779
forradalmi RTS
-
#59 érintőképernyő támogatással 2010-ben -
crysis #58 Ez egy jó kérdés.Talán mert lehet benn hajócsatát vezényelni,bár sztem lesz benne hajócsata(remélem).A gameplay-ből viszont még nem mutattak vizi csatát. -
Fasiszta #57 Szerintetek miért nem rakták bele a japánokat? -
crysis #56 Én most nem azért mondom,de kit érdekel a 101-esek?Ugyis németekkel leszek,szóval.Végre egy játék,amiben nem csak az agyonmagasztalt szövetségesekkel leht lenni -
#55 Így van, és a megalakulásuktól fogva követhettük a 101-esek pályafutásait. -
#54 D-Day,Market Garden, Battle of Bulge ezekben a hadmüveletekben vettek részt de pl az Elit alakulat c. filmben is a 101esek vannak. -
#53 Mondjuk a 101. légidesszant már 1942-43 körül létezik. Csak kérdés, hogy melyik volt az első bevetésük... és hát ez normandiára esik...vagy mi. -
#52 ennyi erövel felesleges 2.vhs rtsnek hívni nevezzük csak sci-fi warsnak miért nem lehet egy élethü játékot csinálni nem csak ezt a fost ami árad mostanában 2.vhs rts címen mindenhol?!? -
crysis #51 Ez igaz,vannak benn hibák,semmi se lehet tökéletes.Mondjuk a tankok hülye mozgását én is megfigyeltem,az picit lol.De gondolom a 101-esek azért voltak Cassino-ban,mert úgy játszod le a háborút,ahogy akarod,mint War Leaders-ben. -
#50 Ugyanez érvényes a 101esekre is mégis mit kerestek ott mikor normandiában vetették be őket Június 6.án Monte Cassino meg
Jan. 17 –May 18 1944 ben volt.... de az összevisza pattogó tankokról vagy a német kilött égve tolatókról ne is beszéljünk. -
Fasiszta #49 Ebben igazad van. -
#48 akkor ha ennyire szereted áruld már el mit keresnek Super Pershing-ek Monte Cassinoban? -
crysis #47 Szeretem,persze.Miért te nem? -
#46 te szereted a 2.vh-t? -
crysis #45 Akinek nem jön be a 2.vh,annak nem tetszik.Sztem pedig tök jó lesz,végre vmi jó kinézetű ,ígéretes 2.vh-s rts.Nagyon jó lesz -
#44 Sajnos ez a játék is 1 szokványos 2vh-s rts lesz 0 realitással de a "nép" ezt a konzolos "fost" igényli akkor nem kell csodálkozni. -
#43 E3-ról Gameplay! -
#42 Új Trailer -
#41 Új tréler -
#40 Két új kép -
#39 Úgy értettem, hogy az elsőt megnéztem és az az X-Men videója, ez meg a RUSE topic, de a 2. már jó. -
Fasiszta #38 Én meg az új római birodalmat. -
crysis #37 Németek 4ever.Létrehozom a 3. Birodalmat. -
#36 Ahhoz képest, hogy múlt héten lepleződött le a rúzs, már két magyar előzetes is elkészült :O nem beszélve az angolról sem -
Fasiszta #35 Én majd olaszokkal fogom szétkergetni a briteket. -
#34 GSo előzetes -
crysis #33 most már tudom,már megnéztem -
#32 LOL ezek gameplay videók! -
crysis #31 Hát ez egy állat jó játéknak tűnik.Nekem a képek és a videó alapján bejön.De a kép,meg videó nem minden.A gameplay videóból majd több minden kiderül a játékról.Várom!!!! -
#30 Új demo gp 4 -
#29 Ezt hogy érted? -
#28 Ez kicsit félre ment:) -
#27 Demo gp 1
demo gp 2
demo gp 3 -
Fasiszta #26 Én kiváncsi leszekrá. -
#25 wtf?
GK előzetes
jó hamar összedobták -
#24 Hardwired szerint 2009 utolsó negyedévében jelenik meg, de inkább 2010-et említenek. Meg van most már pár képek is -
#23 Nagyon érdekesen hangzik ez a játék, csak hát ki tudja mikor lesz belőle bármi, plusz jó lenne több infó :/ -
#22 GDC 09: fejlesztői interjú -
#21 -
#20 Debut trailer HD