RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Kasserine hágói pályán még csak Decryption van, azaz mutatja az ellenséges egységeknek kiadott parancsot az adott szektorban.
A játék egyébként nem gyors, legalábbis szerintem. A városba berakod a 3 AT gun-t meg a a város fölé is beraksz 2db-ot, majd elhelyezed eléjük a gyalogságot és vársz. Tüzérséggel lehet szívni, de hála istennek pontatlanok.
médiumban szarrá vernek a 10 szeres túlerõben
mik ezek a RUSE lapok?
felül van a ruse alul a nagyító de a ruséra nem csinál semmit.
Ezt a Kasserinai utat képtelen vagyok megvédeni irtózatos sokan jönnek é szinte pillanat alatt kicsinálják az egységeket.
Nem lehet lassítani a játékon? mert ez így nem stratégia inkább kapkodok mert mindenhonnan lõnek rám féle
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
A medve nem játék.
program files(x86)/steam/userdata/10679373/21970/local
ha xp:
C:\Users\(Your Name)\Documents\Steam\userdata\52503093\21970\local
a 21970 elötti szám persze eltérhet.
gondoljátok kapjátok össze magatokat és mehet😄
bár kétségtelem muris az hogy minden pálya utnán vagy 2 szintet fejlõdök
Én azt mondom, hogy a franciák, ha az 1945 utáni fejlesztések lehetségesek, ha nem, akkor több tippem is lenne.
A medve nem játék.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
FOWban,MOWban is lehetett saját nemzeted ellen játszani.
csaképp hamár über fasza forradalmi ww2 rts akkor legyen már hü a történelemhez.. nekem ez alap