779
forradalmi RTS
  • LordLoss
    Miért van ekkora csend?
    Ki rendelte már elő a játékot?
  • donatus13
    igen.
  • LordLoss
    A RUES Steam-os játék lesz?
  • Peakman
    Kapsz két challenge mód pályát, ahol tesztelheted a tudásod a gép ellen, keményebbnél keményebb feladatok teljesítésvel.
  • LordLoss
    Mik azok a DLC kódok valamilyen cheat amivel 2 szinttel előrébb lehet lépni vagy multiba ad + 2 pályát vagy mi?
  • LordLoss
    de ez játéktól függ pl a red alert 2-3 iszonyat könyű bármilyen szinten
  • LordLoss
    én németekkel szoktam tolni a villámháborús taktikával
  • Peakman
    Hát nemtom, a Hard AI se olyan Hard 30 perc után, vagy ha nálad van a légifölény. Úgy pedig piszokkönnyű ha tudod mire számíts. :)
  • KingPunisher
    UHHH hát én a mai napig tolom Ai ellen és azt kell mondjam hogy hard Ai lofitty :) lehet én vagyok ilyen jó nem tudom :).. Most 1v2-be tolok hard Ai ellen igy azért már kell csipkedni magam..
    Szerintem a demonak is az a hibája hogy iszonyat könnyű..
  • LordLoss
    Hallod Campany of heroes-ben a legkönyebb szintete is nehéz végigicsinálni képzelem milyen a nehéz
  • Peakman
    Multiról annyit, hogy másabb mint a Hard AI. Talán a Medium AI volt a legközelebb hozzá, mármint a multi élményéhez. Hard AI már csak agymenés feeling, annyira csal a gép :).
  • LordLoss
    Igen rövid a demo az 1. pályát legalább végig lehetett volna vinni.
  • LordLoss
    Hát igen a multi igen sarkalatos pontja a stratégiai játékoknak eddig még nem játszottam multiba egyel sem de valószínű olyan mint hard-ban játszani a gép ellen talán kicsit könnyebb egy versenyfutás az egész.
    De ez a játék más lesz ahogy hallottam.
  • vandyke
    Sziasztok!

Előrendelhető a játék plusz ajándékkal!

Előrendelés + ajándék

üdv,
  • KingPunisher
    Hát igen kis rövid lett a demo ^^ kiváncsian várom a teljest meg azt is milyen fogadtatása lesz.. Remélhetőleg sok player fogja tolni mert jó kis game nekem igen tetszik ember ellen multiba igen finom dolgokat lehet csinálni :)
    Ez a kampány olyan bemelegítésnek jó..
  • Peakman
    Na ezt magyarul se értem, nemhogy angolul :).

Ha az volt a kérdés, hogy magyar nyelvtudás nélkül érthető-e, akkor azt mondom, hogy igen. Ha rutinból játszod, tehát másik játékból hoztad át a tudásod például C&C, Starcraft, Company of Heroes, stb... akkor azt kell mondjam, hogy kis "szenvedéssel", de ugyanúgy tudod majd teljesíteni a pályákat.
  • LordLoss
    illetve ha nem lenne magyar felirat angol a rutin helyetesítheti az angol nyelvtudást?
  • donatus13
    Én annak örülnék lenne olyan rankede mint starcraftban és sok ember játszaná kicsit nagy a rizikó faktora ,hogy bukni fog.
  • LordLoss
    Alig várom hogy megjelenjen szerintetek lesz benne magyar felirat?
  • mrzoltan
    Jóféle a demo küldi, kicsit rövid de hangulatos.
    Nuclear Long Tom a király
  • XenHai
    Köszi
  • Serpa
    tölthető
  • XenHai
    Zsír!
  • Peakman
    szerdán demó! no para :)
  • XenHai
    előbb szívesen ki próbáltam volna!
  • donatus13
    szerintem nagyon jó, döntsd el te magad , 9 k ba kerül majd én elintéztem már cdgalaxisban:)
  • XenHai
    És érdemes meg venni a gamet ??
  • donatus13
    éles következik szeptember 10 ikén
  • XenHai
    Lesz még a gamnek bétája vagy már az éles következik??
  • Prince23
    Exclusive kampány videók!
  • Fehercsoki
    UBI DRM nélkül érkezik a ruse.
  • Prince23
    Bétateszt
  • Peakman
    Igen, mostmár kijavították a hibát és ezzel együtt meghosszabbították szerda éjfélig GMT szerint, ami nekünk csütörtök hajnal 1-et jelent.
  • donatus13
    Most újra beléptem, ismét van 3 nap.
  • Barrett 50 Cal
    omg
  • donatus13
    nekem most azt írja van 3 óra beta idő :O
  • Peakman
    Igen, sajnos a Steam viszont nem így tudta, így most szenvednek vele a fejlesztők és mi is. Ellenben ha minden igaz, szerdáig meghosszabítják, ha ma sikerül helyrepofozniuk.
  • Barrett 50 Cal
    Mondjuk ez igaz.Sikerült megoldanom azért,csak gép ellen tom tolni v 1v1-be.
    már végevan az ingyen hétvégének?
    nem úgy volt h 19. én este 8-ig tart?
  • Peakman
    Igazából mindegy szerintem. Elvégre ha meghosszabbítják, akkor ugyanúgy letudod játszani a három elmaradt napot, ha nem többet.