779
forradalmi RTS
  • donatus13
    Cdgalaxisban én értesítést kértem mert csak azt lehetett de nem jött értesítés arról ,hogy lehet előrendelni.
  • Fifus
    Nem én mondtam, hogy 20 alattiak játszanak jobbára a SC 2-vel, afelettiek meg coh és ruse. A kor nem számít.
  • ajem kisa
    Egy
    Kettő
    Három
  • Porta
    Ja és régen imádtam a redalert2öt meg egyet is pedig utólag visszagondolva multi másból se állt csak tankrushból meg max 3 egységet gyártottunk. De akkor még tizenéveskent ez tetszett. A COH már sokkal jobb volt ezekhez képest de a RUSE szerintem megint egy lépcsőfok a fejlődés irányába és mindamellett végre egy játék amiben újitást látunk.

Mert a dune2 óta lényegében minden RTS ugyanaz csak más grafikával és egységekkel. Az SC2 ben meg az egységek is ugyanazok mint az 1ben:D

• Porta
    Nem mondtam ilyen. De mint ahogy a red alert3 és a generals se volt igazi stratégia játék úgy az SC se az.

Néztem pár SC2 replayt a legjobbaktók. kb 7 perc volt a játék.

Az egyik csinált három terran barrackot meg pár tankot(A tank csak kicsivel lő nagyobbat mint az ember:D ). Szóval két egység tipust és elküldte a másik bázisához. Az ellenség zerg volt és ő is kb 2. fajta egységet csinált és a pálya közepén összecsaptak. Ennyi volt a nagy meccs. A kommentekben meg ódákat zengtek, hogy jaj de jó volt.

• Porta
    igen, olvastam az összeset.
  • Micsu
    "Semmi köze nincs a stratgéiához. "

akkor azt mondod hogy mind1 mit csinálok a pályán, csak gyorsan legyártok pár egységet, mind1 hogy milyet, minden jó minden ellen és támadok és már nyertem is?

köszönjük majd értesítjük

egyébként a world in conflict után ez már nekem nem adja, persze fantázia van benne de engem nem fogott meg
  • LordLoss
  • LordLoss
    mi akik előrendeltük kb hétfőn jönn meg
  • donatus13
    Annak örülnék holnap kapható lenne a cdgalaxisban.
  • ajem kisa
    6 emberes pálya "Bagration"...
  • LordLoss
    Én 16 vagyok és igen is érdekel a játék ez inkorrekt megjegyzés volt
  • LordLoss
    Jah CoH-ban emlékszem hiába álltak vesztésre inkább még közelebb mennek minthogy elmenjenek.
    Porta, te olvasol Sven Hasselt?
  • Porta
    Szerintem is adj neki. Ha csak a demót láttam volna az egészből nekem se jönne be. Meg valószinű a single se nagy szám.

De itt a multin van a hangsúly ott van egyáltalán értelme a RUSE kártyáknak is. Akinek van lehetősége kipróbálni a multit az mindenképpen tegye meg!
  • Fifus
    Én is 36 vagyok, és adok a RUSE-nak még esélyt.
  • Peakman
    Plusz nem sok 20 év alatti gyereket érdekel az ha egy PzIV-es csatába indul. Ellenben ha jön a zerg rush ... :D
  • karajjj
  • moho
    Ha jól emlékszem én is azt mondtam, hogy kár összehasonlítani a két játékot :) Te is ezt mondtad ennek ellenére összehasonlítottad :)
    Igen törtel próbáltam ki. Ha játszani szeretnék vele akkor természetesen megveszem, lévén neten multiban csak azzal lehet.
  • Porta
    Lehet, hogy az SC2 sikeresebb lesz sőt biztos de azért ég és föld a két játék. Az SC 10en éves hülyegyerekek és koreaiak játéka ahol 1 perc alatt 15000ret kell kattintani ha nyerni akarsz. Semmi köze nincs a stratgéiához.

A RUSE-t elvétve játszák 20 év alattiak meg amcsik mivel kevesek hozzá mert túl bonyolultnak találják. Az egyik legjobb RUSE játékos akivel játszottam pl.: 35 éves.

• Fifus
    Bocs, csak 4 éves a CoH.
  • Fifus
    Valóban kár összehasonlítani a CoH-hal. Nekem se jött be a RUSE, se látvány, se kezelés szempontjából, de adok még neki esélyt. A CoH 6 éves játék, naponta tízezren játszák velem együtt, majd, ha a RUSE is itt tart 6 év múlva, visszatérünk a témára.

Amúgy meg a Starcraft 2 úgy nézem, mindkettőt megzabálja reggelire sajnos.
  • Porta
    Ja és legnagyobb különbség, hogy a COH multiban eléggé kapkodnod kell ha nyerni akarsz(A gyors billentyűket észbe kell tartani). Akár 5mp elvesztegetett idő is a vesztedet jelentheti. Mig RUSEban akár csak egérrel nyugodtan is nyerhetsz ha van egy jó stratégiád.

