779
forradalmi RTS
  • Cefre
    Mikorra várható a megjelenés?
  • Fasiszta
    Már nem lehet játszani a beta-val.
  • lasat99
    Üdv! van egy R.U.S.E. Beta key-em nekem nem kell, de akinek kell annak itt van. Aki elöbb rámar azé :D

ZSF2E-I3NMM-WHYSM-AE3PD-4PJ3M

Használja egészséggel az illető!
  • Jeffjohnson
    Ruszkiknál a Zsu-37 elég hatékony nagyobb tömegben ráadásul még a tüzérségnek is ellenáll.
    Igaz a rusholás ellen a fejlesztés miatt nem használható de később elég hatékony. Én főleg brittekkel játszok bár lehet átnyergelek inkább németre vagy amcsira
  • Peakman
    na ja, most az a gané megoldás nem tetszik, hogy lespammolnak heavy bomberekkel és a légvédelem meg nemtudja őket ledarálni :/

bár így is kihoztam csomószor úgy hogy light tankokkal meg a maradékkal ledaráltam az ellenfelet :D
    mindenesetre eléggé undorító, hogy szart se ér a földi AA :(
  • Jeffjohnson
    Brittek vadászbombázója sebzésben ugyanannyit tud csak kicsit gyorsabb tehát a második legjobb bombázó is olcsó a ruszkiknál igaz lassú de supply pont bombázására pont jó
  • Peakman
    Igazad van, de az nem jelenti azt, hogy a legjobb is egyben.
  • Jeffjohnson
    az IL-2 az egyik legerősebb vadászbombázó
  • Peakman
    *Fasiszta*
    Bocs :D
  • Peakman
    Oroszok mindenben erősek kivéve a levegőt, a britek meg uralják a levegőt :)

Faszita : Igen, németek ki tudják fejleszteni a ME262-est meg az AR 234 Blitz-et is (utóbbi a sugárhajtóműves bombázó)

Az eddigi egységeket és nemzet specifikus épületeket pedig a rusehungary.atw.hu-n a letöltések fül alatt megtalálhatod.
  • Fasiszta
    Van a játékban sugárhajtóműves repülőgépek ?
  • Jeffjohnson
    Angolok és az Oroszok is visszakerültek a játékba immár 4 nemzet játszható. Oroszok főleg tüzérségben erősek az Angoloknak meg olcsó ejtőernyősei vannak (fejlesztés nélkül spammolható a kezdetektől eléggé air rush nemzet ilyen szempontból) meg a légierő is elég komoly.
  • Barrett 50 Cal
    És pont ezt nem tom,h hol kell key-t szerválni,neten sincs semmi róla.De gondolom ti is vmi oldalon regeltetek,mert az ember nem kap csak úgy betakey-t.
  • Prince23
    Hát amit kaptál open betakeyt.
  • Barrett 50 Cal
    Nah már rájöttem,csak a Product activation wizard-ba nem tom milyen kódot kell beírni.
  • Barrett 50 Cal
    Egyszerűen nem tom honnan szedjem le.Nem találom sehol,se steam,se google:(
  • Barrett 50 Cal
    A steam naná,h fennt van.De hiába ütöttem be a keresőbe,akk se hozott ki semmi infót.
  • Peakman
    Steam only a béta, úgyhogy először egy Steam-et kell telepítened. Hajrá :)
    (A béta csak 2,5Gb körül van szal nem vészes.)
  • Barrett 50 Cal
    Hát ez kurva jó.Mindenhol írja RUSE VIP beta,meg így aktiváld a kulcsod,meg stb,de az istennek nem mondaná már,honnan a faszomból töltsem le a játékot
  • Peakman
    Hát ilyen fileplanet szintű oldalakon nézz szét, hátha van még 1-2 kulcs.
    Egyébként meg, most fogják szépen visszapakolászni párosával a népeket. Következő karikában oroszok és britek kerülnek bele. Úgyhogy utolsó körre egy Francia vs. Olasz meccs lesz. Kíváncsi leszek ^^.
  • Barrett 50 Cal
    Utólag nem lehet vhol regelni h én is tudjam vele tolni?
  • Jeffjohnson
    igazából mindenkinek aki regisztrált
  • Barrett 50 Cal
    És ha ez egy VIP béta,akkor neked hogyhogy megvan
  • Jeffjohnson
    olvass utána
  • Jeffjohnson
    Nov.30.-án
  • Barrett 50 Cal
    "mert első nap még minden benne volt"
    Akk egyszerűen kivették belőle,mokir játszottál vele?
  • Fasiszta
    Ez csak multis játék?
  • Jeffjohnson
    eleinte benne volt de szerintem majd szépen apránként hozzáadják én kipróbáltam őket mert első nap még minden benne volt a japánokon kívül most inkább a hatalmas steam lagg az ami idegesít
  • Barrett 50 Cal
    Mekkora faszság:( Ezelőtt azt mondták,h bármelyik nagyhatalommal lehet lenni,kivéve Japán,most meg vszínű h csak amerikával játszhatunk le pár csatát.Áh no comment
  • Barrett 50 Cal
    Már ki is jött a beta?Hogy lehet vele tolni
  • Jeffjohnson
    Ha ez kérdés akkor miért van pont a végén?
  • Fasiszta
    Sok féle egység van a játékban .
  • Jeffjohnson
    ha valaki rajtam kívül kapott kulcsot és jönne 2v2zni írjon rám
  • Jeffjohnson
    Kaptam beta keyt egész jó a játék bár még béta így van 1-2 hiba benne (halk a hang,közelröl a texturák kicsit ugrálnak) de amúgy jó és sok lehetőség van benne.
  • Prince23
    GK bétateszt

Steamen lehet joinolni a hivatalos groupba. Úgy látszik PC-n ez is STEAM-exkluzív lesz!
  • Peakman
    Béta gépigénye :

CPU: Any Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64×2 4400+
    RAM: 2 Go (XP) / 3Go (Vista/Windows7)
    Graphics: GeForce 8800 GTS or ATI equivalent
    Video RAM: 256 M / Shader 3.0
  • grebber
    Új Trailer
  • Prince23
    OGI előzetese
  • grebber
    GC Trailerek
  • crysis
    Eddig szinte mindent láttunk,csak a taktikai térképet nem.Amikor irányítod az országod,meg amikor támadást indítasz.Erre kíváncsi lennék milyen,szerintetek