RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
De ez a játék más lesz ahogy hallottam.
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Ez a kampány olyan bemelegítésnek jó..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Ha az volt a kérdés, hogy magyar nyelvtudás nélkül érthetõ-e, akkor azt mondom, hogy igen. Ha rutinból játszod, tehát másik játékból hoztad át a tudásod például C&C, Starcraft, Company of Heroes, stb... akkor azt kell mondjam, hogy kis "szenvedéssel", de ugyanúgy tudod majd teljesíteni a pályákat.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
nem úgy volt h 19. én este 8-ig tart?
Kár érte, sajnálom a Ubisoftot, õk az egyetlen cég, amelyik próbálja elõre vinni az RTS mûfajt.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Tényleg javítottak a balance-on.
Viszont valahol olvastam, hogy formációk is bekerültek. Erre nem tudtam rájönni, hogy lehet elõhozni..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?