból benne lesz!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.02.17. 12:11:09
És már megint elkésett az AMD a Big Navi-val, 1 hónap és bejelentik az Ampere-t... Állítólag már a 3080 is 20-30%-ot ver majd a 2080 Ti-ra, ráadásul egy korábbi pletyka alapján a 80/Ti classnál árcsökkenés várható (valószínűleg csak leszedik az FE-ről a felárat és 1000/700 dodó lesznek), úgyhogy most már hiába veri a nagy Navi a 2080 Ti-t. Amennyire feltörlik most a padlót az Intellel a CPU piacon annyira nem képesek versenyezni az Nvidiával a GPU piacon..."
Pont 1 évre rá vettem elő újra, immár egy remek ATI videokártyával és fantasztikus élmény volt, már a látványvilágot tekintve, mert a nyögvenyelős játékmenet ugyanolyan maradt. "Görény" módon kezdtem neki a játéknak, vagyis a sarkak mögül rövid sorozatokkal tizedeltem meg a gyors és területsebzéssel rendelkező apró dögöket, mindig éppenhogy eljutva a következő health pack-ig. A korábban szinte játszhatatlan éjszakai erdei pálya is könnyen abszolválható volt (pláne miután rájöttem, hogy a puska másodlagos módja sokkal hasznosabb, mivel lángra is lobbantja az ellenfelet, aki ezalatt nem lő, sebződik és még fényt is áraszt 😊). A játék varázsa és a horror hangulat is szép fokozatosan eltűnt és bár az impresszív pályák továbbra is csak jöttek és jöttek, megértettem, hogy miért kapott a játék szinte mindenhol közepes minősítést (amiben benne volt a remek grafika is). Az 1. részből megismert predator szerű Skaarj-ok itt csupán mellékszereplőkké degradálódtak és a játék közepétől már a gonosz emberekkel kerülünk szembe... Tényleg szenvedés volt végigvinni és bár látszott, hogy a végén valami nagyon akartak, mert egy drámába megy át végül a játék, de ehhez hiányzott belőle a nagybetűs LÉLEK, az űrhajón (ami egy hubként szolgál a küldetések között) egyik karakter sem volt igazán szerethető a FPS-ekhez képest rengeteg dialógus ellenére sem.
A legnagyobb hibája azonban maga a félrevezető "Unreal 2" cím volt, hiszen ahelyett bármi mást lehetett volna neki adni, mert az 1. részhez, az ott megszokott világhoz köze nem volt.
A fő gond már akkor is az volt, hogy az Epic lepasszolta egy másodvonalbeli fejlesztőcégnek a címet, mert ők a forradalmi engine készítésével voltak elfoglalva... hát nem tudom, ha az Unreal 1. része esetében sikerült a 2-t összehozni egy fedél alá, akkor itt miért nem?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És hamarosan itt a folytatás - konkrétan 3 hét múlva, hivatalos magyar feliratozással.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.17. 10:55:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindezt a Giana Sistersre értettem, nem az Orira.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.02.17. 10:25:05
Sokszor vannak dolgok, amikhez ragaszkodnak emberek, max nem értünk egyet aztán ennyi.
Részemről legalábbis.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.17. 10:20:53
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vannak benne szopatós részek - egyiknél kis híján elkezdtem rongálni a lakást 😄 de játszatja magát. és egészen fantasztikus. A Giannát még nem toltam, csak megvan, de az Ori über must have.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezzel full egyetértek, és a mai világban nem sok embernél van az hogy elfogadná a más véleményét, de mivel kapcsolatban írtad ezt?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tinman, asszem Te áradoztál valamikor régen a Giana Sisters-ről. Anno félbehagytam, most 2 napja elővettem, mert emlékeztem, hogy erősen kontrolleren címként nem boldogultam vele billentyűzetről és feladtam. Annyi érdekelne, hogy mennyire ingadozik a nehézség a játék folyamán, mert a "2-3"-as pálya, a Spooky Dungeon kb. szétszopatott, az utána jövő meg olyan könnyű volt, hogy aszittem félrenyomtam és a játék elején vagyok.
