311802
-
#310153 Bizony! Jön a Divinity Original Sin 3. része... jó, most az, hogy Baldur's Gate 3-nak hívják, az nyilván elírás, hiszen a 1.5 órás videóban egy remek DOS 3. részt láthatunk, aminek sok köze nincs a BG franchise-hoz. A BG 3 megjelenése sajnos még mindig bizonytalan... talán egyszer a távoli jövőben az Obsidian :-/ -
#310152 2 játékukat próbáltam, mind2 tré volt. A Bioware-től meg minden szuper... do the math ;) -
#310151 Inkább + Shadow Tactics + Conarium (vagy Remothered)... de az a 11 EUR azért nem akkora bolt. Tudom, hogy a pick & mix-ek mindig drágábbak egy kicsit, mert nem kell a hulladékért is fizetned, de itt egy 5-6 EU-s ár lenne a baráti (+ a Fanaticalnél még mindig nem megy a matek, EUR-ban többet fizetsz mint USD-ban O_o) -
#310150 Akik lemaradtak volna róla, és nincs kedvük keresgélni - a teljes reveal stream:
-
#310149 Larian Studios :) -
#310148 Larian Studios :( -
ToxiMaxi #310147 Az Offworld Trading Company érdekes lehet. Ha még a multi életben van benne, akkor öröm bódottá. -
#310146 Hát ez eléggé frankó ár... mínusz kártyapénz.
https://store.steampowered.com/app/524220/NieRAutomata/
19.99€
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.28. 07:25:28 -
#310145 Epicen InnerSpace megnyílt, jövő héten GoNNER és Offworld Trading Company -
#310144 Grand Kingdom (US)
4.49$ (historical low)
https://www.pcguru.hu/teszt/grand-kingdom/2167 -
#310143 Köszi! -
Evoluti0N #310142 Egyébként az Oculus ezt a kábelt ajánlja, ha nem akarod a drága hivatalosat venni, csak ez épp out of stock volt, amikor én akartam volna venni. -
Evoluti0N #310141 Ápdét. Azóta kijött a hivatalos és azt használom. Amúgy ezt használtam előtte. Nem volt mindig tökéletes. Többnyire gond nélkül működött, de időnként megszakadt a kapcsolat, valamint ez a kábel nem tudta olyan gyorsan tölteni a Questet, mint amilyen sebességgel merült. Szóval lassabban, mint kábel nélkül, de merült. A hivatalos kábellel ezek a problémák megszűntek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.02.27. 15:41:22 -
#310140 Vov! Durva! -
#310139 Baldur's Gate 3 kiszivárgott képernyőfotók (gameplay reveal ma lesz a PAX-on) -
#310138 EVOLUTION!
"Hivatalos Link kábel még mindig nincs, de találtam egyet, amivel működik."
Erről linked van? -
#310137 Ja elirtam telóról, az érdekesnek hangzik akkor. -
Xsillione #310136 Roguelite, mint többi említett gáma ezzel kapcsolatban. -
#310135 Jaja 985 óra, de majdnem 5 év alatt:) -
#310134 Ez a Shadows Awakening teljesen jó, gyerekek. Benne van a Fanatical egyik pakkjában most. Egész egyedi Diablóságos, párhuzamos világokkal, amolyan Legacy of Kain jelleggel, több, azonnal váltásban irányítható, és begyűjthető karakterrel. A harc érzésre tök jó, pörgős, vicces, hogy sok képesség hat a másik világra, ill. a többi karakterre is. Puzzle részek is vannak benne, amiket a két világ tulajdonságainak felhasználásával kell megoldani sokszor, bár volt már ilyen máshol is, persze, azért itt is hozzátesz picit. A voice acting kimondottan jó, az egész teljesen jól össze van rakva. Ennyiért szerintem simán érdemes behúzni. Ugyanebből a pakkból a Wolves of Midgard-ot végül nem húztam be, mert hasonló stílusból most egy elég, és az olvasott-megnézett vélemények alapján a Shadows Awakening jobban sikerült. Nekem meglepően bejön eddig. Emellé az ember beválasztja a Guns Gore and Cannoli 2-t, meg még valamit, és teljesen jó vásárt csinál, az biztos.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.02.26. 20:55:10 -
#310133 Na de mennyit... ha jól rémlik te vagy 1k óra körül az ótósfocisba' :-D -
#310132 Is hades rouglike? - Szerintem így helyes
Amúgy az. :-)
-
#310131 Hades is roguelike? -
#310130 Ha a Dead Cells tetszik, Hades is fog. -
#310129 Oké, de én kb 5 játékkal játszom évek óta :) -
MrAndree #310128 Game Pass-os szóval 300 forintért játszható. :D Amúgy remek játék, ennyit már megér szerintem. -
#310127 Szerintem nem lövök mellé, de idén már ott lesz a humble choiceba -
#310126 Hmmm, alakul ez a A Plague Tale: Innocence. -
#310125 És aki nem próbálta csak a Bastion-t, de az nem igazán jött be neki, ellenben a Rogue Legacy, meg a Dead Cells igen? -
#310124 Bezony, ez kegyetlen jó cucc. -
KalamMekhar #310123 Ó a Hades egy rettenetesen rossz játék, én is beletettem az Epic storeos verzába már több mint 120 órát, de ahogy kijött steamre már ott is a könyvtáramban van, és még ki se jött az 1.0, akinek tetszett a Bastion Transistor és Pyre annak kötelező vétel, ugyanis mind a hármat a Supergiant Games csinálta, igaz hogy különböző stílusok, de egy közös van bennük: kurva jók. -
#310122 Embertelen órákat tudsz beleölni játékokba... nekem tized ennyi jut kb. :-( -
#310121 Oké, vettem. -
#310120 Erről szól az indie téma :D
-
#310119 És ez miben tér el attól, hogy kikapcsolod a post process-t menüből? :-D
r.SceneColorFringeQuality=0 -> Chromatic aberration kikapcs.
r.Tonemapper.GrainQuantization=0 -> Nem film grain! Kicsit bonyis lenne elmagyarázni ezt 1 mondatban, de a lényege annyi, hogy általa a valósághűbb színeket/képet kapsz, mivel az adott megjelenő képen eltérő dinamikatartományban levő jelenetek vannak. (Pl. felhők mögött bujkáló nap, miközben lejjebb egy erdős rész van.)
r.Tonemapper.Quality=0 -> Az előbbi minőségén teker.
Erről beszéltem. Kikapcsolsz olyan utófeldolgozásokat is, melyektől viszont egyértelműen szebb képet kapsz. Egyedül a nyomorult CA-t kell kikapcsolnod. -
#310118 Igen kell. Megválaszoltam magamnak.
Így vittem be őket és működik :
[SystemSettings]
r.SceneColorFringeQuality=0
r.Tonemapper.GrainQuantization=0
r.Tonemapper.Quality=0 -
#310117 Ez a [SystemSettings] is kell, vagy csak az utána lévőt kell bemásolni? -
MrAndree #310116 Nem néztem bele egyikbe se. Elő van rendelve (tudom, no preorders de na). GMG-n volt nemrég 25 százalékos kupon, Capcom meg mostanában jó dolgokat csinál szóval gondoltam akkor most bízhatok bennük -
#310115 Az Eurogamer-es videóba tekergettem bele, de persze pont ott döntöttek úgy a hölgyemények, hogy végig terjengősen sztori spoilerezni fognak a gameplay alatt (az eredetivel nem játszottam). Biztos jó lesz, majd a Doom Eternal után sor kerül erre is. -
#310114 Nekem a remake bejelentése óta wishlisten van.