RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak tudnám mi benne a fura😄
Ezer éves cucc nyilván már nem fognak eladni belőle több 10 ezer db-ot a licenszek meg gondolom nem 3$-ba kerülnek. Szóval teljesen ok az egész. Ez van.
Next PC upgrade: 2022
Én "kis" lemaradással most vettem meg a játékot, és azt kell mondjam, az utóbbi 10 évben nem tetszett stratégiai game ennyire. Valami félelmetesen jó a hangultata. Még csak a single-t tolom.
Szoktak még multizni ezzel a népek?
Helyette kaptunk 3 dlc-t, amibõl kettõ fizetõs. 2 "map pack" és a japán frakciót hozzáadták vele. Valamint a két fizetõs dlc-ért elkérnek kb 20 eurót (kb 5500Ft), ami majdnem kiteszi az alap játék 8000Ft körüli árát megjelenéskor.
Mindehhez hozzájön, hogy az alap multi pályák nem valami startégia gazdagak, valamint az új ingyenes pályák közül is csak 3 használható úgymond.
Szóval ha most megvenném a dlc-ket, akkor kb meglopnám saját magam. Viszont nagyon kár, hogy hagyta az Ubi elkallódni a játékot, pedig a Starcraft 2, Civilization 5 mellé simán beállhatott volna a sorba, ha javítják meg bõvítik a multi részét.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Ja és nemtudom mi van de sikerült zsinórban játszani 5-6 4v4 et ami lagg és kick mentes volt, pedig a vége felé már kb 250 repülõ volt a pályán és mindenhol atom robbanás😄
A másik új mód is finom, fõleg hogy 10. percenkénti fejlõdéssel megkapjuk a kifejlesztendõ cuccokat is(brittek autómatice lancastert pl.)
Szóval valahogy igy kellett volna kiadni a játékot eleve.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
LINK -katt rá
DLC-k kiegészítõk patchek hada kéne.. Meg esetleg valami akcio hátha egy 50%-ba sokan megvennék rákapnának.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Pedig egyik legjobb RTS amivel toltam most kezdenék rákapni , de sajnos délelött van , hogy pár száz ember van csak fent és alig talál ellenfelet..
Itt is eléggé pang a forum.
Sejtettem hogy ez lesz, azért remélem marad egy kis közösség akivel lehet majd játszogatni..
Aztán Shogun 2-be van nagy bizodalmam 😛
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Aztán majd eldõl ...
Szívesen játszanék, remélem lesz rá lehetõség.
Kis könyv meg nála maradt azt már írta nekem szal meglesz ez😛
★ 汤姆 李
<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>
Na mindegy elég durva a játék jól megcsinálták<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Haver kölcsön adta az eredeti játékot és azt mondta,hogy korlátlanul be lehet regisztrálni a kulcsot ami hozzá van és mehet a multiplayer de kulcsot sehol nem találom.
Van egyáltalán multi game része?
★ 汤姆 李
Ez lenne az ? Nha ehhez én hülye vok 😛
Performance rating = <(Total of opponents' ratings + 400 * (Wins - Losses)) / Gms>(Total of opponents' ratings + 400 * (Wins - Losses)) / Gms>.
Vagyis annyira nem bonyolult ha játszok két 1500-as emberrel 1-et nyerek 1-et vesztek akkor én is 1500 leszek 😛
Ha nyerem mind2-t akkor 1900-as .. Ha jol értem..
Nha mind1... bár kérdés hogy az össze meccset számolja-e vagy csak az utolsó X-et..
Na ennyire azért nem érdekel 😊 köszi az infot megnéztem a srácot XP-be 17. volt de ezen az ELO-n csak 227. igy azért már érthetõ hogy tudtam nyerni.
Bár azért az sem rossz 😊
Azt nem tudod ez mi alapján számol ? Mert itt azért vannak eltérések..
Azon én nem vagyok rajt ^^ oda 500.000 Xp kell.
Vagy valamit én nem találok meg ?
Elvileg a játék mennyisége dönt , hogy feljuss a tetejére nem feltétlen a skill.
Ez most vált teljesen tisztává nekem. Itt ha elõl vagy nem feltétlen vagy jó..
Azért büntetni kéne a vereséget is - XP-vel vagy valami..
Azért versengeni jó dolog kér ezt kiölni belõle.. 😞
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Aki esetleg tudja ezt írja be nekünk.
Thx
Ezt esetleg tudjátok ?
Thx a válaszokat.