779
forradalmi RTS
  • Pretorian
    Hát én a szövetségesekkel voltam, és kb. ugyanezt éreztem, csak fordítva, úgyhogy valószínűleg azon múlik minden, hogy ki milyen ruse-okat használ.
  • Ams
    Nálam 20al jön, steam-ről.

tölti még valaki most?
  • Zomil
    Nos most játszottunk 3-4kört haverral :)
    USA egyszerüen sztem tul erös, nekik van fix erös légvédelme+a gépek is nagyon erösek, én németekkel voltam király tigris tankokat csak ugy kapkodták lefele semmit nem tudtam csinálni. Egyedül a prototipus bázisnál lévö AA tankok érnek vmit a repülöik ellen, de hát nem rövid idö és nem kevés pénz eljutni odáig, h csináljak 4-5-öt, h hatékony legyen a gépek ellen :S
    USA-val csak gyorsan játék elején legyártott 3-4 repülöt+bombázot és onnantol kezdve védekezésre voltam kényszeritve, a kártyáimat arra kellett elnyomnom, h eltüntessem a bázisomat+egységeimet, persze 3-4 király tigrissel+4-5 prototipus AA tank-al talán elöre lehetne nyomulni, de ez rengeteg pénz szembe az ö repülöivel és bombázoival :S
    Egyéb erös légvédelmem nincs.
  • Prince23
    Akkor használd a bug reportot, segíts a fejlesztőknek:)
  • donatus13
    Én ember ellen 4 et játszottam 1 szer kaptam ke de ott leavelt a társam a gép sajnos nem fogott meg 2 ik meccsen laposra vertem.Jó játék lesz de az ágyuk , meg a rakéta vetők nagyon imbák sokat kéne csiszolni rajtuk.
  • Pretorian
    Fél óra játék után azt mondom, ez egy jó kis RTS lesz. Olyan, mintha a Risk játékmechanizmusát összeollózták volna a Supreme Commander taktikai mélységével + ehhez jönnek még a különféle ruse-ok, ezek ugye lényegében kártyák, amelyek kijátszásával különféle taktikai előnyökhöz juthatunk. Az is világos, hogy mindezek tükrében ez a játék elsősorban multiban lehet nagyon erős, a kampány nem hiszem, hogy megváltja majd a világot. A graf teljesen megfelelő, a hangokon még lesz mit csiszolni szerintem, a zene is lehetne jobb. Multizni még nem mertem, majd ha simán verem az AI-t, akkor felnézek. Az üzleti modell meg zseniális, szinte hihetetlen, hogy ugyanaz a kiadó áll a játék mögött, amelyik a DRM-el szopatja a népet mostanság.
  • donatus13
    Persze most meghalt a steam-_- imádom ezt.
  • donatus13
    Én ember ellen játszok és kemény:D és nem olyan lassú a menet én is azt hittem de így már nem az.
  • KingPunisher
    Hát nekem nagyon tetszik :) szerintem isznyat jo kis game lett..
    Gyönyörű szépen fut és tiszta taktika.. Bár még csak comp ellen tologattam easyn de igy is izgalmas volt..
    Holnap jobban belemerülök.. de elsőre igy 2 ora után igen bejövős..
  • berczely
    Nekem most frissít megint valamit... érdekes.
  • Prince23
    Elsőre egy 75%-ot elögezek neki. hát nem is tudom. nagyon lassú a játékmenet.
  • donatus13
    MOst meg jó megint , meghülyült a steam.
  • Barrett 50 Cal
    Ti hogyan szedtétek le?Mert nekem steam-be rámek,h "játék telepítése" és nem csinál semmit.Firefox-ba pedig azt írja,h "a protokoll(steam) nincs egy programhoz sem hozzárendelve".Explorer-nél meg nem nyitja meg az oldalt,szal sehogysem tom leszedniVki segítsen pls.
  • donatus13
    Már nekem sem megy, 1 szer tudtam vele játszani most meg már írja is ,hogy purchase(magyarul ,hogy vegyem meg) , undorító,ki se tudtam nagyon próbálni, multi az szét döglött egy pillanat alatt.Single player ment egyedül, nevetséges.
  • berczely
    Én is akarok játszani!

Nekem miért nem megy??
  • donatus13
    Nah kipróbáltam jó nagyon szerintem ,még gyakorolni kell nem valami pörgős a játék menet de sokat kell taktikázni.
  • berczely
    Én leszedtem Steam-en de nem indul... még nem indították a bétát vagy mi?
  • Prince23
    Én is most zúzom lefelé, remélem jó kis rts lesz
  • zsozso29
    Kipróbáltam! nem is olyan rossz. Csak már megint ez az UBISOFT, jaaa jjajaj

• Fasiszta
    Szerintetek majd csinálnak kiegészítőt a játékhoz .
  • Serpa
    videók alapján egész jópofának tűnik.

néhány érdekesség: kémet lehet küldeni az ellenséges vonalak mögé feltérképezni az egységeket, rádiócsendet lehet kiadni, álcázni bizonyos szektorokat az ellenséges felderítők ellen, ...

