779
forradalmi RTS
-
Cefre #99 Mikorra várható a megjelenés?
-
Fasiszta #98 Már nem lehet játszani a beta-val. -
lasat99 #97 Üdv! van egy R.U.S.E. Beta key-em nekem nem kell, de akinek kell annak itt van. Aki elöbb rámar azé :D
ZSF2E-I3NMM-WHYSM-AE3PD-4PJ3M
Használja egészséggel az illető! -
#96 Ruszkiknál a Zsu-37 elég hatékony nagyobb tömegben ráadásul még a tüzérségnek is ellenáll.
Igaz a rusholás ellen a fejlesztés miatt nem használható de később elég hatékony. Én főleg brittekkel játszok bár lehet átnyergelek inkább németre vagy amcsira -
Peakman #95 na ja, most az a gané megoldás nem tetszik, hogy lespammolnak heavy bomberekkel és a légvédelem meg nemtudja őket ledarálni :/
bár így is kihoztam csomószor úgy hogy light tankokkal meg a maradékkal ledaráltam az ellenfelet :D
mindenesetre eléggé undorító, hogy szart se ér a földi AA :( -
#94 Brittek vadászbombázója sebzésben ugyanannyit tud csak kicsit gyorsabb tehát a második legjobb bombázó is olcsó a ruszkiknál igaz lassú de supply pont bombázására pont jó -
Peakman #93 Igazad van, de az nem jelenti azt, hogy a legjobb is egyben. -
#92 az IL-2 az egyik legerősebb vadászbombázó -
Peakman #91 *Fasiszta*
Bocs :D -
Peakman #90 Oroszok mindenben erősek kivéve a levegőt, a britek meg uralják a levegőt :)
Faszita : Igen, németek ki tudják fejleszteni a ME262-est meg az AR 234 Blitz-et is (utóbbi a sugárhajtóműves bombázó)
Az eddigi egységeket és nemzet specifikus épületeket pedig a rusehungary.atw.hu-n a letöltések fül alatt megtalálhatod. -
Fasiszta #89 Van a játékban sugárhajtóműves repülőgépek ? -
#88 Angolok és az Oroszok is visszakerültek a játékba immár 4 nemzet játszható. Oroszok főleg tüzérségben erősek az Angoloknak meg olcsó ejtőernyősei vannak (fejlesztés nélkül spammolható a kezdetektől eléggé air rush nemzet ilyen szempontból) meg a légierő is elég komoly. -
#87 És pont ezt nem tom,h hol kell key-t szerválni,neten sincs semmi róla.De gondolom ti is vmi oldalon regeltetek,mert az ember nem kap csak úgy betakey-t. -
#86 Hát amit kaptál open betakeyt. -
#85 Nah már rájöttem,csak a Product activation wizard-ba nem tom milyen kódot kell beírni. -
#84 Egyszerűen nem tom honnan szedjem le.Nem találom sehol,se steam,se google:( -
#83 A steam naná,h fennt van.De hiába ütöttem be a keresőbe,akk se hozott ki semmi infót. -
Peakman #82 Steam only a béta, úgyhogy először egy Steam-et kell telepítened. Hajrá :)
(A béta csak 2,5Gb körül van szal nem vészes.) -
#81 Hát ez kurva jó.Mindenhol írja RUSE VIP beta,meg így aktiváld a kulcsod,meg stb,de az istennek nem mondaná már,honnan a faszomból töltsem le a játékot -
Peakman #80 Hát ilyen fileplanet szintű oldalakon nézz szét, hátha van még 1-2 kulcs.
Egyébként meg, most fogják szépen visszapakolászni párosával a népeket. Következő karikában oroszok és britek kerülnek bele. Úgyhogy utolsó körre egy Francia vs. Olasz meccs lesz. Kíváncsi leszek ^^. -
#79 Utólag nem lehet vhol regelni h én is tudjam vele tolni? -
#78 igazából mindenkinek aki regisztrált -
#77 És ha ez egy VIP béta,akkor neked hogyhogy megvan -
#76 olvass utána -
#75 Nov.30.-án -
#74 "mert első nap még minden benne volt"
Akk egyszerűen kivették belőle,mokir játszottál vele? -
Fasiszta #73 Ez csak multis játék? -
#72 eleinte benne volt de szerintem majd szépen apránként hozzáadják én kipróbáltam őket mert első nap még minden benne volt a japánokon kívül most inkább a hatalmas steam lagg az ami idegesít -
#71 Mekkora faszság:( Ezelőtt azt mondták,h bármelyik nagyhatalommal lehet lenni,kivéve Japán,most meg vszínű h csak amerikával játszhatunk le pár csatát.Áh no comment -
#70 Már ki is jött a beta?Hogy lehet vele tolni -
#69 Ha ez kérdés akkor miért van pont a végén? -
Fasiszta #68 Sok féle egység van a játékban . -
#67 ha valaki rajtam kívül kapott kulcsot és jönne 2v2zni írjon rám -
#66 Kaptam beta keyt egész jó a játék bár még béta így van 1-2 hiba benne (halk a hang,közelröl a texturák kicsit ugrálnak) de amúgy jó és sok lehetőség van benne. -
#65 GK bétateszt
Steamen lehet joinolni a hivatalos groupba. Úgy látszik PC-n ez is STEAM-exkluzív lesz! -
Peakman #64 Béta gépigénye :
CPU: Any Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64×2 4400+
RAM: 2 Go (XP) / 3Go (Vista/Windows7)
Graphics: GeForce 8800 GTS or ATI equivalent
Video RAM: 256 M / Shader 3.0 -
#63 Új Trailer -
#62 OGI előzetese -
#61 GC Trailerek -
crysis #60 Eddig szinte mindent láttunk,csak a taktikai térképet nem.Amikor irányítod az országod,meg amikor támadást indítasz.Erre kíváncsi lennék milyen,szerintetek