RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ami a "hud"-on van az korrekt eles, de ami alatta az elvezhetetlen.
szerintem
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Ja amúgy keci jó a béta!<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
A medve nem játék.
A pénzt csak a fõhadiszállás termeli v még lehet máshonnan is pénzt szerezni<#kerdes>#kerdes>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mindig van erõsebb egység pl:ha az ellen tankot hoz akkor te könnyedén kiszedheted anti-tankkal vagy vadászbombázókkal de õ meg hozhat komoly légvédelmet bunkereket stb. minden azon múlik mennyire jó a taktikád mennyire jól tudsz alkalmazkodni.
Meg amúgy sem játszok sokat vele,inkább cod multi<#wink>#wink>
A fegyverek értelemszerûen bevannak egyszerüen "pöttyözve", hogy mire hatásosabb!
Pl. gyalogság ellen és jármûvek, és persze repülõk ellen is megvan a hatásos fegyver!
Aztán az épületekben van fejlesztés mint eddig minden stratégia játékban...idõt is nyerhetsz ha okos vagy, de ehhez szerintem nem egy 20-as rangú ellent kell online találni, hanem gép ellen íziben!
Ott legalább van ennyi idõd, hogy negyaluljon le 5 perc alatt! 😉
Mindig kikapok,hiába rakok le erõsebb egységeket,levernek mindig.
Legalább könyebben talál magának játszótársat az ember.
R.U.S.E. Hungary steam group
[/spam]™
És ha jól vettem észre, nehezebben lövöd ki a tankot, szerintem kiegyenlitették az erõviszonyokat (talán) is!
hol lehet megnézni mit javítottak?
(ha a RUSE beta update historyra kattintok a steam update history jön be)
A medve nem játék.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?