Meg emlékszem, hogy az Ori and the Blind Forest szintén az egekig volt magasztalva. Az még csak wishlist-es, de érdemes-e beruházni rá? Üt-e akkorát, mint a GS? Futottam már be a f@szerdőbe ilyen ugribugrival, pl A Walk in the Dark, amikor miliszekundumos pontossággal kéne ugrálni és azt utálom.
/Flamewar ON
Mindenki intelligenciaszintjének megfelelően reagál dolgokra. Folytattam már itt pár emberrel csörtéket, de az anyázásig senkivel nem jutottunk el. Ahhoz kell az IQ, hogy rájöjjünk, hogy ha a tények és tévhitek átnyálazása után sem változik a másik véleménye, ne adj isten, világképe, akkor el kell fogadni, hogy ő másképp gondolkodik, mint mi. Ez lenne a természetes, csak az elmúlt pár évezredben a világ nem igazán így gondolta és nem nagyon gyakorolta a toleranciát. Nem, nem a mai túltolt, eltorzult világra gondolok... Hanem csak arra, hogy mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar, abban hinni, amiben akar és ne büntessük vagy bélyegezzük meg azért, mert így tesz.
A Wadjet Eye számomra kérdés nélkül az utóbbi évtized legjobb klasszikus point and click kalandjáték fejlesztője, valamint kiadója. Rendszeresen jelentetik meg a jobbnál jobb kalandjátékokat, hol saját fejlesztésűeket, hol mások által fejlesztetteket adnak ki.
Az általuk fejlesztett Unavowed az eddigi legjobb játékuk. A Blackwell sorozat után ismét az urban fantasy témájához tértek vissza. A játékból minden szempontból árad a megszokott Wadjet minőség. A sztori, a hangulat, a karakterek, a voice acting. Mind a legmagasabb szintet képviseli.
Pár újítást is tartalmaz a játék, amit eddig kalandjátékban nem tapasztaltam és a fejlesztők őszintén nyilatkozták, h a Bioware játékokból "lopták" az implementált ötleteket. A játék legelején nemet választhatunk, valamint 3 foglalkozás közül is egyet. A sztori kezdete, azaz az eredettörténet a foglalkozástól függően változik, valamint az egész játék alatt új témákat old fel beszélgetések közben. A másik, amiben a Bioware játékokra hasonlít pedig az, h a játék folyamán társakat szedünk össze, akik közül minden küldetésre egyszerre kettőt vihetünk. Mindegyik társnak más jelleme van, valamint a jártasságuk is különböző és sok fejtörőre, rejtvényre más-más megoldás is elérhető attól függően, h melyik társat visszük magunkkal. Emellett a társak folyamatosan beszélgetnek egymással a küldetés alatt, ahogy például a Dragon Age-ben is láthattuk.
Ami még nagyon tetszett, h van a játék utolsó harmadában egy olyan fordulat, h csak néztem ki a fejemből.
A végén 4 befejezés közül választhatunk, de sajnos a korábban meghozott döntések nincsenek hatással a fő befejezésekre. A játék folyamán hozott döntések csupán annyi hatással vannak, h kapunk pár monológot a végén, h mi lett a sorsa azoknak a karaktereknek, akikkel a játék folyamán összefutottunk.
Ez az apróság ellenére imádtam minden percét és le a kalappal a Wadjey Eye előtt, h ilyen magas szinten űzik ezt a manapság sajnos eléggé elhanyagolt és nem túl népszerű műfajt.
