Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A fenébe... ilyet találtam:

"The missions is only available if you own Deluxe or Gold edition. It is a part of Deluxe edition.
If you got Standard version , you will not get that mission"

Nekem az alap van meg és ahhoz vettem Season Pass-t.

Sokan 99%-nál emiatt "megakadtak" és nem értették miért nem jelenik meg a küldi.

Mi értelme van a Season Pass-nek, így? De ezt a Syndicate-nél is eljátszották! A Dreadful Crimes totál nem része, lehetett külön megvenni!

Fúúúúú komolyan.... hadd ne káromkodjak :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 09:16:29

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
ez alapján Main küldetéssor része - nincs most fetelepítve, úgyhogy tudja a fene 😊 (azért is töröltem ki)

mondjuk nekem a legnagyobb digitális kiadás van meg ebből és az Odysseyből is, úgyhogy a deluxe content megvolt, a kígyófogas lópáncélra emlékszem 😊
(a fegyverekre nem, ahogy írtam - nem gond, ha kimarad egy, annyi van belőlük, mint a fene, még legendásból is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.08. 09:05:17

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Az nekem esélytelen idén, de nyilván KELL :-)

Ez a 3. AC, amit tolok mindössze 3 hónapon belül. Mondjuk ezt még nem biztos, hogy most tolni fogom, mert Switch témában is szeretnék haladni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Láttam, hogy írtál, csak kitörölted... pls, segíts akkor letisztázni, te úgyis kimaxoltad.

The Digital Deluxe pack:

- An exclusive mission Ambush at Sea: Take command in the fight for naval supremacy on the rough seas.
- The Desert Cobra Pack, including:
- The desert cobra outfit: Sneak in the sand and strike as fast as the wind with this outfit.
- The horse, Fangs: This tusk-toting horse stirs fear in the hearts of your enemies.
- Snakes legendary shield: These twin-snakes will protect their master.
- Eye of Apep legendary blunt weapon: This snake may not bite you, but you will feel its sting.
- The fang legendary sickle sword: The Fang is designed to shred anything it touches in pieces.
- Three additional ability points to enhance your Assassin’s starting skills.

Ebből engem kizárólag a küldi érdekel, akkor is, ha csak 15 perc. Most tényleg meg kell vennem a kényszerességem miatt a Delux-ot 9.99€-t (-20%), vagy tényleg a főküldi része?<#help>

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 08:53:31

Dzsini
Hajózás itt egyáltalán nem jelentős - az majd az Odysseyben lesz az, addigra rájönnek hogy hogy kell igazán jó ókori hajózást csinálni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Egy DLC hiányzik... nem értem, hogy miért nem tudták a Season Pass-be bepakolni :-(

Ambush at Sea... ahogy néztem, max negyed óra, de pont a kedvencem hajós téma... nézem az árát: 9.99€.

Sírok :-(

Nem baj, ha sok küldi van benne, jól elvoltam Syndicate-el is, csak ne kelljen ládákat nyitogatni percenként :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 08:46:15

Dzsini
Nem souls téma ez, később se lesz az 😊

És lesz loot bőven, és lesz térképtakarításra lehetőség bőven - amit írtál a Syndicate-nél is, az itt is áll - foglalkozz azzal, ami épp a közelben van, vagy amiről épp úgy érzed, hogy valóban érdekel hova fut ki. 183 küldetés van a játékban, ebből 24 az, ami az alapjátékban a sztori része - azon túl nincs semmi, ami "nagyon kell majd". Szép és fun dolgokat lehet találni:

Tinman
Biztos béna vagyok, de bő 1.5 óra volt, mire AC😮-t belőttem úgy, hogy 4k fix 60-al menjen és a látványból a lehető legkevesebb kompromisszumot vegyem le. Az eredmény döbbenet. Már a Syndicate-nél is rendre lehidaltam, de ez még gyönyörűbb... kár, hogy a játék 5. percben elhatalmasodik a loot és az a baj, hogy az emberen előtör az OCD és úgy van vele, hogy biztos fel kell szedni, mert hátha nagyon kell majd :-(

Ettől persze ez lehet még egy iszonyat jó játék, csak rögtön ezzel szembesülni nem volt túl jó.

