RUSE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem és a haveromnak holnap jön meg. Meg mindenkinek aki a seven-mtõl rendelte elõ holnaptól leszünk csak igazán sokan:D

a.carkey
Nem igazán, ugyanis ha nem lehet menni, csak az amcsikkal és a britekkel, akkor az csak két oldal. Multiban választod az olaszokat, és máris értelmezheted át a játékot.

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Nekem is megvan de akik ígérték ,hogy megveszik végül nem vették meg így egyedül vagyok.

nekem eredeti van meg még két spannak csatázunk is eliget:D

én minden esetre a tankokra és a repülõkre fogok rámenni.
bárki akármit mond az épületek ellen semmi sem jobb egy bombázónál
(amúgy van már olyan akinek megvan a teljes verzió?)
nekem szerdán jön meg :D Alig várom<#wink>

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

az mind1 hogy mivel vagy a kampány csak az alapokat adja
végül is ez egy multy-ra gyúró játék

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Nemhiszem, hogy németekkel lehet menni kampányban.
Pláne, hogy a cikkben vannak marhaságok. :)
Barrett 50 Cal
Érdekes mert elkezdtem a kampányt és csak amcsikkal mehettem azóta,meg most a britekkel.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

ajem kisa
"Manapság meglepõ módon mindkét oldalt irányíthatjuk majd a kampányban, így a szokásos szövetséges hadjárat mellett egy komplett birodalmi küldetéssorozat is helyet követelt magának."
Link...
Bár én még nemjutottam el odáig!:)

Barrett 50 Cal
Azt megmondja vki,h kampányba miért csak amcsikkal lehet menni? Mert ez nagyon idegesítõ<#falbav>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

a.carkey
Abszolut nem lehetetlen. Minden az adott nemzettõl és az áraktól függ, meg persze attól, hogy az egységeknek/épületeknek milyen légvédelmi tulajdonságai vannak.

A medve nem játék.

Hát akkor ott valami már nagyon el lett rontva ha még sok légvédelme is van a sok arty mellett:)

a.carkey
Persze, ez egészen addig okés is, míg nem 100 légvédelemmel akadsz össze. :)

A medve nem játék.

katyusa az azért épület ellen igen durva pusztítást tud csinálni, általában egy 8-10 et szoktam csinálni hátulról általában administrative okat keresem velük elég hatékony azok ellen.

Arty igen csak sérülékeny és abból az árból amit õ arra költ te vehetsz valami mást amivel megtudod ütni.. Akár repcsit akár valami gyors könnyû páncélozott jármûvet. Minden ellen képtelen lesz védekezni + arty-t is venni..
Ha meg minden ellen védekezik akkor , gyenge lesz minden ellen.
Ilyen esetben kicsit massolni kell vmit és minimális veszteséggel teljesen áttörhetõ a védelem.
Pl ha hoz 1-2 légvédelmi ágyut attól még lehet repcsivel menni, elõször azokat kell kikapni és utána szabadon lehet garázdálkodni, egy bombázó tényleg iszonyat pusztítást tud csinálni.
De pl. ha elrejted a bázist az unitokat az is egy megoldás..
Én sosem szoktam arty-t massolni max 1-2-t ugy zavarni, mégse legyen olyan békés napja :)

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

vandyke
Sziasztok!

Kicsit eloszlatnám az esetleges félreértéseket! Az 576-ba azért van szoftver, mert õk angol angolt adnak (tudtommal) el. Nálunk is beérkezett már péntek délután, de mi nekünk még bele kellett tenni a magyar borítót + kézikönyvet és a kódokat. Az 576-ba nincs ajándék DLC kód az elsõ 200 vásárlónak, de nálunk van. Ezt a változatot egyébként csak a CD Galaxisban tudjátok megvenni. Szóval nem tökélten a CD Galaxis, hanem inkább a UBI az, mert mindent olyan szinten köt a dátumokhoz, hogy az már siralmas. Nem akarok sírni... Holnap elkezdjük kiszállítani az üzletekbe mi is, és a partereink is, és remélhetõleg azok is mihamarabb megkapják, akik elõrendelték a különbözõ oldalakon. Tudom, hogy sokan szerettetek volna már a 7végén nyomulni vele, de sajnos ha péntek délután érkezik be egy szállítmány, akkor az elég gáz ilyen esetben.