Az egységeknek valóban nem adhatod meg merre forduljanak de nincs is akkora jelentősége mert maguktól oda fognak fordulni ha kell. Az egységek amúgy is nagyon intelligensek. Maguktól visszavonulnak nem kell őket pátyolgatni annyira.
  • Porta
    Fölösleges összehasonlitani a két játékot. Én évekig játszottam a COH-al de amikor kijött a RUSE béta azonnal megkedveltem mert ez az igazi stratégiai játék. A COH gyönyörű meg minden de ott az nyer aki jobban micro-zik. És van minden népnek 1-1 nyerő stratégiája és kész. RUSEban meg igazi nagyszabású stratégiákat lehet létrehozni és csellel is lehet nyerni nem kell a nyers erő. A cohban USAnál pl.csinálsz 5 airborne-t és nyersz.

Azonkivűl technikailag is messze jobb a RUSE. Nem tölt szinte semmit és akár 4v4 is lagmentes a neten. A cohnál 2v2 már akad ha sok egység van a pályán. 3v3 ról és 4v4ről meg már ne is beszéjünk.

Ja és én a multiról beszélek, mert mindkét játék arra van kihegyezve. Soha 1 percet nem játszottam a COH singlejével és a RUSEéval se sokat fogok azt hiszem.

Amúgy a RUSE-t PCre tervezték, optimalizálták ott a legjobb, a konzolok csak másodlagosok. Javasolom hogy próbáld ki mutliba! De gondolom törtel nyomod(mivel még itthon nem kapható) így az nem fog menni.
  • moho
    Én nagyon vártam a játékot de egy picit csalódtam benne. Hozzá kell tenni a CoH nekem nagyon tetszik és az egyik legjobb RTS véleményem szerint. Sajnos elengedhetetlenül (tudat alatt) azzal hasonlítja össze az ember pedig nem kéne. Más koncepció. Leszögezném a RUSE-al nem játszottam túl sokat de már most úgy érzem, hogy egy idő után kicsit egysíkú a single player rész. Multiban nem próbáltam. Gondolom ennek a game-nak az az erőssége. Valaki említette, hogy mennyire kidolgozottak az egységek. Semmi gond velük akkor sem ha rázoomolsz. Viszont ennek a rázoomolásnak nem sok értelme van egy idő után, úgysem azt fogod nézni mi, hogy lő és milyen közelről. Szóval ez csak látványelem, legtöbben és legtöbbet úgyis messzebről nézi az ember. Nekem furi volt, hogy ha rázoomolsz mondjuk egy tankra akkor ugy teper a környezetéhez képest mint egy sugárhajtású repülő :) Jó tudom ez kukacoskodás. Azt nem tudom miért hagyták ki, hogy ha egy több tagból álló egységet egyszerre (pl 5db tank) mozgatok és megadom a célt ahova menniük kell akkor miért nem tudom forgatni is azt, azaz, hogy milyen szögben álljanak meg. Adok egy pontot ahova menni kell és ahogy a játék gondolja úgy érnek oda, lehet tök merőleges a célra. (Bár lehet csak én nem találtam meg ennek a lehetőségét. Összességében nem rossz játék csak az zavar, hogy a mai játékokat inkabb konzolra írják és egy RTS-nek az nem tesz jót.
  • ricsa008
    a reloaded be van magyar nyelv? vagy lesz belőle magyar kiadás?
  • LordLoss
    Hát ha a demóból indulunk ki nagyszerű az is
  • nagypite
    milyen az egy játékos kampány? Rendesen ki van dolgozva vagy csak oktatás a multira?
  • LordLoss
    én sem
  • Carloska
  • donatus13
    Én előrendeltem de még mindig nem kaptam semmit.Kíváncsi vagyok pedig.
  • ratgab
    Esetleg tört verzióval próbálkozók nyilatkozhatnának, hogy milyen lett a játék! Érdekelne a véleményük!

Előre is köszönöm!
  • toarpad
    a legstratégiásabb játék amit valaha láttam.. annyi lehetőség rejlik benne
  • Carloska
    Vélemény a játékról röviden ?
  • toarpad
    lesznek benne irányítható hajók vagy tengeralattjárók ?
  • karajjj
  • ratgab
    Ez a Reloadedből van? Ha igen milyen a játék? Olyasmi mint a Company of Heroes csak nagy térképes nézetben? Ha ráközelítesz, akkor az egységek kidolgozása milyen?

Még csak ma fedeztem fel, hogy van ilyen játék is és érdekelnének ezek a dolgok!

Előre is köszönöm a segítséget!
  • [Rush]
  • karajjj
    jeee
  • zsozso29

• zsozso29
    Hahaha nincs DRM rajta? Nem is tudtam. Remélem nem is fogják már használni azt a szart. :DDDDDDDDDDDDDDDDd