Pár harcot is letudtam, valóban ez az eddig legjobb AC harcrendszer, de hát ilyen souls témához ez édeskevés... meg se tudnak ütni. Talán majd később.

grebber
Igen sőt a humble sokszor még ezt is megfejeli pl most is -2$-os kupon amivel csak 10$.. Pausenál 3$-t ad hogy maradj mégis tehát már csak 9$ stb.. Brutális aki képes 5 percet rászánni már keres vele

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Komoly gond vele, hogy a DLC-k kellenének hozzá és nem olcsók... ezt se most fogom tolni.

Tinman
Nagy hiba volt nem feliratkozni classic planre 12$-t. Neked most már mindig magasabb áron van. Pedig itt a topikban is akkor sokszor le lett írva, hogy fel kell iratkozni ott és akkor különben magasabb az ár.

Amúgy jó, hogy vannak benne töltelék címek is, így mindig nagyon könnyű kiválasztani a 10 címet, amit elvihet az ember.

Tinman
Elhiszem, végig is tolom majd. Fura vele a történetem, mert Day1 akartam, de volt más, aztán mondom akciókor megveszem még PS3-re, de lemaradtam. Jött az új gen, ott már nem figyeltem rá annyira, jött PC-re wishre tettem, de kb. el is felejtettem, eljött az én időm.

Ainz
Nem rossz a mostani monthly, de 17 eurót nekem nem ér, ha kapok megint emailt hogy visszavárnak 8 euróért, akkor befizetek rá.
Frostpunk + DLC - nincs meg de elfogadok főleg dlcvel : D
Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition - RPG jöhet minden mennyiségben.
Cryofall - Ez megvan, de eladom vagy cserélem (Amúgy fasza kis pvp multis játék mint a ARK és társai és a grafika is szerethető, sok content és folyamatosan jönnek az updatek 2-3 havonta.. ráadásul még rengeteg cuccot terveznek.
A többit nem ismerem és nem is nagyon érdekel.
Nvm a Book of Demonst is vágom, az is elfér. : D
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.02.08. 07:40:25
Voltan
Az Okami hihetetlen jó, annyira szerethető, hogy nem igaz. Persze 30 FPS-re van korlátozva, és az érdekes - szerintem eszméletlen kreatív - látványvilág kissé fejfájást okozó lehet, amíg nem szokott hozzá az ember, de a játék maga egészen zseniális.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Naná!

Atisz
Vagy akkor ez most a februári amiből lehet válogatni?
Mert akkor erre befizetek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Bivalyerős lett a HB mostani csomagja, de látatlanban így sem fizetünk 😊

Kár, mert a Pathfinder és a Frostpunk is WL-en volt, ráadásul a FP-hoz a DLC is jön.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lalakov
Végül ezt a TD játékot behúztam: Warstone TD; a többi meg elment.
IMYke2.0.0.0
A Pathfinder tovabba also hangon 300 ora***, es 46+ csigabajt.

//szerk.: *** = a magunk/magadfajta alaposaknak, maximalistaknak.
Rohanva ugyanis szart se er.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.07. 19:36:12

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Egy tisztességes világban mondjuk a start után legyen 3 hónap exkluzivitása ,de jönne egy non VR verzió...

Tinman
Ráadásul a 2 húzónévhez még el kell költeni egy rakat lét, ha teljes élményt akarsz...

Tinman
Sajnos ez a baj, a Valve-val is. A bukó ArtiFUCKt mellett az Alyx-al próbálnak most VR szemcsit eladni... ergo tudják ők jól, hogy hiába volt az utolsó HL tőlük 13 éve, akkor is ezt várja el tőlük a többség.

Tinman
Nekem soha nem volt vele különösebb gondom. Sőt a belbecsét én már akkor méltattam Uplay pontos témában, amikor PC-re még nem is létezett, hanem X360-on bontogatták a szárnyaikat és a játékban elért eredményekért vehettél apróságokat. Jópofa volt, most is az. A gyengék még light cheatet is vehetnek belőle mindenféle fegyót pl.

lalakov
Az összes a Mellőzött listámon van. 😞
Tinman
Monthly:

Nem túl erős, de azért van pár must play számomra.

