63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2140 Pedig a fejlesztők megígérték hogy "jól" lesz módolható a játék. -
norman001 #2139 hello mivel csinálod a buszt? -
#2138 Az,bár nem garantálhatom,hogy meg tudom csinálni,sokkal nehezebb a módolás ennél a gamenél!A cbs annyiból volt könnyebb,hogy csak egy szem mdl fájlból állt az egész,itt meg darabokra van bontva minden!Elég dúrva!
-
#2137 De hisz! Ez remek!
További sok sikert a modell készítésében;) -
#2136 Itt is megtalálható: OMSI.CZ új map -
#2135 Itt van,tessék:http://www.mediafire.com/?ey4x7qol5hdpzcl -
bernio #2134 áh megvan :D -
bernio #2133 hol az uj map : D nem talalom lol -
#2132 Itt van egy videó:
-
rajenmax #2131 omsi.cz -
bernio #2130 cseh omsi portál?
a portálnak a linkjét valaki megtudja adni?
én megnézném azt az új pályát! :D -
#2129 Valaki pár napja írta hogy nagyon érti a blendert. Vegye már fel velem a kapcsolatot. -
#2128 Azon filóztam, hoogy nem lehet egyszerűen barbár módjára levágni a buszok tetejét? törölve a fenti üléseket, és mindent, máris kaphatnánk egy új buszt, talán nem is kellene sokat bajlódni vele:/:)
Illetve hogy lehetne átírni a 202 D86-os busz teljesítményét? kicsit lassúcska(gyenge) szegénykém..:D -
PetiM44 #2127 Én kipróbálom, megnézem mit tud. -
Hyp3r #2126 Sziasztok!
A cseh omsi portált szokta valaki nézegetni? felkerült ismét 1 új pálya, azt írják ,hogy kb 40 km hosszú. Sajna nem otthon vagyok így nem tudom kipróbálni. Ha valaki gondolja, próbálja ki és ossza meg a tapasztalatait:) Linket nem írok, mert nem tudom, hogy lehet-e reklámozni.
Amúgy az ikarushoz grat, csak így tovább:) -
Zoliikp #2125 Ha megnézted volna azokat a bmp fájlokat, akkor láthatnád, hogy talajmintázatok, ezért az Omsi\Texture könyvtárban a helyük...
Egyébként a Lies mich.txt fájlban leírta a készítő a telepítést. SŐT!
A Linie.txt-ben pedig a kijelző kódokat.... -
#2124 az utasok akkor szállnak fel, ha jó járatszám és útirány van beállítva.
a járatszám ellenőrzése egyértelmű, a célállomást pedig állítsd be jól, és felszállnak
még a menetrenden kívül (nem váltasz buszt a papír ikonnal, csak úgy beállsz) is felszállnak, ha jó járatszám és útirány van kiírva -
#2123 Huhh, ez igen! Láthatnánk úgy is, hogy nem takarja ki egy bazinagy menü a buszt?
Illetve, lehet, ismered ezt a topikot is, de ezt mindenképpen érdemes végiglapozni
-
csonkesz #2122 Sziasztok!
Nemrég telepítettem fel a játékot és még most ismerkedek vele. Utánaolvastam a dolgoknak, de úgy néz ki valamit nem jól csinálok. Elindítom a pályát, kiválasztom a buszt, hova tegye be. a gépbe beírom a járatszámot, útvonalat, papír ikonra kattintva is beállítom, beállok a megállóba időbe, de az utasok nem szállnak föl. Kivárom az indulási idő végét, akkor sem, továbbmegyek a következő megállóba, ott sem. A régi MAN-on beállítottam, hogy kiírja fölül a járatot, akkor sem... Ha van valami tippetek kérlek titeket, segítsetek. -
bpyfan #2121 Nem lehet tudni hogy készül-e olyan addon mi lehetővé teszi az hogy ne csak az emeletes MAN-al mennyünk hanem azokkal a kicsikkel is amik a telepen vannak???????? -
PetiM44 #2120 A 13N csak éjszaka, a 92E pedig a reggeli és délutáni csúcsban közlekedik. -
alberti83 #2119 sziasztok tudtok segiteni ki játszik a linie 172 pályával mert akkor mondja el hogy kell barakni a pályát és a hozzá tartozo acker acker 1 acker 2 bitképet hogy mutasa a járat számot és az utvonalat előre is kőszi -
#2118 Hali!
Koszonom a tankolos valaszokat! Lenne meg egy dolog amit nem ertek. A 13N es a 92E jaratokhoz nincs utvonalam! Csak a 92-on tudok menni. Ez mitol van? Van erre megoldas? -
Brad33 #2117 Valamit elrontottam a képpel, közben meg kitöröltem. Tehát nincsenek utak, járművek, csak fák meg fű... -
Brad33 #2116 Ez a kép fogadott, miután el akartam indítani a játékot a pilzdorfi pályán:
A busz letétele után sem lett jó. Nem tudjátok, mi lehet a gond? -
#2115 én lefuttattam demégmindig 1 játéksem megy :/ -
#2114 Alapból a win7ből hiányzik a dx9, csak a 11 van benne ezért kell lefuttatni az updatet. -
#2113 Az a fájl a directx része, pont. -
TaPeti #2112 Nem feltétlenül a DX hiányzott,lehet hogy elég lett volna azt az egy DLL fájlt leszedni,én mindig azt csinálom :) Ha nem lenne fent DX szinte a gép sem menne... -
#2111 Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a problémám, neked is köszi Papi08!:) -
#2110 Szerintem elég egyértelmű hogy nincs fent a directx... -
#2109 DirectX frissítést kell csinálnod!
Ezt Futtasd,netről frissít:DrectX web installer
-
swadawa senpai #2108 Amugy, majd ha lesznek buszok, gondolom meglehet oldani hogy a gyártók közül lehet majd kiválasztani hogy pl: Ikarus...vagy Scania stb,értitek. -
#2107 neeem akartam mondani: mindent elvégeztem ami ilyenkor szükséges, és ezzel fogadott -
#2106 Ugye ezt a "crackeltem"-et nem ide akartad írni?:) -
#2105 üdv! erre a problémára valami megoldás?:
most telepítettem fel, crackeltem, és el akarom indítani ezt írja ki -
Brad33 #2104 Zenét lehet importálni a játékba? -
kobi14 #2103 Remélem sikerül tökéletesen grat jo lesz -
Routeres #2102 Azért alakul valami! Szurkolunk -
#2101 Ez az imprtálás dolog rohadtul nehéz!