RUSE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Multiról annyit, hogy másabb mint a Hard AI. Talán a Medium AI volt a legközelebb hozzá, mármint a multi élményéhez. Hard AI már csak agymenés feeling, annyira csal a gép 😊.
Igen rövid a demo az 1. pályát legalább végig lehetett volna vinni.

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Hát igen a multi igen sarkalatos pontja a stratégiai játékoknak eddig még nem játszottam multiba egyel sem de valószínû olyan mint hard-ban játszani a gép ellen talán kicsit könnyebb egy versenyfutás az egész.
De ez a játék más lesz ahogy hallottam.

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

vandyke
Sziasztok!

Elõrendelhetõ a játék plusz ajándékkal!

Elõrendelés + ajándék

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Hát igen kis rövid lett a demo ^^ kiváncsian várom a teljest meg azt is milyen fogadtatása lesz.. Remélhetõleg sok player fogja tolni mert jó kis game nekem igen tetszik ember ellen multiba igen finom dolgokat lehet csinálni 😊
Ez a kampány olyan bemelegítésnek jó..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Na ezt magyarul se értem, nemhogy angolul 😊.

Ha az volt a kérdés, hogy magyar nyelvtudás nélkül érthetõ-e, akkor azt mondom, hogy igen. Ha rutinból játszod, tehát másik játékból hoztad át a tudásod például C&C, Starcraft, Company of Heroes, stb... akkor azt kell mondjam, hogy kis "szenvedéssel", de ugyanúgy tudod majd teljesíteni a pályákat.
illetve ha nem lenne magyar felirat angol a rutin helyetesítheti az angol nyelvtudást?

Én annak örülnék lenne olyan rankede mint starcraftban és sok ember játszaná kicsit nagy a rizikó faktora ,hogy bukni fog.

Alig várom hogy megjelenjen szerintetek lesz benne magyar felirat?

mrzoltan
Jóféle a demo küldi, kicsit rövid de hangulatos.
Nuclear Long Tom a király <#nyes>
XenHai
Köszi
Serpa
tölthetõ

XenHai
Zsír!
szerdán demó! no para 😊
XenHai
elõbb szívesen ki próbáltam volna!
szerintem nagyon jó, döntsd el te magad , 9 k ba kerül majd én elintéztem már cdgalaxisban😊

XenHai
És érdemes meg venni a gamet ??
éles következik szeptember 10 ikén

XenHai
Lesz még a gamnek bétája vagy már az éles következik??
Prince23
Fehercsoki
UBI DRM nélkül érkezik a ruse.

Prince23
Igen, mostmár kijavították a hibát és ezzel együtt meghosszabbították szerda éjfélig GMT szerint, ami nekünk csütörtök hajnal 1-et jelent.
Most újra beléptem, ismét van 3 nap.

Barrett 50 Cal
omg<#wilting>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

nekem most azt írja van 3 óra beta idõ 😮

Igen, sajnos a Steam viszont nem így tudta, így most szenvednek vele a fejlesztõk és mi is. Ellenben ha minden igaz, szerdáig meghosszabítják, ha ma sikerül helyrepofozniuk.
Barrett 50 Cal
Mondjuk ez igaz.Sikerült megoldanom azért,csak gép ellen tom tolni v 1v1-be.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Törölt felhasználó
már végevan az ingyen hétvégének?
nem úgy volt h 19. én este 8-ig tart?
Igazából mindegy szerintem. Elvégre ha meghosszabbítják, akkor ugyanúgy letudod játszani a három elmaradt napot, ha nem többet.
Barrett 50 Cal
Csak nem tom hogyan.

Ha csinálsz egy új steam accountot, akkor még 11 órát tudsz vele játszani.
Barrett 50 Cal
Am vki nem tudja h lehet undead patch-el játszani vele,mert haverom a béta után is azzal tolta.

Hát nemtudom, szerintem éppenhogy a repcsik most gyengébben muzsikálnak a jobb légvédelmi AI-nak köszönhetõen. A p2p eddig se volt vmi csúcs, de most a szokottnál is többet szarakodnak a Steammel a fejlesztõk. Lehet nem volt annyi idejük elõkészíteni, mint az open bétát. Összességében jó lett, bár a németeket kicsit erõsnek tartom, így a nagy "leárazásoknak" köszönhetõen. Fõleg a Stuka lett imba, de a vadászok hála istennek leszedik.
Kurva szar lett😊 beta egyben simán vitte a gép most már nem megy a multi rendesen, p2p s multi grat hozzá.Szerintem is teljesen vissza fejlödött a pár meccs amit letoltam repülõk olyan erõsek lettek mint a szemét.

Nekem inkább az a bajom, hogy mindig kifogok egy faszt aki lelép meccs közben és ottmaradok 2v1-re ...
Törölt felhasználó
jah tegnap énis úgyjártam, h 4v4-be bementem és kibodta a 3 csapattársamat és én még maradtam (bár sejthetitek meddig)<#idiota><#buck>
Azt hiszem akkor inkább le se szedem.
Kár érte, sajnálom a Ubisoftot, õk az egyetlen cég, amelyik próbálja elõre vinni az RTS mûfajt.
erasmus4
Hát nem tudom de szerintem ez visszafejlõdött a bétához képest mindenképpen, 4 meccset nyomtam már és még egyikben sem volt olyan hogy valakit le ne vágott volna, volt hogy már a legelején, volt hogy késõbb..

ranGer2
Világos, köszönöm.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Az egységek formációban haladnak ha több különbözõ típus van egy kupacban.
ranGer2
Na tegnap elkezdtünk tesztelni...

Tényleg javítottak a balance-on.
Viszont valahol olvastam, hogy formációk is bekerültek. Erre nem tudtam rájönni, hogy lehet elõhozni..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

valaki plz connection to steam client failed
berczely
Érdekes mi már 8:15kor vígan csapkodtuk a másikat!<#vigyor>

A béta 9-kor indult, szóval nyugi.
Van egy kis gond, letöltöttem, 8 után fel updatelte amikor inditani szeretném ezt a hibát irja ki: "connection to steam client failed", ha valaki tudja mi a teendõ azt megköszönném.
Barrett 50 Cal
Köszi így már nekem is megy<#nyes>

berczely
Indítsd újra a Steam-et!

Barrett 50 Cal
Érdekes mert nekem még mindig nem indul:S

Törölt felhasználó
már megy 😄