Megértéseteket köszönöm!

t.g.
seven m

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Nem szabad artyt artival lõni én végig toltam az összes bétát, gyalogost,bárminemû páncélost, vagy repülõt nem bírnak ahoz ,hogy nehéz artival hatékony legyél hatalmas védelem is kell köré , másként hamar kivégeznek, amatõr szinten lehet mûködik a dolog de egy jobb ember azonnal kiírtja õket.

Hát valamit önmagával ütni eléggé költséges. Csak akkor csináljuk ha miénk a fele pálya legalább.
akkor próbáld meg lebombázni õket repülõvel mivel hacsak nem páncélozott arty akkor a fighterbomber is egy lövéssel kicsinálja õket. Én legalábbis mindig igy szoktam. Egy recon plane, 1 bombázó és blitz +fanatismel. Ha ügyesen irányitod a bombázod akár 8 artyt is kicsinál egyszerre. Mivel sokan egy kupacban tartják õket. Ha meg sok a légvédelem akkor egy fake plane attack ruseal gyüjts össze 5 kamu repcsit és egyszerre támadd meg az igazi bombázóval együtt. Ez lefoglalja a légvédelmét addig amig a bombázó célba ér.

Persze ez csak egy megoldás az arty ellen. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy õk is artyval akarják szétlõni a másik artyját. Ez lutri.

Mondjuk a multi játékok nagy része amúgy is tüzérségi párbaj...legalább is akikkel én futottam össze,,,azok gyorsan kifejlesztik a heavy artilleryt és azzal lõnek egyfolytában.

Mondjuk néha vicces.
ajem kisa
Van 2 fájl amit átkell másolni, a steam-et elötte kikell lõni, és indul nálam!
Kellene egy másik topik a rúz virágbolti verziójának! Na? Kicsinálja meg?:)

Hunter of Deer
valaki esetleg meg tudna mondani hogy lehet elinditani a reloaded fele verziot? felteszem crackelem bejon a logo kb 2 ms-re aztan annyi nem csinal semmit.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

a.carkey
Iszonyat nagy hülyeség volt egy ilyet beletenni.

A medve nem játék.

Nincsen benne. Csak kampányban használható.
a.carkey
A nuclear long tom benne van a multiban?

Iszonyat amit csinál. :)

A medve nem játék.

Ha esetleg van egy haverod akkor egy gyors videokari csere-teszttel kizárhatod legalább azt.
ajem kisa
Köszi srácok, kipróbálok ezt-azt..aztán ha okosabb leszek, akkor beírom!:D

Volt ilyen problémám a panzer c. játékkal még anno.
Kicseréltem a videokártyát a ramot is de nem oldotta meg...
Csak ennél a programnál volt ez a hiba. PC...
Az alaplappal volt a gond valószinüleg...
Szerintem video probléma akkor is.

Ubi.com-on a support-nál bepróbálkozhatsz még szerintem. Mivel friss a játék biztos, hogy válaszolnak majd a problémádra.
ajem kisa
Persze volt, csak azt nemtudom, hogy mikavarhat be nekem!
Azthittem, hogy valaki másnak is elõfordult már ez, azért kérdeztem...
Mindegy, nemakarok offolni, köszi az ötleteket!

DirectX frissítés is volt?

ajem kisa
Csak a játékban, a menünél semmi jele!
A sima 1vs1-be kentem amikor bevillan 2x a kép, aztán félperc mulva ez a fasság!:s
Vga 5770 ati 1gb vram, asszem ezzel nemlesz gáz, de amugy nemtom miez, mert semmi más játékkal nincs gáz, csak ezzel!
Dirt2, coh, avsp...megy minden frankón, csak ez...Jóóó, nem mindíg, mondjuk minden 5. meccsnél!

