63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• wollnerd #2140
    Pedig a fejlesztők megígérték hogy "jól" lesz módolható a játék.
  • norman001
    hello mivel csinálod a buszt?
  • Rayden02
    Az,bár nem garantálhatom,hogy meg tudom csinálni,sokkal nehezebb a módolás ennél a gamenél!A cbs annyiból volt könnyebb,hogy csak egy szem mdl fájlból állt az egész,itt meg darabokra van bontva minden!Elég dúrva!
  • papi08
    De hisz! Ez remek!
    További sok sikert a modell készítésében;)
  • Ben92
    Itt is megtalálható: OMSI.CZ új map
  • Rayden02
    Itt van,tessék:http://www.mediafire.com/?ey4x7qol5hdpzcl
  • bernio
    áh megvan :D
  • bernio
    hol az uj map : D nem talalom lol
  • Rayden02
    Itt van egy videó:

• rajenmax
    omsi.cz
  • bernio
    cseh omsi portál?

a portálnak a linkjét valaki megtudja adni?

én megnézném azt az új pályát! :D
  • gumikacsa
    Valaki pár napja írta hogy nagyon érti a blendert. Vegye már fel velem a kapcsolatot.
  • papi08
    Azon filóztam, hoogy nem lehet egyszerűen barbár módjára levágni a buszok tetejét? törölve a fenti üléseket, és mindent, máris kaphatnánk egy új buszt, talán nem is kellene sokat bajlódni vele:/:)

Illetve hogy lehetne átírni a 202 D86-os busz teljesítményét? kicsit lassúcska(gyenge) szegénykém..:D
  • PetiM44
    Én kipróbálom, megnézem mit tud.
  • Hyp3r
    Sziasztok!
    A cseh omsi portált szokta valaki nézegetni? felkerült ismét 1 új pálya, azt írják ,hogy kb 40 km hosszú. Sajna nem otthon vagyok így nem tudom kipróbálni. Ha valaki gondolja, próbálja ki és ossza meg a tapasztalatait:) Linket nem írok, mert nem tudom, hogy lehet-e reklámozni.

Amúgy az ikarushoz grat, csak így tovább:)
  • Zoliikp
    Ha megnézted volna azokat a bmp fájlokat, akkor láthatnád, hogy talajmintázatok, ezért az Omsi\Texture könyvtárban a helyük...
    Egyébként a Lies mich.txt fájlban leírta a készítő a telepítést. SŐT!
    A Linie.txt-ben pedig a kijelző kódokat....
  • cSuwwi
    az utasok akkor szállnak fel, ha jó járatszám és útirány van beállítva.
    a járatszám ellenőrzése egyértelmű, a célállomást pedig állítsd be jól, és felszállnak

még a menetrenden kívül (nem váltasz buszt a papír ikonnal, csak úgy beállsz) is felszállnak, ha jó járatszám és útirány van kiírva
  • gumikacsa
    Huhh, ez igen! Láthatnánk úgy is, hogy nem takarja ki egy bazinagy menü a buszt?

Illetve, lehet, ismered ezt a topikot is, de ezt mindenképpen érdemes végiglapozni
  • csonkesz
    Sziasztok!

Nemrég telepítettem fel a játékot és még most ismerkedek vele. Utánaolvastam a dolgoknak, de úgy néz ki valamit nem jól csinálok. Elindítom a pályát, kiválasztom a buszt, hova tegye be. a gépbe beírom a járatszámot, útvonalat, papír ikonra kattintva is beállítom, beállok a megállóba időbe, de az utasok nem szállnak föl. Kivárom az indulási idő végét, akkor sem, továbbmegyek a következő megállóba, ott sem. A régi MAN-on beállítottam, hogy kiírja fölül a járatot, akkor sem... Ha van valami tippetek kérlek titeket, segítsetek.
  • bpyfan
    Nem lehet tudni hogy készül-e olyan addon mi lehetővé teszi az hogy ne csak az emeletes MAN-al mennyünk hanem azokkal a kicsikkel is amik a telepen vannak????????
  • PetiM44
    A 13N csak éjszaka, a 92E pedig a reggeli és délutáni csúcsban közlekedik.
  • alberti83
    sziasztok tudtok segiteni ki játszik a linie 172 pályával mert akkor mondja el hogy kell barakni a pályát és a hozzá tartozo acker acker 1 acker 2 bitképet hogy mutasa a járat számot és az utvonalat előre is kőszi
  • jamesbond691
    Hali!

Koszonom a tankolos valaszokat! Lenne meg egy dolog amit nem ertek. A 13N es a 92E jaratokhoz nincs utvonalam! Csak a 92-on tudok menni. Ez mitol van? Van erre megoldas?
  • Brad33
    Valamit elrontottam a képpel, közben meg kitöröltem. Tehát nincsenek utak, járművek, csak fák meg fű...
  • Brad33
    Ez a kép fogadott, miután el akartam indítani a játékot a pilzdorfi pályán:

A busz letétele után sem lett jó. Nem tudjátok, mi lehet a gond?
  • szabii98
    én lefuttattam demégmindig 1 játéksem megy :/
  • [HUN]FaTaL
    Alapból a win7ből hiányzik a dx9, csak a 11 van benne ezért kell lefuttatni az updatet.
  • [HUN]FaTaL
    Az a fájl a directx része, pont.
  • TaPeti
    Nem feltétlenül a DX hiányzott,lehet hogy elég lett volna azt az egy DLL fájlt leszedni,én mindig azt csinálom :) Ha nem lenne fent DX szinte a gép sem menne...
  • hungaro
    Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a problémám, neked is köszi Papi08!:)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem elég egyértelmű hogy nincs fent a directx...
  • Rayden02
    DirectX frissítést kell csinálnod!
    Ezt Futtasd,netről frissít:DrectX web installer
  • swadawa senpai
    Amugy, majd ha lesznek buszok, gondolom meglehet oldani hogy a gyártók közül lehet majd kiválasztani hogy pl: Ikarus...vagy Scania stb,értitek.
  • hungaro
    neeem akartam mondani: mindent elvégeztem ami ilyenkor szükséges, és ezzel fogadott
  • papi08
    Ugye ezt a "crackeltem"-et nem ide akartad írni?:)
  • hungaro
    üdv! erre a problémára valami megoldás?:
    most telepítettem fel, crackeltem, és el akarom indítani ezt írja ki
  • Brad33
    Zenét lehet importálni a játékba?
  • kobi14
    Remélem sikerül tökéletesen grat jo lesz
  • Routeres
    Azért alakul valami! Szurkolunk
  • Rayden02
    Ez az imprtálás dolog rohadtul nehéz!