RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztirja h vegyem meg <#buck>#buck>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Szóval majd este 8-tól.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
15-19-ig, vagyis csütörtöktõl hétfõig!!!!!
Érdeklõdõknek az új cím: http://rusehun.co.cc
Remélem mindenkinek tetszik. Ötleteket, javaslatokat szívesen várok a help
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A medve nem játék.
Hozzá potom áron szuper bunkerek, plusz olcsó légvédelmi ágyúk, sima ágyúk, tüzérség, erõs gyalogság. Nem rossz nemzet.
A többiek közül a német, a brit és az amerikai a légierõvel tûnik ki.
A medve nem játék.
Én kb. mindegyikkel játszottam akkor én most melyik vagyok?
Starcraft ,hogy jön ide? Az egyik legnagyobb rush játék elég csak a ferdeszemü replayket megnézni meg a tonnányi rush taktikát nem csak te játszottál starcraftal.
Nem muszáj lebaromozni azokat akik másképp játszanak mint te. Inkább az állításaidat támasztanád alá ész érvekkel...
Egyébként az 1v1 bajnokságot olasszal nyerték. Replay fent is van az ESL en.
Teszteld a TD vs Tankot vegyél 200$ KT-t meg ugyanennyiért Jacksont. Jackson fog nyerni a nagyobb lõtáv miatt meg persze azért mert 20$ ba kerül a KT meg 50$ba elõtte viszont ott a fejlesztési költség ami 50 a Jacksonnál és 100 a KTnál nem beszélve arról ,hogy egy okos player kezében a nagyobb lõtáv miatt könnyedén kiteolható KT nem egy nagy falat.
A Tigris pedig az olaszokat leszámítva mivel nekik a prototípus bázisból jön armor 4es tank (igaz fillérekért25$) tehát õket leszámítva a Tigris a leggyengébb tank ami az armor baseböl gyártható nagyjából hasonló összegért mint a többi nemzetnek!!!Francia ARL-44 a legerõsebb KT-nél is gyorsabb olcsóbb de a tankok mit sem érnek mivel a TD-k mindet lekapják feleannyiért. Fejlesztõk ígérték ,hogy a Firefly ill. Jackson nerfelve lesz.
2 ruszkik nagyon jó rush csapat erõs tankok katyusa is nagyon jó velük egy szinten vannak az amcsik.
francia angol támogató játékosoknak való.
Olasz teljesen semmire való, egyetlen csatát sem nyertem még velük de engem se szívattak még meg soha, olasz gyenge páncélos gépek semmire nem jók, olcsóság meg a rush az elõnye de az sajnos semmit nem ér mert védekezni kell az elején , aki tud camuflage elni meg ilyesmit annak az olasz nem ellenfél.
Nálam 1. Amerikai 2. Olasz
Utolsó: Német
indok:
Amcsikkal lehet a legjobban alkalmazkodni minden helyzethez minden támadás ellen van bunker legjobb TD az övék majdnem a legjobb tank ,a tüzérség eszméletlenül OP repterükön kapásból van scout és gyors bombázó gyalogos épületben és a tankoknál is van felderítõ ja és olcsó mobil légvédelmük van.
Olaszoknál a gyalogos épületben vannak kis tankok és felderítés mindez olcsón tehát 1 épületbõl a meccs elején nagyon komoly erõ van. 90mm es bunker a tankrohamokat röhögve fogja meg igaz lassan lõ, prototípus bázison olcsó és fejlesztés nélküli erõs egységek vannak kivéve a légvédelmet mert azt fejleszteni kell de a tank (4es páncél jó mobilitás) és a mobil 90mm (AA-AT) ágyú ami 25$ ért vehetõ meglehetõsen erõs párost jelent.
