63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1479 Egyébként nem ugranak ki, már próbáltam. :D
Viszont a hátsó ajtó kinyílik (ha volt jelezve), és miután becsukódik szegény utas újra jelezheti leszállási szándékát. :) -
paj01 #1478 Látom pörög a topic rendesen:) Jópofa kis játék ez, mondjuk billentyűzettel esélytelen játszani vele.(még a végén veszek egy kormányt) Nem értem az ilyen projekteket miért nem karolja fel egy nagy kiadó. Egy rakás ilyen kis kezdeményezés van és tele vannak jó ötletekkel, sőt helyenként profi megoldásokkal, csak hát látszik, hogy nem dollármilliókból hozták össze. Én úgy látom, hogy volna kereslet az ilyesmire és még sincs egyetlen egy ilyen jellegű nagy nevű játék a piacon(vagy tudatlan vok). Németek, Oroszok... csomó ötletes dolgot találnak ki csak általában a kivitelezésen megy el az egész.
Hát ha valaki bemoddol nekem egy igazi hazai Ikarust teljes muszerfallal meg hangokkal akkor tenyleg veszek egy kormanyt:D -
#1477 Vagy "láb a fékeken végig", vagy pedig kéziféket addig berántani:D -
BravoFox #1476 Akkor pirosnál mi a hivatalos megoldás? Láb a féken végig? Vagy üresbe rakni mindig? -
kobi14 #1475 Inkább ne :)
Ha leszálló van akkor a pirosnál kifog(nak) ugrani szerintem. -
#1474 Igaz, még nem kezdtem bele, de valósat szeretnék. Először csak kicsiben, két helység közt egy helyközi járat ~15km. Már ez sem kis meló, ha ez sikerül, és úgy ahogy szeretném, akkor esetleg lehet továbbvinni a másik végállomásig a vonalat: az még +5 helység,~50 km.
Sajnos a játék editora egyelőre még bonyolult nekem, így nem tudom, mikor tudom elkezdeni a tényleges építést. Éppen majdnem mindegy, mert még a megfelelő utak, kereszteződések sincsenek a játékban. Ezenkívül, több száz modellt kell készíteni, ezekkel azért elleszek egy darabig.
Jól jönne, ha valaki leírná a dolgokat, hogy mit hogyan a szerkesztőben, onnantól, hogy megnyitjuk, addig, hogy el tudunk rajta indulni a busszal. -
BravoFox #1473 még egy szakmai kérdés:
Ha pirosnál várakozom, használhatom a megállóféket? Mert néha ilyenkor piocit kinyílik a fotocellás hátsó ajtó. Nem túl biztonságos. -
#1472 Na jó. Elég lesz a Jocking témából:)
Kicsit visszakanyarodva a játékhoz:
Valaki rajtam kívül még épít, akár valós, akár fantázia pályát?:D -
#1471 Az utolsó bekezdésedben leírtad a lényeget, ennél jobban nem lehetett volna leírni. -
BravoFox #1470 Jocking nagyon mellétrafált. A targoncaszim es a tobbiek kis költségvetésű, 3D játékok. Az OMSI egy igazi szimulátor, ezt az ára is mutatja, 4x többe kerül.
A hozzászóló szerintem még fiatal ehhez a szimulátorhoz, ami egyértelműen nem neki valo. Ezt a programot felnőtteknek készítették. Nem gyerekjáték. -
discrete #1469 Mint Trolibusz vezető állíthatom ez eddig a legvalósághűbb játék.
És szerintem 1-2 koléga ugyanezt mondaná.
És valóban a kékhalál legfőbb oka memória hiba, ezt egy óvodás is tudja. -
#1468 "Targonca szimulátor, metróépítő szimulátor, házbontó szimulátor, traktor szimulátor, farm szimulátor, házépítő szimulátor..."
Ezekhez a tucatcuccokhoz hasonlítani az omsit, hát, az azért elég meredek... -
#1467 Játék nem dob kékhalált, hardver vagy driver hiba igen, esetleg ha rossz memóriaterületre írna bár akkor is csak az alkalmazás szállna el és mindenkinél nem csak nálad.
Polgári szimulátorokban nem szokás, hogy küldetés legyen, vagy milyen küldetést tudsz az FS2004ben pl.? -
#1465 Nana.. nem kell személyeskedni, és sértegetni. -
#1464 Van térkép, a játék mappájában ;) Csak kicsit keresni kéne. Tudod, aki keres, talál. Na lehet menni... Pápá. -
#1463 Ez mind elhanyagolható probléma...
2 EMBER csinálta, írta, programozta, fotózta, szerkesztette, vették fel a hangokat te sötét idióta....
Fel tudod egyáltalán fogni, hogy ez a munka mennyi ideig tart? Te meg fikázod itt. Mert ha EA, TakeTwo állna mögöttük, akkor megérteném a problémákat, de így egyik sem mérvadó.
Nem mellesleg, biztos, hogy dolgozniuk is kellett a játék elkészítése mellett...
