RUSE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
nektek is az egesz jatekter kb 320x200-as felbontasu elmosodott paca az egesz ? Majd kifolyik a szemem, meg a szovegeket sem lehet elolvasni.
Persze ami a "hud"-on van az korrekt eles, de ami alatta az elvezhetetlen.

szerintem

Barrett 50 Cal
Am magyarok jöjjünk össze,aztán toljunk egy RUSE multit,ameddig még lehet<#wink>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Barrett 50 Cal
Ez igaz.Ebbõl a szempontból a franciáké jobb.De ma megmutatta nekem,h miért is a legjobb tank.Egyedül voltam 3 gyerek ellen.Beszorítottak a saját területemre és lõtték tüzérséggel,bombázták több mint 8 bombázóval+zuhanó bombázok,jöttek az igen nagy katona seregek és jöttek még a tankok is.Nekem volt csupán 10 db Maus-om és a végére 3mat vesztettem belõle.Nekem a favorit tank<#eljen>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

a.carkey
Nem olyan nagy valami a Maus. Sõt. Nincs védelme a légvédelem ellen. Pl.

A medve nem játék.

Barrett 50 Cal
Hát ez a játék látszik nem tökéletes és vannak benne overpowered egységek.Ma 8 Carro P26-os olasz tank szétlõtte fél perc alatt az 5 Maus-om<#sir>No comment....<#sniffles>

berczely
Acces Violation hibára van valami megoldás?

Nem lesz random RUSE kártya. Ami most van a bétában, annyi lesz a teljesben is.
kipróbálta és akkor azt írja hogy game is currently unavailable.
berczely
clientregistry.blob fájlt töröld ki valahol a steam mappában!

Ja amúgy keci jó a béta!<#eljen><#nyes>

Megérte kiprobálni a bétát... Nagyon jo kis game lett. Várom a teljes verziót. Ha megjelenik tényleg lessz benne még 1 kártya amit véletlenszerüen oszt a meccsek elején? Mintha valahol ezt olvastam volna...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Haveromnak ezt írja ki "Connection to Steam client failed" ha el akarja indítani a Bétát már mindent megpróbált és semmi ugyanazt írja ki.
Plusz itt nincs microfest mint más rts-ekben.
Jeffjohnson
Nekem az SC2 ben túl kevés a Pz3 így nálam nem de szerintem lesznek még így páran ezzel. Pláne ,hogy nagyjából ez lesz az egyetlen normális 2.vh-s rts ami kijön az évben.

Hát ahhoz képest, hogy ingyen béta multiban nagyon kevesen vannak fent. Starcraft 2 simán le fogja gyalulni ha ez így marad.

Jeffjohnson
Nekem sincs de ez a nickje annak aki megnyerte ezt a versenyt 😊 ha jól tudom egy görög srác.

No igen, csak erõsségük nem az unitok sebzésébõl meg kitartásából jön, hanem univerzalitásukból. Ugye ott van az AA/AT taliga, meg a sima ágyú is. Csak proto laborból szinte minden helyzet megoldható velük. Mindemellett olcsóak mint a tescos vaj 😊.
a.carkey
Mell. fogsincs ki az a Wolfy ...

A medve nem játék.

a.carkey
Azóta én is jobban belemélyültem. Tényleg van bennük is spiritusz. De még mindig a franciák a top, bár a ita felderítõ gyalogság brutál.

A medve nem játék.

Barrett 50 Cal
Kösz<#eljen>

Jeffjohnson
Olaszok nagyon is erõsek ESL ligás 1v1 versenyt Wolfy olaszokkal nyere meg

Építesz depót és onnan indul 33 másodpercenként egy konvoj a bázisod felé ahova beérve kapsz 9$-et. Emelett építhetsz adminisztrációs épületet (100$), ami 4 másodpercenként hoz 1$-t.
Barrett 50 Cal
Kösz a segítséget,kipróbálom majd<#wink>
A pénzt csak a fõhadiszállás termeli v még lehet máshonnan is pénzt szerezni<#kerdes>

a.carkey
A 88asnak pl. kb. egy-két lövés egy-egy repcsi, de a gyalogság ellen nem véd, így ellene az a jó.

A medve nem játék.

a.carkey
Az olaszoknak van pl. felderítõ gyalogságuk egyedül, de õk pl. minden másban nagyon gyengék. A többiek kb. kiegyenlítik egymást, bár az 1945+ ERAban a franciák a legjobbak.

A medve nem játék.

Jeffjohnson
A játékban nagyjából a kõ,papír,olló elv érvényesül és a gyõzelem azon múlik ,hogy mennyire tudsz alkalmazkodni vagy az ellenségre rákényszeríteni a te taktikád. Azt javaslom ismerd meg jobban az egyes egységeket pl: a gyalogság gyengesége miatt nagyon sokan sírnak mert nem tudják õket használni. Nyílt terepen nincs esélyük egy tank ellen de ha a gyalog az erdõben van elrejtõzve és az erdõ mellett megy el a tank akkor kilövi ugyanez a városokban is hasonló tankkal szinte lehetetlen kiûzni a gyalogokat a városból csak a tüzérség ill a bombázók tudják hatékonyan megtenni.
Mindig van erõsebb egység pl:ha az ellen tankot hoz akkor te könnyedén kiszedheted anti-tankkal vagy vadászbombázókkal de õ meg hozhat komoly légvédelmet bunkereket stb. minden azon múlik mennyire jó a taktikád mennyire jól tudsz alkalmazkodni.

