RUSE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Elsõre egy 75%-ot elögezek neki. hát nem is tudom. nagyon lassú a játékmenet.

MOst meg jó megint , meghülyült a steam.

Barrett 50 Cal
Ti hogyan szedtétek le?Mert nekem steam-be rámek,h "játék telepítése" és nem csinál semmit.Firefox-ba pedig azt írja,h "a protokoll(steam) nincs egy programhoz sem hozzárendelve".Explorer-nél meg nem nyitja meg az oldalt,szal sehogysem tom leszedni<#sir>Vki segítsen pls.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Már nekem sem megy, 1 szer tudtam vele játszani most meg már írja is ,hogy purchase(magyarul ,hogy vegyem meg) , undorító,ki se tudtam nagyon próbálni, multi az szét döglött egy pillanat alatt.Single player ment egyedül, nevetséges.

berczely
Én is akarok játszani!

Nekem miért nem megy??

Nah kipróbáltam jó nagyon szerintem ,még gyakorolni kell nem valami pörgõs a játék menet de sokat kell taktikázni.

berczely
Én leszedtem Steam-en de nem indul... még nem indították a bétát vagy mi?

Prince23
Én is most zúzom lefelé, remélem jó kis rts lesz

Kipróbáltam! nem is olyan rossz. Csak már megint ez az UBISOFT, jaaa jjajaj

Szerintetek majd csinálnak kiegészítõt a játékhoz .
Serpa
videók alapján egész jópofának tûnik.

néhány érdekesség: kémet lehet küldeni az ellenséges vonalak mögé feltérképezni az egységeket, rádiócsendet lehet kiadni, álcázni bizonyos szektorokat az ellenséges felderítõk ellen, ...

ja és már elõtölthetõ a béta. (~3 nap és 9 óra múlva nyitják meg)

grebber
Béta gépigénye:

Minimum rendszerkövetelmény:

- Processzor: 2.8 GHz Intel® Pentium® 4 vagy AMD® AthlonTM 64 3000+ vagy jobb
- Operációs rendszer: Windows® XP (Service Pack 3-mal) vagy Windows Vista® (Service Pack 2-vel) vagy Windows® 7
- RAM: 1 GB az XP-nek / 2 GB a Vista-nak és a Win7-nek
- DVD-ROM: DVD-ROM 4x, kétrétegû lemez meghajtó
- Videokártya: 128 MB DirectX® 9.0c-kompatibilis videokártya (ATI® Radeon X1000/GeForce® 6 Series vagy jobb)
- Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
- DirectX Verzió: DirectX 9.0c (rajta van a lemezen)

Ajánlott rendszerkövetelmény:
- Processzor: 3.5 GHz Intel® Pentium® D vagy AMD® AthlonTM 64 3500+ vagy jobb
- Operációs rendszer: Windows® XP (Service Pack 3-mal) vagy Windows Vista® (Service Pack 2-vel) vagy Windows® 7
- RAM: 2 GB (XP / Vista / Win7)
- DVD-ROM: DVD-ROM 4x, kétrétegû lemez meghajtó
- Videokártya: 256 MB DirectX® 9.0c-kompatibilis videokártya (ATI® Radeon X1900 series / GeForce® 7800 vagy jobb)
- Hangkártya: DirectX® 9.0c-kompatibilis hangkártya
- DirectX Verzió: DirectX 9.0c (rajta van a lemezen)

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber

Hát nincs, de mégis van. Én mindenesetre nem bánom, hogy ez nem egy Europa Universalis vagy Hearts of Iron széria. 😊
Barrett 50 Cal
A tengeri hadviselést én is hiányolom,de azért megleszek majd a japcsik nélkül is😊De az zavar,h csak csatákat lehet letolni.Sosem jöttek be az ilyen 2.vh-s stratégiák.Nincs akkora döntési szabadság.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Kitudja, de elméletben le lehet játszani rendesen a történelmi csatákat. Én viszont a japánokat és a tengeri hadviselést hiányolom belõle nagyon. No nem azt mondom, hogy minden pályán legyen tengeralattjáró háború, de el bírnék viselni pár pályát, ahol kis szigeteken kell végigküzdened magad, hogy a végén biztosítsd a tengeri utánpótlási vonalakat. 😊
Barrett 50 Cal
"Egyik szemem nevet,mert gyönyörû játék lesz"
Ezt akartam,csak elírtam<#idiota>

Barrett 50 Cal
Úgy értettem,h lehetsz ugye 6 állammal.Akkor lejátszhatod-e a háborút úgy,ahogy akarod v ahogy a történelemben volt.Végül is itt a War Leaders Clash of Nations-re gondoltam,mert abba bármelyik vezetõvel lehettél és úgy játszhattad le a háborút,ahogy akartad v ahogy a történelemben volt.Erre gondoltam,de sztem sajna csak csatákat lehet játszani.Egyik szemem sír,mert gyönyörû és jó játék lesz,a másik sír,mert ez a 2.vh-s kampány nem lesz benn<#sir>

hogyérted hogy saját háborút?
Skirmish mint opció lesz benne, lehet AI ellen is v más játékosok ellen is. Pályák terén sok történelmileg hû pálya lesz, de lesznek teljesen fantázia alkotta térképek is.(Bétában a Triangular diplomacy pl ilyen. Elvégre Hollandiában nem sok hegyet látni 😊. ) Pályaszerkesztõrõl még nem tudni semmit, ahogy a mod supportról se.
Barrett 50 Cal
Én azt olvastam,h nem lehet saját háborút vívni a játékban(illetve a játék kiderülésekor így volt),csak meghatározott csatákat lehet lejátszani.Ez igaz<#kerdes>