És igen emberi gén alap ,sok ember nem tudja feldolgozni, hogy másoknak más a világszemlélete (ez legyen vallás, nők, vásárlás, politika, n+1 minden létező dolog) és ezt nem bírják magukban tartani. Lásd az én példám. Mindig be kell szólni nekem minden cikknél, hogy egy büdös gyökér vagyok ,hogy bundlezok ,meg miattam mennek tönkre a cégek. De mennyire észvesztő, hogy én meg tudom állni. Engem is rohadtul irritál, hogy sokszor olyan a téma itt hogy sugárba hányok mégse kötök bele DIREKT akármibe akinek nem tetszik a monológja..
Ilyen az emberiség. De gondoljon bele mindenki ,ha ezek nem lennének kb mennyire kihalt lenne minden ilyen fórum..
Grebbert pl. a büdös életben nem tiltottam le, mert az 1 db. "megveszem 1€-t majd 5 év múlva" hsz-e előtt/után van 10 másik, amit meg érdemes elolvasni. Az kevésbé sanszos, hogy kvázi baráti közösséget építesz ki a netes haverokból, mert a fórum jellemzően az egyet nem értések színhelye. Ha nem az lenne, nem lenne miről beszélni/vitázni.
Az ellentétes látásmódok, meg kihozzák pár ember igazi arcát... persze annál kevés boldogabb pillanat van, amikor végre lehullik az álarc és "látod", hogy milyen ember a másik. Ebből a szempontból az IRL kommunikáció torzabb, egyszerűen azért, mert ott ha a másikkal személyeskedsz, az könnyen lehet, hogy letépi a füled és a kezedbe adja :-)
IRL simán lehetséges, hogy akár eltelik 1 évtized is, mire végre kiderül, hogy melyik fajhoz tartozik a másik, mert IRL a legtöbben álarcot hordanak. Részemről, - talán leszoktad nyitni a spoilert - OFF-ban, szoktam magamról mesélni, kicsit bízva abban, hogy más is megteszi (meg is szokott ez valósulni) és ez a fajta megnyílás alapja lehetne IRL barátságoknak is, de annak meg a távolságok a gátjai. Sajna egy netes haverért ritkán megy el az ember pár 100 km-t, egy barátnőért meg bármikor. Pl. Ratgab tavaly járt a környéken (~50 km), én meg egész héten húztam az igát, pedig össze akartunk röffenni, de nem sikerült :-/
Pontotsan nem emékszem, Ratgabnak kivel volt gondja, de nem Grebber volt a fő indok, nekem is ez rémlik.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.02.16. 21:13:12
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És akkor még büszke arra hogy embereket lepöcköl... a piás haverokat is régről, tehát IRL is, nem fórumról beszélünk. Nekem van olyan barátom aki egy évtizedig drogos volt, meglopott, mégis kitartok mellette. Szvsz itt kezdődik valahol egy ember, a pöcegödör meg a másik véglet, aki Captain Toad-ot tol, futkározik minden nap, 4K tévét shoppingol hitelre, asszony meg a gyerekkel van, kivéve ha villantani kell vele, meg azt bizonygatni hogy csak fiút tud lőni a faszából. És akkor én személyeskedek, mikor ezeket MAGÁTÓL írogatta ide, anélkül hogy a bőr lesült volna a pofájáról. Kértem én rá??
Az én irányomba jogos hogy nem tudok átgörgetni, vállalom, közösségi ember lennék elvileg, úgyhogy üdv mindenkinek aki szereti.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.16. 20:30:37
Na meg, ha holnap felfordulok, akkor itt annyi történik, hogy 1 logóval kevesebb lesz, IRL nyilván más, de kb. ennyit ér ez az egész. Meg nincs ezekre már időm, mondanivalóm se a letiltott 2 db. arcnak.
IRL is egy ideje bevezettem, hogy aki elkezd valamiért orkként viselkedni, arra ráteszem csendben a telefont, vagy felállok és otthagyom. De ez IRL extrém ritka... évente max 1-2 hülyébe azért belebotlik az ember, már csak a nagy számok törvénye alapján is... meg IRL persze nem ilyen nagy a pofájuk ha meglátják az embert :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 19:45:54
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igy most nekunk itt maradt a tovistol zabos zorro.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy meg ja, ha ram hallgattok, akkor azt csinaltok ami csak akartok... Szabad a tanc.
