779
forradalmi RTS
  • ajem kisa
    Majd valaki aki okosabb tőlem ad linket hozzá, de a böngészőn keresztül (mint egy weblapon) kell beállítani!
    Viszont szerintem ahhoz is kell felh.név+jelszó (amit a szolgáltatód adott szerződésen rajta kell lennie, vagy hivd fel őket), aztán ott van valamelyik menüben!
    Ha sikerül belépned, szerintem csak pipáld be az "upnp"-t és okézd le!
  • sirzollee
    account van,de nem csatlakozik.A routeren hogyan kell belőni a portokat???
  • ajem kisa
    Nemtudom miért nem csatlakozik, de a portokat azt a routeren keresztül kell belőni (ha nincs alapból)!
    De ez nem a portok miatt van szerintem ami neked most van, hanem próbálj belépni, vagy ha nincs accountod akkor csinálj, és úgy jelentkezz be a steam-nél, és úgy próbáld meg!
  • Peakman
    Kell egy ubisoft-os accountot is csinálnod. Ezt az ubi.com-on teheted meg.
  • sirzollee
    Hali!
    Megvettem a játékot,telepít,steam indít,minden oké.Játék indul,kapásból:felhasználónév+jelszó(ubi-s)sing in.... majd Can't connect the Account Server órákon át.Valaki valami okosságot tud mondani?????????
    Találtam a manualba egy ilyet:
    Az online Játék feltételei:
    A hálózati konfignak lehetővé kell tenni a Steam és Ruse számára a következő portokat:
    UDP 27000 to 27030
    TCP 27014 to 27050
    UDP 4379 és 4380
    UDP 3478
    No Win7 64bittel tolom és hogyan tudom ezt és hol beállítani.
    PLS HELP. THX
  • LordLoss
    Akik azt szerették volna hogy singel módban is bárkivel lehessen lenni az remélem szeret veszíteni ez a játék 1944-től dolgozza fel a történelmet akkora a németek minden fronton visszaszorultak ha 39-től meg már sokkal jobb de ez van ezt kell szeretni
  • Peakman
    Mint lehetőség fennáll, de biztosat még nem tudni.
  • nikopeti
    Értem,köszi a választ. Ezek nem is lesznek elérhetöek a késöbbiekben sem? Mármint azoknak akik nem ott vették a játékot??
  • Peakman
    2 extra challenge mód pályát.

@ajem kisa: Ez komoly kérdés volt, szóval a trolloknak hagyjuk meg az ilyen válaszokat. Kösz.
  • ajem kisa
    1 heti kávéjegyet a bécsi állatkertbe!
  • nikopeti
    Sziasztok. Mit ad a DLC amit a cdgalaxisba mellékelnek a játékhoz??
  • Jeffjohnson
    ok küld el priviben
  • donatus13
    gondolod van ts ünk oda jöhetnél:D
  • Jeffjohnson
    meg én
  • donatus13
    igaz lent írtam 3 an vagyunk de azért oké.
  • LordLoss
    ja sokra mész vele egyedül
  • donatus13
    akkor csak én vagyok élesbe csata sorban?:D
  • LordLoss
    Nekem is szerdái kell várni
  • Porta
    Ezt szomorúan hallom. De én se akarok előre inni a medve bőrére, majd ha itt van a játék és még el is indul akkor lesz csak öröm és boldogság.
  • Peakman
    Nem mindenki. Van aki olyan balszerencsével mint én. Annak szerdáig kell várnia.
  • Porta
    Nekem és a haveromnak holnap jön meg. Meg mindenkinek aki a seven-mtől rendelte elő holnaptól leszünk csak igazán sokan:D
  • a.carkey
    Nem igazán, ugyanis ha nem lehet menni, csak az amcsikkal és a britekkel, akkor az csak két oldal. Multiban választod az olaszokat, és máris értelmezheted át a játékot.
  • Jeffjohnson
    Nekem is megvan de akik ígérték ,hogy megveszik végül nem vették meg így egyedül vagyok.
  • donatus13
    nekem eredeti van meg még két spannak csatázunk is eliget:D
  • LordLoss
    én minden esetre a tankokra és a repülőkre fogok rámenni.
    bárki akármit mond az épületek ellen semmi sem jobb egy bombázónál
    (amúgy van már olyan akinek megvan a teljes verzió?)
    nekem szerdán jön meg :D Alig várom
  • LordLoss
    az mind1 hogy mivel vagy a kampány csak az alapokat adja
    végül is ez egy multy-ra gyúró játék
  • Peakman
    Nemhiszem, hogy németekkel lehet menni kampányban.
    Pláne, hogy a cikkben vannak marhaságok. :)
  • Barrett 50 Cal
    Érdekes mert elkezdtem a kampányt és csak amcsikkal mehettem azóta,meg most a britekkel.
  • ajem kisa
    "Manapság meglepő módon mindkét oldalt irányíthatjuk majd a kampányban, így a szokásos szövetséges hadjárat mellett egy komplett birodalmi küldetéssorozat is helyet követelt magának."
    Link...
    Bár én még nemjutottam el odáig!:)
  • Barrett 50 Cal
    Azt megmondja vki,h kampányba miért csak amcsikkal lehet menni? Mert ez nagyon idegesítő
  • a.carkey
    Abszolut nem lehetetlen. Minden az adott nemzettől és az áraktól függ, meg persze attól, hogy az egységeknek/épületeknek milyen légvédelmi tulajdonságai vannak.
  • Porta
    Hát akkor ott valami már nagyon el lett rontva ha még sok légvédelme is van a sok arty mellett:)