Nem, nem kamu. Ez hivatalos, de sebaj, addig is csiszolgatják tovább.
Barrett 50 Cal
Persze.Ugye ez csak kamu<#wow1><#sir>

Tévedtem, pénzügyi helyzetre való tekintettel elcsúsztatva határozatlan ideig 😞.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4821071447/m/4021032428
Badarság! Hivatalos fórumon nem lett megerõsítve, de valahol elkottyintották, hogy márciusban. Majd meglátjuk, én ennek ellenére tartom magam az áprilishoz.
JaSoN HuNTeR
Feb 1.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Barrett 50 Cal
Akk lehet most meg csúszott,mert gamestar-on olvastam még annó,h akkor jön.

Rossz válasz. 😊
2010 tavasz van beígérve. Én áprilisi megjelenésrõl hallottam, de kitudja, ez még változhat.
Köszi
Barrett 50 Cal
Asszem februárba vmikor.

Mikorra várható a megjelenés?
Már nem lehet játszani a beta-val.
Üdv! van egy R.U.S.E. Beta key-em nekem nem kell, de akinek kell annak itt van. Aki elöbb rámar azé 😄

ZSF2E-I3NMM-WHYSM-AE3PD-4PJ3M

Használja egészséggel az illetõ!
Jeffjohnson
Ruszkiknál a Zsu-37 elég hatékony nagyobb tömegben ráadásul még a tüzérségnek is ellenáll.
Igaz a rusholás ellen a fejlesztés miatt nem használható de késõbb elég hatékony. Én fõleg brittekkel játszok bár lehet átnyergelek inkább németre vagy amcsira

na ja, most az a gané megoldás nem tetszik, hogy lespammolnak heavy bomberekkel és a légvédelem meg nemtudja õket ledarálni :/

bár így is kihoztam csomószor úgy hogy light tankokkal meg a maradékkal ledaráltam az ellenfelet 😄
mindenesetre eléggé undorító, hogy szart se ér a földi AA 😞
Jeffjohnson
Brittek vadászbombázója sebzésben ugyanannyit tud csak kicsit gyorsabb tehát a második legjobb bombázó is olcsó a ruszkiknál igaz lassú de supply pont bombázására pont jó

Igazad van, de az nem jelenti azt, hogy a legjobb is egyben.
Jeffjohnson
az IL-2 az egyik legerõsebb vadászbombázó

*Fasiszta*
Bocs 😄
Oroszok mindenben erõsek kivéve a levegõt, a britek meg uralják a levegõt 😊

Faszita : Igen, németek ki tudják fejleszteni a ME262-est meg az AR 234 Blitz-et is (utóbbi a sugárhajtómûves bombázó)

Az eddigi egységeket és nemzet specifikus épületeket pedig a rusehungary.atw.hu-n a letöltések fül alatt megtalálhatod.
Van a játékban sugárhajtómûves repülõgépek ?
Jeffjohnson
Angolok és az Oroszok is visszakerültek a játékba immár 4 nemzet játszható. Oroszok fõleg tüzérségben erõsek az Angoloknak meg olcsó ejtõernyõsei vannak (fejlesztés nélkül spammolható a kezdetektõl eléggé air rush nemzet ilyen szempontból) meg a légierõ is elég komoly.

Barrett 50 Cal
És pont ezt nem tom,h hol kell key-t szerválni,neten sincs semmi róla.De gondolom ti is vmi oldalon regeltetek,mert az ember nem kap csak úgy betakey-t.

Prince23
Hát amit kaptál open betakeyt.

Barrett 50 Cal
Nah már rájöttem,csak a Product activation wizard-ba nem tom milyen kódot kell beírni.

Barrett 50 Cal
Egyszerûen nem tom honnan szedjem le.Nem találom sehol,se steam,se google😞

Barrett 50 Cal
A steam naná,h fennt van<#eljen>.De hiába ütöttem be a keresõbe,akk se hozott ki semmi infót.

Steam only a béta, úgyhogy elõször egy Steam-et kell telepítened. Hajrá 😊
(A béta csak 2,5Gb körül van szal nem vészes.)
Barrett 50 Cal
Hát ez kurva jó.Mindenhol írja RUSE VIP beta,meg így aktiváld a kulcsod,meg stb,de az istennek nem mondaná már,honnan a faszomból töltsem le a játékot<#szomoru1>

Hát ilyen fileplanet szintû oldalakon nézz szét, hátha van még 1-2 kulcs.
Egyébként meg, most fogják szépen visszapakolászni párosával a népeket. Következõ karikában oroszok és britek kerülnek bele. Úgyhogy utolsó körre egy Francia vs. Olasz meccs lesz. Kíváncsi leszek ^^.