Németekkel az a legnagyobb gond ,hogy minden piszok drága 2 felderítõ egység be van passzírozva a gyalogos bázisba értelmetlenül ráadásul a 222es piszok gyenge armor base ben lenne a helye 1es páncéllal. Csata elején piszok gyengék olcsó Pz3 ami egyedüli olcsó egységként gyártható de nem sokkal jobb egy Stuartnál és mivel mellé még kell Barrack ,hogy legye felderítés így annyira már nem is olcsó.
Nagyjából ennyi. Mi a ti véleményetek?
Bár azért még 1 hónapot elviseltem volna😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Hapedig beköltözik a középsõ részre, akkor aztis foglalom, nemrombolom le!
Addig a tankok megsokszorozódnak, és nemis kell az easy ellen semmi csak a light tank 15pénzért+pár gyalogos foglalni!
De aztis hozzátenném, hogy én nemvagyok stratégiás, csak szeretem néha lekötni magamat vele, ez a gém meg szerintem elég más a többihez képest, és szerintem ha kijön, akkor megy is a rendelés!😊
-túlköltekezés
-felderítés hiánya
-erdõk városok kulcsfontosságú pontok nem elfoglalása
-ész nélküli fejlesztés
-ellenfelet nyomás alatt tartásának hiánya
-ésszerûtlen játék a választott nemzettel
de itt van a te taktikád is mire a 4 nyersanyag+1 secondary HQ-t felhúzod kb. marad 4 dollárod és mivel szeded le a korai para,inf,tank rush-t? Ebbõl kb. a Para rush a legrosszabb mert ott van gyorsan + minden terület le lesz fogva és az épületeid is oda lesznek. Legfontosabb az ellenre rákényszeríteni az akaratodat de az úgy nem megy ,hogy az elsõ 5-6 percben semmit sem csinálsz és feladod a területed nagy része feletti irányítást. Szerintem a legfontosabb egység a felderítõ és kivéve a különbözõ rush taktikákat annak kell lenni az elsõ egységnek amit legyártasz. Hangsúlyozom szerintem!
Én az easy ai ellen csak úgy indítok egybõl, hogy 4nyersanyag+1 másodlagos építõ(nemtom hogyhivják), aztán begyorsítom azt a zónát ahonnan a 2 nyersanyag jön+ a fõzónát, + nyersanyag+tankgyár+gyalogos, aztán csak az olcsó tankokat gyártom folyamatosan+4-5 gyalogot (ezzel egybõl megyek foglalni), és a pár gyenge tank is pikk-pakk legyalulja azt a 3-4 erõsebb tankot ha rájuk rakom a "lángot" az opciókból, és nemhagyom, hogy a közeli nyersanyagos kamionjai elérjék a bázisát, közben haladok a bázisára, az elfoglalt épületbõl jön a lé, ha szerencséd van akkor már egységeket is tudsz onnan hívni, azokkal szintén vagy támadsz, vagy foglalsz!
Onnan az a pár tank aprít, de hozol még, hogy tutilegyen, az ellennek annyi lóvéja sem lesz, hogy bevédje magát!
Ilyenkor már van kb 8-10-12 light tank, de az elég 1 nagyobb ellen is simán!
10perc alatt lentvan!
A rekordom 600/0!😄 A németekkel!
A másik az admin building építés szerintem értelmetlen építeni kb. 6 perc mire visszahozza az árát. Mostanában olaszokkal játszok de korábban amikor angolokkal voltam és láttam ,hogy az ellen admin épületet rak le egybõl tudtam ,hogy nyertem mert az ellenek nem lesz pénze arra ,hogy megfogjon egy komolyabb para rusht.
A srác ellenünk csinált vagy 60 tüzérséget meg vagy 40 tankot, mellé 30 B17-et. Van róla ss majd este szúrom. (nagyot szakadtunk) mert még ennyi egységgel is alig alig tudott valamit kezdeni, rém láma volt.
alma2:Nekem is hasonló,csak nem a játékasztal,hanem a körülötte lévõ rész.