779
forradalmi RTS
  • Barrett 50 Cal
    Csak nem tom hogyan.
  • Peakman
    Ha csinálsz egy új steam accountot, akkor még 11 órát tudsz vele játszani.
  • Barrett 50 Cal
    Am vki nem tudja h lehet undead patch-el játszani vele,mert haverom a béta után is azzal tolta.
  • Peakman
    Hát nemtudom, szerintem éppenhogy a repcsik most gyengébben muzsikálnak a jobb légvédelmi AI-nak köszönhetően. A p2p eddig se volt vmi csúcs, de most a szokottnál is többet szarakodnak a Steammel a fejlesztők. Lehet nem volt annyi idejük előkészíteni, mint az open bétát. Összességében jó lett, bár a németeket kicsit erősnek tartom, így a nagy "leárazásoknak" köszönhetően. Főleg a Stuka lett imba, de a vadászok hála istennek leszedik.
  • donatus13
    Kurva szar lett:) beta egyben simán vitte a gép most már nem megy a multi rendesen, p2p s multi grat hozzá.Szerintem is teljesen vissza fejlödött a pár meccs amit letoltam repülők olyan erősek lettek mint a szemét.
  • Peakman
    Nekem inkább az a bajom, hogy mindig kifogok egy faszt aki lelép meccs közben és ottmaradok 2v1-re ...
    jah tegnap énis úgyjártam, h 4v4-be bementem és kibodta a 3 csapattársamat és én még maradtam (bár sejthetitek meddig)
  • Pio
    Azt hiszem akkor inkább le se szedem.
    Kár érte, sajnálom a Ubisoftot, ők az egyetlen cég, amelyik próbálja előre vinni az RTS műfajt.
  • erasmus4
    Hát nem tudom de szerintem ez visszafejlődött a bétához képest mindenképpen, 4 meccset nyomtam már és még egyikben sem volt olyan hogy valakit le ne vágott volna, volt hogy már a legelején, volt hogy később..
  • ranGer2
    Világos, köszönöm.
  • Peakman
    Az egységek formációban haladnak ha több különböző típus van egy kupacban.
  • ranGer2
    Na tegnap elkezdtünk tesztelni...

Tényleg javítottak a balance-on.
    Viszont valahol olvastam, hogy formációk is bekerültek. Erre nem tudtam rájönni, hogy lehet előhozni..
  • katarzis
    valaki plz connection to steam client failed
  • berczely
    Érdekes mi már 8:15kor vígan csapkodtuk a másikat!
  • Peakman
    A béta 9-kor indult, szóval nyugi.
  • katarzis
    Van egy kis gond, letöltöttem, 8 után fel updatelte amikor inditani szeretném ezt a hibát irja ki: "connection to steam client failed", ha valaki tudja mi a teendő azt megköszönném.
  • Barrett 50 Cal
    Köszi így már nekem is megy
  • berczely
    Indítsd újra a Steam-et!
  • Barrett 50 Cal
    Érdekes mert nekem még mindig nem indul:S
    már megy :D
    már elmúlt 8 óra és nálam nem indul.
    aztirja h vegyem meg
  • Barrett 50 Cal
    Kösz az infót:)Akkor sajna még várhatok
  • Pio
    July 15th at 11am Pacific Time.

Szóval majd este 8-tól.
  • Barrett 50 Cal
    Miért nem lehet vele tolni15.e van már.
  • Peakman
    Kösz, igyekszem.
    bocs a dupláért de a videó lemaradt :P
    ezek az újitások!
    link
    Ingyen RUSE hétvége a Steamen!!!!!!
    15-19-ig, vagyis csütörtöktől hétfőig!!!!!
  • Barrett 50 Cal
    Nagyon jó oldal lett szerintem
  • Peakman
    Sikeresen átköltözött a RUSE Hungary.

Érdeklődőknek az új cím: http://rusehun.co.cc

Remélem mindenkinek tetszik. Ötleteket, javaslatokat szívesen várok a help[kukac]rusehun[pont]co[pont]cc e-mail címre.
  • Jeffjohnson
    Én kicsit kamu szagúnak érzem ezt szerintem nem alakultak túl jól az előrendelések meg itt a nyári szezon amikor senki sem dob ki játékot (nem véletlenül)és ezért úgy gondolták elhalasszák egy sokkal aktívabb időszakra ami szerintem október lesz nem szeptember vége. Amiket írtak ,hogy változtatnak kicsit kevéskének tűnik mert a beta alapján max a balanceon kellene kicsit változtatni. Nem is értettem miért a beta után 2 hónappal akarják kiadni mit csinálnak addig többnyire a beta a kiadás napjáig tart vagy max 1 hónap de nem 2.
  • a.carkey
    Kb. így kéne mindenkinek! De nehogy elqurják a kiadást, mint anno az Eidos Republicot ... :(
  • Barrett 50 Cal
    Szeptember?Vhogy kibírjuk,legalább sokat javítanak rajta.Remélem addig sok ingyen béta lesz:P
  • grebber
    R.U.S.E.: Visszajelzések miatt szeptemberig elhalasztva
  • Barrett 50 Cal
    sajna
  • ranGer2
    végevan a mókának... :<
  • a.carkey
    a ruszkiknál a nieman felderítő vadászgép :), az olaszoknál az olcsóság, felderítő gyalogsággal kombinálva tűnt jónak.
  • a.carkey
    WEgy biztos, a francia FCM F1 a legjobb tank, és egyedül (?) neki van 2es légvédelme is.
    Hozzá potom áron szuper bunkerek, plusz olcsó légvédelmi ágyúk, sima ágyúk, tüzérség, erős gyalogság. Nem rossz nemzet.

A többiek közül a német, a brit és az amerikai a légierővel tűnik ki.
  • a.carkey
    Francia
  • Jeffjohnson
    Tehát aki rankedel az no life barom? Érdekes elképzeléseid vannak.Mi van azzal aki csak napi 1-2 rankedet játszik? Mennyitől lesz valaki no lifer vagy ez csak egy kifogás amiért nem mersz játszani rankedet? Ott garantáltan vannak olyan játékosok akik skillesek és nem kell nekik 2000$ ,hogy nyerni tudjanak.
    Én kb. mindegyikkel játszottam akkor én most melyik vagyok?
    Starcraft ,hogy jön ide? Az egyik legnagyobb rush játék elég csak a ferdeszemü replayket megnézni meg a tonnányi rush taktikát nem csak te játszottál starcraftal.

Nem muszáj lebaromozni azokat akik másképp játszanak mint te. Inkább az állításaidat támasztanád alá ész érvekkel...
  • donatus13
    Okés mester , más a játék stílusunk én sokat starcraftoztam és kinőttem a kapkodj gyorsan mert elfogy az idő meg rusholni kell baromságból,nekem no limit és 1 meccs elég is egy napra kb:D tök mind 1 ebbe a játékban az a jó ,hogy mindenki megtalálja a számításait is a kapkodós suta is meg a lassú noob is mint én :D és a rankedelni akaró no life barom.