Gondolkodni kéne, utána fikázni... -
#1462 a kékhalált fizikai hardver hiba okozza, úgy mellékesen súgom oda -
#1461 Köszönjük a sok kritikát. De ha nem tetszik a játék, akkor nem feltétlenül kell itt szidni, anno Ferkó mester is megmondta: El lehet innét menni.. Te is megteheted.:) -
jocking #1460 Ami pedig kimaradt: Ez a játék is egy tipikus példa a német játékipar életképtelenségére. Eleve mi a fenének kell minden szarból szimulátort csinálni? Targonca szimulátor, metróépítő szimulátor, házbontó szimulátor, traktor szimulátor, farm szimulátor, házépítő szimulátor... Lassan már kiadhatnának egy szimulátor készítő szimulátort is. -
jocking #1459 A géppel semmi gond, egyetlenegy játék sem dobott még kékhalált, ez az első. A hello kittyvel meg játssz csak te. -
jocking #1458 Szimulátor e vagy sem, attól még nem kötelező hogy egy katasztófa legyen. De ez az. Már eleve alig lehet bármit elkezdeni, mert menü nincs, csak az a felső sáv. Aztán a pálya és a gyalogosok úgy néznek ki, mintha fejszével faragták volna őket. Ráadásul nincs egy cseszett térkép, ami mutatná az aktuális útvonalat, mint ahogy missziók sincsenek. Egyetlen pozitívum, hogy a busz műszerfala és a hangok jól meg vannak csinálva, de úgy kb. ennyi.
Nálam még mindig a City Bus Simulator 2010 az etalon, amíg ki nem jön a Bus Tram Cable Car Sim. -
discrete #1457 Hali
Valami gáz van a gépeddel, eddig ilyen hibákról nem kaptunk visszajelzést. Egyébként nem kötelező ezzel játszanod.
Ajánlom a Helló Kitty Kalandjait az cool.
Üdv. Discrete
-
#1456 Ez szimulátor..nálam még egyszer nem volt kékhalál,tény hogy vannak benne hibák,de valószínű hogy hamarosan kapunk hozzá patch-et...némelyeknek unalmas,bonyolult..de hogy SZAR lenne..mindenkinek megvan a maga véleménye,de szerintem kifejezhetted volna nem tetszésedet egy kicsit burkoltabban.Egyébként szerintem eddig messze a legjobb busz szimulátor..mert ez tényleg szimulátor. -
#1455 Lehet csinálni jobbat, gyerünk. Vagy mutass jobbat.
Szerintem itt az ideje innen elhúzni. :)
Ha nem vetted meg, akkor meg kuss. -
kobi14 #1454 Hát igen ez is 1 vélemény,
de nekem nem unalmas nem bonyolult grafika van és nincs kék halál,
sztem virusod van (szar az xp-d vagy win7) -
#1453 Jocking! Ezt cáfolom -
jocking #1452 Ha már senki nem írja le, akkor majd én:
Ez a játék tipikusan német. Vagyis egy unalmas, túlbonyolított, ronda, bugos SZAR. Ráadásul 5 percenként dob egy kékhalált és lehet újraindítani a gépet. -
sandor72 #1451 Köszi a válaszod. -
GPx8 #1450 Köszi! Akkor "900-as" kormányhoz pont jó lesz! -
#1449 kétlem, hogy normálisan menne -
kitt2000 #1448 a beállítások panelon az általános/Betöltés/mentés/beállítás betöltése résznél a legördülő menüből válaszd ki a konfigurációdnak megfelelő évszámot.
Ez mire vonatkozik?
PC,videó kártya? -
sandor72 #1447 Sziasztok
lenne 1 kérdésem 1 ismerösöm kérdezi, hogy a gépén elfutna-e a játék mert akkor megrendeli:
gépadat: 1,7 GHZ AMD Athlon 2000+,640 MB RAM, ATI RADEON 9600 VGA
Előre is köszi a választ. -
#1446 Ez így van, ez biztos nem szándékos, mert az AI minden kereszteződésben hülye. Már nem egy köröm ment rá, hogy belém jöttek, olyan szituban, amit ha észlelek sem tudok elkerülni. -
#1445 ehh, és ez tényleg működik. -
kitt2000 #1444 Vissza töltünk egy játékállást akkor miért nem írja vissza a profilba lévő adatokat?
Valaki tud valamit róla? -
Warrior888 #1443 Nem arról beszélek hogy vannak idióták, mert az élethűség kedvéért kell is pár darab. De tudok kb. 2 kereszteződést ahol kivétel nélkül az összes AI lazán kijön elém fékezés nélkül, pedig nekem van elsőbbségem. Egyszerűen nem lett "megtanítva" a játéknak, hogy ott van nekik egy macisajt. -
mk452001 #1442 ment a levél -
Warrior888 #1441 Vállalom. :) -
discrete #1440 Dobd az MSN címedet pls. privátba. -
mk452001 #1439 én szívesen letesztelem neked