ja és már előtölthető a béta. (~3 nap és 9 óra múlva nyitják meg)
  • grebber
    Béta gépigénye:

Minimum rendszerkövetelmény:

- Processzor: 2.8 GHz Intel® Pentium® 4 vagy AMD® AthlonTM 64 3000+ vagy jobb
    - Operációs rendszer: Windows® XP (Service Pack 3-mal) vagy Windows Vista® (Service Pack 2-vel) vagy Windows® 7
    - RAM: 1 GB az XP-nek / 2 GB a Vista-nak és a Win7-nek
    - DVD-ROM: DVD-ROM 4x, kétrétegű lemez meghajtó
    - Videokártya: 128 MB DirectX® 9.0c-kompatibilis videokártya (ATI® Radeon X1000/GeForce® 6 Series vagy jobb)
    - Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
    - DirectX Verzió: DirectX 9.0c (rajta van a lemezen)

Ajánlott rendszerkövetelmény:
    - Processzor: 3.5 GHz Intel® Pentium® D vagy AMD® AthlonTM 64 3500+ vagy jobb
    - Operációs rendszer: Windows® XP (Service Pack 3-mal) vagy Windows Vista® (Service Pack 2-vel) vagy Windows® 7
    - RAM: 2 GB (XP / Vista / Win7)
    - DVD-ROM: DVD-ROM 4x, kétrétegű lemez meghajtó
    - Videokártya: 256 MB DirectX® 9.0c-kompatibilis videokártya (ATI® Radeon X1900 series / GeForce® 7800 vagy jobb)
    - Hangkártya: DirectX® 9.0c-kompatibilis hangkártya
    - DirectX Verzió: DirectX 9.0c (rajta van a lemezen)
  • grebber
    Akit érdekel: Jővőhéten nyílt béta!!
  • grebber
    5 új kép
  • Peakman
    Hát nincs, de mégis van. Én mindenesetre nem bánom, hogy ez nem egy Europa Universalis vagy Hearts of Iron széria. :)
  • Barrett 50 Cal
    A tengeri hadviselést én is hiányolom,de azért megleszek majd a japcsik nélkül is:)De az zavar,h csak csatákat lehet letolni.Sosem jöttek be az ilyen 2.vh-s stratégiák.Nincs akkora döntési szabadság.
  • Peakman
    Kitudja, de elméletben le lehet játszani rendesen a történelmi csatákat. Én viszont a japánokat és a tengeri hadviselést hiányolom belőle nagyon. No nem azt mondom, hogy minden pályán legyen tengeralattjáró háború, de el bírnék viselni pár pályát, ahol kis szigeteken kell végigküzdened magad, hogy a végén biztosítsd a tengeri utánpótlási vonalakat. :)
  • Barrett 50 Cal
    "Egyik szemem nevet,mert gyönyörű játék lesz"
    Ezt akartam,csak elírtam
  • Barrett 50 Cal
    Úgy értettem,h lehetsz ugye 6 állammal.Akkor lejátszhatod-e a háborút úgy,ahogy akarod v ahogy a történelemben volt.Végül is itt a War Leaders Clash of Nations-re gondoltam,mert abba bármelyik vezetővel lehettél és úgy játszhattad le a háborút,ahogy akartad v ahogy a történelemben volt.Erre gondoltam,de sztem sajna csak csatákat lehet játszani.Egyik szemem sír,mert gyönyörű és jó játék lesz,a másik sír,mert ez a 2.vh-s kampány nem lesz benn
  • Peakman
    hogyérted hogy saját háborút?
    Skirmish mint opció lesz benne, lehet AI ellen is v más játékosok ellen is. Pályák terén sok történelmileg hű pálya lesz, de lesznek teljesen fantázia alkotta térképek is.(Bétában a Triangular diplomacy pl ilyen. Elvégre Hollandiában nem sok hegyet látni :). ) Pályaszerkesztőről még nem tudni semmit, ahogy a mod supportról se.
  • Barrett 50 Cal
    Én azt olvastam,h nem lehet saját háborút vívni a játékban(illetve a játék kiderülésekor így volt),csak meghatározott csatákat lehet lejátszani.Ez igaz
  • Peakman
    Nem, nem kamu. Ez hivatalos, de sebaj, addig is csiszolgatják tovább.
  • Barrett 50 Cal
    Persze.Ugye ez csak kamu
  • Peakman
    Tévedtem, pénzügyi helyzetre való tekintettel elcsúsztatva határozatlan ideig :(.
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4821071447/m/4021032428
  • Peakman
    Badarság! Hivatalos fórumon nem lett megerősítve, de valahol elkottyintották, hogy márciusban. Majd meglátjuk, én ennek ellenére tartom magam az áprilishoz.
  • JaSoN HuNTeR #104
    Feb 1.
  • Barrett 50 Cal
    Akk lehet most meg csúszott,mert gamestar-on olvastam még annó,h akkor jön.
  • Peakman
    Rossz válasz. :)
    2010 tavasz van beígérve. Én áprilisi megjelenésről hallottam, de kitudja, ez még változhat.
  • Cefre
    Köszi
  • Barrett 50 Cal
    Asszem februárba vmikor.