779
forradalmi RTS
  • Nagyi06
    R.U.S.E-RELOADED
  • Peakman
    A fejlesztők ezt megmondták előre, hogy a kampánnyal az a céljuk, hogy felkészítsék a játékosokat a multira.
  • LordLoss
    senkitől sem lehet elvárni hogy egy demóban ezt megtanulja.
    ezért kell végigtolni a singel player ott megkapod az alapokat aztán multyban válsz igazi mesterré mint az mw2-ben
  • karajjj
    úgy is lehet, de ha igazán taktikázni szeretnél, és normálisan kihasználni mindent, akkor meg kell tanulni irányítani a játékot
  • LordLoss
    én nem tudom lehet hogy lesznek benne de szerintem "háttérben lesznek szorítva" mivel a pályák nagy része szárazföldi illetve nem kicsi.
  • Prince23
    Közben megérkezett az első teszt, GB-tól.

THE BAD:

"Horrible racial stereotyping, Weak and predictable characterisation in the campaign, Lack of levels in the operations mode"
  • LordLoss
    én a demóban az egéren kívül nem is használtam mást kiéve az intro átnyomásakor az ESC-et
  • toarpad
    lesznek benne hajók ? vagy tengeralattjárók ?
  • karajjj
    én az összetett irányításra értettem
  • LordLoss
    Ez minden újdonságnál így van ezért újdonság ugyebár ^^
  • karajjj
    kipróbáltam, nem rossz, bár tény, hogy erőteljesen bele kell tanulni :D
  • Prince23
    Launch trailer
  • LordLoss
    Jelentkeztem de csak akkor kezdem el a multyt a végigtoltam a singelt (tapasztalatszerzés miatt)
  • gezmo
    Hey!
    Megszerzem én is a játékot elsősorban a multi része érdekel, ehez keresek leendő társakat akikkel együtt nyomhatjuk.
  • Peakman
    Aki úgy érzi, hogy kipróbálná magát majd, az firkantsa fel ide a nevét:[URL=https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AhZTKjxjK-mLdGx6NEhRVGhYMUFwZlZzMDk1WGd6Umc&hl=en&authkey=CJSu4IQE#gid=0]"Verseny" jelentkezés[/URL]
    Aztán ha lesz elég jelentkező, akkor beizzítjuk a dolgokat.
  • LordLoss
    Jövő héten jelenik meg a R.U.S.E.!!!
  • Nagyi06
    R.U.S.E The Art Of Deception XBOX360-SPARE
  • FLeT
    XBOX-ra már kint van a neten.
  • donatus13
    mi is nyomtuk és meg is vesszük elég jól is ment 15-20 meccsből 95 % győzelem volt :)
  • Jeffjohnson
    dede mi úgy 4en megvesszük a játékot és tutira multizni fogunk
  • Prince23
    Valami banner kéne, ezt találtam neten

• Peakman
    Itt véletlen se játszik senki a multival csak azért mert poén és élvezet?
  • LordLoss
    remélem lesznek olyan emblemek meg ilyenek minta az mw-ben mert akkor a multyben nincs miért játszani egy hónap után könnyű lesz megunni.
  • donatus13
    pénz kérdése nem jelentkezőé van díj akkor jön sok ember érte.
  • Peakman
    Ha van rá igény és jelentkező ... :)
  • donatus13
    annak örülnék sok verseny lenne mint sok más rts ből.
  • LordLoss
    ja nem beszélve arról hogy a hosszú csatákat valószínűleg élethűre akarták csinálni és az valójában sem 2 perc illetve így azért is jobb mert nem lesz gyorsan kijátszható a játék
  • Peakman
    Én ezt az egész látványra rámerem mondani.
    Végre nem a koszos szürke-barna oldalát látja az ember a dolgoknak. :)
  • LordLoss
    Amúgy csatákat öröm nézni szerintem főleg ha győztesen jösz ki belőle
  • donatus13
    Nem értek egyet ezzel, 1 v 1 10-15 percnél általában nem volt hosszabb.
  • Prince23
    Rétegjáték?

picit részletezve a vg247 cikkből
  • Prince23
    Na ez meglepő. Edgtől 8 pont az már felér 140%-nak is :D
  • grebber
    "A R.U.S.E. 8 pontot kapott a maximális 10-ből. Az Edge kritikusa szerint "a francia fejlesztők megtalálták a módját, hogy hogyan irányíthassunk egy rendkívül összetett és mély stratégiai játékot pár gombbal, mely miatt valószínű szélesebb közönséget is képes lesz megszólítani." Negatívumként kiemelték, hogy a harcok kicsit lassúnak tűnnek a konkurenciához képest és magával a sztorival sem voltak túl elégedettek."
    - SG
  • LordLoss
    Jah ez az egy amit utálok a CoH-ban meg van szabva menyi egységed lehet ez olyan hülyeség ilyet nem jó csinálni akkor inkább a
    nyersanyagok hiányával korlátozzanak és ne szabják meg hány egységünk lehet.
  • Peakman
    CoH multi kis csapatok taktikus harcából áll, a pályán meghatározott pontokért, melyek ellátnak erőforrással.

R.U.S.E. multi nagy csapatok, stratégiai harcából áll, a pályán elhelyezett depókért, melyek egy részről ellátnak a szükséges erőforrásokkal.

Az alap koncepció ugyanaz, menj ki és ölj, igazából a méretek különböznek. R.U.S.E.-ban fél tunéziát lefedi 1 pálya, egységlimit nincs (csak konzolon), tech-tree úgymond nincs, tehát nincs semmi előfeltétele xy egység kihozatalának, csupán a hozzátartozó épület és pénz megléte.

Igazából nem is tudom minek ecseteltem a különbségeket, hiszen ég és föld a két játék ha egymás mellé tesszük őket. :)
  • LordLoss
    Minek még egy Campany of Heroes ez a játék gyakorlatilag teljesen egyedi és ezért jó és nemtom milyen a CoH multy-a azt sem tom ennek milyen lesz de majd meglátjuk

Én is előrendeltem ma.
  • donatus13
    Én is.
  • Peakman
    Én
  • Prince23
    nekem a béta alapján fail.

igaz, egy Company of Heroest vártam tőle :D na azt még csak távolról sem kaptam meg. túlságosan is asztali-szimulátor jellegű
  • LordLoss
    Illetve megéri e az előrendelés?