63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• PetiM44
    Egy kis pontosítás:

Csak a D92-ben kapcsolható ki a játékban szereplők közül, de a többin nincs is ilyen.
  • aerolive
    Az ABS a blokkolásgátló, amiről te beszélsz elindulásnál az meg a kipörgésgátló, jelen esetben ASR, de még jó sok neve van gyártótól függően. ( pl. TCS, DSC, de az ESP is ide sorolható )

D92-ben kikapcsolható. :)
  • Routeres
    Köszi!
    A D92-nél az ABS nálam is bekevart néhányszor, de ki lehet kapcsolni. Nekem az böki a csőrömet, hogy ott, ahol én nem tudok fel menni, ott az AI járművek röhögve. Na persze nem azt mondom, hogy akadjanak el, mert akkor képzelhetjük mekkora gubanc lenne a közlekedésben, de azé mégis na...!
  • tenkenorman
    hali. elolvastam a linkeket de valamit nem értek. ha beírom a 07600 ot, ctrl+* al, majd ctrl + / : 01-et azt írja falsche route. miért??:SS
  • PetiM44
    Ki kell kapcsolni az ABS-t...
  • zolo
    Jófféle vidi. Én D92-vel próbáltam a kiegészített Grundorfot, viszont nem tudtam végigmenni gond nélkül a 77-es vonalon, mert az ABS megfogja a kerékpörgést, így viszont egyik megállóból hegynek felfele nem indult el a busz, visszacsúsztam bele a kamionba :D
  • PetiM44
    Ha a parkolófék nincs oldva, akkor a NUM - gombbal oldhatod.
    A motor beindítása előtt nyomd meg az N gombot, és ha már beindult a motor, utána tedd csak sebességbe.
  • Ben92
    Esetleg az ajtózárat vagy kéziféket nem oldottad.
  • Routeres
    Uhh, ez az információáradat... :D
    Na vegyük sorjában (fontos a sorrend is!):
    gyújtás: E betű
    motor bekapcs: M betű
    (ha sebességbe raktad a buszt, akkor lesheted mikor indul be a motor)
    sebváltó sebességbe: D
    kézifék ki: . gomb
    és ezek után nyomd padlóig a gázt és ízirájder! :D
  • longhaul
    Mindent jól csináltam az IBIS rendszerrel, Begyújtom a busz, utána a Motort, sebességbe hozom "D". És nyomom a NUM 8 de nem megy, a sebességmérőn látszik hogy megy. Mit csináljak? Tartsam lenyomva a CTRL és úgy a NUM 8-at? Vagy a Num lock + num 8-at? Valamit nem jól csináltam a D92 tipusnál vagyok.
  • Apocalipto
    Az sokat segít ha a megállóban kicsit tovább nyitva hagyod az ajtókat.
  • sanyicks
    Mert a fűtés néha láncreakcióban működik. Ha egy bizonyos hömérséklet fölé mész nem lehet leállítani. Bár azért az ablakok kinyitásával én szinten tudtam tartani. De azért vicces volt hogy két óra utazás után nyitott ablakokkal 1,5 órával a fűtés kikapcsolása után 22 fokon állt a hőmérő úgy hogy kint 4 fok volt :D
  • Apocalipto
    Kapcsold ki a ventillátort.

Zoliikp: Igen, hogy lehet felfűteni. Ablakfűtéssel szerintem nem.
  • Brad33
    Mitől van az, hogy kint 15°C van, a buszban 28°C, és bármit csinálok, nem tudom lejjebb vinni? Az összes ablakot kinyitottam, a ventilátor be van kapcsolva és a maxra van húzva, a kar pedig a kék ponthoz van tolva.
  • Routeres
    Annyi a bibi, hogy köt valami 30 napos miacsuda , de vettem a lapot, köszi!
  • Zoliikp
    Bocsánatodat kérném, de nem az volt a gond, hogy melyik gomb melyik, hanem az, hogy lehet felfűteni....
    Én ezeket szoktam bekapcsolni, 3-4. megálló után jó idő van ott "hátul".
    A hűtést ablaknyitással oldom meg...
  • Apocalipto
    *nem sok köze
  • PetiM44
    Nem rossz videó! :)

Nekem a vége tetszik, amikor hegymenetben kipörög a kerék, és elkezd lefele csúszni a jármű... :)
  • bernio
    azt megtudnád mondani mivel vetted fel?

köszi
  • papi08
    Nem szeretnék kötekedni, de ott a Videó beszúrása gomb is:)
  • Routeres
    Na akkor még egyszer, ezt még gyakorolnom kell...: http://www.youtube.com/watch?v=EEgPNnlEqwc
  • Routeres
    Üdv!
    Azért baromira remélem, nem éltétek bele magatokat annyira, ez csak egy videó lett, a pályaépítést és a moddolást meghagynám a profiknak én hülye vagyok hozzá, viszont szívesen csinálok videókat, ha van rá igény és segítek abban amiben tudok. Szóval ugorjon a víz a majomba, ez lett belőle (azért a fejemet ne vegyétek...):
    <iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/EEgPNnlEqwc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • Ben92
    Mindjárt jön a meglepi! Fél 9-et ígért Routeres barátunk.
  • Apocalipto
    Pont azokat karikáztad be amiknek az utastér hőmérsékletéhez nem köze van :D Az a fűtéskapcsoló amin a sima ventillátor van.
  • Zoliikp
    Picit melegíted a motort, vagy bekapcsolod az álló fűtést.
    Majd a fűtéskapcsolókkal szabályozod.

Ez a D92-ből van.
  • Brad33
    Egy - Budapesthez viszonyítva - kisebb várost lenne jó megcsinálni. Szerintem izgalmasabb több talán nem olyan hosszú vonal, mint egy vagy két hosszabb. És akár a menetrendet is meg lehetne úgy oldani - már ha lehetséges -, hogy amikor egyet kiválasztasz, akkor az ne csak egy járatra vonatkozzon, hanem többre, tehát reggel elindulsz tegyük fel a 10-es busszal, és az állomásról már nem 10-essel, hanem mondjuk 7-essel jössz el. Talán nem lenne olyan monoton.
  • longhaul
    Én gondoltam előszőr a 7, 173 busz család vonalára. Jó hosszú
  • Brad33
    Köszi:)
  • bernio
    azért ilyet ne mondj :)
  • PetiM44
    Én azért egy valódi budapesti buszvonalnak is örülnék... :)
  • csige791
    Ha nem egy csuklós ikarus, mukodo muszerfallal, akkor nem köll :) vidd máshova. :D
  • wollnerd #2244
    Nyomd még 1x (2x) a Shift+Z gombot! :D
  • Brad33
    Fent a piros betűs résznél a harmadik és negyedik sor neked hogy került oda? Mert nekem csak az első kettő van:O
  • wollnerd #2242
    Hogy lehet már a buszt rendesen fűteni/hűteni?! Elolvastam a 2. linket a banner alatt, de hiába!
  • PetiM44
    Én személy szerint nem szeretem a meglepetéseket, de ez most biztosan jó lesz. :D
  • Ben92
    Szeretjük a meglepetést! :D
  • Zsolt7411
    Csak nem valami tuti kis mapot raktál össze?
  • Rayden02
    Imádom a meglepit!
  • bernio
    kivancsian várom(juk)! :)
  • Routeres
    Hát... ha a wifik ura és a netszolgáltató úgy akarja, akkor fél 9 körülre.
    De most ráülök a pofámra, többet nem mondok.