RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából ez tök mindegy hogy ww2-s vagy nem. Így meg nem túl eredeti. Lehetne egy ground control is.
Semmi kedvem ragozni a ww2-s témát , az én apai nagyapám harcolt , és szerencsére északnémetországban volt hadifogoly, nem a szovjeteknél. Ha utóbbi eset forogna fenn, akkor lehet másképp állnék hozzá. Tõlem lehetnek ww2-s játékok , de az események legyenek a valósággal rokoníthatóak és legyenek következményeik.
Állítsunk fel egy arányszámot , korrekt ww2s játékok vs. ww2s szemét, ez valami 2% a 98% -hoz perpill. Van egy IL2-nk , egy RO-nk, meg egy WW2OL-nk. Elmondható, hogy az RTS nem tipikusan ww2 mûfaj.
Amugy haverral megint toltam egyet, hát németekkel lerakni minél több supply depot-ot, ezután ruse kártyákkal védekezni kicsit közben prototipus gyárban AA tank és a másik brutális tank(nem jut eszembe a neve az utolso a sorban) legyártani 4-5-öt igaz, h drága, de megfogni elég nehéz ha másra költi az ellen a pénzét 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(már mint, h lesznek még VH -val foglalkozó játékok)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Am meg a ruse kurva jó lett sztem<#wink>#wink>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Connection to Steam client failed"
2 napja megvan és nem tudtam még vele játszani...
Next PC upgrade: 2022
Taktika: Hát túl nagy taktikázás nem kell , sõt szinte semmilyen.Ezek a RUSE ok sokkal inkább idegesítõek mint fontosak , mondjuk elején jól jön némeik katyusa ellen meg egyéb ágyú ellen camuflage elég jó de túl sokat nem ér.Akkor ott van még az az administrative épület vagy micsoda ami 4 secenként 1 $ ad , nevetséges 100 ba kerül de kb semmi értelme nincs felépíteni mert semmit nem ad... legalább 5 $ kéne VAGY kerüljön 20-30 $ ba mert ez így egy vicc. Pályák hangulatosak de szerintem supply depotok túl gyorsan kifogynak.
mellesleg,hogy lehet pályát váltani?mert azt mondták,hogy 7 pálya van benne de én csak 1-en tudtam menni....
PSN ID:misi2mezei
Köszönöm a segítségetek.
Mi lassú, maga a termelés, vagy a csapatok irányítása?
A termelést szerintem könnyen gyorsíthatják.
de gondolom a teljesben kijavitják😊
PSN ID:misi2mezei
Az legyen a lényeg, hogy az ellenfelet agytornával gyõzzük le (ebbe benne van a gyors reagálás is), ne csak klikkelgetéssel.
Azért nem szabad sokáig tökölni, és nem árt olyan egységre gyurni, amivel meg tudod fogni az ellenséget, mert ugye itt nem az ellenfél elpusztitása a lényeg, hanem minél több pontot szerezz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem nagyon szép a grafikája és eddig tetszik is, csak lenne egy elég buta kérdésem, pénz szállító kamionokat hogy az istenbe kell építeni? van kis tankom nagy tankom,felderítõm stb stb... de erre nem tudtam rájönni.
Szoval 3-at bevertem egyedül igy nem jött le az igazi hangulat még..
De tartom igen jo kis game ez.. és nem lassu csipkedni kell magad minél több az egység annál jobban.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
tölti még valaki most?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
USA egyszerüen sztem tul erös, nekik van fix erös légvédelme+a gépek is nagyon erösek, én németekkel voltam király tigris tankokat csak ugy kapkodták lefele semmit nem tudtam csinálni. Egyedül a prototipus bázisnál lévö AA tankok érnek vmit a repülöik ellen, de hát nem rövid idö és nem kevés pénz eljutni odáig, h csináljak 4-5-öt, h hatékony legyen a gépek ellen :S
USA-val csak gyorsan játék elején legyártott 3-4 repülöt+bombázot és onnantol kezdve védekezésre voltam kényszeritve, a kártyáimat arra kellett elnyomnom, h eltüntessem a bázisomat+egységeimet, persze 3-4 király tigrissel+4-5 prototipus AA tank-al talán elöre lehetne nyomulni, de ez rengeteg pénz szembe az ö repülöivel és bombázoival :S
Egyéb erös légvédelmem nincs.
Gyönyörû szépen fut és tiszta taktika.. Bár még csak comp ellen tologattam easyn de igy is izgalmas volt..
Holnap jobban belemerülök.. de elsõre igy 2 ora után igen bejövõs..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."