779
forradalmi RTS
  • Predi12
    Haveromnak ezt írja ki "Connection to Steam client failed" ha el akarja indítani a Bétát már mindent megpróbált és semmi ugyanazt írja ki.
  • Peakman
    Plusz itt nincs microfest mint más rts-ekben.
  • Jeffjohnson
    Nekem az SC2 ben túl kevés a Pz3 így nálam nem de szerintem lesznek még így páran ezzel. Pláne ,hogy nagyjából ez lesz az egyetlen normális 2.vh-s rts ami kijön az évben.
  • nagypite
    Hát ahhoz képest, hogy ingyen béta multiban nagyon kevesen vannak fent. Starcraft 2 simán le fogja gyalulni ha ez így marad.
  • Jeffjohnson
    Nekem sincs de ez a nickje annak aki megnyerte ezt a versenyt :) ha jól tudom egy görög srác.
  • Peakman
    No igen, csak erősségük nem az unitok sebzéséből meg kitartásából jön, hanem univerzalitásukból. Ugye ott van az AA/AT taliga, meg a sima ágyú is. Csak proto laborból szinte minden helyzet megoldható velük. Mindemellett olcsóak mint a tescos vaj :).
  • a.carkey
    Mell. fogsincs ki az a Wolfy ...
  • a.carkey
    Azóta én is jobban belemélyültem. Tényleg van bennük is spiritusz. De még mindig a franciák a top, bár a ita felderítő gyalogság brutál.
  • Barrett 50 Cal
    Kösz
  • Jeffjohnson
    Olaszok nagyon is erősek ESL ligás 1v1 versenyt Wolfy olaszokkal nyere meg
  • Peakman
    Építesz depót és onnan indul 33 másodpercenként egy konvoj a bázisod felé ahova beérve kapsz 9$-et. Emelett építhetsz adminisztrációs épületet (100$), ami 4 másodpercenként hoz 1$-t.
  • Barrett 50 Cal
    Kösz a segítséget,kipróbálom majd
    A pénzt csak a főhadiszállás termeli v még lehet máshonnan is pénzt szerezni
  • a.carkey
    A 88asnak pl. kb. egy-két lövés egy-egy repcsi, de a gyalogság ellen nem véd, így ellene az a jó.
  • a.carkey
    Az olaszoknak van pl. felderítő gyalogságuk egyedül, de ők pl. minden másban nagyon gyengék. A többiek kb. kiegyenlítik egymást, bár az 1945+ ERAban a franciák a legjobbak.
  • Jeffjohnson
    A játékban nagyjából a kő,papír,olló elv érvényesül és a győzelem azon múlik ,hogy mennyire tudsz alkalmazkodni vagy az ellenségre rákényszeríteni a te taktikád. Azt javaslom ismerd meg jobban az egyes egységeket pl: a gyalogság gyengesége miatt nagyon sokan sírnak mert nem tudják őket használni. Nyílt terepen nincs esélyük egy tank ellen de ha a gyalog az erdőben van elrejtőzve és az erdő mellett megy el a tank akkor kilövi ugyanez a városokban is hasonló tankkal szinte lehetetlen kiűzni a gyalogokat a városból csak a tüzérség ill a bombázók tudják hatékonyan megtenni.
    Mindig van erősebb egység pl:ha az ellen tankot hoz akkor te könnyedén kiszedheted anti-tankkal vagy vadászbombázókkal de ő meg hozhat komoly légvédelmet bunkereket stb. minden azon múlik mennyire jó a taktikád mennyire jól tudsz alkalmazkodni.
  • Cefre
    Én se tudok angolul de nics ilyen problémám ,mint neked már 20 as rangom van és nem járszok sokat vele . csak a trükköket kell tudi ennyi az egész :D
  • Barrett 50 Cal
    Hát jah.Gyakorlat teszi a mestert.Csak sztem amire én belelendülök,addigra már lejár a beta ideje:(
    Meg amúgy sem játszok sokat vele,inkább cod multi
  • ajem kisa
    Először játsz a gép ellen ami easy, ott tudsz gyakorolni, hogy mi-mire jó!
    A fegyverek értelemszerűen bevannak egyszerüen "pöttyözve", hogy mire hatásosabb!
