779
forradalmi RTS
  • readswift
    De nekem épp az a bajom, hogy elnézve a videókat, ...3 maus-t leteremt meg ilyenek...

Igazából ez tök mindegy hogy ww2-s vagy nem. Így meg nem túl eredeti. Lehetne egy ground control is.

Semmi kedvem ragozni a ww2-s témát , az én apai nagyapám harcolt , és szerencsére északnémetországban volt hadifogoly, nem a szovjeteknél. Ha utóbbi eset forogna fenn, akkor lehet másképp állnék hozzá. Tőlem lehetnek ww2-s játékok , de az események legyenek a valósággal rokoníthatóak és legyenek következményeik.

Állítsunk fel egy arányszámot , korrekt ww2s játékok vs. ww2s szemét, ez valami 2% a 98% -hoz perpill. Van egy IL2-nk , egy RO-nk, meg egy WW2OL-nk. Elmondható, hogy az RTS nem tipikusan ww2 műfaj.
  • Zomil
    Mivel semmi jelentösége a szintnek igy sztem tök8 :D
    Amugy haverral megint toltam egyet, hát németekkel lerakni minél több supply depot-ot, ezután ruse kártyákkal védekezni kicsit közben prototipus gyárban AA tank és a másik brutális tank(nem jut eszembe a neve az utolso a sorban) legyártani 4-5-öt igaz, h drága, de megfogni elég nehéz ha másra költi az ellen a pénzét :)
  • donatus13
    Huh őrületesen nagy meccs volt:D 2 v 2 v 2 v 2 3975 pontal végeztem én lettem a legjobb a végére tank és ágyú támadással 3 embert leöltem végén bombázókkal megsegítettem a társamat. 13 as lettem egyből:D am ez a lvl system szerintem hülyeség , ez egy fenomális meccs volt mindenhol dúlt a csata hihetetlen volt:D ez pörgött mint az állat.
  • Fasiszta
    Na azt én is szeretném ha a tengelyhatalmakkal lehetne menni.
  • Kandurex
    ...befejezve a gondolatmenetet, -> ami úgy egyébként nem baj

(már mint, h lesznek még VH -val foglalkozó játékok)
  • Serpa
    (többek közt) ebben is lehetsz azokkal.
  • Barrett 50 Cal
    Ezt gyönyörűen összefoglaltad2.vh-s játékokra szükség van.Bár sztem óriási újítás lenne ha a tengelyhatalmakkal lehetne menni a játékban.Talán egyszer vki csinál egy ilyet.
    Am meg a ruse kurva jó lett sztem
  • XenHai
    Pedig ez tuti jó vétel lesz!
  • Tatyla
    ja én is kipróbáltam de féltem nagyon belemerülni,nem igazán van pénzem most megvenni majd...
  • Pretorian
    Szerintem meg azért, mert ez volt az emberiség történetének eddigi legnagyobb fegyveres konfliktusa 50 millió halottal, 150 millió sebesülttel, középhatalommá redukálódott nagyhatalmakkal, nagyhatalommá előlépett középhatalmakkal, népírtással, holokauszttal, Európa porrá bombázásával, a valaha létezett legszélsőségesebb ideológiák összecsapásával. 50 év múlva is lesznek II. VH-s játékok.
  • XenHai
    játszottam a betaval..
    Marha nagy game lett...
  • readswift
    Vam egy olyan érzésem azért van ennyi hitvány ww2-s szemét mert ehhez a legegszerűbb modelleket lopni.
  • Serpa
    2232mb
    27.0 days left
  • ToCsEk
    mennyi helyet foglal a béta? és mennyi ideig tart?
  • berczely
    Nekem azt írja:

"Connection to Steam client failed"

2 napja megvan és nem tudtam még vele játszani...
  • donatus13
    akkor gyere 2 v 2 támogató is jó:))
  • grebber
    Stratégiában a multi számomra esélytelen életbe nem győznék le senkit soha!Jó nekem a single bőven!
  • donatus13
    Van single easy ai vel de sokat nem ér:) multi jobb.
  • grebber
    Ez most multis beta vagy van benne single is?
  • donatus13
    Ja és 1 v 1 re vagy akár 2 v 2 re még mindig ellenfelet keresek.
  • donatus13
    Ja meg amit akartam még írni ,hogy kb hasonló időbe jön starcraft 2 vel, ez hatalmas pofon lehet neki.
  • donatus13
    Tetszik a játék nagyon ,de nem látok benne jövőt , egyrészt az ubisoft új védelme majd megteszi a magáét,alig van ember a bétán is pedig van neki reklám rendesen, semmi forradalmi nincs benne,emellett a katyusák meg az egyéb távolsági ágyuk túl erősek, repülőgépek kb feleslegesek egy normális légvédelem izekre szaggatja őket pillanat alatt.A játék menet nem olyan lassú mint ahogy gondoljátok elején gyalogsági rusht nagyon meglehet szívni.Másik meg ez a lvl system érdekes kb játszottam pár meccset de már lvl 10 es vagyok...

