63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• wollnerd #6099
    Ugye tudod hogy itt elérhetőek a magyarországi KRESZ-táblák? :)
    Ja én nem kell beállítanom az IBIS-t! Ahogy lerakom a buszt a Diósgyőr vá.-ra rögtön indulnak a buszom felé! :D
  • Stig95
    húú bakker ugyanezzel a busszal járok haza :D
    a rendszáma valami ilyesmi
    nagyon várom a folytatást :P
  • kem001
    Jól alakul létom.
    Én meg itt tartok:

Kerekekkel valahogy nem boldogulok...
  • kuhnzsolt
    Credo
  • wollnerd #6095
    Milyen márka? :)
  • truckerfan95

Alakulgat :)
    lassan de biztosan
  • Routeres
    Ezt én se mondhattam volna szebben :)
  • tmartin
    Mostmár, hamarosan megnyit az én omsis oldalam, . Igaz Augusztus 10-ére ígértem, de lesz csúszás, elképzelhető, hogy még 10-15 nap. De folyamatosan dolgozom a honlapon. Úgyhogy majd idővel olyan színvonalú honlapot szeretnék mint az omsi.cz és akkor nem kell majd azt látogatni. :D
  • Warrior888
    Az omsi.cz egy nagyon tetű oldal, kérdés nélkül pakolnak fel mindent, már semmin nem kell meglepődni... Én ha tehetem inkább nem is látogatom.
  • Routeres
    Annyit fűznék hozzá, hogy csupán annyit írtak oda, hogy: "Oznaèníku new model which is at least somewhat similar to those of our Slovak and Czech" (Google Translator rulez...), ez kb annyit jelent, hogy "egy új modell, ami (legalább) némileg hasonlít a cseh és szlovákra" (mármint táblára)
  • ozimak
    Kíváncsi lennék benne van-e az a sor...
    Időközben törölték a cuccot,data.hu-s volt és a készítőknél:"Hungaropolan, kenikedo" van. "Megallotabla.rar" a fájl neve,mindeközben cseh,szlovák érdekeltségűnek van írva :) Igazából nem is felháborodva írom e sorokat mert nem az én érdekem,de azért érdekes ez a dolog nem? :D
  • Kenike
    Elnézést kérek, de én a Városka pálya mappájában találtam, ott nem volt semmi féle txt. Ha elolvasom természetesen mellékelem.
    Az omsi.cz-n ahogy én láttam készítőnek Hungaroplan, Kenike van írva, nincs egyáltalán se csehnek, se szlováknak beállítva.
  • mk452001
    Sziasztok!
    Régebben láttam videókat, meg képeket egy teliablakos IK415-ről.
    Arról szeretnék érdeklődni, hogy az a projekt egy-e még, mert a látottak alapján nagyon jól haladt.
  • Zoliikp
    Egy kép róla:
    http://s11.images.www.tvn.hu/2011/08/08/18/29/www.tvn.hu_2e7f14b4012055ead580f741d7ad9467.jpg
  • Zoliikp
    A tábla része annak a modellnek, melyet régebben Hungaroplan fedőnevű modellező készített. Mellette kellene lennie egy txt fájlnak, melynek a szövege:
    "Hungaroplan utasvárójából átalakította nemeza. Szabadon felhasználható, de ez a sor maradjon benne."
  • ozimak
    Én azért csak írnék nekik egy levelet,hogy ezt tisztázzam
    Nem mindegy,hogy cseh/szlovák, vagy magyar... ráadásul meló volt vele.
  • truckerfan95
    Oksa ... megyek oda
  • papi08
    Fiatalember, azt hiszem kezdünk áttérni az off részbe..:)
  • truckerfan95
    Nem találom a vidit
    Be tudnád linkelni ???
  • ccv520
    Igen.
  • truckerfan95
    Amúgy köszi és bocs a dupla hsz ért
  • truckerfan95
    te is azzal csináltad ???? a buszod ???
  • ccv520
    3DSMAX-al csináld egyszerűbb. Ahhoz van youtube-on egy videó is.
  • truckerfan95

elkezdtem...
    Nincs segítség de youtube ról nagyjából nehezen megy ....
  • wollnerd #6075
    Pedig itt a magyar nyelvű kézikönyve!
  • truckerfan95
    Elkezdtem volna konvertálni 1 credo-t és nem értek a blenderhez ... még csak próbálkozom ...
    segíítséééég :) :)
  • papi08
    Azt hiszem a Blender kérdéseknek is megvan a maga helye. :)
  • tmartin
    Hát erre nekem is szüksége lenne. :D
  • truckerfan95
    Sziasztok valaki jártas blenderben???
    tudna nekem segíteni???
  • matesz19
    Sziasztok, nagyon király ez az új pálya, külön gratula a csapatnak akik megcsinálták hogy működjön!! Durva az emelkedők és lejtők benne. És azon nevettem jót mikor ki írta: " Balesetet okoztál és ez nem volt fain!! A buszodat nem volt nehéz beazonosítani..." vagy valami ilyesmit írt. Csak így tovább fiúk!! :)))
  • wollnerd #6069
    06900
  • Dév92
    hali leszedtem a bkvs buszmegálló táblát hogyab lehet berakni vagy használni?
  • atila4
    Azt tudom. De ennél a járatnál mi az ibis kod?
  • tmartin

Itt megtalálod a leírásban ott alul!
  • atila4
    Amúgy Ibis-t hogy tudom működésre bírni, hogy mondja a megálokat?
  • atila4
    azt pls javítsd hogyha emelkedő és lejtő van ne hirtelen törjön meg a beton. Mert van mikor azért szálnak le az utasok :S
  • ozimak
    Jaaaaa,hogy van olyan? :D Annyira alacsonyra még nem raktam sose :)
  • adam993
    Szerintem arra gondol, hogy a tükörben csak egy kép van. Az alacsony grafika teszi, be kell valamelyik lenyíló fülnél állítania a gazdaságos üzemmódot.
  • ozimak
    Nem lehet kapcsolgatni :) ez nem "18 WOS" :) Csak nézz oldalra,oda ahol lenni szokott általában :)!
  • eddin
    Hogy lehet bekapcsolni az OMSI-ban a visszapillantó tükröket?