63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Rayden02
    Majd valakinek biztosan összejön a közeljövőben!
  • Rayden02
    Elrontottam a szmájlit!
    Egyébként visszatérve az előző dologhoz,bocs hogy offkodom!
    Visszaolvastam a cbs forumon és hát szégyenlem is magam hogy nem hoztam fel a neutral nevét,mikor sikerült bekonvertáltam a buszt,
    akkoriban még kezdő forumozó voltam,és nem tudtam hogy hogyan mennek buszos témában a dolgok,lehet hogy furcsának fogjátok tartani,de
    én a cbs előtt sosem játszottam busz szimulátorral,gondolok itt a vbus-ra,csak a bus drivert ismertem akkor a bratyó jóvoltából,
    Szóval a lényeg hogy így utólag bocsánat minden egyes modellezőnek,
    akit ezzel a hülye tudatlan magatartásommal megsértettem!
    Fel is eleveníteném ezt a 211-es dolgot!
    itt van pár link mikor még kísérleteztem:
    1.Az első lefagyásmentes sikeres importálásom!
    Na itt kellett volna említenem hogy neutral busza az!
    Itt ugyan az a helyzet mint most az omsinál,Kezdtem feladni!
    Ennél a résznél újra előre kaptam,2 nap vírrasztás volt!
    A másik BKV-s 260-ast még most sem tudom hogy ki csinálhatta,talán ezt is a neutral,nemtom!
    Itt pedig az első béta kiadásom!Elég xar lett,de legalább ment!
    Erről a 260-asról beszéltem!
    Bocs mindenkitől,de ezt muszáj volt leírnom hiszen Levi86-ak ebben igaza van!Mindenesetre ha még is sikerülne a dolog,bár ezt a CBS-el ellentétben kötve hiszem,akkor mindenképp úgy teszek,ahogy az helyes!

• Zoliikp
    Ez a hír igaz is, meg nem is.
    Nem igaz, mert a letöltős verzióba a készítők az idő rövidsége miatt nem építették bele ezt az funkciót. Nem akartak késni.
    Igaz, mert a dobozos verzió már tartalmazni fogja.
    Legalábbis ezt ígérték...

-----

A buszok kiválóak, nagyon szépek!
    Remélhetőleg játszhatunk is velük....
  • Máté94
    De a képen lévő busz még nem forog.
  • wollnerd #2176
    Vakok vagytok??!!
    ÉPP ELLENKEZŐLEG!

Forrás
  • Máté94
    Valószínűleg nem.
  • Levi86
    Szerintem vegyétek fel a kapcsolatot Neutrallal, hátha át tudja konvertálni a buszait az OMSIhoz.
  • Atikah
    én csak a képet kaptam, mivel ő nincs fent sg-n, de szerintem nem forog, mivel, ahogy tudom nem támogatja a játék.. :SS
  • Rayden02
    Ahh,dúrva,
    és,é,és forog?#idiota]
  • Máté94
    Na, valahogy így kellene majd egy kidolgozott busznak kinéznie.
  • Atikah
    adiking módszerével sikerült egyik buszbuzi haveromnak is a konvert!
    textúrák még hiányzanak, de a shadow mappolást megcsináltam neki maxba

• Rayden02
    Akkor neutralnak innen is üzenem hogy sorry érte,
    például ezt a 211-es változatot megcsináltam a cbs-be,és elég sokáig nem töltöttem fel mert nem akartam belőle bajt!De azt hiszem hogy nekem már ez nem igazán fog menni,maximum csak mapokat tudok csinálni,és az sem lesz könnyű,győr 22E
    járaton gondolkozom!Persze,nem csak az ő modelljét csináltam meg a cbs-be hanem aszem a dbuszos model is volt,neki is ha őszerinte nem volt fer!De már annyira ki voltam éhezve egy jó kis ikarus buszra,hogy nem volt más választásom!
  • Rayden02
    Állati lett!
    Grat!
  • Brad33
    Valaki próbálta már a Bad Schmallingen pályát? Miért nincsen benne útmutatás?:/
  • wollnerd #2166
    Na de a 2009-es beállításban jó volt!
  • PetiM44
    Szépen alakul! :)
  • Routeres
    Tényleg jófféle!
    Csak így tovább!
  • rajenmax
    Jól néz ki. Te csináltad?
    kicsit furcsán néz ki, olyan fényes XD

Alig várom.
  • Zoliikp
    A játékban altgr gombbal előhívott menüben rákattintasz az óra gombra:
    a megnyíló panelen pedig olyan időt, napot, esetleg dátumot adsz meg, amilyet szeretnél.

