RUSE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R.U.S.E-RELOADED

A fejlesztõk ezt megmondták elõre, hogy a kampánnyal az a céljuk, hogy felkészítsék a játékosokat a multira.
senkitõl sem lehet elvárni hogy egy demóban ezt megtanulja.
ezért kell végigtolni a singel player ott megkapod az alapokat aztán multyban válsz igazi mesterré mint az mw2-ben

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

úgy is lehet, de ha igazán taktikázni szeretnél, és normálisan kihasználni mindent, akkor meg kell tanulni irányítani a játékot
én nem tudom lehet hogy lesznek benne de szerintem "háttérben lesznek szorítva" mivel a pályák nagy része szárazföldi illetve nem kicsi.

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Prince23
Közben megérkezett az elsõ teszt, GB-tól.

THE BAD:

"Horrible racial stereotyping, Weak and predictable characterisation in the campaign, Lack of levels in the operations mode"

én a demóban az egéren kívül nem is használtam mást kiéve az intro átnyomásakor az ESC-et<#smile>

lesznek benne hajók ? vagy tengeralattjárók ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

én az összetett irányításra értettem
Ez minden újdonságnál így van ezért újdonság ugyebár ^^

kipróbáltam, nem rossz, bár tény, hogy erõteljesen bele kell tanulni 😄
Prince23
Jelentkeztem de csak akkor kezdem el a multyt a végigtoltam a singelt (tapasztalatszerzés miatt)

Hey!
Megszerzem én is a játékot elsõsorban a multi része érdekel, ehez keresek leendõ társakat akikkel együtt nyomhatjuk.
Aki úgy érzi, hogy kipróbálná magát majd, az firkantsa fel ide a nevét:"Verseny" jelentkezés
Aztán ha lesz elég jelentkezõ, akkor beizzítjuk a dolgokat.
Jövõ héten jelenik meg a R.U.S.E.!!!<#wink>

R.U.S.E The Art Of Deception XBOX360-SPARE

FLeT
XBOX-ra már kint van a neten.

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

mi is nyomtuk és meg is vesszük elég jól is ment 15-20 meccsbõl 95 % gyõzelem volt 😊

Jeffjohnson
dede mi úgy 4en megvesszük a játékot és tutira multizni fogunk

Prince23
Valami banner kéne, ezt találtam neten

Itt véletlen se játszik senki a multival csak azért mert poén és élvezet?
remélem lesznek olyan emblemek meg ilyenek minta az mw-ben mert akkor a multyben nincs miért játszani egy hónap után könnyû lesz megunni.

pénz kérdése nem jelentkezõé van díj akkor jön sok ember érte.

Ha van rá igény és jelentkezõ ... 😊
annak örülnék sok verseny lenne mint sok más rts bõl.

ja nem beszélve arról hogy a hosszú csatákat valószínûleg élethûre akarták csinálni és az valójában sem 2 perc illetve így azért is jobb mert nem lesz gyorsan kijátszható a játék

Én ezt az egész látványra rámerem mondani.
Végre nem a koszos szürke-barna oldalát látja az ember a dolgoknak. 😊
Amúgy csatákat öröm nézni szerintem fõleg ha gyõztesen jösz ki belõle

Nem értek egyet ezzel, 1 v 1 10-15 percnél általában nem volt hosszabb.

Prince23
Rétegjáték?

picit részletezve a vg247 cikkbõl

Prince23
Na ez meglepõ. Edgtõl 8 pont az már felér 140%-nak is 😄

grebber
"A R.U.S.E. 8 pontot kapott a maximális 10-bõl. Az Edge kritikusa szerint "a francia fejlesztõk megtalálták a módját, hogy hogyan irányíthassunk egy rendkívül összetett és mély stratégiai játékot pár gombbal, mely miatt valószínû szélesebb közönséget is képes lesz megszólítani." Negatívumként kiemelték, hogy a harcok kicsit lassúnak tûnnek a konkurenciához képest és magával a sztorival sem voltak túl elégedettek."
- SG

Next PC upgrade: 2022

Jah ez az egy amit utálok a CoH-ban meg van szabva menyi egységed lehet ez olyan hülyeség ilyet nem jó csinálni akkor inkább a
nyersanyagok hiányával korlátozzanak és ne szabják meg hány egységünk lehet.

CoH multi kis csapatok taktikus harcából áll, a pályán meghatározott pontokért, melyek ellátnak erõforrással.

R.U.S.E. multi nagy csapatok, stratégiai harcából áll, a pályán elhelyezett depókért, melyek egy részrõl ellátnak a szükséges erõforrásokkal.

Az alap koncepció ugyanaz, menj ki és ölj, igazából a méretek különböznek. R.U.S.E.-ban fél tunéziát lefedi 1 pálya, egységlimit nincs (csak konzolon), tech-tree úgymond nincs, tehát nincs semmi elõfeltétele xy egység kihozatalának, csupán a hozzátartozó épület és pénz megléte.

Igazából nem is tudom minek ecseteltem a különbségeket, hiszen ég és föld a két játék ha egymás mellé tesszük õket. 😊
Minek még egy Campany of Heroes ez a játék gyakorlatilag teljesen egyedi és ezért jó és nemtom milyen a CoH multy-a azt sem tom ennek milyen lesz de majd meglátjuk

Én is elõrendeltem ma.

Én is.

Én
Prince23
nekem a béta alapján fail.

igaz, egy Company of Heroest vártam tõle 😄 na azt még csak távolról sem kaptam meg. túlságosan is asztali-szimulátor jellegû

Illetve megéri e az elõrendelés?

Miért van ekkora csend?
Ki rendelte már elõ a játékot?

igen.

A RUES Steam-os játék lesz?

Kapsz két challenge mód pályát, ahol tesztelheted a tudásod a gép ellen, keményebbnél keményebb feladatok teljesítésvel.
Mik azok a DLC kódok valamilyen cheat amivel 2 szinttel elõrébb lehet lépni vagy multiba ad + 2 pályát vagy mi?

de ez játéktól függ pl a red alert 2-3 iszonyat könyû bármilyen szinten

én németekkel szoktam tolni a villámháborús taktikával

Hát nemtom, a Hard AI se olyan Hard 30 perc után, vagy ha nálad van a légifölény. Úgy pedig piszokkönnyû ha tudod mire számíts. 😊
UHHH hát én a mai napig tolom Ai ellen és azt kell mondjam hogy hard Ai lofitty 😊 lehet én vagyok ilyen jó nem tudom 😊.. Most 1v2-be tolok hard Ai ellen igy azért már kell csipkedni magam..
Szerintem a demonak is az a hibája hogy iszonyat könnyû..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Hallod Campany of heroes-ben a legkönyebb szintete is nehéz végigicsinálni képzelem milyen a nehéz