Már a menüben is vagy csak játék közben?
Ha csak játék közben akkor a beállításaidat nézd át. Árnyék kompatibilitást és társait megéri próbálgatni.
Ha a menüben is csinálja akkor könnyen meglehet, hogy nincs elég jó videókártyád hozzá. -- 128 MB DirectX® 9.0c-compliant video card (ATI® Radeon X1000/GeForce® 6 Series or better)
ajem kisa
Ezek így megvannak, köszi! Sõt hotixet is raktam fel, de CSAK(!!) ez a játék ilyen, de még a demóval is ilyen volt, pedig az nemezzel a driverrel volt!
Arra sem foghatom, hogy az "ekszével" van a baj, mert a demo is ilyen volt!

Lol, nem még nem. Videokártya drivert frissíts, talán megoldja.
ajem kisa
Valakinél akár a demo alatt is volt olyan, hogy függõleges csíkos lett a képernyõ?
Olyasmi, mint a kékhalál, de ez barna, üzenet nélkül!
Nekem a demo-val is elõfordult párszor, meg ma is, és csak reset-elni tudtam!

ez remek. Akkor nekem is ez volt utolsó, hogy elõrendeltem bármit is.

Jólvan, egyelõre engem nem zavar, hogy még nem jött meg. Ha már kb 2 évet kibírtam ez a 4 nap nem vág földhöz. :)
Jeffjohnson
Akkor most sem volt érdemes elõrendelni mert én már játszom vele :). Ha megvan a game írj rám játszhatnánk 2v2-t.

SevenM keddre ígérte futárral az érkezést.
Köszi a válaszokat közben nekem is lejött a "demo" verzio. Este megnézem kíváncsi vagyok mik változtak béta ota. Meg figyelem milyen véleményeket kap hányan tolják aztán akkor megveszem,ha pl lesz egy pár fõs magyar közösség is.
Azt hogy seven-m mikor postáz nem tudom ^^..
Elõbb néztem Metascore-n olyan 76%-on áll ami azért elég harmatos.. Bár játékosok szerint 87.. :) meglátjuk.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

a.carkey
9k az 576nál.

A medve nem játék.

tudsz választani különbözõ lehetõségek közül, látod az éppen embereket keresõ szobákat, azt is, hogy mennyien vannak már bent, látsz egy rövid leírást a pályáról.

Ha belépsz vmelyikbe lehet chatelni a többiekkel.

Ha csinálsz játékot te tudod kiválasztani, hogy milyen feltételekkel akarsz játszani, hány ember, map stb.

Ha meg van a megfelelõ létszám, választhattok frakciót és indulhat a móka.

Van ranked meccs, és persze vannak ligák.

xpt kapsz single playeres és multis meccsekért is.

Még sok meccset nem toltam , mert tegnmap este raktam föl és egyelõre a single playerrel toltam.
Én elõrendeltem náluk(Seven). Szerinted mikorra kapom meg? Náluk van már polcon?

Jeffjohnson
Na én besétáltam az 576 ba és megvettem. Itt Magyarországon ez a leggyorsabb anno wow elsõ kiegjénél volt az ,hogy haverok elõrendelték és kb. 3-4 nappal késõbb tudták kezdeni mint én aki beszambázott a mediába és megvettem...

Hello

Warez topik van külön?
Ja a "menyire kidolgozott" ott nem a játékra értem mert azt ismerem. A lobby rendszerre gondolok, lehet e írni haveroknak, vannak -e chat szobák ilyesmikre gondolok.

Vegyétek inkább közvetlen a forgalmazótól. Olcsóbb is meg korrektek nekem 1x volt gond 1 játékkal írtam nekik és megoldották, kaptam új kodot.
Aki megvette meg írja be milyen a multi rész ^^ mennyire kidolgozott , hányan vannak jelenleg stb..
Ruse - Seven M

a.carkey
Na, az 576nál már van. A CD Galaxisnál se kép, se hang.

A medve nem játék.