779
forradalmi RTS
-
Nagyi06 #379 R.U.S.E-RELOADED -
Peakman #378 A fejlesztők ezt megmondták előre, hogy a kampánnyal az a céljuk, hogy felkészítsék a játékosokat a multira. -
LordLoss #377 senkitől sem lehet elvárni hogy egy demóban ezt megtanulja.
ezért kell végigtolni a singel player ott megkapod az alapokat aztán multyban válsz igazi mesterré mint az mw2-ben -
karajjj #376 úgy is lehet, de ha igazán taktikázni szeretnél, és normálisan kihasználni mindent, akkor meg kell tanulni irányítani a játékot -
LordLoss #375 én nem tudom lehet hogy lesznek benne de szerintem "háttérben lesznek szorítva" mivel a pályák nagy része szárazföldi illetve nem kicsi. -
#374 Közben megérkezett az első teszt, GB-tól.
THE BAD:
"Horrible racial stereotyping, Weak and predictable characterisation in the campaign, Lack of levels in the operations mode" -
LordLoss #373 én a demóban az egéren kívül nem is használtam mást kiéve az intro átnyomásakor az ESC-et -
toarpad #372 lesznek benne hajók ? vagy tengeralattjárók ? -
karajjj #371 én az összetett irányításra értettem -
LordLoss #370 Ez minden újdonságnál így van ezért újdonság ugyebár ^^ -
karajjj #369 kipróbáltam, nem rossz, bár tény, hogy erőteljesen bele kell tanulni :D -
#368 Launch trailer -
LordLoss #367 Jelentkeztem de csak akkor kezdem el a multyt a végigtoltam a singelt (tapasztalatszerzés miatt) -
gezmo #366 Hey!
Megszerzem én is a játékot elsősorban a multi része érdekel, ehez keresek leendő társakat akikkel együtt nyomhatjuk.
-
Peakman #365 Aki úgy érzi, hogy kipróbálná magát majd, az firkantsa fel ide a nevét:[URL=https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AhZTKjxjK-mLdGx6NEhRVGhYMUFwZlZzMDk1WGd6Umc&hl=en&authkey=CJSu4IQE#gid=0]"Verseny" jelentkezés[/URL]
Aztán ha lesz elég jelentkező, akkor beizzítjuk a dolgokat. -
LordLoss #364 Jövő héten jelenik meg a R.U.S.E.!!! -
Nagyi06 #363 R.U.S.E The Art Of Deception XBOX360-SPARE -
#362 XBOX-ra már kint van a neten. -
donatus13 #361 mi is nyomtuk és meg is vesszük elég jól is ment 15-20 meccsből 95 % győzelem volt :) -
#360 dede mi úgy 4en megvesszük a játékot és tutira multizni fogunk -
#359 Valami banner kéne, ezt találtam neten
-
Peakman #358 Itt véletlen se játszik senki a multival csak azért mert poén és élvezet? -
LordLoss #357 remélem lesznek olyan emblemek meg ilyenek minta az mw-ben mert akkor a multyben nincs miért játszani egy hónap után könnyű lesz megunni. -
donatus13 #356 pénz kérdése nem jelentkezőé van díj akkor jön sok ember érte. -
Peakman #355 Ha van rá igény és jelentkező ... :) -
donatus13 #354 annak örülnék sok verseny lenne mint sok más rts ből. -
LordLoss #353 ja nem beszélve arról hogy a hosszú csatákat valószínűleg élethűre akarták csinálni és az valójában sem 2 perc illetve így azért is jobb mert nem lesz gyorsan kijátszható a játék -
Peakman #352 Én ezt az egész látványra rámerem mondani.
Végre nem a koszos szürke-barna oldalát látja az ember a dolgoknak. :) -
LordLoss #351 Amúgy csatákat öröm nézni szerintem főleg ha győztesen jösz ki belőle -
donatus13 #350 Nem értek egyet ezzel, 1 v 1 10-15 percnél általában nem volt hosszabb. -
#349 Rétegjáték?
picit részletezve a vg247 cikkből -
#348 Na ez meglepő. Edgtől 8 pont az már felér 140%-nak is :D -
#347 "A R.U.S.E. 8 pontot kapott a maximális 10-ből. Az Edge kritikusa szerint "a francia fejlesztők megtalálták a módját, hogy hogyan irányíthassunk egy rendkívül összetett és mély stratégiai játékot pár gombbal, mely miatt valószínű szélesebb közönséget is képes lesz megszólítani." Negatívumként kiemelték, hogy a harcok kicsit lassúnak tűnnek a konkurenciához képest és magával a sztorival sem voltak túl elégedettek."
- SG -
LordLoss #346 Jah ez az egy amit utálok a CoH-ban meg van szabva menyi egységed lehet ez olyan hülyeség ilyet nem jó csinálni akkor inkább a
nyersanyagok hiányával korlátozzanak és ne szabják meg hány egységünk lehet. -
Peakman #345 CoH multi kis csapatok taktikus harcából áll, a pályán meghatározott pontokért, melyek ellátnak erőforrással.
R.U.S.E. multi nagy csapatok, stratégiai harcából áll, a pályán elhelyezett depókért, melyek egy részről ellátnak a szükséges erőforrásokkal.
Az alap koncepció ugyanaz, menj ki és ölj, igazából a méretek különböznek. R.U.S.E.-ban fél tunéziát lefedi 1 pálya, egységlimit nincs (csak konzolon), tech-tree úgymond nincs, tehát nincs semmi előfeltétele xy egység kihozatalának, csupán a hozzátartozó épület és pénz megléte.
Igazából nem is tudom minek ecseteltem a különbségeket, hiszen ég és föld a két játék ha egymás mellé tesszük őket. :) -
LordLoss #344 Minek még egy Campany of Heroes ez a játék gyakorlatilag teljesen egyedi és ezért jó és nemtom milyen a CoH multy-a azt sem tom ennek milyen lesz de majd meglátjuk
Én is előrendeltem ma. -
donatus13 #343 Én is. -
Peakman #342 Én -
#341 nekem a béta alapján fail.
igaz, egy Company of Heroest vártam tőle :D na azt még csak távolról sem kaptam meg. túlságosan is asztali-szimulátor jellegű -
LordLoss #340 Illetve megéri e az előrendelés?