- Frostpunk + 1 DLC - Érdekelt, wishen volt.
- Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition - Dettó.
- Book of Demons - Dettó.
- CryoFall - multisfos
- Okami HD - MUST HAVE classic és még nem vettem meg semmire :-D
- Eliza - Visual novel, nem érdekel, de van hozzá honosítás alapból Steam-en!
- SHENZHEN I/O - Aha, kár, hogy nekem erre nincs időm.
- Project Warlock - Oldscool-like lövölde, okésnak tűnik.
- The Hex - Fostalicska, Paint.exe-ben összetákolva. Sértésnek pl. jó!
- Warstone TD - Benne a nevében Tower Defense... meh. Van ilyenből ezer.
- Underhero - Nincs rá idő, oldschool-like platformer.
- Night Call - Visual novel, érdekesnek tűnik...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.07. 19:13:12

Tinman
Nem megy olyan rémesen 4k-ban, de a full minden max, ezen a felbontáson nekem nyilván álom. Olyankor 45 és 60 között mindent látok. (60-as limitet állítottam be.)

Benchmark 4k-ban, nem húztam semmit, sőt silent módban van a VGA, az OC ON-t még nem próbáltam ez alatt a játék alatt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.07. 19:04:59

A hittel nem lehet vitázni.
benőmenő
Emlékszem, még anno az új Unreal Tournament béta miatt szedtem le, meg regisztráltam, amit tudtommal azóta se fejeztek be. <#gonosz3>
Mióta kinyílt a kínai pénzcsap, azóta hülyék lennének egy sor kódot is írni, hiszen a nyomorult launcherüket sem tudták még legalább egy Origin, vagy Uplay szintjére felhozni.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.02.07. 17:14:16
zorrobomber
Ezt szerintem csak így magában itt hagyom az utókornak, mert úgy vélem hogy értelmetlen rá válaszolni, meg persze nem is téged akarlak meggyőzni (meg úgy általában senkit, csak bassza a csőrömet a hülyeség, mert kényszeres személyiség vagyok).

grebber
Humble.... Csak most januárban 17$-t kerestem velük úgy hogy 3 game-et megtartottam amik mindezen felül ingyen voltak... Nos ismét te mindegy mit hova aggatsz ez értem van ,mert használom /kihasználom a lehetőséget ami adott...

Az epicnél nincs semmi lehetőség egy moslék minden tekintetben és ha egy ingyenélő az ingyen game-re nemet mond akkor ott valóban szar van a palacsintában

IMYke2.0.0.0
Senki nem hitt néhányunknak, akik ezt az elmúlt 2 évben leírtuk.
Nekem, amíg itt tudtam tehénkedni a könyvtárban, és gigabites net volt a Uplay volt MINDIG a leggyorsabb és legstabilabb letöltést illetően.
Sőt, "nála" tudtam kiakasztani is a netet, ami sajnos (!) nem a 99,9 MByte/sec-et jelentette... hiszen nem volt / nincs SSD hozzá... de volt 72-75 Mbyte-om lazán.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.07. 16:52:30

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
"Rohadtul sajnálom, ha valaki nem érti a különbséget egy Bnet, GoG piacra lépés vs. az Epic piacra lépése között."

Nem az értéssel van a gond, sőt, pont hogy nincs gond. Az a helyzet, hogy a te szemponjaidra szarok magasról. Ugyanis azok a te szempontjaid, amit hajlamos vagy elfelejteni, hogy nem univerzális isteni kinyilatkoztatások.

Dzsini
A két új AC erősen proci limites, a 8 magot úgy zabálja meg, hogy öröm nézni.

Amúgy nekem is az uplay volt mindig a leggyorsabb és stabilabb kliens - a pár perc után játszható móka pedig tényleg fincsi 😊 (a Steamen 1x próbáltak ilyet, és akkora trainwreck lett belőle, hogy sose többé)