A 2. rész viszont nekem kimaradt. Fogalmam sincs miért. Nálad lement?
A moderátorokat nem zavarja, akkor téged miért zavar?
Mondjuk ez pont az az ország, ahol letöltendő is járhat azért, ha egy történelmi tényt tagad valaki, pedig szíve joga mindenkinek húgyos bohócot csinálni magából.
Pl. emlékszem Ratgab azért ment el innen, mert nem bírta Grebber fillérbaxását, meg hogy beírja, hogy lesz az 5$-os cucc még olcsóbb vagy ingyen, ő majd akkor zsákolja. Sose értettem, hogy ez miért akkora pánik. Ott az SG bővítmény, pár katt és nem látod, vagy meglátod a logót és átgörgeted. (Jó, ez utóbbi kellemetlenebb.)
Nekem kemény 2 db. ember van tiltón, Zorrobomber persze már másodszor kerül fel, a személyeskedő csatornaszagú arcokat rendre kipöckölöm a látóteremből.
szerk.: Most Nintendo eShop-ban pont mainstream sale van, de ez pont nincs leárazva. Alapjáték 40 euro, DLC-vel 46. Szóval várok.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.02.16. 16:24:07
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.16. 15:08:31
(Az összes pályát DLC-vel együtt úgy abszolváltam, hogy a 3 gyémánt mindig meglegyen... rengeteg pályán piros pecsétet adott, az az a maxot kihoztam az adott pályából.)
+ Vérbeli örömjáték! Leülsz elé fáradtan, egész nap ömlött az arcodba az emberi moslék és annyi pozitív érzést önt rád, hogy 5 perc múlva mosolyogsz és szebbnek látod a világot tőle. Igazi varázslat... de ezt a Nintendo 40 éve is tudta.
+ Úgy cuki, hogy egyetlen percig sem nyálas. Lélekmelengető, árad belőle a játékok és a franchise iránti tisztelet és szeretet.
+ Hihetetlen jó ötletek és pályák GARMADÁJA, melynek során a Switch és controllere adta lehetőségeket a lehető legteljesebb mértékig kihasználják! És milyen jó, hogy unlockolni kell őket, így nem tudod, hogy milyen meglepi vár rád... olyan, mint 1-1 újabb és újabb ajándék! Zseniális koncepció!
+ Az egész játék alapvetően egy flashjáték szintjén van... !DE! olyan minőségben előadva, amin erőlködésnek, bénázásnak, hibáknak nyomát sem látod. Konkrétan az első 1 percben érzed, hogy a csúcs közelében fogsz veretni és úgy is lesz. Annyira vérbeli Nintendo cím, amennyire csak lehetséges és annyira irgalmatlanul profin és jól működik, hogy az ember néha elszégyelli, hogy milyen indiszarokat is tolt már életeben... mert egy kicsit ez is indie feelinget áraszt, hiszen a semmiben forgatsz/zoomolsz egy 3D pályán, ahol összeszedsz pár dolgot és ennyi. Nyilván nem indie cím, de láttunk már ilyesmiket, de azok egy másik univerzum.
+ Gyönyörű. Már úgy, hogy a színek, a pályákból áradó hangulat az tökéletes... (és közben technomoslék.)
+ Szokásos Nintendo módra megoldott nehézség kérdése: Pici gyerkőc vagy? Semmi gond, menj át a pályákon. Haladó vagy? Szedd össze a gyémántokat. Vérbeli játékos vagy ? Szedd össze a gyémántokat és coinokat. HC vagy? Szedd össze a gyémántokat, coinokat, +1 életet adó gombát és az arany gombát és teljesítsd az opcionális questet (pl.: ne sérülj, gyújts meg minden tüzet, etc.) Egyszóval MINDENKI megtalálja a számítását benne!