Taktika: Hát túl nagy taktikázás nem kell , sőt szinte semmilyen.Ezek a RUSE ok sokkal inkább idegesítőek mint fontosak , mondjuk elején jól jön némeik katyusa ellen meg egyéb ágyú ellen camuflage elég jó de túl sokat nem ér.Akkor ott van még az az administrative épület vagy micsoda ami 4 secenként 1 $ ad , nevetséges 100 ba kerül de kb semmi értelme nincs felépíteni mert semmit nem ad... legalább 5 $ kéne VAGY kerüljön 20-30 $ ba mert ez így egy vicc. Pályák hangulatosak de szerintem supply depotok túl gyorsan kifogynak.
  • Serpa
    gép ellen csak 1 map van (battles).
    ember-ember ellen van 7 map összesen (multiplayer).
  • simon7108
    ugy,hogy a terlmelés lassu meg alig jon a pénz:S
    mellesleg,hogy lehet pályát váltani?mert azt mondták,hogy 7 pálya van benne de én csak 1-en tudtam menni....
  • Dzsabba
    Amint haza értem ki is próbálom.

Köszönöm a segítségetek.
  • wednes
    Remélhetőleg, ezért van a Béta. :)
    Mi lassú, maga a termelés, vagy a csapatok irányítása?
    A termelést szerintem könnyen gyorsíthatják.
  • simon7108
    1 gond van csak vele,hogy lassu a játékmenet!bár igaz,hogy még csak gép ellen probáltam de nagyon lassu de igazábol nem is lenne gond de ez a 30 perces limit nagyon kevés:S és egyszeruen nincs ido taktikázni....
    de gondolom a teljesben kijavitják:)
  • Serpa
    azaz supply depot (4 kis sárga négyzetre kell rakni), abból jön a pénzszállító konvoy.
  • Pretorian
    Most hirtelen nem ugrik be pontosan mi a neve, de valószínűleg supply depot-nak hívják az épületet, amit a kis sárga négyzetekből álló pontokra kell felhúznod. Ha ez megvan, a teherautók automatikusan elkezdik behurcolászni a cuccost a bázisodra.
  • wednes
    Tökörészésre én sem vágyom. :)
    Az legyen a lényeg, hogy az ellenfelet agytornával győzzük le (ebbe benne van a gyors reagálás is), ne csak klikkelgetéssel.
  • Dzsabba
    Megkérdezhetem hogy melyik épületből?
  • Zomil
    Sztem pont annyira pörgös amennyire kell :)
    Azért nem szabad sokáig tökölni, és nem árt olyan egységre gyurni, amivel meg tudod fogni az ellenséget, mert ugye itt nem az ellenfél elpusztitása a lényeg, hanem minél több pontot szerezz.
  • donatus13
    Azt sehogy, az épületből jönnek.
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Szerintem nagyon szép a grafikája és eddig tetszik is, csak lenne egy elég buta kérdésem, pénz szállító kamionokat hogy az istenbe kell építeni? van kis tankom nagy tankom,felderítőm stb stb... de erre nem tudtam rájönni.
  • donatus13
    Valaki játszana írjon rám steamen Dodzylla néven vagyok.
  • wednes
    Este szerintem én is lehúzom a bétát steam-ről és kipróbálom. Nekem egyáltalán nem baj, ha nem olyan pergő a játék. A WiC-el se játszottam ezért, mert nekem az RTS ne FPS játékélményt nyújtson. Persze egy SupCom-nál lehet gyorsabb a játékmenet. A lényeg, hogy taktikázni lehessen és a játék ne csak az egységek tologatásában merüljön ki.
  • donatus13
    Én USSR el játszok és kb leraktam vagy 10 légvédelmi ágyút semmit nem értek a bombázók.De tény hogy elég erősek.
  • KingPunisher
    Toltam én is egy multit 3v3-at de igen kis noobokat kaptam :) nem mintha én pro lennék de AI már semmi kihivást nem nyujt..
    Szoval 3-at bevertem egyedül igy nem jött le az igazi hangulat még..
    De tartom igen jo kis game ez.. és nem lassu csipkedni kell magad minél több az egység annál jobban.
  • zsozso29
    Az fasza. :))))))))))))))))))))))9
  • Fasiszta
    Én voltam Kahu.