779
forradalmi RTS
  • Prince23
    érintőképernyő támogatással 2010-ben
  • crysis
    Ez egy jó kérdés.Talán mert lehet benn hajócsatát vezényelni,bár sztem lesz benne hajócsata(remélem).A gameplay-ből viszont még nem mutattak vizi csatát.
  • Fasiszta
    Szerintetek miért nem rakták bele a japánokat?
  • crysis
    Én most nem azért mondom,de kit érdekel a 101-esek?Ugyis németekkel leszek,szóval.Végre egy játék,amiben nem csak az agyonmagasztalt szövetségesekkel leht lenni
  • Prince23
    Így van, és a megalakulásuktól fogva követhettük a 101-esek pályafutásait.
  • Jeffjohnson
    D-Day,Market Garden, Battle of Bulge ezekben a hadmüveletekben vettek részt de pl az Elit alakulat c. filmben is a 101esek vannak.
  • Prince23
    Mondjuk a 101. légidesszant már 1942-43 körül létezik. Csak kérdés, hogy melyik volt az első bevetésük... és hát ez normandiára esik...vagy mi.
  • Jeffjohnson
    ennyi erövel felesleges 2.vhs rtsnek hívni nevezzük csak sci-fi warsnak miért nem lehet egy élethü játékot csinálni nem csak ezt a fost ami árad mostanában 2.vhs rts címen mindenhol?!?
  • crysis
    Ez igaz,vannak benn hibák,semmi se lehet tökéletes.Mondjuk a tankok hülye mozgását én is megfigyeltem,az picit lol.De gondolom a 101-esek azért voltak Cassino-ban,mert úgy játszod le a háborút,ahogy akarod,mint War Leaders-ben.
  • Jeffjohnson
    Ugyanez érvényes a 101esekre is mégis mit kerestek ott mikor normandiában vetették be őket Június 6.án Monte Cassino meg
    Jan. 17 –May 18 1944 ben volt.... de az összevisza pattogó tankokról vagy a német kilött égve tolatókról ne is beszéljünk.
  • Fasiszta
    Ebben igazad van.
  • Jeffjohnson
    akkor ha ennyire szereted áruld már el mit keresnek Super Pershing-ek Monte Cassinoban?
  • crysis
    Szeretem,persze.Miért te nem?
  • Jeffjohnson
    te szereted a 2.vh-t?
  • crysis
    Akinek nem jön be a 2.vh,annak nem tetszik.Sztem pedig tök jó lesz,végre vmi jó kinézetű ,ígéretes 2.vh-s rts.Nagyon jó lesz
  • Jeffjohnson
    Sajnos ez a játék is 1 szokványos 2vh-s rts lesz 0 realitással de a "nép" ezt a konzolos "fost" igényli akkor nem kell csodálkozni.
  • Prince23
    E3-ról Gameplay!
  • grebber
    Új Trailer
  • Prince23
    Új tréler
  • grebber
    Két új kép
  • Mikiller
    Úgy értettem, hogy az elsőt megnéztem és az az X-Men videója, ez meg a RUSE topic, de a 2. már jó.
  • Fasiszta
    Én meg az új római birodalmat.
  • crysis
    Németek 4ever.Létrehozom a 3. Birodalmat.
  • Prince23
    Ahhoz képest, hogy múlt héten lepleződött le a rúzs, már két magyar előzetes is elkészült :O nem beszélve az angolról sem
  • Fasiszta
    Én majd olaszokkal fogom szétkergetni a briteket.
  • Prince23
    GSo előzetes
  • crysis
    most már tudom,már megnéztem
  • grebber
    LOL ezek gameplay videók!
  • crysis
    Hát ez egy állat jó játéknak tűnik.Nekem a képek és a videó alapján bejön.De a kép,meg videó nem minden.A gameplay videóból majd több minden kiderül a játékról.Várom!!!!
  • Prince23
    Új demo gp 4
  • Prince23
    Ezt hogy érted?
  • Mikiller
    Ez kicsit félre ment:)
  • Prince23
    Demo gp 1
    demo gp 2
    demo gp 3
  • Fasiszta
    Én kiváncsi leszekrá.
  • Prince23
    wtf?
    GK előzetes

jó hamar összedobták
  • Prince23
    Hardwired szerint 2009 utolsó negyedévében jelenik meg, de inkább 2010-et említenek. Meg van most már pár képek is
  • Kandurex
    Nagyon érdekesen hangzik ez a játék, csak hát ki tudja mikor lesz belőle bármi, plusz jó lenne több infó :/
  • Prince23
    GDC 09: fejlesztői interjú
  • Prince23
  • Prince23
    Debut trailer HD