zorrobomber
Mutass már egy olyan profitorientált céget, ami "teérted tesz" valamit. A végén mindegyik egy dolgot akar: árut sózni rád. Az hogy ezt milyen köntösbe bújtatják, engem hidegen hagy. Érted, nem a fókák megmentéséről, vagy az ausztrál erdőtüzekről van szó, ez az egész csak simán biznisz. Ha valakit az érdekel, hogy legyen magyar felirat a Witcher alatt, akkor megértem miért szimpatizál a GoG-al. Ha valaki jó klienst szeretne, és ezért a Steam-et preferálja, azt megértem. A (timed!) exkluzivitás határeset, egyéni ízlés kérdése, nyilván ez is a klienshez kapcsolódik, egye fene, megértem, ha valaki nem örül neki (ami nem egyenlő a szarozással, meg akasszuk felezéssel). De az hogy valaki, aki elvből nem fizet játékért, és aztán elvből nem aktivál be ingyen játékokat, miközben szarozza fosozza valakinek a munkáját, hát inkább nem mondom hogy szerintem mi. Nem logikus, és finom voltam. Aztán persze a végén úgyis leszarom hogy mit csinálsz, de mivel egy nyilvános fórumba írogatsz, így nem elvárható, hogy mindenki leboruljon az elveid előtt. Ami ugye olyan mint a seggyluk.

Tinman
Őrület...

Gondoltam belenézek a Uplay-es AC: Origins-be, látni szeretném, hogy fut a gépemen 4k-ban.

63.71 GB.

Elindítottam 16 óra 13 perckor. Most 16:32 van és lejött! 56 MB/s-el jött végig és ha már kliens téma: Talán ha 5 perc kellett neki az indítástól és kiírta, hogy már játszható, a többit közben letölti. És ez Uplay kliens.

Tinman
A Yookla akármivel majdnem behúztak... beaktiváltam... hogy aztán soha el ne indítsam és Steam whisen van. Úgyis lesz Humble Bundle része... meg is mondom mikor: IDÉN. Erre fogadni mernék.

grebber
Ez nem agymenés ez az igazság.. mivel nem teérted teszik ergo mocskosul igazam van. Az hogy te milyen jelzőkkel tűzdeled az a te dolgod.
Létem ,hogy a játékaimat nullára hozzam ki ezt sikerrel is teszem ,de van egy szint ami alá nem megyek ,ilyen az epic is. Engem ezek a steam összessel sem fognak megvásárolni ha ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.07. 16:25:57

zorrobomber
"A lefizetés, az emberek megvásárlása az soha nem lesz kedvesség az én szemembe"

Pl. ez az agymenés. Szerintem sem kedvesség, hanem üzlet, de ezért leszarozni valamit csak simán nettó hülyeség.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.07. 16:23:25

grebber
Saját agymenés aha nézegesd a kedvesed kiadott diagrammjait.... 251 millió <#taps><#zavart2><#eplus2>

zorrobomber
Ezek nem tudnak a saját agymenéseiken túllépni. És hiába lehet hogy igazuk van, a hangsúly a "lehet"-en van, és azon, hogy az egész témakört, hogy ez mennyire éri meg az Epic-nek, meg milyen bukta lesz az egész, meg mennyire erkölcsös nem saját játékot felvásárolni, mint gamer, felhőkarcolónyi magasságból szarom le. Mint ahogy azt is, hogy anno a Valve úgy szerezte a saját játékokat, hogy egész fejlesztőcégeket vásárolt fel, vagy ha úgy nézzük fizetett le 😊

zorrobomber
"Nem kell csodálkozni, hogy 5 gamerből 2 utálja őket, 1 beleszarik az egészbe, a másik kettő, meg ugrik az ingyen játékokra."

Nem tudtam hogy élő statisztikagép is vagy azon kívül hogy te alapítottad a Mindentudás Egyetemét. El kéne kicsit gondolkozni azon, hogy hiába vagy tájékozott a témakörben, attól még nem te szartad az univerzumot.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.07. 16:02:01

grebber
Humble ingyen játékaiból indulok ki... A legbrutálabb ~2.5 millió ingyenélő volt..(akkor még a steam spy jól mért)
Teljesen mindegy a ez a szám a lényeg mellőzik a store-t aminek örülök a számok is ezt igazolják<#eljen>

Voltan
Dettó. Ott veszek, ahol olcsóbb. Mivel nem használok Steam-en sem szinte semmiféle extra funkciót - a fórumra néha felnézek, ha valami segítség kell, de azt is gúglin keresztül szoktam. Nem kereskedek, acsik nem érdekelnek, stb. Játszom csupán.