---------------

Természetesen sebességbe kell rakni.....
  • longhaul
    NAGYON JÓ LETT! A busz
  • Ben92
    Nagyon ígéretes!

Szép munka csak így tovébb!
  • longhaul
    A #895 hsz.-ban leirtak az jó, de nem kell ezek után sebbességbe tenni a járművet? Ugyis indulhatsz?
  • bernio
    én meg egy letöltö linket? :D
  • adikakk
    Jó estét.
    Rayden így tovább...
    Na kész az első konvertálásom még béta,de nagyon örülök neki...
    Véleményeket várok..

• papi08
    Szerintem itt senki nem hitte hogy Rayden-é a modell, Ő csak konvertálja, ahogy FaTal kollega is említi, Rayden azt sem írta hogy az Ő modellje...;)
  • Levi86
    A hozzászólásokat olvasva többen is azt hitték, hogy Rayden02 készítette a buszt. Azért illett volna megemlítenie, hogy Neutralé a busz.
    Egyébként, akit érdekel az Ikarus mod, innen letöltheti.
  • papi08
    Ne tört verzióval játsz:P
  • wollnerd #2153
    Nálam meg a tükrök nem "mozognak"!
    Megoldás??
  • Brad33
    A beállításoknál ki lehet ikszelni.
  • longhaul
    A valós időt, nem lehet úgy beállítani, hogy nem a számítógép időjének működjön? Tehát most ma 21.00 van este, nem lehet hogy nem valós időt adjak meg?
  • Brad33
    Valaki aki viszonylag erősebb gépen játszik az OMSI-val le tudná fotózni a grafikai beállításokat, hogy milyen? Mióta újratettem a játékot két probléma is adódott: a tükrök nem mutatnak semmit, és az utasok meg úgy általában a legtöbb object nagyon későn jelenik meg. Köszi előre is.
  • [HUN]FaTaL
    Egy szóval nem mondta, hogy ő készítette, azt mondta importálja (ebből egyből levettem, hogy konvert).
  • Levi86
    Az oké, hogy kísérletezel, csak elfelejtetted megemlíteni, hogy Neutral készítette ezt a buszmodellt a Mafia Ikarus modhoz.
  • Rayden02
    Valamivel tesztelni is kell!
    Am aszt hiszem ez a "teszt" dolog nálam örökké fog tartani!
  • Rayden02
    Am az előző neked ment csak elfelejtettem a válasz erre-t nyomni,bocsi mindenkitől,de már nagyon fáradt vok!
  • Levi86
    Valahonnan ismerős nekem ez az IK211-es modell.
  • Rayden02
    Így van,a játékot tényleg szanaszét lehet módolni,csak sajnos az én józan képességeimet túlhaladja
    ,nemtom hogy jól fogalmaztam-e!
  • Rayden02
    3dsmax-ba beimportálni,szépen lekell pucolni a buszt,kerekek,üveg,stb,ami legelőször lényeges az a karosszéria!Ezután kiexportálás directx x fájlba,
    OmsiXConv alkalmazással átnyomni o3d-be,ezután átneveztem erre:"SD77_wagenkasten"mivel a játékban ez a karosszéria,ha ez meg volt,
    fogtam a fájlt és bemásoltam a "m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD200\Model\SD77\"mappába majd végül ezután egyel visszább a mappában a"model_SD77.cfg"nevű fájlban kitörőltem mindent,kivéve az ehez tartozó részt:
    +++++++++++++++++++++++++++
    Außenhaut main
    Kb ennyi!Ennél többet sajnos én sem tudok!
  • papi08
    Jól moddolható ha megnézed(buszok teljesítménye, viselkedése), nem azt ígérték hogy könnyű :P:D
  • tmartin
    Nagyon jó lesz! Örülünk, hogy valaki így halad! További sok sikert benne!