63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2018 Sziasztok.
Nemrégiben (tegnap) kezdtem egy új pályát, és a szerkesztő "néha" kidobál ezzel a hibával:
Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet hogy a feltelepített Patch okozza a problémát?
Köszönöm előre is!;) -
#2017 Egyszer nekem is előfordult a dolog, szintén várakoztam, ránagyítottam a műszerfalra és egyszer csak elindult mint a szélvész. Azt hittem a kamerakezelés okozta, de ezek szerint nem. -
kitt2000 #2016
Valaki találkozott ilyen jelenséggel? -
GPx8 #2015 Sziasztok!
A billentyűzeten lévő nyíl gombok funkcióját (fejforgatás) szeretném átteni kormány-gombra, de nem találom a kódját. Milyen néven fut? -
Six006 #2014 omsi kép -
Six006 #2013 Hello!
Lassan elkészűl:D
-
lolprof #2012 Üdv egy furcsa jelenséggel találkoztam ami már 2x is megjelent a játékban.
Épp várom hogy mehessek még egy menetet kikapcsolt motorral és árammal amikor egyszer csak megindult a busz magától.Az volt a szerencsém hogy megakadtam egy autóban de a busz továbbra is ment és a hátulja elkezdet füstölni. átváltottam vezetői nézetben és láttam hogy a hőmérsékleti mutatő egyre csak növekszik.Próbáltam megjavítani a buszt de nem reagált rá. Amikor először történt épp szálltak fel az utasok én meg le voltam döbbenve a nő meg ordibált velem hogy mikor kapja már meg a jegyét.
Én mondom ez a játék megvan átkozva, melyben mérges német szellemek járkált és megszállják a buszokat.
És nem nyulkáltam bele a játék paramétereibe.
Itt a videó bizonyítéknak:
-
#2011 A Guffold az Grundorf. Ha már az sem megy, akkor ott user hiba van. Grundorf-ot nyomtam eddig a kettő közül, ott ugye 76-os vonal van. Kód: Linie - 07600. Ha ez megvan, akkor Route - 01 vagy 02. ÍGy mennie kéne. Utána menüsorból menetrend kiválasztod, hogy mikor akarsz indulni. fontos, hogy ha 02-est írtál be az IBIS-be, akkor a Kurs 2-t kell beírni. Ha a Kurs 1 onnan, ahol állsz, onnan hamarabb indul, akkor IBIS-t átírod: Route - 01. Vissza menetrendbe, kiválasztod, királyság. -
Hyp3r #2010 az engine_constfile-okkal szórakoztam, átirogattam a paramétereket és néztem, hogy mi változik. Estefelé, ha igény van rá, akkor feltöltöm valahova a módosított constfile-okat, aztán kipróbálhatod:) Leírást is teszek majd hozzá. -
Hyp3r #2009 majd tsen megbeszéljük:D -
Six006 #2008 hyp3r inkább csinálj egy Perkáta kh - Szfvár távolsági járatos mapot:D -
#2007 Ezt leírhatnád hogyan csinálod és mikre mit reagál :D -
Hyp3r #2006 1 kicsit szórakoztam a motorszkriptekkel. Van 1-2 paraméter, amit ha módosítok, érdekesen reagál rá a motor. Rájöttem, hogy hogyan tudok teljesítményt növelni, most úgy gyorsul a busz, mintha egy ~300 lóerő körüli motor lenne benne. -
Hyp3r #2005 már működik rendesen nekem is :) -
#2004 akkor viszont nálad nem tudom mi lehet a gond, mert nállam ez volt a gond kitöröltem az 1.0 asat és be raktam az 1.1 eset és már müködött is! (persze ujj játékot kezdtem) persze ez nem biztos hogy szükséges! -
Hyp3r #2003 te meg tudtad oldani a problémát? én újraraktam a mapot úgy, hogy letöröltem az előzőt teljesen és még mindig kiírja a hibát:S -
Szabeebmx #2002 mk452001 !!!Valós idejü textatúra tükrözőzését állcsd vissza 512-re. Nálam is volt ilyen gond hogy kifeketedett mert túl magasra raktam. -
Hyp3r #2001 Nekem is ugyanez a hiba van. De remélem ettől függetlenül működnek a járatok. -
#2000 Kicsit köd van..:D
-
mk452001 #1999 Hali!
Feltettem a patch-et és a buszok visszapillantója nem működik.
Tudna valaki segíteni?
előre köszi -
#1998 Hát valami hiba van nálam, mert egyik berakott pályát se érzékeli :( -
Hyp3r #1997 sziasztok! a meisedorfi pályát is le kell törölni? vagy simán fel tudom rakni az 1.01et törlés nélkül is? -
#1996 Akármelyikről van szó! de azért: Meisendorf (A fiktív) és a Guffold (elnézést nem jól írom le) pályán próbáltam eddig. -
#1995 Köszöntem! -
zorba3333 #1994 1955!
Ott a link a Pilzdorf 1.1-hez:) -
#1993 Meg van, de hol tudom beállítani, hogy Pilzdorfot töltsön a játék? -
#1992 Köszi! -
#1991 Linket tudnál adni?:) -
#1990 A Pilzdorf patch-ben benne van a teljes pálya? -
#1989 A pilzdorf 1.1 nagyon brutális lett! A szerpentines részen toltam neki, ami kifért, az utasok végig szövegeltek... -
#1988 Helló, pls segítsetek!
Kormánnyal játszom (+pedál), és amikor leemelem a gázról a lábam az autóbusz hirtelen befékez. Hiába állítgattam hogy lineális meg bi-progress meg ilyenek, nem történt semmi változás. Ezt hogy tudom orvosolni? -
#1987 Melyik map? -
#1986 Közben megkaptam, köszönöm:) -
#1985 Igen az a pálya nekem nagyon tetszik..:D -
#1984 Én nem értem az IBIS-t! Beállítom a járatot: oké, útvonal pl. 01 azt mondja hogy false route ez miért van??? Még a Ziel-t se tudom beállítani!
És az utasok nem szálnak fel!
-
Zoliikp #1983 Ha még nem kaptad volna meg:
http://data.hu/get/3591096/NewMap.zip -
Routeres #1982 Ha nem zavarnak a kisebb-nagyobb grafikai hibák, akkor nyugodtan próbáld ki, buszozni jó rajta, külön kihívás a hegyi része.
Röviden: igen, érdemes! (Szerintem) -
PetiM44 #1981 Ezt a pályát egyébként érdemes kipróbálni? -
Routeres #1980 Ez a Meisendorf ugye? A grafikai hibák ellenére imádnivaló kis pálya, de a leginkább az tetszik, hogy hóban nem tudok felmenni az emelkedőkön. Ellenben az AI busz minden gond és lassulás nélkül.
Elképzelehető, hogy én is csinálok róla videót, majd meglátom, hogy a fraps mennyit szed le nálam az fps-ből. -
#1979 Tudom hogy nem a legjobb sőt a legszarabb mivel telefonnal vettem fel de azért jó..:D