Az Epic ingyen cuccaiból is csak azokat fogadom el, amik érdekelnek amúgy is, és nincsenek meg. Nem rohanok mindenért zuhogó nyállal, csak mert ingyévan.
Az exkluzívok lefizetése mondjuk valóban nem szimpi, ezért megérdemelnek egy tockost, de az ingerküszöbömet ez sem éri el igazán.

Nagyon-nagyon túl van lihegve ez a téma. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.02.07. 15:40:23

Voltan
Erről láttál is bármilyen adatot, vagy ez is csak egy afféle "Grebber szerint a világ" megnyilatkozás volt?

Tinman
2015 végén indult az Epic kliens.

És az akkori indulás jó volt... azt mondták, hogy lesz egy saját kliensük, kezdésként adnak rá egy ingyen címet a Shadow Complex Remastered-et, ami egy baromi jó játék. Azt is mondták akkor, hogy az UE4-es játékoknak akarnak itt elsősorban ezzel egy placcot kialakítani, továbbá saját fejlesztésű Battle Royale címük is majd only ide jön (2017 júliusban jött is). Alapvetően ezzel senkinek nem volt semmi gondja, csak nem értettük, hogy minek ennyire fregmentálni a piacot, de hát hajrá, a Blizz, Ubi, EA, Valve már úgyis megtette.

A többit tudod, ezerszer megrágtuk... az újbóli fellángolásuk a Tencent tőkemagömlés után bicskanyitogató és fekélyes volt. Nem kell csodálkozni, hogy 5 gamerből 2 utálja őket, 1 beleszarik az egészbe, a másik kettő, meg ugrik az ingyen játékokra.

A mennyi aktívál az bizony trükkös, az ingyen gámák 90%-t behúztam, csak ami teljesen hidegen hagyott, maradt ki, ám kétségtelen, hogy talán a felét telepítetten, és kevesebb, mint 10% érte meg az egy órát, talán.
"Nem úgy, mint a Blizz anno a Bnet-nel, hogy "hello srácok, van egy remek játékom, de kell hozzá a kliensem... ja és nyomok még majd a kliensem alá SAJÁT FEJLESZTÉSŰ játékokat"! Senki nem háborgott érte!"

Szóval az Epicnek előbb volt boltja, mint saját fejlesztésű játéka, saját launcherrel?
Elfelejtettem kinyomni a választ, így neked ment el, de nem neked szólt, hanem az AEP-nek (Anti-Epic-Pártnak) és kedves tagjainak.
Nekem a funkcionalitás másodlagos, Ikeában sem a húsgolyó miatt vásárolok, hanem mert ott van, olyan cucc olyan áron, ami nekem megfelelő, ha a Mömax-ban van, akkor oda megyek. Egy tizedmásodpercig sem vagyok hűséges mondjuk a Média Markthoz, ha máshol olcsóbb, akkor ott veszem meg. Kivételt képeznek ez alól a garanciális termékek (játékok sajna nem ilyenek), ott az ár mellett már fontos, hogy melyik bolt, milyen garanciát vállal a termékeire és ezért hajlandó vagyok többet is fizetni bizonyos hosszú ideig használni kívánt termékekért, persze ennek semmi köze a játékokhoz vagy a Steam vs. Epic csatához de a hozzáállásom ehhez is hasonló.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.02.07. 14:16:30
Tinman
Igen, ez is lehet. Nem tudjuk, hogy mi történik a háttérben... az is érdekelne, hogy vajon a 100m userből mennyi aktiválja majd be a KC😄-t, mert könnyen lehet, hogy egy rakat ember úgyis beaktiválja, hogy közben soha a büdös életben nem akarja elindítani, de látja, hogy relatív értékes cím, ingyen van, így miért is ne. Már pedig, ha valaki aktivál, az mínusz egy licenc és azért biztosan kell valamilyen formában fizetni a Deep Silvernek. Hogy ez fix összeg mindenképpen, vagy darabra megy, az nem tudjuk.

grebber
Kb mindenki leszarja csak halkan mondom...szerintem ha 2 milla elmegy ott ezekből akkor már olyan sokat mondtam hogy repedezik a mennyezet