• a.carkey
    Persze, ez egészen addig okés is, míg nem 100 légvédelemmel akadsz össze. :)
  • donatus13
    katyusa az azért épület ellen igen durva pusztítást tud csinálni, általában egy 8-10 et szoktam csinálni hátulról általában administrative okat keresem velük elég hatékony azok ellen.
  • KingPunisher
    Arty igen csak sérülékeny és abból az árból amit ő arra költ te vehetsz valami mást amivel megtudod ütni.. Akár repcsit akár valami gyors könnyű páncélozott járművet. Minden ellen képtelen lesz védekezni + arty-t is venni..
    Ha meg minden ellen védekezik akkor , gyenge lesz minden ellen.
    Ilyen esetben kicsit massolni kell vmit és minimális veszteséggel teljesen áttörhető a védelem.
    Pl ha hoz 1-2 légvédelmi ágyut attól még lehet repcsivel menni, először azokat kell kikapni és utána szabadon lehet garázdálkodni, egy bombázó tényleg iszonyat pusztítást tud csinálni.
    De pl. ha elrejted a bázist az unitokat az is egy megoldás..
    Én sosem szoktam arty-t massolni max 1-2-t ugy zavarni, mégse legyen olyan békés napja :)
  • vandyke
    Sziasztok!

Kicsit eloszlatnám az esetleges félreértéseket! Az 576-ba azért van szoftver, mert ők angol angolt adnak (tudtommal) el. Nálunk is beérkezett már péntek délután, de mi nekünk még bele kellett tenni a magyar borítót + kézikönyvet és a kódokat. Az 576-ba nincs ajándék DLC kód az első 200 vásárlónak, de nálunk van. Ezt a változatot egyébként csak a CD Galaxisban tudjátok megvenni. Szóval nem tökélten a CD Galaxis, hanem inkább a UBI az, mert mindent olyan szinten köt a dátumokhoz, hogy az már siralmas. Nem akarok sírni... Holnap elkezdjük kiszállítani az üzletekbe mi is, és a partereink is, és remélhetőleg azok is mihamarabb megkapják, akik előrendelték a különböző oldalakon. Tudom, hogy sokan szerettetek volna már a 7végén nyomulni vele, de sajnos ha péntek délután érkezik be egy szállítmány, akkor az elég gáz ilyen esetben.

Megértéseteket köszönöm!

t.g.
    seven m
  • donatus13
    Nem szabad artyt artival lőni én végig toltam az összes bétát, gyalogost,bárminemű páncélost, vagy repülőt nem bírnak ahoz ,hogy nehéz artival hatékony legyél hatalmas védelem is kell köré , másként hamar kivégeznek, amatőr szinten lehet működik a dolog de egy jobb ember azonnal kiírtja őket.
  • Peakman
    Hát valamit önmagával ütni eléggé költséges. Csak akkor csináljuk ha miénk a fele pálya legalább.
  • Porta
    akkor próbáld meg lebombázni őket repülővel mivel hacsak nem páncélozott arty akkor a fighterbomber is egy lövéssel kicsinálja őket. Én legalábbis mindig igy szoktam. Egy recon plane, 1 bombázó és blitz +fanatismel. Ha ügyesen irányitod a bombázod akár 8 artyt is kicsinál egyszerre. Mivel sokan egy kupacban tartják őket. Ha meg sok a légvédelem akkor egy fake plane attack ruseal gyüjts össze 5 kamu repcsit és egyszerre támadd meg az igazi bombázóval együtt. Ez lefoglalja a légvédelmét addig amig a bombázó célba ér.

Persze ez csak egy megoldás az arty ellen. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy ők is artyval akarják szétlőni a másik artyját. Ez lutri.
  • Bandras DaSilva #460
    Mondjuk a multi játékok nagy része amúgy is tüzérségi párbaj...legalább is akikkel én futottam össze,,,azok gyorsan kifejlesztik a heavy artilleryt és azzal lőnek egyfolytában.

Mondjuk néha vicces.