+ Bugmentes. Pedig cirka 85 pályáról van szó, ahol lehetne akár 1-2 apró bug, de nincs. Ebben a Nintendo hihetetlen jó és az összes többi szarjankó szégyellje magát, hogy már szinte cél az, hogy mindegy csak jelenjünk meg, majd 35 patch-el befoltozzuk.
+ A Mario Odyssey-féle pályák baromi jók! Több kéne belőlük és rávilágítanak arra, hogy az alapjáték nem egy pályája kissé szegényes.
+ Tolható ketten is... toltuk, jópofa, 2 perc alatt elkapja az embert a közös játék & valódi Nintendo érzés öröme.
+ Korrekt áru DLC, korrekt tartalommal.
0 - Nem addiktív. Letolsz 4-6 pályát és akkor fél napra úgy jó is vagy. Ellenben játék közben jól érzed magad, de egyszer se lesz az, hogy remegve várod, hogy tolhasd tovább. Jó vele "eljátszogatni".
- Techno moslék. Talán már a 2-3. pályán framedrop, lag, később főleg. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy tűnik, hogy dinamikusan változtat néha felbontást is, mert néha a nagyobb pályák mosottfos homályok, a kisebbek, meg tűélesek, persze anti-aliasing nélkül, szóval még handheld módban is arconver a rece és a fice.
- Túsz. Miért csak a Nintendo játékosok kaphatnak ilyen pozitív tölteteket? A többi játékosnak nem jár az örömjáték? Főleg, hogy ez PS4-en, X1-en még gyönyörűbb lenne és k. jól nézne ki. Látszik, hogy kevés neki a Switch hardver. (Miközben az Alien:Isolation meg 30 frémmel gyönyörűen fut? Akkor csak jobbfszok?)
- Az irányítással néha bajok vannak, de ez inkább a Switch controllerek vergődésének tudható be. A kezemtől a készülék kb. 2.5 méterre van és néha mégis lagol az irányítás, vagy nem reagál, vagy pontatlan. Nagy csalódás.
- Később több lesz az önismétlő pálya. Megkapod u.a. csak más kitétellel. Qrvára nem áll jól egy méregdrága játéknak (17.000 Ft-on kezdett!), egy Nintendo címnek az önismétlés... főleg úgy nem, hogy a PÉNZÉRT vett DLC-ben is nyúlnak önmaguktól pályákat, nem is 1x!
- Azokon a pályákon, ahol irgalmatlanul gyorsnak kell lenned, rengetegszer fogsz elbukni azért, mert a Switch controller olyan amilyen.
- Egy vegytisztán gyűjtögetős játékban, iszonyatosan hiányzó achi rendszer.
- Néha egyszerűen elmegy a rezgés.
- A DLC ára mutatja a játék valódi árát, ugyanis kvázi egy teljes fejezetnyi pálya, 6$-os áron. Bár van nála hosszabb fejezet, így ha nagyon rendi akarok lenni, akkor 8$-al számolva a 3 fő fejezetet 24$-ról van szó, ergo kb. 7.500 Ft kellett volna, hogy legyen indulóban és nem 17 ezer...
8.5/10, mert hibái ellenére egyszerűen nem lehet rá rosszabbat adni, ugyanis mindig jó érzés elé leülni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 15:02:58
Na és azok a tükröződő felületek 😊
Az Unreal single-t megjelenés után pár nappal toltam és volt is hozzá hardverem! Nem mondom, hogy az arcom letépte, de közel járt hozzá. Végig is toltam... a kieget is, de utóbbira alig emlékszem. Az viszont hatalmas volt ott és akkor, amikor mozis feelinget teremtettek azzal, hogy a játék elején egy helyen sorba lekapcsolták a villanyt és... hihetetlen volt és később se okozott csalódást.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 14:24:56