    Pl. gyalogság ellen és járművek, és persze repülők ellen is megvan a hatásos fegyver!
    Aztán az épületekben van fejlesztés mint eddig minden stratégia játékban...időt is nyerhetsz ha okos vagy, de ehhez szerintem nem egy 20-as rangú ellent kell online találni, hanem gép ellen íziben!
    Ott legalább van ennyi időd, hogy negyaluljon le 5 perc alatt! ;)
  • Barrett 50 Cal
    Angolul van,szal szinte lószart sem értek belőle.Hiába teszek le erősebb egységeket,a haverom meg a gép simán levert.Még taktikai hadmozdulatokat sem tudtam benne csinálni,lehet van benn ilyen,de én még nem jöttem rá.
  • mrzoltan
    Ehhez felesleges magyarítás és ez a játék a józan eszet és a taktikai készséget kívánja meg, ha ez nincs, sajna nem a te játékod...
  • Barrett 50 Cal
    Ehhez a játékhoz nem ártana magyarítás,mert nekem eléggé bonyolult:S
    Mindig kikapok,hiába rakok le erősebb egységeket,levernek mindig.
  • Jeffjohnson
    Június 8. jelenik meg. Később mint gondoltam :(
  • Peakman
    Akkor nagy eséllyel kifagyott. Ilyenkor Ctrl + Alt + Delete majd játék újraindít. Néha a Steam is igényli mert előfordul, hogy azt is meghülyíti. Olyankor Istennek sem talál az ember játékot :).
  • Cefre
    De nekem nem indul utánna
  • donatus13
    Igen, ilyenkor valakire várni kell, mi is sokat szenvedtünk mire rájöttünk ,hogy ez valakinek a gépe vagy a nete miatt van és így meg kell őt várni.
  • Cefre
    Hello van nektek olyan problémátok hogy mikor elindul a játék utánna megáll ?
  • Peakman
    Csatlakozzatok ti is!
    Legalább könyebben talál magának játszótársat az ember.
    R.U.S.E. Hungary steam group
  • a.carkey
    A franciák brutál jók. Árban, egységekben, tk. mindenben.
  • CattiBrie
    R.U.S.E. Exclusive Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=5ohNzHWL7FI
  • ajem kisa
    Nekem is frissitett, szerintem az "ízi AI" erösebb lett, és agresszivabb!
    És ha jól vettem észre, nehezebben lövöd ki a tankot, szerintem kiegyenlitették az erőviszonyokat (talán) is!
  • Serpa
    kijött egy update a betahoz.
    hol lehet megnézni mit javítottak?

(ha a RUSE beta update historyra kattintok a steam update history jön be)
  • Peakman
    3-4 alap AA leszedi a kezdő rush-t, onnantól meg csak figyelni kell. Mobil légvédelem azért nem árt, talán az erősebb is mint a sima.
  • XenHai
    Szerintem a légi erő az op főleg a bombázok..
  • a.carkey
    Nem rossz ez a játék, bár a rakétásegységek baromi idegesítőek. Szerintem kicsit túl erősek.
  • Fabio Capello
    megoldódott :)
  • readswift
    Pont ez az, hogy másabb sem!!!
  • Fabio Capello
    Egy kis segítséget kérnék: Megvan a RUSE beta, de hiába indítom el, steamen kijön egy update ablak, hogy thank you for playing RUSE Beta, utána semmi... Ha megint elindítom, kidobja, hogy rosszul lett leállítva a játék, akarom e a legutóbbi helyes konfigurációt, ha igenre klikkelek, hibaüzenet, hogy nincs legutóbbi helyes konfig, ha a nemre, akkor kezdődik az egész kör elölről....
  • Zomil
    szvsz semmivel nem lenne jobb, ha a jövöben játszodna és kitalált frakciokkal/kitalált egységekkel kéne harcolni
  • Pretorian
    Persze hogy nem, én pl. a legjobban annak örülnék, ha a köv. Total War-játék II. WH-s lenne.
  • Pretorian
    Az, hogy a setting WW2-es, az egy dolog. Miért kéne minden WW2-es játéknak hiperrealisztikusnak lennie? Az én nagyfaterom is harcolt annak idején (ír/német származású a család), sőt, volt amerikai hadifogságban is. Ha szimuláció kell, meg történelmi hitelesség, ott a CM.