779
forradalmi RTS
-
#459 Van 2 fájl amit átkell másolni, a steam-et elötte kikell lőni, és indul nálam!
Kellene egy másik topik a rúz virágbolti verziójának! Na? Kicsinálja meg?:) -
#458 valaki esetleg meg tudna mondani hogy lehet elinditani a reloaded fele verziot? felteszem crackelem bejon a logo kb 2 ms-re aztan annyi nem csinal semmit.
thx -
#457 Iszonyat nagy hülyeség volt egy ilyet beletenni. -
Peakman #456 Nincsen benne. Csak kampányban használható. -
#455 A nuclear long tom benne van a multiban?
Iszonyat amit csinál. :) -
Peakman #454 Ha esetleg van egy haverod akkor egy gyors videokari csere-teszttel kizárhatod legalább azt. -
#453 Köszi srácok, kipróbálok ezt-azt..aztán ha okosabb leszek, akkor beírom!:D
-
gezmo #452 Volt ilyen problémám a panzer c. játékkal még anno.
Kicseréltem a videokártyát a ramot is de nem oldotta meg...
Csak ennél a programnál volt ez a hiba. PC...
Az alaplappal volt a gond valószinüleg...
-
Fifus #451 Szerintem video probléma akkor is. -
Peakman #450 Ubi.com-on a support-nál bepróbálkozhatsz még szerintem. Mivel friss a játék biztos, hogy válaszolnak majd a problémádra. -
#449 Persze volt, csak azt nemtudom, hogy mikavarhat be nekem!
Azthittem, hogy valaki másnak is előfordult már ez, azért kérdeztem...
Mindegy, nemakarok offolni, köszi az ötleteket! -
Fifus #448 DirectX frissítés is volt? -
#447 Csak a játékban, a menünél semmi jele!
A sima 1vs1-be kentem amikor bevillan 2x a kép, aztán félperc mulva ez a fasság!:s
Vga 5770 ati 1gb vram, asszem ezzel nemlesz gáz, de amugy nemtom miez, mert semmi más játékkal nincs gáz, csak ezzel!
Dirt2, coh, avsp...megy minden frankón, csak ez...Jóóó, nem mindíg, mondjuk minden 5. meccsnél! -
Peakman #446 Már a menüben is vagy csak játék közben?
Ha csak játék közben akkor a beállításaidat nézd át. Árnyék kompatibilitást és társait megéri próbálgatni.
Ha a menüben is csinálja akkor könnyen meglehet, hogy nincs elég jó videókártyád hozzá. -- 128 MB DirectX® 9.0c-compliant video card (ATI® Radeon X1000/GeForce® 6 Series or better) -
#445 Ezek így megvannak, köszi! Sőt hotixet is raktam fel, de CSAK(!!) ez a játék ilyen, de még a demóval is ilyen volt, pedig az nemezzel a driverrel volt!
Arra sem foghatom, hogy az "ekszével" van a baj, mert a demo is ilyen volt!
-
Peakman #444 Lol, nem még nem. Videokártya drivert frissíts, talán megoldja. -
#443 Valakinél akár a demo alatt is volt olyan, hogy függőleges csíkos lett a képernyő?
Olyasmi, mint a kékhalál, de ez barna, üzenet nélkül!
Nekem a demo-val is előfordult párszor, meg ma is, és csak reset-elni tudtam! -
Porta #442 ez remek. Akkor nekem is ez volt utolsó, hogy előrendeltem bármit is. -
Peakman #441 Jólvan, egyelőre engem nem zavar, hogy még nem jött meg. Ha már kb 2 évet kibírtam ez a 4 nap nem vág földhöz. :) -
#440 Akkor most sem volt érdemes előrendelni mert én már játszom vele :). Ha megvan a game írj rám játszhatnánk 2v2-t. -
Peakman #439 SevenM keddre ígérte futárral az érkezést. -
KingPunisher #438 Köszi a válaszokat közben nekem is lejött a "demo" verzio. Este megnézem kíváncsi vagyok mik változtak béta ota. Meg figyelem milyen véleményeket kap hányan tolják aztán akkor megveszem,ha pl lesz egy pár fős magyar közösség is.
Azt hogy seven-m mikor postáz nem tudom ^^..
Előbb néztem Metascore-n olyan 76%-on áll ami azért elég harmatos.. Bár játékosok szerint 87.. :) meglátjuk. -
#437 9k az 576nál. -
Bandras DaSilva #436 tudsz választani különböző lehetőségek közül, látod az éppen embereket kereső szobákat, azt is, hogy mennyien vannak már bent, látsz egy rövid leírást a pályáról.
Ha belépsz vmelyikbe lehet chatelni a többiekkel.
Ha csinálsz játékot te tudod kiválasztani, hogy milyen feltételekkel akarsz játszani, hány ember, map stb.
Ha meg van a megfelelő létszám, választhattok frakciót és indulhat a móka.
Van ranked meccs, és persze vannak ligák.
xpt kapsz single playeres és multis meccsekért is.
Még sok meccset nem toltam , mert tegnmap este raktam föl és egyelőre a single playerrel toltam. -
Porta #435 Én előrendeltem náluk(Seven). Szerinted mikorra kapom meg? Náluk van már polcon? -
#434 Na én besétáltam az 576 ba és megvettem. Itt Magyarországon ez a leggyorsabb anno wow első kiegjénél volt az ,hogy haverok előrendelték és kb. 3-4 nappal később tudták kezdeni mint én aki beszambázott a mediába és megvettem... -
Cefre #433 Hello
Warez topik van külön? -
KingPunisher #432 Ja a "menyire kidolgozott" ott nem a játékra értem mert azt ismerem. A lobby rendszerre gondolok, lehet e írni haveroknak, vannak -e chat szobák ilyesmikre gondolok. -
KingPunisher #431 Vegyétek inkább közvetlen a forgalmazótól. Olcsóbb is meg korrektek nekem 1x volt gond 1 játékkal írtam nekik és megoldották, kaptam új kodot.
