63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
TaPeti #2060 Biztos,képek vannak mellékelve,meg minden, felismerem hogy erről van szó :)
Amúgy: http://www.aerosoft2.de/downloads/omsi/Manuals_OMSI_Engl.zip
Itt a link,tessék, nézd meg te is :) -
#2059 Biztos hogy ez nem a cbs leírása? -
TaPeti #2058 Sziasztok!
Olvastam az angol leírásban,hogy ki lehet szállni a buszból, namármost:
1. Set the parking brake (3) and put the bus in neutral (9).
2. Turn off all the fans (43, 45) and the auxiliary heater (37) and
make sure that the passenger lighting (39), engine cooling
system (47) and windshield wipers (42) are off and the driver
and passenger windows are closed.
3. If you’d like to exit the bus, set the bus stop brake (10) and
open the front doors (11). You can then release the bus stop
brake.
4. Turn off the lights and take the key out (4). You can now exit
the bus. You can close the front doors by clicking on the right
maintenance opening next to the front door.
Ezt írja szó szerint.Mindent megcsináltam,viszont nem tudom hogy hogy érti ezt a "vedd ki a kulcsot" mondatot...
Arra már rájöttem, hogy mi ez a külső ajtóbezárás,külső nézetben be tudod zárni,de kiszállni másképp nem lehet? -
#2057 Ziel nem is kell. Csak a 10400 és 01, ha meisendorfról indulsz. -
#2056 Új pályák -
#2055 Az is megvolt! -
#2054 Milyen busszal mész? SD77-nél IBIS kezeléssel nem állítja be a kijelzőt. A nélkül az utasok nem szállnak fel. Egyszerűen menüsorban rákattintasz arra az ikonra, amin egy 92-es szám van és ott beírod hogy 92 és kiválasztod az állomást -
#2053 Köszi! :) -
#2052 Tessék:) -
#2051 Jobban mondva inkább az egész weather mappát. :) -
#2050 Ezt valaki feltudná nekem tölteni valahova?
Köszi! :)
-
#2049 A Meisendorf (A fiktív) pályán nem tudom beállítani az utat! a vonal oké, az irány (Ziel) oké, de akár 01 vagy 02-t gépelem az IBIS-be azt mondja: FALSHES ROUTE
Pilzdorf Map-nál hiába minden oké az utasok NEM szálnak fel! WFT??
Mit csináljak??? -
BravoFox #2048 Lehet a városban lévő benzinkutaknál is tankolni és mosatni, de szerintem nem érdemes, mert ezek a kutat csak dísznek vannak ott, nem lehet normálisan behajtani, csak átugratva a járdaszegélyeket. A tuti és realisztikus, ha szépen bemész a remizbe, és ott lemosod, megtankolod a kicsikét. -
Zoliikp #2047 Eddig nekem csak a honi garázsban sikerült tankolni, illetve mosatni.
Ha beállsz, akkor lesz aktív ez a két gomb.... -
#2046 Hali!
Ha az uzemanyag kifogy a buszbol lehet tankolni? Ha igen akkor, hogy? Mert nekem meg nem sikerult hiaba alltam be a kutra. -
crodgok3 #2045 Ilyen volt már nálam is. Először azt hittem, hogy megint pattog a busz, de nem.
Próbáljátok ki azt, hogy mikor elkezd ezt csinálni felengeditek a lábféket (nekem ilyenkor meg állt). -
BKG #2044 Nálam most ugyanez jelentkezett. Téli körülmények között vezettem, álltam a Rathausnál, szállnak fel az utasok, erre elkezd apránként előreugrálni a busz. Megnéztem kívülről 1-2 fordulatnyit pörgött a kerék majd megállt, majd megint pörgött, megint megállt. Mire visszanéztem a fülkébe, már 110 fok volt odabent. Végül 2200 fokig emelkedett a hőmérséklet, de egész jól bírták az utasok, csak néha panaszkodtak, hogy meleg van :D -
#2043 Köszi!
De miért spoilerezted??? :D -
hungaryws #2042 Szia!
Tessék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://adf.ly/282651/banner/http://www.megaupload.com/?d=706417G6 -
#2041 Hol találhatok még Euro money modot?? Mert a Omsi Hungary-ról nemtom letölteni mert ezt a üzit adja ki: Download nicht vorhanden!
(vagy vki feltöltené pl. addát.hu-ra.)
THX
Az alap pénzek csúnyák! :D -
#2040 Töltsd fel :D Kíváncsi vagyok rá -
#2039 Remek. Akkor:
1. Menny át az off-topikba.
2. Használd a "válasz erre" gombot.
3. Egy hozzászólásban fogalmazd meg amit akarsz.
4. Olvass kis Nyelvtant is, ha már fórumozni akarsz. -
gernem1000 #2038 csak most ismerkedtem meg az OMSI-vel mert a barátom mondta hogy jó game -
gernem1000 #2037 jóvan XD XDXDXDXD :D :O
-
#2036 Na. következő ilyen HSZ- után megy a büntetőpont. Nem igaz hogy nem lehet megérteni, erre van az Off-topik! -
gernem1000 #2035 hoan telepítem fel skype:nemeth.gergo01 lécci vegyetek fel aszt felhivással megdumáljuk
-
mk452001 #2034 Mert mondjuk oda valóak az ilyen kérdések. -
#2033 Fáradj át az OFF-topikba.... -
#2032 Én is most gugléztam az előbb! -
#2031 én is ezt kerestem, csak gyorsabb voltál :D -
#2030 Tessék! -
gernem1000 #2029 jó de be linkeled?
-
#2027 Szia!
Miféle SDK jött ki ma? -
mpv1976 #2025 Mondjuk ma kijött az angol SDK, na azt átnyálazom, hátha segít -
mpv1976 #2024 Szia BravoFox!
Nem, nem bántódtam meg..sőt igazad van. Csak az dühít egy picit, hogy én AutoCad-del, ArcView-val meg hasonló programokkal dolgozom egész nap, de egyszerűen az OMSI editora kifog rajtam:) És a legrosszab, hogy maga felület az angol, de ha valami baj van és feljön egy hibaüzenet azt németül teszi. Na ahhoz meg kuka vagyok. -
#2023 Már megy! Tudok az utasokat szállítani!
Köszi! -
BravoFox #2022 Nehogy megbántódjon valaki, de szerintem jobb lenne, ha a térkép/pályaszerkesztési hozzászólásokat az ennek megfelelő fórumba írnátok. Van neki külön fórum, ha jól látom. -
mpv1976 #2021 Sziasztok!
Köszi az infót, de akkor mit is lehet vele/ellene tenni? Nekem is ugyanezt a hibát írja ki. Ráadásul egy spline objektukot sem tudok törölni. De ezt egyszer már írtam, de senki sem válaszolt, és még most sem, hogy hogyan lehet egy teljesen új pályát kezdeni? Mert hogy az új elkezdett pályánál jelentkezett ez a hibaüzenet... Remélem, hogy a letöltött patch valamit fog javítani az editoron is.
Köszi -
#2020 Köszönöm:/
Akkor úgy tűnik ez ellen nem tehetek semmit:/ -
sanyicks #2019 egész szám típus túlcsordulás. Programhiba.