63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bernio #2235 Hüha, mit jelent nálad a nemsokára? :D
"várjuk" ! :D -
Routeres #2234 Sziasztok!
Ha minden jól alakul akkor nemsokára mutatnék egy kis meglepetést a kedves fórumtársaknak! -
#2233 Köszönöm. :) -
#2232 Krankenhaus-ról kell indulni, látni fogod, a 76-os megállója előtt van a 77-es buszé. Viszont ott nem fog felszállni senki, mert szarul van megcsinálva és a padkánál visszafordulnak, de amúgy sincsenek sokan.
IBIS-be 07700, majd felül a menüben a járatszámos ikonnál megadod, hogy 77 és a végállomás Krankenhaus ( ugyanaz, ahonnan indulsz, mivel körjárat ).
sanyicks: akkor lehet ő jött neked, előfordult már ilyen is sokszor. -
sanyicks #2231 max ő koccolhat le mert nem hátrafelé megyek, de 0-val elég nehéz ugyanis 0 sebességet elérve volt crash. Amúgy ez már megállók óta követett, és minden megállónál, ahelyett hogy balról megelőzőtt volna, húzódott le velem együtt jobbra a megállóba és dudált. -
#2230 Na, akkor a japán 77-essel honnan kell indulni? És milyen kódokat kell megkapnia? -
#2229 nem mentél neki annak a transporternek? Lehet kicsit lekoccoltad, mert világít a jobb index, jobbra pedig nem lehet kanyarodni, szóval helyzetjelző ... akkor van, ha ütköztök. -
sanyicks #2228 és ahogy elkezdtek üvölteni, a zárt ajtón kívülre teleportáltak, majd befelé mentek a buszba ahol eltűntek, és megjelentek a másik oldalon a járdaszigeten :D -
sanyicks #2227 mekkora bugos szar
Így megálltam, nagyon gyenge fékezéssel, majd abban a pillanatban ahogy megálltam elkezdtek üvöltözni az utasok hogy leakarnak szállni mert nagyon rosszul vezetek :D
Holott addig az úton senki egy szót sem szólt, nem padkáztam nem fékeztem erősen, nem is ütköztem és időre mentem.
És a 120 km vezetés utáni 100%-os driving ratem 19%-ra ugrott :D -
#2226 Jó lett az új Grundorf a 77-es járattal. Jó kis 20 perces túra, közlekedés is jó. Ráadásul szépen megpakolják az utasok a buszt. Télen kicsit izgalmas.
-
#2225 Perszeee:)
Azt senki nem mondta hogy tökéletes, sőt..
Velem is fordult elő hogy szimplán kihajtott elém autó..:) -
PetiM44 #2224 Azért az AI-n még bőven lehetett volna csiszolni, ezt be kell ismerni...
Például megyek egy úton egyenesen, és egy kis mellékutcától bevág előttem 40 méterrel egy autó... -
#2223 Az AI-nak annyi van beprogramozva hogy kövesse az ívét, illetve hogy az elágazásokban figyelje hogy Te hogy haladsz, illetve betartja a KRESZ-t. Azt nem állították be, hogy szűkítsen a kanyarodási ívén, mert Te beljebb állsz.:) -
sanyicks #2222 Ez a pilzdorf nem semmi anyag. Azok a 90 fokos éles, majd T elágazásos kanyarok nem semmik egy ekkora busszal, és azzal az idióta aival ami mindig rámmmegy holott látható hogy átlógok egy kicsit a másik sávba. -
zil130 #2221 Én még nem vettem meg, nem is töltöttem le warezosan de már megmondták egy csomószor hogy 25-én jelenik meg és az Off topikban kéne ilyeneket kéredzni. -
Routeres #2220 Könnyedén előfordulhat, hogy az illető akit leugattál megvette a letölthető verziót, ami február közepén jelent meg.
Röviden, igen van aki már megvette, de ha dobozost szeretnél, akkor várnod kell márc. 25-re az akkor jelenik meg.
És nem lehet majd Tescoban kapni... ez szinte 100% -
#2214 Illetve menny át az OFF-topikba. Innentől ilyen HSZ-eket nem kérünk. -
PetiM44 #2213 Vedd meg a játékot, és megtudod. -
gernem1000 #2212 Sziasztok valaki tudja az OMSI Serienummer-t?Előre is .K.Ö.S.Z.I.! -
#2211 pedig az IBIS-be írtam hogy 76-os vonal. -
Routeres #2210 Amin te mentél az a 77-es vonal, ami körjárat, szóval nem A-ból B-be megy, hanem A-ból A-ba -
#2209 Az új pályán is indultam a Krankenhaus felé a B.-ből, de érdekes módon a Krankenhaus volt a végállomás, felmentem a dombra ahol a megálló állt de az utasok nem szálltak le! (GPS be volt kapcsolva) és megfordultam tovább mentem majd a GPS visszavezetett a Krankenhaus-ba. Tehát olyan volt mintha a 2 vonaljáratot egyszerre üzemeltem volna. Vagyis menetrendem soha nem ér véget. (mert csak körbe-körbe megyek)
JA! És nálam nem volt a pályán földrengés! -
#2208 Nem, mindig egyszintre hozzák a DL verziót a dobozossal. -
Routeres #2207 Deehhogyis!
Valószínűleg egy patch formájában érkezik valami javítás ami tartalmazza a csuklós buszhoz szükséges dolgokat.
Gondolj bele mekkora botrány lenne belőle... -
#2206 köszi :) -
PetiM44 #2205 Már amikor indítod a letöltést, küldenek egy e-mailt a kóddal.
#2203: Nagy valószínűséggel nem. Ilyenkor egy ingyenes patch-be teszik be a frissítést. -
#2204 Aerosoft oldalán a vásárlás után azonnal játszható a játék? vagy esetleg várni kell a regisztrációs kódra? -
Hyp3r #2203 magyarul, ha csuklós busszal akarunk majd közlekedni, akkor újra meg kell vennünk a játékot, dobozosan? -
#2202 Vitát kéretik befejezni, az erre vonatkozó hozzászólásokat törlöm. -
#2201 Helló!
Nem a route-t nem lehet beírni mind1 hogy 01 vagy 02-t írsz nem rakja ki.
Csak a fenti menüsorból tudod kiválasztani. -
alberti83 #2198 sziasztok segitsetek ki probáltam a a hegyi vonal a japánoktol de egykis segitség mert beirom a 07700és utána szeretném a route a 01 és nem irki semit mit irjak akkor be előre is kőszi -
#2189 Valamelyik körjárat. (nem tudom melyik.) -
#2188 Igen egy irányt lehet csak kiválasztani, de nem hiszem hogy direkt van így mert Krankenhaus-nál Is van egy terminál a 77-esnek meg vannak visszafelé is megállók no meg az AI buszok is mennek arra.
Szóval én ezt nem értem. -
PetiM44 #2187 A 77-es csak egy irányú. -
#2186 Na én kipróbáltam és azt véltem felfedezni, hogy Krankenhaus-Krankenhaus2 irányba nem lehet menne csak a másik irányba mert a menetrendnél nem lehet úgy kiválasztani csak az egyik irányt persze a 77-es vonalra gobdolok. Ja és az IBIS-el sincs minden rendben ahogy láttam.
Valami vélemény? -
PetiM44 #2185 Én is megnézem, hogy mit tud. :) -
#2184 Ok,meglesem!
Köszi! -
#2183 Hegyi vonal a japánoktól. -
#2182 Oké! -
#2181 Köszönjük, további Neutral hozzászólásokat kérjük mellőzni a topikban.