63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• papi08
    Sziasztok.
    Nemrégiben (tegnap) kezdtem egy új pályát, és a szerkesztő "néha" kidobál ezzel a hibával:

Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet hogy a feltelepített Patch okozza a problémát?
    Köszönöm előre is!;)
  • Tomsteel
    Egyszer nekem is előfordult a dolog, szintén várakoztam, ránagyítottam a műszerfalra és egyszer csak elindult mint a szélvész. Azt hittem a kamerakezelés okozta, de ezek szerint nem.
  • kitt2000

Valaki találkozott ilyen jelenséggel?
  • GPx8
    Sziasztok!
    A billentyűzeten lévő nyíl gombok funkcióját (fejforgatás) szeretném átteni kormány-gombra, de nem találom a kódját. Milyen néven fut?
  • Six006
    omsi kép
  • Six006
    Hello!
    Lassan elkészűl:D
  • lolprof
    Üdv egy furcsa jelenséggel találkoztam ami már 2x is megjelent a játékban.
    Épp várom hogy mehessek még egy menetet kikapcsolt motorral és árammal amikor egyszer csak megindult a busz magától.Az volt a szerencsém hogy megakadtam egy autóban de a busz továbbra is ment és a hátulja elkezdet füstölni. átváltottam vezetői nézetben és láttam hogy a hőmérsékleti mutatő egyre csak növekszik.Próbáltam megjavítani a buszt de nem reagált rá. Amikor először történt épp szálltak fel az utasok én meg le voltam döbbenve a nő meg ordibált velem hogy mikor kapja már meg a jegyét.
    Én mondom ez a játék megvan átkozva, melyben mérges német szellemek járkált és megszállják a buszokat.
    És nem nyulkáltam bele a játék paramétereibe.
    Itt a videó bizonyítéknak:
  • Penge88
    A Guffold az Grundorf. Ha már az sem megy, akkor ott user hiba van. Grundorf-ot nyomtam eddig a kettő közül, ott ugye 76-os vonal van. Kód: Linie - 07600. Ha ez megvan, akkor Route - 01 vagy 02. ÍGy mennie kéne. Utána menüsorból menetrend kiválasztod, hogy mikor akarsz indulni. fontos, hogy ha 02-est írtál be az IBIS-be, akkor a Kurs 2-t kell beírni. Ha a Kurs 1 onnan, ahol állsz, onnan hamarabb indul, akkor IBIS-t átírod: Route - 01. Vissza menetrendbe, kiválasztod, királyság.
  • Hyp3r
    az engine_constfile-okkal szórakoztam, átirogattam a paramétereket és néztem, hogy mi változik. Estefelé, ha igény van rá, akkor feltöltöm valahova a módosított constfile-okat, aztán kipróbálhatod:) Leírást is teszek majd hozzá.
  • Hyp3r
    majd tsen megbeszéljük:D
  • Six006
    hyp3r inkább csinálj egy Perkáta kh - Szfvár távolsági járatos mapot:D
  • atila4
    Ezt leírhatnád hogyan csinálod és mikre mit reagál :D
  • Hyp3r
    1 kicsit szórakoztam a motorszkriptekkel. Van 1-2 paraméter, amit ha módosítok, érdekesen reagál rá a motor. Rájöttem, hogy hogyan tudok teljesítményt növelni, most úgy gyorsul a busz, mintha egy ~300 lóerő körüli motor lenne benne.
  • Hyp3r
    már működik rendesen nekem is :)
  • Colos111
    akkor viszont nálad nem tudom mi lehet a gond, mert nállam ez volt a gond kitöröltem az 1.0 asat és be raktam az 1.1 eset és már müködött is! (persze ujj játékot kezdtem) persze ez nem biztos hogy szükséges!
  • Hyp3r
    te meg tudtad oldani a problémát? én újraraktam a mapot úgy, hogy letöröltem az előzőt teljesen és még mindig kiírja a hibát:S
  • Szabeebmx
    mk452001 !!!Valós idejü textatúra tükrözőzését állcsd vissza 512-re. Nálam is volt ilyen gond hogy kifeketedett mert túl magasra raktam.
  • Hyp3r
    Nekem is ugyanez a hiba van. De remélem ettől függetlenül működnek a járatok.
  • Kovács Erix
    Kicsit köd van..:D

• mk452001
    Hali!
    Feltettem a patch-et és a buszok visszapillantója nem működik.
    Tudna valaki segíteni?
    előre köszi
  • Máté94
    Hát valami hiba van nálam, mert egyik berakott pályát se érzékeli :(
  • Hyp3r
    sziasztok! a meisedorfi pályát is le kell törölni? vagy simán fel tudom rakni az 1.01et törlés nélkül is?
  • wollnerd #1996
    Akármelyikről van szó! de azért: Meisendorf (A fiktív) és a Guffold (elnézést nem jól írom le) pályán próbáltam eddig.
  • Kovács Erix
    Köszöntem!
  • zorba3333
    1955!
    Ott a link a Pilzdorf 1.1-hez:)
  • Máté94
    Meg van, de hol tudom beállítani, hogy Pilzdorfot töltsön a játék?
  • Kovács Erix
    Köszi!
  • Kovács Erix
    Linket tudnál adni?:)
  • Máté94
    A Pilzdorf patch-ben benne van a teljes pálya?
  • gumikacsa
    A pilzdorf 1.1 nagyon brutális lett! A szerpentines részen toltam neki, ami kifért, az utasok végig szövegeltek...
  • v43 001
    Helló, pls segítsetek!
    Kormánnyal játszom (+pedál), és amikor leemelem a gázról a lábam az autóbusz hirtelen befékez. Hiába állítgattam hogy lineális meg bi-progress meg ilyenek, nem történt semmi változás. Ezt hogy tudom orvosolni?
  • Penge88
    Melyik map?
  • papi08
    Közben megkaptam, köszönöm:)
  • Kovács Erix
    Igen az a pálya nekem nagyon tetszik..:D
  • wollnerd #1984
    Én nem értem az IBIS-t! Beállítom a járatot: oké, útvonal pl. 01 azt mondja hogy false route ez miért van??? Még a Ziel-t se tudom beállítani!
    És az utasok nem szálnak fel!

• Zoliikp
    Ha még nem kaptad volna meg:
    http://data.hu/get/3591096/NewMap.zip
  • Routeres
    Ha nem zavarnak a kisebb-nagyobb grafikai hibák, akkor nyugodtan próbáld ki, buszozni jó rajta, külön kihívás a hegyi része.
    Röviden: igen, érdemes! (Szerintem)
  • PetiM44
    Ezt a pályát egyébként érdemes kipróbálni?
  • Routeres
    Ez a Meisendorf ugye? A grafikai hibák ellenére imádnivaló kis pálya, de a leginkább az tetszik, hogy hóban nem tudok felmenni az emelkedőkön. Ellenben az AI busz minden gond és lassulás nélkül.
    Elképzelehető, hogy én is csinálok róla videót, majd meglátom, hogy a fraps mennyit szed le nálam az fps-ből.
  • Kovács Erix
    Tudom hogy nem a legjobb sőt a legszarabb mivel telefonnal vettem fel de azért jó..:D