Aki megvette meg írja be milyen a multi rész ^^ mennyire kidolgozott , hányan vannak jelenleg stb..
Ruse - Seven M -
#430 Na, az 576nál már van. A CD Galaxisnál se kép, se hang. -
#429 A leginkább stratégiai játéknak a rövidítése szintés SC, csak kiejtve más: Supreme Commander. Na ott nem csak taktika van, bár a kattintgatás sebessége azért ott is számít :)
Remélem ez is állat lesz. -
#428 Szerintem nem kell aggódnod sokan fogják játszani én a WIC hez hasonlítanám abból a szempontból ,hogy egy egyszerű letisztult játékrendszere van nagy stratégiai mélységgel ami könnyű kezelhetőséggel és egy tökéletesen hozzá passzló grafikával társul. Egyesíti a körökre osztott és realtime stratégia jobb részeit és éppen ezért sokan fogják szeretni. Ebben a játékban mindig lesz új stratégiai kihívás nem tudsz ugyanazzal a szisztémával mindenkit legyőzni kénytelen vagy reagálni az ellen minden lépésére mivel ha mondjuk csak tankot gyártasz miközben az ellen légierőre megy máris nagy hátrányban vagy. -
#427 No igen, de hogy miért ennyire süsü a CD galaxis? Ott az 576. Már van nekik készleten, és egy ezressel drágább. Viszont van a közelemben, és nem kell az egysávos Múzeum körúton átaraszolni, vagy a triatlon Vb miatt órákat a dugóban tölteni, és hétvégén már játszhat vele az ember, és hiába drágább, ha pl. lejön belőle a postaköltség akkor ugyanott tartunk.
Ez a második játék amit a CD galaxisnál előjelzek, és nem veszem át, mert töketlenkednek.
Remélem az F12010el nem játszák el ugyanezt! (Előző nap jöjjön meg, másnap, megjelenéskor már hozzák. Ha más cégnek ez működik, akkor működjön nekik is.) -
Porta #426 Nyugi, biztos lehetsz benne, hogy egy többezres keménymag megfog maradni.
Mint ahogy a RACE07 a legjobb szimulátor évek óta de mégis igen kevesen vették meg az NFSekhez képest de ha felmész netre mindig fent van ugyanaz az 50-100 ember.
-
KingPunisher #425 Nos olvastam a kommenteket és Porta kollegával értek egyet tökéletesen, mintha én írtam volna :P Megvettem Sc2-t mert rábeszéltek, sok ismerős tolja, az a lejátszottabb RTS, a legenda folytatása stb..
Nem is rossz játék de engem így 30 felé az, hogy microzzam körbe körbe a bányász egységeket,felderítés címszó alatt, iszonyat mennyiségű sietős kapkodos klikket toljak már csak az eco kiépítésére, nos ez engem valahogy undorral tölt el.
PErsze pont ettől imádják sokan, ebben lelik a kihívást és ha jól megy a kattintgatás akkor valóban stratégia is kerül az Sc2-be..
De ha nincs meg a 60-70 cpm a kezedbe,lehetsz bármekkora stratéga egy 10 éves gyerek elver egy sima zerglin russal.
Sc2-be kb 40 cmp-et tudok csinálni, tudnék többet is de az már szenvedés lenne ^^ ott a legjobbak 200 cpm-et tudnak, amit másodpercenként kb 3 kiadott parancs !!.
Ruse-ba is van cpm mérő, nos ott 7-8 !!cmp-el simán beverem a hard compot..
Ha ember ellen 2-3x ennyit kell nyomnom akkor is simán megcsinálom ^^
Ez a játék valóban stratégia, az első "körökre osztott stratégia" real time-ba :P
Én most szedem le ^^ nem sajnálnám rá a pénzt megéri az árát, egyetlen félelmem van, hogy irtózatos bukás lesz, pár honap mulva nem lesz player akivel lehetne tolni, akkor meg hiába minden..
Sajnos nem hiszem hogy erre van igény, mivel valóban szinte semmit nem látni az unitokbol játék közbe, nem kell kimicroznod benne a hagya szemét, csupán gondolkodni, ésszel játszani.. Erre a mai világban nincs igény.. De remélem tévedek..
-
LordLoss #424 A red alert 2-ért én is nagyon oda voltam jó kis játék -
Micsu #423 én inkább úgy fogalmaznék hogy MÁS, de stratégia az is attól független hogy kell ügyesség is hozzá, nem mind1 ki/mi ellen mivel mész, hogyan fedezel fel, látod e az ellenfeled mire készül, mert annak megfelelő stratégiát kell kialakítani és van mikor 8 perc 1 mérkőzés, tény, de ettől független hülyeség akciójátéknak nevezni nem stratégiának
a WoCba is megvan az a 2-3 egység amire érdemes rámenni, az CoHban is
-
LordLoss #422 J én is olvastam 4 részét tetszett csak most nem tudom olvasni mert más könyvet olvasok :( -
LordLoss #421 Azért! Már kezdtem megsértődni -
donatus13 #420 Én starcraft 2 zöm elég sokat az tényleg nem igazi stratégiai játék az apm , micro macro és a counter a játék lényege nem igazi stratégiai játék főleg azért mert az apm igen nagy meghatározója a játék kimenetelének.