Én se tudok angolul de nics ilyen problémám ,mint neked már 20 as rangom van és nem járszok sokat vele . csak a trükköket kell tudi ennyi az egész 😄
Barrett 50 Cal
Hát jah.Gyakorlat teszi a mestert.Csak sztem amire én belelendülök,addigra már lejár a beta ideje😞
Meg amúgy sem játszok sokat vele,inkább cod multi<#wink>

ajem kisa
Elõször játsz a gép ellen ami easy, ott tudsz gyakorolni, hogy mi-mire jó!
A fegyverek értelemszerûen bevannak egyszerüen "pöttyözve", hogy mire hatásosabb!
Pl. gyalogság ellen és jármûvek, és persze repülõk ellen is megvan a hatásos fegyver!
Aztán az épületekben van fejlesztés mint eddig minden stratégia játékban...idõt is nyerhetsz ha okos vagy, de ehhez szerintem nem egy 20-as rangú ellent kell online találni, hanem gép ellen íziben!
Ott legalább van ennyi idõd, hogy negyaluljon le 5 perc alatt! 😉

Barrett 50 Cal
Angolul van,szal szinte lószart sem értek belõle.Hiába teszek le erõsebb egységeket,a haverom meg a gép simán levert.Még taktikai hadmozdulatokat sem tudtam benne csinálni,lehet van benn ilyen,de én még nem jöttem rá.

mrzoltan
Ehhez felesleges magyarítás és ez a játék a józan eszet és a taktikai készséget kívánja meg, ha ez nincs, sajna nem a te játékod...
Barrett 50 Cal
Ehhez a játékhoz nem ártana magyarítás,mert nekem eléggé bonyolult:S
Mindig kikapok,hiába rakok le erõsebb egységeket,levernek mindig.

Jeffjohnson
Június 8. jelenik meg. Késõbb mint gondoltam 😞

Akkor nagy eséllyel kifagyott. Ilyenkor Ctrl + Alt + Delete majd játék újraindít. Néha a Steam is igényli mert elõfordul, hogy azt is meghülyíti. Olyankor Istennek sem talál az ember játékot 😊.
De nekem nem indul utánna
Igen, ilyenkor valakire várni kell, mi is sokat szenvedtünk mire rájöttünk ,hogy ez valakinek a gépe vagy a nete miatt van és így meg kell õt várni.

Hello van nektek olyan problémátok hogy mikor elindul a játék utánna megáll ?
Csatlakozzatok ti is!
Legalább könyebben talál magának játszótársat az ember.
R.U.S.E. Hungary steam group
a.carkey
A franciák brutál jók. Árban, egységekben, tk. mindenben.

A medve nem játék.

CattiBrie

[/spam]&#8482;

ajem kisa
Nekem is frissitett, szerintem az "ízi AI" erösebb lett, és agresszivabb!
És ha jól vettem észre, nehezebben lövöd ki a tankot, szerintem kiegyenlitették az erõviszonyokat (talán) is!

Serpa
kijött egy update a betahoz.
hol lehet megnézni mit javítottak?

(ha a RUSE beta update historyra kattintok a steam update history jön be)

3-4 alap AA leszedi a kezdõ rush-t, onnantól meg csak figyelni kell. Mobil légvédelem azért nem árt, talán az erõsebb is mint a sima.
XenHai
Szerintem a légi erõ az op fõleg a bombázok..
a.carkey
Nem rossz ez a játék, bár a rakétásegységek baromi idegesítõek. Szerintem kicsit túl erõsek.

A medve nem játék.

Fabio Capello
megoldódott 😊

Pont ez az, hogy másabb sem!!!

Fabio Capello
Egy kis segítséget kérnék: Megvan a RUSE beta, de hiába indítom el, steamen kijön egy update ablak, hogy thank you for playing RUSE Beta, utána semmi... Ha megint elindítom, kidobja, hogy rosszul lett leállítva a játék, akarom e a legutóbbi helyes konfigurációt, ha igenre klikkelek, hibaüzenet, hogy nincs legutóbbi helyes konfig, ha a nemre, akkor kezdõdik az egész kör elölrõl....

Zomil
szvsz semmivel nem lenne jobb, ha a jövöben játszodna és kitalált frakciokkal/kitalált egységekkel kéne harcolni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pretorian
Persze hogy nem, én pl. a legjobban annak örülnék, ha a köv. Total War-játék II. WH-s lenne.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Az, hogy a setting WW2-es, az egy dolog. Miért kéne minden WW2-es játéknak hiperrealisztikusnak lennie? Az én nagyfaterom is harcolt annak idején (ír/német származású a család), sõt, volt amerikai hadifogságban is. Ha szimuláció kell, meg történelmi hitelesség, ott a CM.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?